×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

CBT (mučenje penisa i testisa)

Artikli 97 za 128 od 278 ukupno

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Sinner Gear Ribbed Hollow Silicone Penis Plug 097

    Klin je namijenjen popularnom testiranju, odnosno stimulaciji unutarnje uretre. Izrađen je od visokokvalitetnog silikona koji je pogodan i za elastične i za gelove.

    18,90 €

    14,99 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Ouch! Beginners Silicone Plug Set Urethral Sounding Black

    Hoćete li otkriti tajne stimulacije uretre? Ovaj par utikača će biti savršen za vas! Njihov vrh olakšava umetanje, a završna kugla donosi sigurnost i jednostavno rukovanje. Uživajte u glatkom i valovitom dizajnu, kvalitetnom silikonu i nadasve u ekstremnom užitku koji ćete okusiti!

    37,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rebel Glans Ring Black

    Nakit i erotska igračka u isto vrijeme! Ovaj otvoreni prsten od nehrđajućeg čelika osvojit će vas sa svoje 2 kuglice i krasiti i obrezane i neobrezane penise. Pričvršćuje se izravno na žir i njegova zategnutost uzrokuje blagu zagušenost ovog osjetljivog područja, koje postaje punašno i osjetljivo na dodir. Isprobajte i kako je kada kuglice stimuliraju uzdu i nosite prsten za veselje, uzbuđenje i ukras!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Silicone Penis Glans Ring Set

    Kako razoružati i ujedno ukrasiti žir? Isprobajte ove silikonske prstenove! Uljepšat će vrh penisa i izmamiti osmijeh na lice. Obožavat ćete ih nositi, a vjerujte, takvo je prstenje super i kao poklon!

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Master Series Heavy Hitch Ball Stretcher Hook with Weights Silver

    Želite li znati svoje granice? Ova težina testisa bit će savršena za to! Zemljina gravitacija će djelovati i izdržljivi metalni materijal će uzeti svoj danak. Možete li uopće dodati završne kuglice lancima? Probajte gdje sada možete ići!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Penis Plug 14-Piece Dilator Set

    Luksuzni set za sve ljubitelje sondiranja, odnosno stimulacije mokraćne cijevi iznutra. Sadrži 14 dilatatora marke Penisplug izrađenih od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika u prekrasnoj kutiji za odlaganje. Svi dilatori su glatki, polirani i izravno kreirani za užitak. Svaki od njih ima ugraviran promjer za bolji pregled i sigurno ćete cijeniti zaobljene vrhove za jednostavno umetanje i ravne ručke za jednostavno rukovanje.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Brutus Trembler Silicone Vibrating Sound Black

    Alat za sve iskusne ljubitelje zvuka koji žele svoj užitak podići na novu razinu. Tremler ima vibrirajuću funkciju u kojoj možete uživati ili u uretri ili mirno na drugim dijelovima tijela. Jeste li spremni za stvarno intenzivno vibrirajuće iskustvo?

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Black Label Wooden Genital Prisoner Yoke

    Ne dopustite da vam podređeni pobjegne u sljedećoj sceni vezivanja s ovim drvenim jarmom za zatvorenike genitalnih organa. Glatko crno drvo obavija vaše podspolne genitalije dok pričvršćujete njegova zapešća za jaram.

    87,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Steel Urethral Plug Elegance 6-12mm

    Jeste li ludi za zvukom? S ovim čepom vaša će uzbudljiva iskustva biti još intenzivnija. Izrađen je od visokokvalitetnog luksuznog nehrđajućeg čelika. Ima oblik perle i krajnji dio za jednostavno rukovanje.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fucktools Cock Nails

    Nokti za penis izrađeni od visokokvalitetnog silikona! Uživajte u stimulaciji uretre iznutra i otkrijte nove osjećaje. Ovi nokti su fleksibilni i uzbudljivi za korištenje i vrlo jednostavni za čišćenje.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mister B Hardware Ball Crusher and Stretcher with Pins

    Ova ultimativna sprava za mučenje testisa je rastezač i drobilica testisa u jednom s posebnom značajkom mučenja šiljcima.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Master Series Cock and Ball Crusher

    Osjećate li se kao malo grublje igre povezane s drobljenjem testisa? Žudite za malo boli i želite isprobati ono što možete podnijeti? U tom slučaju, ovaj akrilni widget je vaš san.

    87,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sevanda Gold Urethral Chastity Cock Cage

    Volite li luksuz, eleganciju i zlatnu boju? U tom slučaju Sevanda kolekcija erotskih igračaka je baš za vas! Također uključuje ovaj vrhunski BDSM kavez za nevinost penisa izrađen s najvećom preciznošću i pažnjom za detalje. Počastite se nestašnom erotskom igračkom koja utjelovljuje vaše strasti i uživanja.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mystim His Ringness The Earl Polished 51mm

    Prsten za penis izrađen je od 100% kirurške čeljusti iz nepretenciozne čeljusti i nije erotski komad nakita: može proizvesti i seks.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Cock Cage Snake

    Ako je kavez za penis, onda lijepo i kvalitetno! Kao ova podsjećajuća zmija, koja će tvome robu ograničiti slobodu, koju on još uvijek ne zaslužuje. Zaključate ga u ovaj metalni kavez i spriječite ga da postigne erekciju i zadovoljstvo. U tvojim je rukama, drži svog roba lijepo zaključanog!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dream Toys Mr. Pleasure Vibrating Scrotum Teaser Black

    Želite li kupiti nešto uzbudljivo za svoja jaja? Umetnite ih u mekanu silikonsku vrećicu, provucite penis kroz oko i pritiskom na gumb pokrenite vibracije koje će vam toliko potresti testise da se uzbudljivi osjećaji prošire cijelim tijelom. Morate probati!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimba Chastity Briefs with Anal Dildo

    Kožni remen čistoće s analnim čepom za najzločestije nestašne! Izrađena je od kvalitetne i izdržljive prave kože, igla je odvojiva, a veličina remena je podesiva s obje strane, tako da se savršeno prilagođava veličini struka.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Black Label The Humbler Steel BDSM Humility Device

    Sanjate li o opasnoj kvaliteti i profesionalnom pomagalu za testise? Humbler Steel BDSM Humility Device je držač testisa s uklonjivim nosilima i drobilom. Sa strane ima dvije praktične ušice za pričvršćivanje užadi, na primjer, pa će sudbina vašeg roba biti u vašoj moći. Upotpunite svoju BDSM kolekciju s ovim sofisticiranim alatom od nehrđajućeg čelika!

    169 €

    109 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Boners 8-Style Ball Splitter

    Pretvorite svoje testise u vrlo impresivan i seksi dio svog tijela uz ovaj genijalni Boners 8 Style Ball Splitter. Pogurat će vaše testise lagano naprijed i istovremeno ih odvojiti, čineći ih većima i oduzimajući dah. Istodobno, skuplja vaš penis u korijenu, podržavajući tako i produžujući vašu erekciju. Zabavite se više s ovim silikonskim dodatkom koji će vam podići ne samo testise nego i samopouzdanje.

    18,90 €

    14,99 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Blush Stay Hard Beef Ball Stretcher Black

    Imate li novi sloj radosti? S ovim ispitnim ležajevima možete se igrati sa svojim mačevima i doživjeti pravo iskustvo. Vaša riba za čišćenje raste i kombinira intenzitet vaših sadnica sve dok ne masturbirate ili ne pokrenete ljubav. Učinite sreću i popravite svoje testove!

    11,90 €

    6,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Lockdown Chastity Cage Black Large

    Penis nesretnih radnika zaslužuje akciju, teško se sakriti nakon mogućnosti! U međuvremenu, ovaj uređaj za čišćenje osigurava da penis korisnika definitivno nije otvrdnut. Možda će biti potrebno izbjeći potrebu za njegovom ekonomijom, sve dok ima Higiansku tvorevinu. Poljoprivrednik ili poljoprivrednik koji se međusobno razdvoje ima pravo pustiti ptice od krava.

    57,90 €

    39,99 €

    +

    -

    Na zalihi

  • CB-X CB-6000 Chastity Cage Chrome

    Elegantnu pokornu igru okusit ćete samo ako imate pticu zaključanu u elegantnom sjajnom kavezu. Njegov robustan dizajn pristaje vam tako da oblikuje vašu muškost u savršene oblike. Zahvaljujući otvorima ne sprječava fiziološke potrebe, ventilira se, a pogodan je i za dugotrajno nošenje. Stoga ne čekajte, počnite ozbiljno shvaćati svoju podložnost!

    279 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Perfect Fit Ball Stretcher PF Blend Clear

    Ima li probali rastezač testisa? Jeste li ikada imali razliku između jednog i intenzivnog poremećaja kože? Bilo da ste iskusni ili medicinska sestra, nova Perfect Fit Ball Stretcher definitivno vam neće dopustiti da privučete vašu pažnju, jer već sada možete živjeti puno pojedinačnih korisnika.

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Steel Cruve Torture Chastity Device

    Je li mučenje penisa vaša omiljena disciplina? Dakle, ovaj kavez za čednost je pravi za vas! Kombinira bol i užitak i namijenjen je prvenstveno naprednim ljubiteljima BDSM-a. Njegova korisna veličina je 6 do 8 cm i s unutarnje strane ima 2 točke koje možete koristiti priloženim imbus ključem za povećanje razine boli.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Steel Ball Buster Testicle Vice

    Igračka koja će vas zgnječiti, zadiviti i sigurno neće razočarati.

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shots ManCage Chastity Cock Cage 3.5 Inch Model 01 Transparent

    Birate li BDSM igrice? Nadamo se da ćete potpisati naknadni pečat! Na taj način, visokokvalitetni polikarbonatni ključ može vam pomoći u čišćenju, održavanom i hipoalergenom. Ručice trodijelne jedinice savršeno su dizajnirane kao i elegantan, elegantan i ukusan dodatak. Prstenovi za nadogradnju dostupni su za 4 veličine za slijetanje, što proizvod čini ekonomičnim i prepoznatljivim. Naravno, tu su i svinje, metalne i plastične, s kojima možete putovati i ne bojati se detektora metala. Higijena je ovdje zaključana kroz otvor za zadovoljavanje fizičkih potreba. Omogućite svojoj kolegici dobru erekciju, preuzmite kontrolu i uživajte u vrlo intenzivnom orgazmu što god želite na kraju.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sinner Gear Unbendable Hollow Metal Penis Plug 006

    Ako trebate isprobati nešto novo, ova igračka je idealno rješenje. Uključuje se u penis koji će stimulirati vašu mokraćnu cijev iznutra, uz nju ćete uživati u nevjerojatnim osjetljivim i savršenim orgazmima. Osim toga, šuplja je, tako da spermiji mogu ugodno prolaziti kroz nju. Lako je rukovati, možete samo zagrijati ili ohladiti u toploj ili hladnoj vodi i kušati još raznolikija iskustva.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Darkness Flexible Cock Rings Double

    Dvostruki prsten za penis izrađen od visokokvalitetne kože i gume. Uz nju ćete ojačati i produžiti erekciju, a uživat ćete i u intenzivnijem vrhuncu. Uživajte u nošenju ovog elegantnog i učinkovitog gadgeta i prekrasno dugog seksa.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shots ManCage Chastity Cock Cage 3.5 Inch Model 02 Black

    Birate li BDSM igrice? Nadamo se da ćete potpisati naknadni pečat! Na taj način, visokokvalitetni polikarbonatni ključ može vam pomoći u čišćenju, održavanom i hipoalergenom. Ručice trodijelne jedinice savršeno su dizajnirane kao i elegantan, elegantan i ukusan dodatak. Prstenovi za nadogradnju dostupni su za 4 veličine slijetanja, što čini i proizvode i signale. Naravno, tu su i svinje, metalne i plastične, s kojima možete putovati i ne bojati se detektora metala. Higijena je ovdje zaključana kroz otvor za zadovoljavanje fizičkih potreba. Natjerajte svog kolegu da dobije erekciju, preuzmi kontrolu i uživaj u vrlo intenzivnom orgazmu što god želiš na kraju.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Boners T-shape Ball Splitter

    Ovaj genijalni alat učinit će vaše testise nepropuštenim draguljem, jer ih graciozno dijeli i lagano gura naprijed, čineći da izgledaju veće i elegantnije. Istodobno, skuplja vaš penis u korijenu, podržavajući tako i produžujući vašu erekciju. Zabavite se više uz ovaj silikonski dodatak koji će vam podići ne samo testise nego i samopouzdanje.

    18,90 €

    14,99 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shots ManCage Chastity Cock Cage 4.5 Inch Model 04 Transparent

    Birate li BDSM igrice? Nadamo se da ćete potpisati naknadni pečat! Na taj način, visokokvalitetni polikarbonatni ključ može vam pomoći u čišćenju, održavanom i hipoalergenom. Ručice trodijelne jedinice savršeno su dizajnirane kao i elegantan, elegantan i ukusan dodatak. Prstenovi za nadogradnju dostupni su za 4 veličine za slijetanje, što proizvod čini ekonomičnim i prepoznatljivim. Naravno, tu su i svinje, metalne i plastične, s kojima možete putovati i ne bojati se detektora metala. Higijena je ovdje zaključana kroz otvor za zadovoljavanje fizičkih potreba. Omogućite svojoj kolegici dobru erekciju, preuzmite kontrolu i uživajte u vrlo intenzivnom orgazmu što god želite na kraju.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Ouch! Silicone Rugged Nail Plug Set Urethral Sounding Black

    Što kažete na kušanje novih iskustava u kombinaciji kroz uzbudljivu stimulaciju uretre iznutra? Uz ovaj set dobro će doći superosjetljivi živčani završeci u mokraćovodu, koji će vam konačno pružiti nevjerojatnu stimulaciju. Uživajte u glatkom dizajnu čepova, obliku nokta, kvalitetnom silikonu i nadasve u iznimnom užitku koji ćete okusiti s njima!

    45,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 97 za 128 od 278 ukupno

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.