×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

BDSM i fetiš Kiotos

Artikli 65 za 96 od 250 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Kiotos Steel Nipple Clamps Rounded Special

    Jeste li ludi za stimulacijom bradavica? Anooo! Stoga dođite i uživajte u ovim uzbudljivim stimulatorima bradavica s praktičnim vijcima. Izgledam stvarno prekrasno, okruglog su oblika a imaju i oštre zube i vijke kojima ih možete zategnuti kako želite. Uživajte u napetosti, boli i senzualnoj milosti i gracioznosti kroz svoje bradavice.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Big Lips Penis Gag Black

    Hoće li vam ovaj geg izmamiti osmijeh na lice? Pa, radije ćete imati malu kopačicu u obliku penisa u ustima i velike usne preko usta! Ali jedno je sigurno, bit će tiho i bit će glasno!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Bondage Bar Hands and Feet

    Čvrsta čelična šipka dizajnirana za lisice na ruke i noge marke Kiotos. Štap ima ušice i karabinere, koji su pričvršćeni na izdržljive kožne manžete za zapešća i gležnjeve, koji su dio paketa. Lisice su crno-crvene, a udoban kroj je blago podstavljen. Imate li sve vrste fantazija koje bi se mogle izvesti s tim štapom? Ne čekajte i udahnite im život, sada ili nikad!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Anal Spreader Device

    Otkrijte nova analna iskustva! Uz ovaj uređaj doživjet ćete senzualno otvaranje anusa. Umetnite 3 zupca i okrećite maticu dok se kundak ne otvori prema želji. Napravu za istezanje možete koristiti i vaginalno! Izrađen je od 100% glatko poliranog nehrđajućeg čelika.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Steel Ball Buster Testicle Vice

    Igračka koja će vas zgnječiti, zadiviti i sigurno neće razočarati.

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Steel Cruve Torture Chastity Device

    Je li mučenje penisa vaša omiljena disciplina? Dakle, ovaj kavez za čednost je pravi za vas! Kombinira bol i užitak i namijenjen je prvenstveno naprednim ljubiteljima BDSM-a. Njegova korisna veličina je 6 do 8 cm i s unutarnje strane ima 2 točke koje možete koristiti priloženim imbus ključem za povećanje razine boli.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Steel Extreme Ballstretcher 60mm

    Testni nosač od luksuzne glave za nepušače popularnog brenda Kiotos.

    87,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Plastic Chastity Cage Black

    Ako se želite odreći kontrole nad sobom i smršaviti, dobiti svoj penis i postići erekciju? Začepi ptico! Ovaj visokokvalitetni plastični caffe bar za Chastity Cage ima 3 prstena velike veličine i također metalni kroj i dva ključa za vašu damu. Ostvari svoje snove!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Steel Rainbow Pinwheel Double

    Luksuzni dugin mjenjač s 2 kotača. Puno je intenzivniji od ostalih aparata ove vrste, no ponajviše o vama ovisi koliki ćete pritisak vršiti na partnerovu kožu. Izrađen je od 100% nehrđajućeg čelika prvoklasne kvalitete. Stavite partneru povez preko očiju i trčite mu po koži, živčana stimulacija će biti maksimalna!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Steel Penisstick Dilado 2

    Ovaj dilatator nema visokokvalitetne čeljusti koje ne ometaju rad i namijenjen je otkrivanju, stimuliranju vlaženja vena u unutrašnjosti. Fine sorte podložne su intenzivnoj stimulaciji, a materijal je vrlo isplativ. Procijenite okus nepoznat!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Steel Grappling Hook Hollow Penisstick

    Zadivljujući čep za penis od nehrđajućeg čelika s neobičnim oblikom kuke inspiriran slavnim superherojem u crnoj boji! Čim ga stavite u penis, ne samo da ćete biti preplavljeni prekrasnim osjećajima, već ćete i uživati u tome kako ovaj uređaj izgleda sjajno. Vrijedi spomenuti i da je čep šupalj tako da čak i spermij lako može izaći!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Steel Chastity Cage DeLuxe 8cm

    Kako biste ga željeli čvrsto i sigurno zaključati, doslovno? Ovaj kavez za nevinost od nehrđajućeg čelika učinit će da Vam se čini da pripada Vama!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Steel Shibari Ring Tri

    Prsten za uvez Shibari. Podijeljena je u 3 segmenta, što će otvoriti vrata beskrajnim mogućnostima vezanja. Izrađen je od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika i dovoljno je robustan da njegovu upotrebu čini apsolutno sigurnom.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Steel Bondage Hook 40mm

    Proizvodi Kiotos Steel izrađeni su od 100% nehrđajućeg čelika, što osigurava najvišu kvalitetu proizvoda od čelika dostupnih danas.

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Steel Modern Chastity Device

    Držite pticu pod ključem s ovim jedinstvenim kavezom za čistoću. Izrađen je od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika, ima vrlo moderan i ekstravagantan izgled i izgledat će vrlo prekrasno za nošenje! Njegova korisna veličina je oko 6,5 cm i zapamtite da u njemu sigurno nećete dobiti erekciju.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Deluxe Collar SLAVE

    Savršeno obilježavanje vašeg roba! Ova kvalitetna PVC ogrlica s nazivom "slave" izgleda vrlo senzualno i primamljivo! Osim toga, lako se uključuje, čisti i podešava po potrebi.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Steel Urethral Shower Head Plug

    Uživajte u svojim strastima i ispunite svoje želje s ovim visokokvalitetnim uređajem za penis od nehrđajućeg čelika. Penisstick čep iz Kiotosa lijep je na pogled, jer je nevjerojatno sjajan i oblikovan za dodatnu stimulaciju. Lako se ubacuje, šuplje i ima nekoliko rupica u podlozi, pa će vam pušenje biti pljusak užitka!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Steel Hegar Sound Set 14pcs

    Hegar set uretralnih zvukova kolekcija je vrhunskih uretralnih zvukova stvorenih za mnoge različite osjećaje.

    139 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Cock Ring with Leather Leash

    Treba li pričvrstiti kurac svog zločestog kolege na povodac? Samo stavite ovaj erekcioni prsten od PU kože i kao ogrlicu za penis te na njega pričvrstite uzicu od istog materijala. Jednostavno zakopčajte karabiner i krenite!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Silicone Sound 8mm

    Kako bi bilo da popišate mokraćnu cijev iznutra i iskusite uzbuđenje koje ide ruku pod ruku s malo boli? Zvuk privlači sve više znatiželjnika i ne čudi što sve treba probati! Samo zapamtite da jednostavno neće raditi bez kvalitetnih alata. Stoga će vam ovaj dilatator sa silikonom koji je siguran za tijelo dobro doći. Neka vam izmami osmijeh na lice!

    22,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Steel Cock Tube Cage Chastity

    Želite li svoju pticu osloboditi? Ovaj prekrasni kavez za čistoću od nehrđajućeg čelika bit će pravi dodatak. Ručno je poliran, što mu daje luksuzan izgled i promjer mu je 35 mm, a prsten testisa 45 mm. Uživajte u svom omiljenom osjećaju kada se jednostavno ne možete očvrsnuti.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Silicone Blindfold

    Želite li svom suparniku dati crno-crni mrak, lišiti ga vida i tako istaknuti sva njegova ostala osjetila? U tome će vam rado pomoći ova silikonska maska. Izrađena je od svilenkasto mekog silikona koji je vrlo kvalitetan i dugo će biti ugodan za nošenje. Neophodno je za vašu BDSM kolekciju, ne zaboravite je dodati u košaricu!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Bondage Set BDSM Starters Kit

    Započnite svoje avanture u ropstvu s ovim atraktivnim početnim kompletom koji ima sve!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Lace Hood Shiny Diamonds

    Predstavljamo našu čipkastu kapuljaču sa sjajnim dijamantima – izvrstan dodatak koji spaja senzualnost s daškom glamura. Ova kapuljača od čipke izrađena je za one koji žele očaravajuće iskustvo s daškom sjaja.

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos BDSM Luxury 9 Item Kit Black

    Sve što mu treba da ispuni vaše uzbudljive BDSM želje! Ovaj luksuzni set će vas osvojiti svojim lijepim i elegantnim dizajnom. Diskretna crna torba sadrži naramenicu, ovratnik, štipaljku, masku za oči, križ s kravatom, uzicu i manšete za ruke i gležnjeve. Sve pažljivo izrađeno s pažnjom na detalje i fokusom na luksuz i funkcionalnost.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos 2 Twist Cups S 20mm

    Tražite li vakuumske čašice idealne veličine ne samo za bradavice? Ovi o Kiotos imaju unutarnji promjer od ugodnih 2 cm i možete ih koristiti i na bradavicama i na bilo kojem drugom dijelu tijela. Rotirajućim pokretom stvarate podtlak u prozirnom cilindru i tako se pripremate za predivan uzbudljiv osjećaj. Probudite maksimalnu osjetljivost u bradavicama!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Steel Solid Penis Plug Trainer Long 6-9mm

    Jeste li ludi za zvukom? S ovim čepom bit ćete još bolji! Izrađen je od visokokvalitetnog luksuznog nehrđajućeg čelika. Glatko je poliran i jednostavan za ugradnju. Dođite do svog orgazma onoliko duboko koliko vam je potrebno.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Steel Jaw Lock

    Pažnja, ovaj uređaj izrađen od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika definitivno nije prikladan za osjetljive i osjetljive duše. Ovdje je za najveće zlikovce koji se ničega ne boje i s lakoćom će imati zakucane čeljusti. Stavite nastavak za usta u usta, isprobajte ga i imbus ključem namjestite veličinu otvora i zategnite ga.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Head Stocking Hood Black

    Želite li malo prekriti lice, ali ne potpuno? Ova crna maska za cijelu glavu blago je prozirna i ugodno tanka kako bi vam omogućila disanje kroz nos bez ograničenja vida. Savršena je za fetiš zabave, a posebno će je cijeniti početnici u bondage igrama.

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Steel Penisstick Dilado 3

    Ovaj dilatator nema visokokvalitetne čeljusti koje ne ometaju rad i namijenjen je otkrivanju, stimuliranju vlaženja vena u unutrašnjosti. Fine sorte podložne su intenzivnoj stimulaciji, a materijal je vrlo isplativ. Sudac prema okusu nepoznat!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Cock Cage Lion

    Ako je kavez za penis, onda lijep i kvalitetan! Kao ovaj lavovski, koji će tvome robu ograničiti slobodu, koju on još uvijek ne zaslužuje. Zaključate ga u ovaj metalni kavez i spriječite ga da postigne erekciju i zadovoljstvo. U tvojim je rukama, drži svog roba lijepo zaključanog!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Steel Urethral Trainer Kit 3 Solid Beads Penisplugs

    Tri pomoćnika od nehrđajućeg čelika za užitak vaše uretre. Idealne su za potpune početnike koji žele isprobati zvuk i otkriti nova iskustva. Čepovi za penis su čvrsti, ukrašeni poticajnim kuglicama i relativno su kratke duljine od 5 cm. Zato dođite isprobati nešto novo!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 65 za 96 od 250 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.