×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Rastezači testisa

Artikli 33 za 64 od 107 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Brutus Cruncher Silicone Lockable Spiked Ball Stretcher Black

    Volite li 2 u 1 stvari i volite li mučenje penisa? Brutus Cruncher je drobilica testisa od jakog silikonskog materijala, a ujedno je i zatvor za testise, jer ga možete zaključati bravom. Oštri vrhovi ne dopuštaju testisima da spavaju, a ključ za zaključavanje ne mora nužno pripadati samo vama. Dođite isprobati nešto novo!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Balldo Starter Set Steel Grey

    Otkrijte potpuno novi način prodiranja u Balldo! Ovaj početni set montiran je na testise, na kojima se čvrsto drži i još uvijek je pričvršćen krajnjim prstenom. I kakav je onda rezultat? Možete prodrijeti u loptice! Ovo samo morate probati, vaši će testisi postati instrument užitka i užitka.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Oxballs Squeeze Ballstretcher Black

    Tražite li nešto u čemu će vam se testisi senzualno njihati i rastezati? Novi Squeeze from Oxballs dizajniran je da udobno odvoji vaše orašaste plodove od vašeg tijela. Toliko ih čvrsto i estetski stegne da će vašem partneru biti dovoljan jedan pogled na vašu prirodu i gorjet će snažno kao vaša ispružena jaja.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Alpha Scrotum Stretching Ring Grey

    Nije važno jeste li sramežljivi početnik ili stručnjak za erotiku, Aplha prsten je tu za svakoga! Čvrsto će vas zagrliti, a mekani, kvalitetni silikonski materijal bit će više nego ugodan. Zahvaljujući svojoj fleksibilnosti i obliku pješčanog sata, učinkovit je dodatak za povećanje izdržljivosti i poboljšanje osjetljivosti.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mister B Steel Ball Stretcher with Sharp Spikes

    Budi loš. Budi jako loš, ovo će stvarno boljeti. Da li na testisima ili na penisu, nije važno. Oštri šiljci se zabijaju u kožu i ako koristite bravu, neće biti izlaza. Uživajte u boli, patnji i opasnosti upravo onako kako volite!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Steel Extreme Ballstretcher Weight

    Volite li ekstreme? Ova težina je ekstremno umjetničko djelo teško 649 grama, usuđujete li se? Možete još više povećati težinu pričvršćivanjem dodatnih utega na ušicu. Prsten od 39 mm pričvrstite imbus ključevima na testise i pustite da ručno polirani nehrđajući čelik zablista!

    159 €

    99,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dusedo Acrylic Ball Butcher With Spikes

    Volite li opasnosti i ništa vas ne uzbuđuje toliko kao mučenje i bol? Uz ovaj alat uživat ćete u puno zabave! To je drobilica testisa dizajnirana za sve koji toliko vole bol da se čak usude šiljati i kroz prozirni materijal žele sve to vidjeti svojim očima. Samo radi ono što voliš!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Oxballs Buzz Squeeze Ballsack Intense Triple 360 Vibe-Black

    Top Squeeze Raster Testis je najpopularniji dodatak za sve vaše tate za hranjenje jajima. Vibrator za slijetanje i hitni snijeg 3 koji će vas doslovno potresti. Pohvalite svoju formu i učinite da se osjećate dobro, i držite vas zarobljenim vibracijama!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Black Label The-O C-Ring 50mm

    Drži i drži svoju tvrdoću! Najkvalitetniji erekcijski prsten iz neuništive čeljusti može biti vaša smrtonosna erotska pomoć za cijeli život. Drži vaš penis u korijenu i dobivate erekciju i intenzivno grlo, jer ga možete koristiti za pretrage. Također, trebali bi imati prsten da bi vam mogli dati posao, ili ako ga želite upotrijebiti po drugi put probajte svoju mast.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Pipedream Fantasy C-Ringz Rock Hard Cock Pipe Black

    Kada tražite ultimativni potporni prsten za svoj kurac i jaja, Rock Hard Cock Pipe savršen je izbor koji će vam dati dodatnu prednost! Iskoristite svoj paket do maksimalnog potencijala i uživajte u čvrstom povlačenju jaja dok ostajete čvršći i deblji nego ikad prije.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rebel Lockable Ball Stretcher 4,5cm

    Testirajte se i uživajte u testu! Rebel okrugli prsten za nošenje lopte koji se može zaključati postavlja se na ispitni sto i zaključava se priloženim ključem. Želiš li nešto drugo? Pokušajte zagrijati prsten (u vrućoj vodi) ili ga zagladiti (u hladnoj vodi) kada se koristi.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mister B Hardware Ball Crusher

    Doista učinkovita drobilica testisa impresivnog industrijskog izgleda na koju jednostavno nećete nigdje naići! Njegova uporaba je vrlo jednostavna i praktična, samo zavrtite vijak dok se ne stegne kako vam je potrebno. A ako vam to nije dovoljno, pričvrstite svoje omiljene utege i još više podlegnite opasnom CBT-u!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Black Label Stainless Steel Ballstretcher-Stretcher

    Masivna igračka od nehrđajućeg čelika! Sastoji se od dva prstena i služi kao rastezač testisa ili čak kao prsten za erekciju. Oba prstena imaju promjer 3 cm, au pakiranju je imbus ključ za otvor za vijak. Igrajte solo ili uživajte u mučenju u paru.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Brutus Squeezer Liquid Silicone Ball Tugger 40x34mm

    Tražite li nešto jednostavno, a istovremeno zgodno za svoje testise? Ova visokokvalitetna nosiljka marke Brutus ima dimenzije 40 x 34 mm i izrađena je od visokokvalitetnog silikona koji je ugodan za nošenje. Priuštite si ono o čemu sanjate!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Oxballs Powersling Cocksling & Ballstretcher Clear

    Ograničeno izdavanje ograničenog iznosa za vaše procjene! FlexTPR mehanički, fleksibilni i fleksibilni materijali pružaju vaše prednosti, dajući im dobro svjetlo i seks. Uživajte u kvalitetnom dodatku Oxballs i radujte se sebi i svojim kolegama!

    45,90 €

    28,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimba Leather Ballstretcher 7437 3cm

    Volite li igre s ropstvom? Ovaj prekrasan dodatak za testise koji se rasteže i također uvlači zahvaljujući vezici ne bi trebao izmaći vašoj pozornosti. Visina nosiljke je 3 cm i izrađena je od kvalitetne kože. Vezite vezicu na mašnu ili čvor!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Steel Magnetic Ballstretcher 40mm

    Nosilica za testise od luksuznog nehrđajućeg čelika popularnog brenda Kiotos.

    91,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Strict Parachute Ball Stretcher with Spikes

    Tražite li elegantan i kvalitetan rastezač testisa? Ovaj iz Stricta izrađen je od kože i ne samo da izgleda sjajno, već vašem posuđu daje pravi štih! Samo ga stavite oko testisa, zatvorite kopčama i osigurajte sigurno prianjanje. A onda dolazi trenutak kada možete objesiti uteg ili možda pričvrstiti povodac na krajnji prsten koji povezuje 3 lanca!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Oxballs Squeeze Ballstretcher Transparent

    Smeta li vam nešto za što vas testeri osjetljivo trebaju? Novodizajniran Squeeze from Oxballs dobar je način da se voće bolje otrese iz tijela. Samo u tim prostorima i estetskim fazama vaš se partner može smatrati nečijim pogledom na vašu prirodu i gorjet je tvrd kao vaša jajašca.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Oxballs Heavy Squeeze Weighted Ballstretcher Clear

    Seksi igra koja povećava vaše izjave pohvale 3 utega! Stavljate ga na vrećicu i stavite onoliko čeljusti koja se ne grije koliko želite da se smjesti na držač. Neosporna prednost ovih nositelja je što ih ne nose, jer smanjuju težinu crva, jer vas više nikada neće nositi. Uživajte uz maksimalnu oscilaciju!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimba Leather Ballstretcher 7386 650g

    Jeste li spremni za opterećenje? Ovaj naizgled neupadljiv kožni prsten krije težinu od 650 grama, s kojom možete kušati zakon gravitacije na vlastitim testisima!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mister B Acrylic Cock and Ball Crusher

    Želite li biti stvarno zločesti prema svom kolegi? Mučite njegov kurac i testise ovim vrhunskim uređajem! To je akrilna drobilica koja je zla u najboljem smislu te riječi. Polako će stiskati kuglice između dvije akrilne ploče i penis će ostati izložen. Samo budite oprezni, ovo je stvarno za napredne CBT igrače.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mister B Hardware Spike Ball Stretcher

    Želite li malo gnjaviti svoje ili svoje kolege? Ova Spike Ball Stretcher će biti savršena za to! Predivno je sjajna i ima šiljke iznutra koji iritiraju i muče u isto vrijeme. Također ga možete zaključati u dvorac i uživati u pogledu na zarobljene testise u luksuznom, ali i opasnom dodatku.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Oxballs MEGA SQUEEZE Ballstretcher Black

    Ergonomski nosač testisa u obliku pješčanog sata! Proizvođač se hvali da je najbolji rastezač testisa na tržištu, jer ima relativno širok ovalni unutarnji oblik i vrlo će senzualno zagrliti vaše mošnje. Izrađena je od visokokvalitetnog fleksibilnog flexTPR-a, tako da će zadržati svoje držanje tijekom cijelog vremena nošenja.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mister B Hardware Oval Spike Ball Stretcher

    Želite li malo gnjaviti svoje ili svoje kolege? Ova Spike Ball Stretcher će biti savršena za to! S jedne strane izgleda apsolutno super, ali prije svega jako smeta testisima. Sjajna je, konusnog oblika i ima šiljke s unutarnje strane koji će iritirati i mučiti vašu torbu. Također ga možete zaključati u dvorac i uživati u pogledu na zarobljene testise u luksuznom, ali i opasnom dodatku.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Steel Oval Ballstretcher 70mm

    Testni nosač od luksuzne glave za nepušače popularnog brenda Kiotos.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mister B Leather Lead Weighted Ball Bag 2kg

    Torba do torbe i utezi za to! Ova luksuzna torba izrađena od visokokvalitetne mekane kože tu je da stavite svoje testise u nju i isprobate kako podnosi olovo od 2 kg koje torba sadrži. Dakle, usuđuješ se? Usudi se!

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimba Leather Ballstretcher 7438 5cm

    Volite li igre s ropstvom? Ovaj prekrasan dodatak za testise koji se rasteže i također uvlači zahvaljujući vezici ne bi trebao izmaći vašoj pozornosti. Visina nosiljke je 5 cm i izrađena je od kvalitetne kože. Vezite vezicu na mašnu ili čvor!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 33 za 64 od 107 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.