×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

BDSM i fetiš za muškarce

Artikli 97 za 128 od 732 ukupno

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Zado Leather Whip 0254223 45cm

    Neka ljubav udari! Kvalitetan kožni bič sa savršeno oblikovanom drškom bit će odličan za ljubitelje blažih udaraca i one koji podnose grublje užitke! Ukupna dužina biča je 45 cm, a dužina ručke 11 cm.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mystim Magic Gloves

    Elektrovodljive rukavice idealne za senzualne trnce gdje god želite. Kako biste izolirali svoje ruke, nosite ih u kombinaciji s vinilnim rukavicama. Vaš partner može očekivati senzualnu električnu i erotsku masažu, kojoj se možete prepustiti bilo gdje na svom tijelu.

    119 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bad Kitty Arm & Leg Restraints

    S lijeva na lijevo i zdesna na desno. Fantazija oživljava. Uzbuđenje raste. Uživajte u savršenom pristajanju i svom paru u točno onom položaju koji vam je potreban večeras. Set sadrži 4 komada lisica za razne igrice, koje će diktirati vaše beskrajne fantazije.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Taboom Vibrating Nipple Suckers Black

    Bradavice su najosjetljiviji dio dojke. Sadrže mnogo živčanih završetaka i nesumnjivo su važna erogena zona. Pružite svojim bradavicama pažnju koju zaslužuju uz elegantne, seksi i vibrirajuće TABOOM gumene čašice koje povećavaju protok krvi. Uživajte u 10 načina pulsiranja i vibracije!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shots Toys Furry Handcuffs Red

    Isprobate li svoje omiljene igre odjednom? Napravite meke ili na neki drugi način preše pod pritiskom! Koristite svoju zdjelu, preuzmite kontrolu nad svojim ljubavnikom i kako ubijate tipke, a ne kočnice, preše koje se otvaraju bez njih!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Taboom Butterfly Clamps with Ring Silver

    Bradavice su najosjetljiviji dio dojke. Sadrže mnogo živčanih završetaka i nesumnjivo su važna erogena zona. Pružite svojim bradavicama pažnju koju zaslužuju kroz elegantne, seksi i elegantne TABOOM stezaljke s praktičnim prstenovima. Idealne su za iskusnije koji žele dalje pomaknuti svoje bradavice.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Black Level Men's Vinyl G-string 2890402

    Sjajne, crne, muževne i beskrajno seksi su ove tange koje su savršene za svaku priliku i dugotrajno nošenje. Izrađene su od ugodno fleksibilnog materijala i lijepo se sjaje, jednostavno će ih biti užitak nositi!

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Black Velvets Cock Cage with Butt Plug

    Uzbudljiva igračka za penis, testise, anal i perineum odjednom! Black Velvets Anal Plug Cock Cage kombinira kavez za penis s prstenom za testise, koji je čvrstim lancem povezan s analnim čepom ugodnog oblika. Uživajte u udobnom nošenju, izvrsnom izgledu i savršenoj čednoj igri.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Jes-Extender Original Penis Enlarger

    Jes-Extender™ će Vam dati bolje samopouzdanje, unaprijediti Vaš život i poboljšati opće zadovoljstvo životom.

    269 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fetish Fantasy Limited Edition Vibrating Silicone Nipple Lassos

    Živahna stimulacija bradavica! Elegantne silikonske stezaljke zagrijat će vas pritiskom na gumb. Tihi motor iritira osjetljivu erogenu zonu, jer se možete usredotočiti na druge dijelove tijela.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fetish Submissive Neck, Handcuffs & Anklecuffs Vegan Leather

    Fetish Submisive predstavlja kolekciju lijepih i kvalitetnih BDSM dodataka od veganske kože! Jeste li čeznuli za strastvenom večeri, kada dijelite uloge sa svojim kolegom i otkrivate tajne senzualnog ropstva? Ovaj set lisica će Vam pokazati kako je to izgubiti slobodu!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Penis Plug Piss Play

    Penis čep za mokrenje i ejakulaciju. Osjetite ga u mokraćovodu, umasirajte i uživajte! Plugis Piss Play penis iz You2Toysa bit će izvrstan dodatak za sve koji žude za novom vrstom užitka. Ovaj šuplji čep dizajniran za sondiranje i izrađen je od 100% silikona, fleksibilan je i siguran za tijelo, jer ne sadrži ftalate i u skladu je sa strogim EU REACH propisima.

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • World Cage Vegas Penis Chastity Set

    Chastity kavez brenda World Cage! Zašto ga oduzeti? I dalje će biti otporan na oblake, dizajniran za izdržljivo nošenje i imati inovativni silikonski sigurnosni štit koji se nosi s njegovim performansama. U slučaju ostalih materijala, izrađeni su od polikarbonata i koriste se u plastifikatorima, World Cage je izrađen od ABS plastike bez BPA. U kompletu se nalazi i dosta prstenja, tako da ne treba kupovati hranu.

    269 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Secret Play Duster and Riding Crop Black-Fuchsia

    Kad bolje razmislite, želio bi unijeti malo divljine u vašu spavaću sobu i učiniti vaše igre posebnima, prihvatite našu preporuku i pogledajte šarmantne Secret Play proizvode. Isprobajte, primjerice, ovaj crno-ružičasti bič s genijalnim šamarom s jedne strane i mekim perom s druge, koji spaja nježno i opasno.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Easytoys Fetish Collection Black Leather Handcuffs

    Vežite ruke svom pokornom kolegi ili jednu za drugu ili za krevet, na vama je. Glavna stvar je da će vam u tome pomoći ove luksuzne manžete za zapešća od čvrste umjetne kože. S unutarnje strane su obložene mekom pjenom koja jamči udobnost, a zahvaljujući čvrsto pričvršćenim karabinerima, možete ih povezati čak i s ostalim omiljenim dodacima. Podesiva veličina tada jamči savršeno pristajanje.
    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Steel Power Tools Ballstretcher 45mm

    Uzmite loptu s luksuznim prednjim nosačem. Teži 195 g, popularan je kao tester penisa i njegova laguna rasta. Prsten se sastoji od dvije polovice tračnice koje drže vijak zajedno, koji će na kraju koristiti četvrti šesterokutni nasadni ključ od 4 mm (zatvoren). U međuvremenu, postavite i koristite gravitaciju, teške utege, meke oscilacije, ispiranje, hlađenje... A kad vam bude dovoljno, možete to ponovno posložiti.

    53,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fetish Fantasy Official Handcuffs

    Čvrste metalne lisice mogu koristiti početnici i napredni za erotsko ropstvo i vezivanje.

    12,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimba Electro Sex Metal Urethral and Penis Strap

    Rimba Electro Play ES unipolarna metalna uretralna i plava elesatic, unipolarna traka za penis.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Nipple Play Nipplettes Black

    Igrajte se svojim bradavicama i povećajte njihovu osjetljivost uz bradavice Nipple Play. Vrlo su jednostavni za korištenje, imaju podesiv intenzitet s vijkom i ugrađenim vibrirajućim metkom. Igranje s njima zabavit će i njega i nju, stoga nemojte ništa čekati i krenite u istraživanje radosne i bolne erotike s ovim vibrirajućim stezaljkama marke California Exotics.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Strict Full Sleeve Armbinder

    Stisnite partnerove ruke iza njihovih leđa kako biste ih potpuno obuzdali za svoju zabavu! Ovaj puni rukav jedinstven je komad opreme za vezanje koji učinkovito podiže Vašu scenu na višu razinu. Gurnite ruke svojih igračaka u elegantan, atraktivan rukav, pričvrstite vezice i namjestite sva četiri remena tako da budu zategnuti da ostanu zarobljeni, ali udobno... ako je to Vaša želja! Kopče za zaključavanje omogućuju Vam da poboljšate njihovu nevolju i osigurate da nema nade za bijeg. D-prsten na dnu čak Vam omogućuje da budete kreativni s drugim BDSM dodacima. Imajte svoj put s tim ranjivim tijelom dok se oni grče od boli i zadovoljstva!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mystim Plunging Pete e-stim Corona Strap

    Za fancy: sa svojim 24K pozlaćenim uretralnim zvukom okruženim dvjema zlatnim kuglicama, naš Plunging Pete stimulira glans izvana i iznutra.

    95,90 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Brutus Alpha Cage Chastity Cage Clear

    BRUTUS Alpha Cock Cage muški je kavez za nevinost izrađen od izdržljivog polikarbonata. Može se savršeno prilagoditi vašoj osobnoj veličini i stoga je vrlo pogodan za dugotrajno nošenje. Ključar odlučuje - usuđujete li se predati ključ?

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Penis Plug Piss to Ass Plug

    Jeste li pomalo svinja, ali u isto vrijeme želite biti potpuno neovisni? Popišajte se sami u analni! S ovim penisnim čepom u dupe punom mokraće, neće vam trebati nitko drugi, konačno to možete učiniti sami! Naravno, to ne znači da vaš kolega ne može gledati u vas i navijati za vas. Vrata fantazije otvaraju se baš kao što se vaš analni otvara vlastitom urinu.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Easytoys Fetish Collection Hogtie With Hand and Anklecuffs

    Upotpunite svoju kolekciju igračaka za ropstvo s ovim genijalnim setom tvrtke EasyToys. Set uključuje manšete za zglobove, manšete za gležnjeve i križić za kravatu. Na vama će ovisiti hoćete li koristiti sve dodatke odjednom ili ćete uživati u njima zasebno. Lisice su pričvršćene na križ preko čvrstih karabina i možete ih koristiti u kombinaciji s drugim igračkama, sve naravno ovisi samo o vašoj mašti.
    80,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Cottelli Blindfold Set Red/Black 2 pack

    Pripremamo etiketu. Pokrijte oči i istaknite ostala osjetila! Takav mali trik, zahvaljujući kojem ćete sve doživjeti puno intenzivnije. Paket sadrži jednu crnu i jednu crvenu masku i ako ih ne želite koristiti za erotske igrice, mogu poslužiti kao zaštita od svjetala za spavanje. Puno zabave za malo novca!

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fetish Fantasy Deluxe Ball Gag with Dildo

    Ponekad ne treba ništa govoriti, samo upotrijebite luksuzni geg i dildo. Ovaj geg dva u jednom zadovoljit će oba partnera. Kožni remen i kopču možete jednostavno prilagoditi svojoj veličini.

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bad Kitty Silicone Ring Gag

    Volite li eksperimentirati? Pokušajte se poigrati s ovim gegom s čvrstim prstenom koji će vaš pokorni kolega držati senzualno otvorena usta. Remen je podesiv za udobno pristajanje, a prsten je izrađen od neopasnog silikona.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Boners Liquid Silicone Ball Pouch Grey

    Vaši muževni oblici bit će još muževniji u ovoj navlaci za testise! Izrađen je od vrlo ugodnog i visokokvalitetnog tekućeg silikona, koji je fleksibilan i istovremeno čvrsto drži. Nosite ga tijekom erotskih večeri, koje će biti još intenzivnije, ili čak ispod odjeće kako bi vaša kvrga između nogu bila još izraženija.

    30,90 €

    29,99 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fetish Fantasy Beaded Cat-O-Nine Tails Black

    Neka vaš rob mijauče i cvili pod palicom ovog šarmantnog biča.

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Icicles No. 47

    Elegantan, lijep, stakleni i ručno rađen analni čep s pažnjom na detalje. Bez obzira volite li meke ili tvrde igre, ova pribadača ne smije nedostajati u vašoj kolekciji igračaka. Njegovo stepenasto tijelo od 3 loptice pružit će vam nevjerojatnu stimulaciju i intenzivno uzbudljive osjećaje.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimba Collar Bitch 9115

    Savršena ogrlica za pravu kuju.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Alive Fury BDSM Kit Black

    Šarmantan set svih bitnih stvari za zločestu BDSM igru. Što ćete pronaći u njemu? Možete se veseliti 10 komada od kojih nijedan nije beskoristan. Manžete za zglobove i gležnjeve, ovratnik, povodac, čep, šamar, bič, uže, maska, stezaljke za bradavice i kockice.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 97 za 128 od 732 ukupno

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.