×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

BDSM i fetiš Kiotos

Artikli 97 za 128 od 250 ukupno

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Kiotos Nipple Clamps Prism Rose Gold

    Prekrasan dragulj za draženje vaših bradavica! Ove će kopče izgledati stvarno seksi i luksuzno kada ih nosite. Njihov ružičasto-zlatni završetak i staklene prizme će naglasiti vašu osobnost i štoviše, zadirkivat će vas nevjerojatno! Zahvaljujući podesivim kliznim krajevima, sami određujete pritisak, pa na vama je koliko ćete mučiti svoje bradavice.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Clover Nipple Clamps Silver

    Savršene stezaljke za bradavice za uzbudljiv štos! Ove stezaljke za bradavice mogu vršiti nevjerojatan pritisak, zahvaljujući čemu ćete doživjeti neviđenu senzualnu stimulaciju koju nikada nećete zaboraviti. Opremljeni su gumom s unutarnje strane stezaljki i izrađeni su od kvalitetnog metala.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Bizarre Nipple Pullers

    Proizvodi Kiotos Steel izrađeni su od 100% nehrđajućeg čelika, što osigurava najvišu kvalitetu proizvoda od čelika dostupnih danas.

    91,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Steel Urethral Sound Dilator Groved Beads Set 8 pcs

    Volite li isprobavati svoju uretru? Zapamtite da su vam za to potrebni najkvalitetniji alati. Ovaj set dilatatora dizajniranih za sondiranje nehrđajućeg čelika može dobro doći. Otkrijte intenzivan užitak s njom!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Neoprene Pink Pig BDSM Hood

    Jeste li za svinjske kotlete? Vjerojatno je jasno da bez ove maske nikad neće biti prava kasica prasica! Predivno je savitljiv i mekan pa je vrlo udoban za obuvanje i udobno sjedi. Izrađena je od ružičastog neoprena i ima uklonjivu njušku. U njemu ćete se osjećati odlično i ugodno!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Pussy Locker Extreme

    Prekrasan dodatak za mučenje vulve! Preuzmi kontrolu nad vaginom svog pokornog partnera i priušti si osjećaj da je sve tvoje. Naprotiv, ona će imati osjećaj predaje, što je jednostavno seksi. Kako bi bilo da uzmete vibrator u ruku? To će ovisiti o vama.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Mouth Gag Pink Mouth

    Pune ružičaste usne i gag u isto vrijeme? Da! Ova igračka će vam držati usta otvorena i uvijek spremna, a što ćete učiniti s njima ovisi o vama. Igrajte Sissy Play, uzbudljivu izmjenu uloga u kojoj partnerica u ulozi žene preuzima sve ženske stereotipe i super emotivna u svojoj BDSM ulozi. Pobijedite s gegom sa seksi usnama!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Rattan Wooden Canes 8pcs

    8 štapića od ratana hvata se jednom ručkom, koja vam udobno leži u ruci. S ovim bičem bit će to kazna s daškom nezaborava. Uživajte u osjećaju kako tvrdi štapići slijeću na vašu stražnjicu, ostavljajući senzualne pruge na njima. Ovo će vjerojatno izazvati ovisnost!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Steel Hollow Penis Shower Plug Curved

    Jeste li ludi za zvukom? S ovim čepom vaša će uzbudljiva iskustva biti još intenzivnija. Izrađen je od visokokvalitetnog luksuznog nehrđajućeg čelika. Ima stimulirajući oblik perli i super moderan izgled, jer završni poklopac senzualno krasi vaš penis.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Leather Collar 5cm

    Vrhunski kožni ovratnik popularnog brenda Kiotos idealan je za robove početnike, ali i za iskusne ljubavnike koji znaju što žele.

    53,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Stainless Steel Pinwheel

    Zamislite da u ruci držite ovaj opasno šiljasti instrument i njime prelazite preko tijela vašeg kolege s kirurškom preciznošću. Oštri vrhovi kotača zarit će mu se u kožu, a ako pojačate pritisak, boljet će još više!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Steel Torture Chastity Device

    Je li mučenje penisa vaša omiljena disciplina? Dakle, ovaj uređaj za mučenje je pravi za vas! Kombinira bol i užitak i namijenjen je prvenstveno naprednim ljubiteljima BDSM-a. Ima 4 točke s unutarnje strane, koje možete koristiti priloženim imbus ključem za povećanje razine boli.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Nipple Clamps SLUT

    Označite svog kolegu pločicom s imenom koja će visjeti ravno na njihovim bradavicama! "DROLJA" visi na lančiću koji je pričvršćen za stezaljke za bradavice, rrrr! Stezaljke imaju krajeve presvučene vinilom za ugodan dodir, a možete podesiti pritisak stezanja rotirajućim vijkom. Pa što, veseli li se drolja?

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Silicone Rope 5m Black

    Silikonsko uže dužine 5m! Izrađen je od kvalitetnog silikona te je vrlo ugodan i mekan na dodir. Savršeno za vaše omiljene igre vezivanja, a crna boja je super seksi.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Steel Extreme Ballstretcher Weight

    Volite li ekstreme? Ova težina je ekstremno umjetničko djelo teško 649 grama, usuđujete li se? Možete još više povećati težinu pričvršćivanjem dodatnih utega na ušicu. Prsten od 39 mm pričvrstite imbus ključevima na testise i pustite da ručno polirani nehrđajući čelik zablista!

    159 €

    99,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Steel Single End Dilator Set 14pcs

    Luksuzni set od 14 dilatatora od nehrđajućeg čelika popularnog brenda Kiotos.

    129 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Fany Lace Hood Cover

    Sanjate li o senzualnom luksuzu? Ova udobna maska od crne čipke savršeno vam pristaje i ističe šarm vaše osobnosti. Vrlo je fleksibilan, a uz to i tanak, pa ugodno diše. Otkrijte seksualno uzbuđenje koje će vam donijeti njegovo nošenje!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Steel Penisstick Vader Round Tip

    Uživajte u svojim strastima i ispunite svoje želje s ovim visokokvalitetnim uređajem za penis od nehrđajućeg čelika. Penisstick utikač iz Kiotosa je lijep na pogled, jer je nevjerojatno sjajan i također prilično dug. Lako ga je predstaviti i izravno potiče nestašne igre, stoga nemojte da vas nagovaraju!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Bondage Bar Feet Small Black

    Raširite noge svoje druge polovice i pričvrstite ih za ovaj stup tako da ostanu raširene koliko god želite! Ova praktična šipka za širenje ima manšete za gležnjeve koje udobno drže noge i, zahvaljujući visokokvalitetnoj PU koži, bit će udobne čak i za duže nošenje.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Steel Urethral Trainer Kit 3 Solid Tear Penisplugs

    Trio klizača za penis od nehrđajućeg čelika za otkrivanje užitka stimulacije uretre iznutra. Idealne su ne samo za početnike koji su u iskušenju otkriti fetiše i mogućnosti stimulacije penisa. Čvrste su, nisu šuplje i završavaju klupkom za te neugodne osjećaje. Stoga dođite isprobati nešto novo sa svojim penisom.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Black Adjustable Spreader Bar

    Šipka za širenje uvijek dobro dođe! Osim toga, ovako je jako lijep i izrađen od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika s crnom površinom za savršen BDSM dojam. Ima 4 fiksna prstena na koje možete pričvrstiti svoje omiljene lisice. Obavezno nabavite sve BDSM kolekcije!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Clover Nipple Clamps Black

    Istrošene bradavice za buđenje težine! Ti putevi trgovine bradavicama mogu biti popraćeni nenametljivim pritiskom, ubrzavajući ono što očekujete da doživite nezamislivu senzornu stimulaciju koju nitko ne može pobijediti. Obložene su gumom sa strane ceste i izrađene su od visokokvalitetnog metala.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Steel Modern Torture Chastity Device

    Je li mučenje penisa vaša omiljena disciplina? Dakle, ovaj kavez za čednost je pravi za vas! Kombinira bol i užitak i namijenjen je prvenstveno naprednim ljubiteljima BDSM-a. Njegova korisna veličina je oko 7 cm, a s unutarnje strane ima 4 točke, koje možete koristiti priloženim imbus ključem za povećanje razine boli.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Deluxe Bondage Rope Red 10m

    Kvalitetan konop trebao bi biti bitan element vaše nestašne i opasne erotske opreme. Ovo Kiotos Deluxe uže je vrlo udobno, jer je izrađeno od 100% pamuka i ima senzualno finu strukturu. Vežeš li njega ili njega? Ili ti ili ona?

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Silk Rope Pink 10m

    Kvalitetan kanabis trebao bi biti ugrizni element vaše jadne i opasne erotske opreme. Ova Kiotos Silk konoplja je toplo napravljena, izolirana je od svjetlosti i ima senzualnu konačnu strukturu. Poznajete li nju ili nju? Ili jesi?

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos BDSM Deluxe 5 Item Kit Red

    Ono što mu je najvažnije da ispuni vaše uzbudljive BDSM želje! Ovaj luksuzni set će vas osvojiti svojim lijepim i elegantnim dizajnom. Strastvena i šarmantna crvena torba/torbica sadrži ovratnik, povodac, lančić za spajanje i manšete za zglobove i gležnjeve. Sve pažljivo izrađeno s pažnjom na detalje i fokusom na luksuz i funkcionalnost.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos BDSM Bowties 10 Item Kit Pink

    Predstavljamo BDSM Bowties 10 Item Kit u ružičastoj boji, otmjenu kolekciju osmišljenu da podigne vaša BDSM iskustva. Ovaj komplet uključuje torbu za pohranu, bič, ovratnik, čep za usta, povez za oči, povodac, lisice, manšete za gležnjeve, pero za golicanje i par stezaljki za bradavice, a sve je izrađeno s pažnjom posvećenom detaljima i fokusom na stil, udobnost i zadovoljstvo.

    95,90 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Steel Full Steel Dilator Set Deluxe

    Jedan set i mnogo opcija! Uživajte u svakom od 15 dilatatora različitih veličina za žene i druge svrhe. Upakirane su u praktičnu i lijepu kutiju, srebrne su boje i izrađene su od 100% nehrđajućeg kirurškog čelika. Priuštite si nezaboravno iskustvo!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Steel Vibrating Urethal Sound 2413 30cm

    Osjetite uzbuđenje koje vam može dati stimulacija uretre.

    99,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Steel Torture Glans Ring 34mm

    Ovaj čelični prsten za penis nije prikladan za nježnu i nježnu prirodu. Idealan je za one kojima je životna svrha mučiti penis i ničega se ne boje! Prsten s unutarnje strane ima 6 točaka, čiju razinu stezanja možete ispraviti pomoću priloženog imbus ključa.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Black BDSM Point Hood

    Želite li steći poštovanje i možda izazvati strah? Ova maska koja se ne propušta inspirirana je poviješću kakvu poznajemo iz filmova i pobudit će poštovanje i poniznost svima kojima želite pokazati svoju dominaciju. Izrađen je od mekog PVC materijala i svojom veličinom odgovara gotovo svima. I najbolje od svega - pristajat će apsolutno svima!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Silicone Rope 5m Red

    Silikonsko uže dužine 5 m! Izrađena je od visokokvalitetnog silikona te je vrlo udobna i mekana na dodir. Idealno za vaše omiljene robne igre, plus crvena boja je super ekscentrična.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 97 za 128 od 250 ukupno

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.