×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

BDSM i fetiš

Artikli 33 za 64 od 357 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Fetish Fantasy Breathable Ball Gag

    Preuzmite kontrolu nad svojim fantazijama večeras uz Fetish Fantasy Breathable Ball Gag. Dizajnirana za udobnost, čvrsta, netoksična gumena lopta ima otvore za disanje za Vaše voljne robove.

    12,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Black Level Vinyl Bed Boots

    Nevjerojatno zavodljive noge, bedra, listovi, tabani! Crne "čizme" od mekog PVC-a s elastičnom bočnom trakom i gazištem za savršeno pristajanje. Elastični materijal omogućuje slobodno kretanje.

    53,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • 53,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fetish Fantasy Japanese Silk Rope Black 10.5m

    S ovim super-mekim japanskim svilenim užetom, ne morate biti stručnjak da biste uživali u užitku igre vezivanja u japanskom stilu.

    18,90 €

    13,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fetish Fantasy Collar with Cuffs and Leash

    Preuzmite kontrolu nad svojim ljubavnikom s ovom razigranom kombinacijom ogrlice, manšete i uzice. Vaš ljubimac će naučiti kako Vas poslušati u tren oka kada zakopčate ogrlicu i pričvrstite povodac.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Frisky Hold Me Under the Bed Restraint System

    Frisky Restraint System je prenosiv i lako se sputava remenima u obliku slova H koji pristaju ispod kreveta bilo koje veličine i sežu okolo kako bi sigurno vezali gležnjeve i zapešća, ograničavajući kretanje. Rubovi od umjetnog krzna su mekani i udobni, ali se sigurno zatvaraju čvrstim čičak trakom. Prilagodljive kopče omogućuju Vam da zategnete partnera, stavljajući ga u kompromitirajuće položaje dok ga zadirkujete i ugađate mu dok ne odlučite da je zaslužio svoje oslobađanje!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fetish Fantasy Extreme Hog-Tie Kit

    Preuzmite potpunu kontrolu nad svakim pokretom svog ljubavnika uz ovaj komplet Extreme Hogtie Kit. Ovaj komplet svileće kravate jednostavan za korištenje uključuje neoprenske manšete za zglobove i gležnjeve, čvrstu metalnu kravatu i besplatnu ljubavnu masku od satena.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fetish Fantasy Spread 'em Bar and Cuff Set

    Dočekajte svog ljubavnika raširenih ruku i nogu uz ovaj nevjerojatni Spread 'Em Bar & Cuff Set! Ovaj nastrani set metalnih šipki stavit će Vas ili Vašeg partnera u pravi položaj za zadovoljstvo svaki put.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Devil Sticks Leather Ridding Whip 033 Black

    Kaznite svog partnera i uživajte u malo nestašnog udaranja uz ovu fleksibilnu i snažnu jahaću odjeću.

    22,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Ouch! Velcro Cuffs Black

    Tražite manžetu koja može sve i napravljena je za napornu igru? Ne tražite dalje. Udobne krznene manžete za ruke i noge lako se podešavaju pomoću čičak trake kako bi pristajale udobno i usko, a dovoljno su velike da se mogu nositi oko gležnjeva ili zapešća.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • 61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey Restrain Me Bondage Rope Twin pack

    Prepustite se učinkovitoj igri obuzdavanja i naučite umjetnost Shibarija uz Restrain Me, set od 2 svilenkasta užeta za vezivanje, od kojih svaki ima 5 metara duljine, kako biste zavezali sebe ili svog ljubavnika.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Easytoys Fetish Collection Fetish Collar With Leash

    Držite svog pokornog kolege dovoljno blizu s ovom ogrlicom za povodac. Ovaj EasyToys set izrađen je od metala i robusne umjetne kože koja je obložena mekom pjenom koja jamči ugodnu udobnost i pri grubom rukovanju. Povodac ima fiksni karabin pričvršćen za ovratnik pa ga možete jednostavno odvojiti i koristiti npr. u kombinaciji s drugim igračkama. Budite kreativni i prepustite svojoj bujnoj mašti.
    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Black Level Vinyl Corsage 2840529 Black

    Sjajni korzet s kojim izdižete u centar pažnje i privlačite svu pozornost. Ekstra je dug, crn i sjajan! Izrađen od kvalitetnog vinila i dolazi iz radionice brenda Black Level. Korzet ima udubljenja za savršeno pristajanje, a njegova stražnja veza se prilagođava vašim proporcijama. Prednjim dijelom dominira metalni patentni zatvarač koji olakšava oblačenje i svlačenje.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fetish Submissive Collar & Leash Vegan Leather

    Volite li dominirati svojim ljubavnikom ili se radije predajete, robovska ogrlica Fetish Submisive savršena je igračka. Ova igračka uključuje veliki prsten za glavu, kratki remen i mali prsten za držanje roba pod strogom kontrolom.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Easytoys Fetish Collection Leather Collar With Handcuffs

    Voli li preuzeti kontrolu nad svojim kolegom? U tom slučaju ne biste trebali propustiti ovaj nevjerojatan set za ropstvo. Sastoji se od ovratnika i manžeta za zapešća koje možete lako odvojiti zahvaljujući čvrstim karabinerima. Ovratnik i lisice izrađeni su od robusne umjetne kože koja je s unutarnje strane obložena mekom i udobnom pjenom. Prepustite se svojim izopačenim fantazijama i počnite uživati u beskrajno ugodnim osjećajima povezanim s bolnim užitkom.
    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Me You Us Latex Crotchless Panties Black

    Jedan mali komad donjeg rublja od lateksa za beskrajan seksi efekt! Obožavat ćete ove visoke gaćice otvorenog međunožja. One će naglasiti ljepotu i oblik vaše stražnjice i figure, a ako idete na event, nećete ih morati skidati. Stavite ih i ostvarite svoje BDSM scene iz snova!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Devil Sticks Silicone Ball Gag Black

    Kvalitetan silikonski gag s čvrstim kožnim remenom.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fetish Fantasy Limited Edition Feather Crop

    Jedan pokušaj ovog Fantasy Feather Cropa i tvoj će ljubavnik znati tko je glavni! Najprije ih zadirkujte perjem, a zatim im ugodite s malo usjeva. Tako dobro boli!

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • XR Brands Spiked 5 Row Pinwheel

    XR Brands Spiked 5 Row Pinwheel razlikuje se od ostalih po tome što kombinira 5 pinwheel u jedan super učinkovit alat za najintenzivniji užitak.

    30,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LateX Latex Panties 2900050

    U jednostavnosti je ljepota, o čemu svjedoče ove jednostavno krojene gaćice od lateksa. Divno prianjaju uz tijelo i izgledaju apsolutno seksi i zavodljivo. Postat će sastavni dio svake uzbudljive maske, ali će i na vaše tijelo djelovati neodoljivo i uzbudljivo.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fetish Fantasy Cuff & Tether Set

    Sigurno ćete zadovoljiti svoju ljubavnicu ovim svestranim setom za manšete i vezice. Prilagodljive trake mogu se vezati za gotovo sve što Vam omogućuje da pustite mašti da Vam postavi granice.

    49,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fetish Collection Spreader Bar with Cuffs Black

    Genijalan alat za zadivljujuće ropstvo! Ove čvrste manšete i gležnjevi ispunit će vaše BDSM fantazije. Lisice su podstavljene i izrađene od imitacije kože, a zahvaljujući karabinerima teško se otkopčavaju i ponovno zakopčavaju. Igraj, molim te, naljuti se ili kazni sebe.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Ouch! Nipple Erector Set Black

    Napumpajte bradavice uz maksimalno uzbuđenje! Vaša erogena zona će krvariti i osjetit će dodir pera. Za početak uzmite pumpu s najmanjim prstenom i navucite gumeni prsten na otvor pumpe.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ToyJoy Stretchy Fun Cuffs Black

    Jedinstvene manžete za zapešća iz ToyJoy. Izrađene su od elastičnog gumenog materijala koji je vrlo udoban i pogodan za sve ljubitelje BDSM-a početnike.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Ouch! Wheel of Pleasure

    Stimulacijski kotač popularnog brenda Ouch! donosi raznolik raspon bolnih užitaka. Opremljen je malim iglama koje su vrlo oštre i daju vam osjećaj dominacije.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LateX Chlorinated Latex Gloves Black

    Lako se nanosi – nema potrebe za puderom ili uljem!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LateX Latex Briefs with Dildo 2950111

    Crne gaćice od lateksa s udobno pričvršćenim unutarnjim dildom. Pristajat će svakoj zahtjevnoj dami koja ne voli ostati prazna. Duljina dilda je 12 cm, a promjer mu je 3,5 cm.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fetish Fantasy Spandex 3-Hole Hood

    Držite svoju pokornost inkognito s ovom kapuljačom s 3 rupe od spandeksa. Ova udobna kapuljača s otvorenim ustima i očima dizajnirana je da se u potpunosti rasteže preko glave.

    18,90 €

    17,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Master Series Interlace Bed Restraint Set

    Ovaj komplet isprepletenih obuzdavača Master Series dovoljno je svestran da ih vežete na sve načine koje možete zamisliti. Komplet sadrži osam kontaktnih točaka koje mogu odgovarati bilo kojoj veličini madraca. Četiri uklonjive manšete za gležnjeve i zapešća izrađene su od neoprena kako bi se osigurala njihova udobnost, a opet pružaju otpor prema vašim željama. Svaka manžeta je podesiva kako bi pristajala većini i napravljena s čičak trakom za brzo otpuštanje.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Black Level Vinyl Jumpsuit 2851393 Black

    Koji patentni zatvarač ćete prvi otkopčati i koji dio tijela ćete pokazati? Hoće li to biti međunožje ili možda grudi? Ova odjevna kombinacija savršeno prianja uz vaše tijelo, okružuje ga poput druge kože, a ovratnik će vam dati samopouzdanje. Ostvarite svoje snove u ovom jedinstvenom komadu!

    139 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Ouch! Kinbaku Mini Rope Black 1,5m

    Tražite dominantnu igru? Ne smijete pustiti svoj kabel nikome tko može lako uzeti vašeg skromnog kolegu. Znaš li što? Ovdje možete savjetovati svakoga koga želite, zar ne zvuči dobro? Dođi probati!

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 33 za 64 od 357 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.