×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

CBT (mučenje penisa i testisa)

Artikli 65 za 96 od 278 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • You2Toys Penis Plug with Glans Cage Black

    Ova mekana igračka pristajat će tvom kurac kao kapa! Zrnca će stimulirati želudac, a razrjeđivač će se umetnuti u mokraćnu cijev. Fleksibilni silikonski materijal obećava udobno rukovanje, umetanje i nošenje.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sinner Gear Small Silicone Penis Plug with Pull Ring 095

    Klin je namijenjen popularnom testiranju, odnosno stimulaciji unutarnje uretre. Izrađen je od visokokvalitetnog silikona koji je pogodan i za elastične i za gelove.

    18,90 €

    14,99 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Steel Power Tools Cockring RVS 8mm - 40mm

    Čelični montažni prsten svjetski poznatog brenda Steel Power Tools. To je elegantan i moderan dodatak izrađen od najkvalitetnijeg nehrđajućeg čelika. Njegova glavna svrha je ojačati i povećati otpornost vaše erekcije kako bi ona trajala koliko god želite, a vaš kasniji orgazam bio uistinu zadivljujući.

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mystim Pubic Enemy No 1 Cock Cage

    Elegantan i proziran kavez za čistoću s elektrostimulirajućom funkcijom. Držite ga zatvorenog, potisnite njegove burne želje i ograničite njegovu slobodu. Neće se moći uzbuditi u kavezu i vi ćete biti jedini koji će imati ključ, a time i svu moć. Štoviše, ključ ima uklonjive vodljive površine kroz koje možete slati električne šokove, trzaje i pulsacije vašem kolegi točno onim intenzitetom koji zaslužuju.

    189 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sinner Gear Smooth Silicone Penis Plug 091

    Čep namijenjen popularnom sondiranju, tj. stimulaciji mokraćne cijevi iznutra. Izrađen je od visokokvalitetnog silikona, zahvaljujući kojem je vrlo fleksibilan i gladak.

    18,90 €

    14,99 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mystim Pure Pete Corona Strap

    Pure Pete donosi trnce električne impulse na vrh penisa, grli cijeli žir i savršeno se igra s njim. Očarava najosjetljivije točke na muškom tijelu, a veličina mu je potpuno podesiva pa pristaje apsolutno svima.

    87,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Blush Stay Hard Beef Ball Stretcher Snug Black

    Tražite li novu vrstu radosti? S ovim nosilima za testise možete se igrati sa svojim mecima i doživjeti izvanredna iskustva. Vaš se skrotum rasteže i pojačava se intenzitet vaših osjećaja dok masturbirate ili vodite ljubav. Isprobajte štos i utegnite svoje testise!

    11,90 €

    6,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Black Label Cum Stopper with 2 Silicone Rings 25mm & 30mm

    Volite li gnjavažu vašeg penisa? Svidjet će vam se ovaj Cum Stopper! Sastoji se od silikonskog prstena na koji se za vašu mokraćnu cijev pričvrsti pomična kuka s kuglicom. Prsten se stavlja ispod žira i ubacujete lopticu u penis. Probajte nešto novo!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Vibrating Silicone Dilator Hollow

    Uživajte u stimulaciji uretre u kombinaciji s uzbudljivim vibracijama i doživite dosad nepoznate intenzivne osjećaje. You2Toys Vibrating Silicone Dilator Hollow je šuplji vibrirajući dilatator koji vam nudi 7 različitih načina vibriranja. Izrađen je od mekog i posebno sigurnog silikona za tijelo. Ne sadrži ftalate i u skladu je sa svim propisima EU REACH.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimba Lattice String Made Rings and Straps 7328

    Neobične muške tange od podijeljenih kožnih naramenica. Ukrašene su metalnim prstenovima i čavlima, a naramenice se mogu namjestiti u 7 različitih položaja za udobno pristajanje. Uživajte u pogledu na zarobljeni kurac!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Oxballs Atomic Jock Cocklock Cock Cage Transparent

    Ovaj kavez je vrhunac elastičnosti i mekoće. Omogućit će vam da se poigrate čednošću bez upotrebe tvrde plastike ili teških metala, uz koje su uvijek nužno priloženi lokoti. Razvio ga je brend Oxballs, čiji su programeri koristili savršeni TPR materijal.

    76,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Perfect Fit SilaSkin Cock & Ball Clear

    Nakon godinu dana razvoja i testiranja, na tržište dolazi apsolutno neodoljiv novitet - super fleksibilni Cock & Ball. Iznenadit ćete se koliko je proizvod mekan i udoban. Sigurno će vam se svidjeti prvi put kada ga koristite. A uz to, konačno možete prestati brinuti o gubitku erekcije.

    53,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Malesation Metal Ring Professional 48

    Profesionalni montažni prsten inovativnog i ergonomskog dizajna od najkvalitetnijeg kirurškog čelika promjera 4,8 cm

    34,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mister B Steel Mini Chastity Cage with Plug

    Mali, čelični i prilično strogi! Ovaj mini čelični kavez ograničit će ne samo uzbuđenje, već i svako kretanje. Također uključuje uklonjivi štapić koji pluta u uretru. Zaslužuje li to vaš submisivni pandan? Ako je tako, ne zaboravite ga zaključati.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mystim His Ringness The Earl Polished 48mm

    Prsten za penis izrađen je od 100% kirurškog čelika od nehrđajućeg čelika i nije samo erotski komad nakita: također može produžiti i pojačati seks.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Anal Fantasy Elite Ass-gasm Cock Blocker

    Ne kažu uzalud – vjerujte, ali provjerite! Ovaj pad na penis pretvara patnju roba u pravi užitak, jer ima podesivi prsten za erekciju. To jamči siguran hvat u svakom trenutku, a zahvaljujući njemu, kavez odgovara bilo kojoj veličini penisa. A što je s iznenađenjem s druge strane? Ovo je šlag na torti - analni čep!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mister B Hardware Extreme CBT Device

    Samo za one koji se ne boje ekstrema! Mister B Extreme CBT opasna je višestruka igračka za mučenje vašeg penisa i testisa. To je takav uređaj sve-u-jednom, koji uključuje i potreban analni čepić. Vaša nova najbolja igračka u vašoj CBT kolekciji!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Ouch! Silicone Spiral Screw Plug Set Beginner Urethral Sounding Black

    OUCH! Predstavlja novu liniju igračaka za istraživače uretre! Ako je uretralno sondiranje Vaša stvar, dopustite da Vam ove glatke sonde pruže vrhunski užitak! Mokraćna cijev je obložena superosjetljivim živčanim završecima, koji mogu biti izuzetno ugodni kada se stimuliraju. Osim toga, duboka uretralna igra je jedini način izravne masaže prostate.

    53,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Trinity Vibes 16X Penis Head Teaser with Urethral Sound Black

    Jeste li podbacili u sondiranju? Također ćete uživati u stimulaciji penisa iznutra ovom igračkom koja će vibrirati izvana i nevjerojatno iritirati žir. Penis Head Teaser izrađen je od mekog i fleksibilnog silikona koji je siguran za tijelo, a ujedno se prilagođava vašem tijelu. Kombinirajte zvuk s vibracijama za žir!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • CB-X Mini Me Chastity Cock Cage Pink

    Kavez Mini Me oduzet će vam ne samo slobodu, već i prostor! Vaša ptica će biti u potpuno uskom zatvoru, vi ćete biti bespomoćni, a vaše želje ograničene dok ne može boljeti. Kao i drugi kavezi za čednost, i ovaj je siguran i kvalitetan. Povjerite ključeve svojoj ljubavnici ili gospodaru i uživajte u osjećaju kada bijeg nije moguć!

    229 €

    139 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shots ManCage Chastity Cock Cage 3.5 Inch Model 01 Black

    Man|Cage Chastity Cages proizvedeni su od visokokvalitetnog polikarbonata, vrlo laganog, izdržljivog i hipoalergenog materijala. Kavez se sastoji od tri dijela koji savršeno pristaju jedan uz drugog. Dva klina za navođenje povezuju gornje dijelove, a ovalni konusni klin povezuje prstenove s kavezom. Mnoštvo prstenova različitih veličina i razmaka omogućit će vam stvaranje savršene veličine!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Ouch! Silicone Spiral Screw Plug Set Advanced Urethral Sounding Black

    OUCH! Predstavlja novu liniju igračaka za istraživače uretre! Ako je uretralno sondiranje Vaša stvar, dopustite da ove glatke sonde pruže vrhunski užitak! Mokraćna cijev je obložena superosjetljivim živčanim završecima, koji mogu biti izuzetno ugodni kada se stimuliraju. Osim toga, duboka igra uretre jedini je način izravne masaže prostate.

    61,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shots ManCage Chastity Cock Cage 3.5 Inch Model 02 Transparent

    Birate li BDSM igrice? Nadamo se da ćete potpisati naknadni pečat! Na taj način, visokokvalitetni polikarbonatni ključ može vam pomoći u čišćenju, održavanom i hipoalergenom. Ručice trodijelne jedinice savršeno su dizajnirane kao i elegantan, elegantan i ukusan dodatak. Prstenovi za nadogradnju dostupni su za 4 veličine slijetanja, što proizvod čini i ekonomičnim i prepoznatljivim. Naravno, tu su i svinje, metalne i plastične, s kojima možete putovati i ne bojati se detektora metala. Higijena je ovdje zaključana kroz otvor za zadovoljavanje fizičkih potreba. Omogućite svojoj kolegici dobru erekciju, preuzmite kontrolu i uživajte u vrlo intenzivnom orgazmu što god želite na kraju.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Steel Belted Chastity Device with Ball Divider

    Držite pticu pod ključem s ovim kavezom za čistoću od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika. Osim što zaključava penis, također graciozno dijeli testise i izgledat će vrlo prekrasno za nošenje! Njegova korisna veličina je oko 7 cm i zapamtite da u njemu sigurno nećete dobiti erekciju.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sport Fucker Silicone Cum Stopper Black

    Upoznajte Cum Stopper od šampiona kroz muška erotska pomagala tvrtke Sport Fucker i postavite novu razinu igranja sa svojim penisom. To je čep namijenjen sondiranju, odnosno stimuliranju uretre iznutra.

    22,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Malesation Metal Ring Professional 44

    Profesionalni montažni prsten inovativnog i ergonomskog dizajna od najkvalitetnijeg kirurškog čelika promjera 4,4 cm

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shots ManCage Chastity Cock Cage 4.5 Inch Model 04 Black

    Birate li BDSM igrice? Nadamo se da ćete potpisati naknadni pečat! Na taj način, visokokvalitetni polikarbonatni ključ može vam pomoći u čišćenju, održavanom i hipoalergenom. Ručice trodijelne jedinice savršeno su dizajnirane kao i elegantan, elegantan i ukusan dodatak. Prstenovi za nadogradnju dostupni su za 4 veličine slijetanja, što čini i proizvode i signale. Naravno, tu su i svinje, metalne i plastične, s kojima možete putovati i ne bojati se detektora metala. Higijena je ovdje zaključana kroz otvor za zadovoljavanje fizičkih potreba. Omogućite svojoj kolegici dobru erekciju, preuzmite kontrolu i uživajte u vrlo intenzivnom orgazmu što god želite na kraju.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mystim Thin Finn e-stim Urethral Sound

    Thin Finn je dugačak i glatki dilatator uretre za elektroseks. Savršeno pristaje za posebnu stimulaciju penisa.

    95,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Ouch! Silicone Rechargeable Vibrating Plug Remote Controlled Urethral Sounding Black

    Spremamo se za pregled vaše uretre iznutra? Isprobajte s ovim čepom, koji je ugodno gladak i igra se s vašim živčanim završecima u mokraćovodu zahvaljujući vibracijama od 20 razina. Zakošeni vrh jamči jednostavno umetanje, a daljinski žičani daljinski upravljač i USB punjenje jednostavni su za rukovanje. Nemojte dugo čekati svoju mokraćnu cijev na ovakvu strast!

    68,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Triune The Spiked Chasity Cage Stainless Steel

    Hoćete li staviti sve u to? Ako je tako, nećete požaliti! Dakle, visokokvalitetni kavez za olovke od nehrđajućeg čelika mnogo je bolji od bilo kojeg drugog kaveza. Unutarnji šiljci će uzrokovati intenzivnu bol cijelom dužinom penisa u području žira. Zaključajte pticu u kavezu kroz pričvrsni prsten i podrežite joj krila.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Black Label Wooden Scrotum Clamp Black

    Jesu li vaše igre u posljednje vrijeme bile malo ekstremne? U tom slučaju treba mu i ekstremni pribor poput ovog dobro izrađenog drvenog zgloba i testisa. Možete ga sigurno i zaključati, stoga ne oklijevajte i udahnite život svojim fantazijama!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Glans Stimulation Loop

    Čarobni prsten za vaš žir? Da! Ova igračka će kroz prsten usmjeriti vibracije izravno u područje oko žira i oduševit će vaše osjetljivo područje sa 7 načina vibracija. Radite li svoje fantazije punom parom sada? U tom slučaju, sigurno ste mislili da vibrator možete koristiti i na drugim područjima, kao što su klitoris ili bradavice.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 65 za 96 od 278 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.