×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

BDSM i fetiš

Artikli 65 za 96 od 357 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • NS Novelties Renegade Whip Black

    Dobrodošli u zabavni park, gdje vas čeka ovaj genijalni alat. Nije ništa drugo nego nužan dodatak za sve ljubitelje robovskih igara, odnosno kožni bič. Njegov dizajn je minimalistički i zavodljivo muški. Vrlo je jednostavan za rukovanje i jednostavan za čišćenje i održavanje.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fetish Fantasy Ball Gag Training System

    Ne govori ni riječ! Ball Gag Training System savršen je za početnike koji tek počinju biti ušutkani, a opet dovoljno svestran da zadovolji profesionalce.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bijoux Indiscrets Maze Wide Choker Black

    Savršena ogrlica za Vaše najhrabrije kombinacije. Iznesite senzualnost na ulice! Pričvrstite ogrlicu na uzicu i pretvorite je u igračku za svoje igre podložnosti ili dominacije.

    37,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Ouch! Soft Eyemask Black

    Ovu masku za oči možete koristiti za sebe tijekom noći ili je isprobati na svom ljubavniku kako biste stvorili uzbudljivo, misteriozno iskustvo. Dovedite svog ljubavnika ili svoju ljubavnicu u ugodno okruženje tame koje podiže njegovu ili njezinu seksualnu požudu. Ova mekana maska za oči ostaje na mjestu s udobnom elastičnom trakom.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LateX Short Latex Gloves Black

    Kratke rukavice od lateksa za njega i nju! Izgledat će sjajno ne samo u kombinaciji s vašom omiljenom odjećom od lateksa. Uživajte u zavodljivijem izgledu svojih ruku i dopustite im da donesu uzbuđenje vašem kolegi.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Leg Avenue Rhinestone Handle Whip 2626

    Ručno pleteni kožni bič dužine 137 cm s prekrasnom ručkom, koja je ukrašena malim draguljima.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LateX Latex Catsuit 2901005 Black

    San od lateksa od glave do pete! Ovaj lateks kombinezon s dugim rukavima izrađen je od visokokvalitetnog prirodnog lateksa i ima međunožni patentni zatvarač koji će biti užitak otkopčati. Kombinezon ima senzualan podignuti ovratnik, izrez na leđima i kopčanje na leđima. Stavite ga i uživajte u tome što pristaje kao druga koža i na nevjerojatan način otkriva vaše fetiš želje!

    429 €

    269 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey Tease Silky Smooth Tickler

    Dopustite svom kolegi da uživa u primamljivom dodiru mekog pera! Ovaj elegantni shimmer iz kolekcije Fifty Shades of Grey postat će vaš omiljeni alat za nestašne uvertira.

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Strict Full Sleeve Armbinder

    Stisnite partnerove ruke iza njihovih leđa kako biste ih potpuno obuzdali za svoju zabavu! Ovaj puni rukav jedinstven je komad opreme za vezanje koji učinkovito podiže Vašu scenu na višu razinu. Gurnite ruke svojih igračaka u elegantan, atraktivan rukav, pričvrstite vezice i namjestite sva četiri remena tako da budu zategnuti da ostanu zarobljeni, ali udobno... ako je to Vaša želja! Kopče za zaključavanje omogućuju Vam da poboljšate njihovu nevolju i osigurate da nema nade za bijeg. D-prsten na dnu čak Vam omogućuje da budete kreativni s drugim BDSM dodacima. Imajte svoj put s tim ranjivim tijelom dok se oni grče od boli i zadovoljstva!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fetish Fantasy Deluxe Fantasy Love Mask

    Jeste li znali da kada smanjite jedno od osjetila, ističete ostala? Nevjerojatno djeluje s vašim očima! Pokrijte oči i uživajte u svim dodirima, milovanju i vođenju ljubavi još više, jer će ostala osjetila biti višestruko istaknuta. Isprobajte s ovom elegantnom i ugodnom maskom.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Glossy Wetlook Mask with Cat Ears

    Posljednja točka za vaš strastveni outfit! Mačka za mačke s očima učinit će vas savršenom ženom mačkom, a na vama će biti kako ćete preuzeti ovu ulogu. Ugodan materijal mokrog izgleda neće predstavljati problem vašem licu, naprotiv, osjećat ćete se prirodno i seksi.

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ToyJoy Amazing Bondage Sex Toy Kit Black

    Amazing Bondage Sex Kit otkriva skrivene želje Vaših kupaca i daje im priliku da razigrano istražuju svijet BDSM-a.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Black Level Vinyl Panties with Zip

    Tvoje dupe nikada nije bilo tako seksi kao što će biti u ovim gaćicama od prekrasnog sjajnog materijala! Kad vas partner vidi, vjerojatno će mu slomiti koljena! Patentni zatvarač koji se hvata kroz međunožje po gaćicama doslovno ih potiče na ljutnju, pa prestanite biti fini!

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LateX Latex Mini Dress 2901277 Black

    Mali crni lateks! Seksi haljine za sve ljubiteljice lateksa izrađene su od kvalitetnog prirodnog lateksa i imaju zavodljivu stand-up kragnu. Djelovat će kao vaša druga koža i istaknuti vašu figuru. Na stražnjoj strani imaju zatvarač za lakše oblačenje, a debljina lateksa je samo 0,4 mm pa su i ugodno savitljive.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fetish Fantasy D Ring Harness

    Vaš rob će vas moliti da ga vežete u ovaj nevjerojatan skup ropstva iz Fetish Fantasy. Ovo je vrlo sofisticiran sustav za zadržavanje koji će vam omogućiti mnogo različitih položaja vezanja.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey Hard Limits Bondage Set

    Sve što vam je potrebno za sputavanje cijelog tijela, komplet Bed Restraint Kit stručno pretvara vaš krevet u igralište za vezivanje - bilo da ste kod kuće ili na nestašnom vikendu.

    80,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fetish Fantasy Limited Edition Vibrating Silicone Nipple Lassos

    Živahna stimulacija bradavica! Elegantne silikonske stezaljke zagrijat će vas pritiskom na gumb. Tihi motor iritira osjetljivu erogenu zonu, jer se možete usredotočiti na druge dijelove tijela.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bad Kitty Arm & Leg Restraints

    S lijeva na lijevo i zdesna na desno. Fantazija oživljava. Uzbuđenje raste. Uživajte u savršenom pristajanju i svom paru u točno onom položaju koji vam je potreban večeras. Set sadrži 4 komada lisica za razne igrice, koje će diktirati vaše beskrajne fantazije.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Taboom Pierced Nipple Suckers Black

    Bradavice su najosjetljiviji dio dojke. Sadrže mnogo živčanih završetaka i nesumnjivo su važna erogena zona. Pružite svojim bradavicama pažnju koju zaslužuju uz elegantne, seksi i učinkovite TABOOM gumene čašice koje povećavaju protok krvi. Uživajte u većoj osjetljivosti!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • NS Novelties Renegade Ball Gag Black

    Dobrodošli u zabavni park, gdje vas čeka ovaj genijalni alat. Nije ništa drugo nego nužan dodatak za sve ljubitelje robovskih igara, odnosno geg. Njegov dizajn je minimalistički i zavodljivo muški. Vrlo je jednostavan za rukovanje i jednostavan za čišćenje i održavanje.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fetish Submissive Neck, Handcuffs & Anklecuffs Vegan Leather

    Fetish Submisive predstavlja kolekciju lijepih i kvalitetnih BDSM dodataka od veganske kože! Jeste li čeznuli za strastvenom večeri, kada dijelite uloge sa svojim kolegom i otkrivate tajne senzualnog ropstva? Ovaj set lisica će Vam pokazati kako je to izgubiti slobodu!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Secret Play Duster and Riding Crop Black-Fuchsia

    Kad bolje razmislite, želio bi unijeti malo divljine u vašu spavaću sobu i učiniti vaše igre posebnima, prihvatite našu preporuku i pogledajte šarmantne Secret Play proizvode. Isprobajte, primjerice, ovaj crno-ružičasti bič s genijalnim šamarom s jedne strane i mekim perom s druge, koji spaja nježno i opasno.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fetish Fantasy Deluxe Ball Gag with Dildo

    Ponekad ne treba ništa govoriti, samo upotrijebite luksuzni geg i dildo. Ovaj geg dva u jednom zadovoljit će oba partnera. Kožni remen i kopču možete jednostavno prilagoditi svojoj veličini.

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sportsheets Midnight Lace Collar and Leash

    Elegantni ovratnik i povodac brenda SportSheets osvojit će sve ljubitelje hrabrije igre. Udoban podstavljeni ovratnik od mekane i udobne tkanine s finom čipkom savršeno pristaje uz svaki vrat i pričvršćuje se karabinom na metalni povodac kojim ćete ostvariti sve svoje smjele maštarije. Boja lančića je crna i u kombinaciji s kragnom čini lijepu i luksuznu kombinaciju.

    34,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bijoux Indiscrets Shhh Blindfold

    Prekrijte partnerove oči luksuznom satenskom trakom za oči i prepustite se svojim najstrastvenijim fantazijama.

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimba Collar Bitch 9115

    Savršena ogrlica za pravu kuju.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bad Kitty Silicone Ring Gag

    Volite li eksperimentirati? Pokušajte se poigrati s ovim gegom s čvrstim prstenom koji će vaš pokorni kolega držati senzualno otvorena usta. Remen je podesiv za udobno pristajanje, a prsten je izrađen od neopasnog silikona.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Obsessive A700 Mask Black

    Seksi, tajanstvena i zavodljiva? Da, upravo to ćeš biti! Podcrtajte svoj šarmantni izgled ovom senzualnom maskom koja izravno potiče čarobne trenutke jer budi uzbudljive nestašne. Jeste li spremni za nezaboravna iskustva?

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bijoux Indiscrets Silky Sensual Handcuffs

    Narukvice će biti prikladan dodatak svima koji brinu o elegantnim dodacima.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fetish Fantasy O-Ring Gag Nipple Clamps

    Prsten sa stezaljkama za bradavice za ljubitelje BDSM-a sastoji se od omotanog prstena (gag) s pričvršćenim kožnim podesivim remenima s kopčanjem iza glave.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fetish Fantasy Limited Edition Spreader Bar

    Metalni odstojnik s dvije uklonjive manžete za gležnjeve od neoprena. Lisice su pričvršćene karabinom na lanac razvučen unutar šipke.

    41,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Alive Fury BDSM Kit Black

    Šarmantan set svih bitnih stvari za zločestu BDSM igru. Što ćete pronaći u njemu? Možete se veseliti 10 komada od kojih nijedan nije beskoristan. Manžete za zglobove i gležnjeve, ovratnik, povodac, čep, šamar, bič, uže, maska, stezaljke za bradavice i kockice.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 65 za 96 od 357 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.