×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

BDSM i fetiš za muškarce

Artikli 65 za 96 od 732 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • You2Toys Cock Cage Set

    Ovaj kavez za penis opremljen je svime što je potrebno da ukroti njegovu muškost. Pojas nevinosti čuva njegov penis u prozirnom omotu. Vrlo je jednostavan za korištenje: navlaka za penis ima šipke za postavljanje jednog od tri uključena prstena - u skladu s opsegom tijela penisa.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sinner Gear Silicone Penis Plug with Pull Ring 093

    Čep namijenjen popularnom sondiranju, tj. stimulaciji mokraćne cijevi iznutra. Izrađen je od visokokvalitetnog silikona, zahvaljujući kojem je vrlo fleksibilan i gladak.

    18,90 €

    14,99 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fetish Fantasy D Ring Harness

    Vaš rob će vas moliti da ga vežete u ovaj nevjerojatan skup ropstva iz Fetish Fantasy. Ovo je vrlo sofisticiran sustav za zadržavanje koji će vam omogućiti mnogo različitih položaja vezanja.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Penis Lock with Hollow Curved Penis Stick

    Prekrasan i podmukao kavez za kurac! Ima šuplju šipku koja pluta u mokraćovodu i također lokot, što naglašava njegovu intrigu. Kvalitetni polirani nehrđajući čelik izgleda luksuzno i cool. Dakle, zaslužuje li to vaš rob?

    68,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Womens Dilator Urethra Vibrator Pink

    Ružičasti dilatator sa 7 načina rada vibracija. Njegova mala veličina donosi beskrajne mogućnosti korištenja, nema ograničenja u vašoj mašti! Izrađen je od silikona i ABS-a, siguran je za tijelo, ne sadrži ftalate i u skladu je sa strogim EU REACH propisima. Baterije su uključene.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Steel Power Tools Ballstretcher 33mm

    Uživajte u luksuzu s ovim čeličnim nosačem kugli. Težine 195 g, popularan je alat koji služi za odvajanje testisa od penisa i istovremeno njihovo lagano rastezanje. Prsten se sastoji od dvije polovice koje zajedno drže vijak, koji nakon upotrebe čvrsto zategnete imbus ključem od 4 mm (uključen). Zatim ustanite i uživajte u djelovanju gravitacije, punoj težini prstena, slasnim osjećajima napetosti, ljuljanja, povlačenja... A kada vam je dosta, jednostavno ponovno sjednite.

    49,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fetish Fantasy Cuff & Tether Set

    Sigurno ćete zadovoljiti svoju ljubavnicu ovim svestranim setom za manšete i vezice. Prilagodljive trake mogu se vezati za gotovo sve što Vam omogućuje da pustite mašti da Vam postavi granice.

    49,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Black Level Vinyl Pants Men

    Savršene bokserice ne samo za SM zabave! Laskat će vašem karakteru i promovirati vaše prednosti. Pogledajte kako su usklađeni do posljednjeg detalja - prednji patentni zatvarač, džepovi ili manžete na remenu. Pristajat će vam, a pritom ćete se u njima osjećati seksi, neodoljivo i maksimalno samouvjereno, kamo god ih odveli!

    61,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Ouch! Nipple Erector Set Black

    Napumpajte bradavice uz maksimalno uzbuđenje! Vaša erogena zona će krvariti i osjetit će dodir pera. Za početak uzmite pumpu s najmanjim prstenom i navucite gumeni prsten na otvor pumpe.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fetish Collection Spreader Bar with Cuffs Black

    Genijalan alat za zadivljujuće ropstvo! Ove čvrste manšete i gležnjevi ispunit će vaše BDSM fantazije. Lisice su podstavljene i izrađene od imitacije kože, a zahvaljujući karabinerima teško se otkopčavaju i ponovno zakopčavaju. Igraj, molim te, naljuti se ili kazni sebe.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fetish Fantasy Spandex 3-Hole Hood

    Držite svoju pokornost inkognito s ovom kapuljačom s 3 rupe od spandeksa. Ova udobna kapuljača s otvorenim ustima i očima dizajnirana je da se u potpunosti rasteže preko glave.

    18,90 €

    17,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sportsheets Midnight Lace Collar and Leash

    Elegantni ovratnik i povodac brenda SportSheets osvojit će sve ljubitelje hrabrije igre. Udoban podstavljeni ovratnik od mekane i udobne tkanine s finom čipkom savršeno pristaje uz svaki vrat i pričvršćuje se karabinom na metalni povodac kojim ćete ostvariti sve svoje smjele maštarije. Boja lančića je crna i u kombinaciji s kragnom čini lijepu i luksuznu kombinaciju.

    34,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bad Kitty Neck Restraint and Handcuffs

    Vaše šake i ruke će biti vezane, zahvaljujući ovom vrućem BDSM artiklu!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fetish Fantasy Ball Gag Training System

    Ne govori ni riječ! Ball Gag Training System savršen je za početnike koji tek počinju biti ušutkani, a opet dovoljno svestran da zadovolji profesionalce.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Ouch! Soft Eyemask Black

    Ovu masku za oči možete koristiti za sebe tijekom noći ili je isprobati na svom ljubavniku kako biste stvorili uzbudljivo, misteriozno iskustvo. Dovedite svog ljubavnika ili svoju ljubavnicu u ugodno okruženje tame koje podiže njegovu ili njezinu seksualnu požudu. Ova mekana maska za oči ostaje na mjestu s udobnom elastičnom trakom.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Taboom Pierced Nipple Suckers Black

    Bradavice su najosjetljiviji dio dojke. Sadrže mnogo živčanih završetaka i nesumnjivo su važna erogena zona. Pružite svojim bradavicama pažnju koju zaslužuju uz elegantne, seksi i učinkovite TABOOM gumene čašice koje povećavaju protok krvi. Uživajte u većoj osjetljivosti!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • NS Novelties Renegade Ball Gag Black

    Dobrodošli u zabavni park, gdje vas čeka ovaj genijalni alat. Nije ništa drugo nego nužan dodatak za sve ljubitelje robovskih igara, odnosno geg. Njegov dizajn je minimalistički i zavodljivo muški. Vrlo je jednostavan za rukovanje i jednostavan za čišćenje i održavanje.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LateX Latex Playsuit 2910098

    Vruća gumena odjeća!

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Ouch! Kinbaku Mini Rope Black 1,5m

    Tražite dominantnu igru? Ne smijete pustiti svoj kabel nikome tko može lako uzeti vašeg skromnog kolegu. Znaš li što? Ovdje možete savjetovati svakoga koga želite, zar ne zvuči dobro? Dođi probati!

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bijoux Indiscrets Maze Wide Choker Black

    Savršena ogrlica za Vaše najhrabrije kombinacije. Iznesite senzualnost na ulice! Pričvrstite ogrlicu na uzicu i pretvorite je u igračku za svoje igre podložnosti ili dominacije.

    37,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mystim Rodeo Robin

    Mystim Rodeo Robin je set remena savršeno prikladan za posebno intenzivnu stimulaciju penisa i testisa i izaziva trnce, senzualan užitak koji Vas može ili brzo dovesti do najneočekivanijih visina, ili u njemu možete uživati satima.

    53,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey Tease Silky Smooth Tickler

    Dopustite svom kolegi da uživa u primamljivom dodiru mekog pera! Ovaj elegantni shimmer iz kolekcije Fifty Shades of Grey postat će vaš omiljeni alat za nestašne uvertira.

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Master Series Interlace Bed Restraint Set

    Ovaj komplet isprepletenih obuzdavača Master Series dovoljno je svestran da ih vežete na sve načine koje možete zamisliti. Komplet sadrži osam kontaktnih točaka koje mogu odgovarati bilo kojoj veličini madraca. Četiri uklonjive manšete za gležnjeve i zapešća izrađene su od neoprena kako bi se osigurala njihova udobnost, a opet pružaju otpor prema vašim željama. Svaka manžeta je podesiva kako bi pristajala većini i napravljena s čičak trakom za brzo otpuštanje.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Toyjoy Furry Fun Cuffs Red

    Ove prekrasne plišane lisice od malina su predivno mekane, tako da se ne morate brinuti o neželjenim modricama i drugim ozljedama.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey Freed Pleasure Overload 10 Days of Pleasure

    Pripremite se za deset nevjerojatnih dana seksualnih intriga i uživajte u ovoj primamljivoj poklon kutiji. Podijelite uzbuđenje otvaranja tajanstvenih vrata svaki dan sa svojim ljubavnikom kako biste otkrili senzualnu ili ropsku poslasticu, s predmetima za njega, nju i oboje.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Leg Avenue Masquerade Rabbit Mask 2628 Black

    Idete li na maskenbal ili samo tražite šlag na torti za svoj erotski outfit? Ova prekrasna maska od zeca prikladna je za više prilika nego što ih trenutno možete zamisliti. Dodajte dašak tajanstvenosti, bit ćete elegantni i nestašni u isto vrijeme.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Metal Worx Cock Cage

    Ekskluzivni pojas čistoće u obliku kaveza za penis od čelika poliranog do maksimalnog savršenstva.

    87,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fetish Fantasy Deluxe Fantasy Love Mask

    Jeste li znali da kada smanjite jedno od osjetila, ističete ostala? Nevjerojatno djeluje s vašim očima! Pokrijte oči i uživajte u svim dodirima, milovanju i vođenju ljubavi još više, jer će ostala osjetila biti višestruko istaknuta. Isprobajte s ovom elegantnom i ugodnom maskom.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Easytoys Fetish Collection Leather Collar With Nipple Chains

    Budite stvarno dominantni i stavite ovaj ovratnik na ovaj pandan sa stezaljkama za bradavice i povodcem i uživajte u preuzimanju kontrole. Ovratnik je izrađen od umjetne kože što joj daje luksuzan izgled, a unutarnji dio je obložen mekom pjenom. Ima podesivu veličinu, tako da savršeno pristaje. Ovratnik i stezaljke povezani su metalnim lancem. A jedno je sigurno, kušat ćete najuzbudljivija SM iskustva samo s ovom kragnom sa stezaljkama i vodilicom.
    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ToyJoy Amazing Bondage Sex Toy Kit Black

    Amazing Bondage Sex Kit otkriva skrivene želje Vaših kupaca i daje im priliku da razigrano istražuju svijet BDSM-a.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fetish Fantasy Ultimate Bed Restraint System

    Pretvorite svoj krevet u strastveno igralište uz Ultimate Bed Restrain sustav. Ovaj set za vezivanje je jednostavan za instalaciju i predstavlja sve što vam je potrebno da ostvarite svoje fetiš fantazije i uzbudljivu zabavu u spavaćoj sobi. Sve što trebate je krevet!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mister B Hardware Steel Ice Lock Small

    Zabavna i ekscentrična igračka za sve ljubitelje BDSM-a! Radi na principu brave i radi s ledenom vodom, tako da stvara potpuno nov i jedinstven način opasne igre. Napunite bravu vodom, pustite da se zamrzne u zamrzivaču i zatim je objesite kako želite na lanac ili gdje god želite. Brava će se otpustiti čim se led otopi!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 65 za 96 od 732 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.