×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Rastezači testisa

Artikli 65 za 96 od 107 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Sport Fucker Ergo Balls Black 60mm

    Nevjerojatno ergonomski dizajnirano rastezalo za testise koje će vaša jaja voljeti. Izrađen od vrhunskog materijala, takozvanog tekućeg silikona, koji je nevjerojatno udoban i baršunasto mekan na dodir. Ergo Balls je fleksibilan, ali u isto vrijeme dostatan i izdržljiv. Ujedno je vrlo udoban i uživat ćete ga nositi.

    61,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Oxballs Z-BALLS Ballstretcher Black

    Z-BALLS je jedinstveno oblikovana i iznimno mekana nosila za testise ili prsten za penis, ovisno o tome za što ga želite. Prilijepit će uz vašu muškost, izgledat će apsolutno sjajno, a zahvaljujući kvalitetnom FLEXtpr materijalu od kojeg je izrađen, bit će vam prekrasno ugodan.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sport Fucker Ergo Ball Stretcher Kit Transparent

    Ovdje je prva ergonomski dizajnirana nosila za lopte koju će vaša jaja voljeti.

    41,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Steel Magnetic Ballstretcher 20mm

    Testni nosač od luksuzne glave za nepušače popularnog brenda Kiotos.

    80,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Oxballs Morph Ball Stretcher Black

    Morph je nevjerojatna silikonska nosila za testise dizajnirana da genijalno rasteže vaše metke. Izrađena je od visokokvalitetnog Pure Platinum silikona, tako da je istovremeno predivno mekana, glatka i dovoljno čvrsta. Doživite intenzivne orgazme i ugodno istezanje s jednim od najdužih i najpopularnijih nosača loptica!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mister B Hardware Adjustable Spike Ball Stretcher

    Želite li malo gnjaviti svoje ili svoje kolege? Ova Spike Ball Stretcher će biti savršena za to! Prekrasno je sjajna i s unutarnje strane ima podesive vrhove koji istovremeno iritiraju i muče. Također ga možete zaključati u dvorac i uživati u pogledu na zarobljene testise u luksuznom, ali i opasnom dodatku.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Oxballs Z-BALLS Ballstretcher Clear

    Z-BALLS je jedinstven i izuzetan alatni stroj za testiranje ili prsten za penis, zobene pahuljice za tu namjenu. Držite se svoje finoće, uvjerite se da je apsolutno dobro, a od kvalitete beata hvalite kvalitetan FLEXtpr materijal koji vam je jako lijep.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Ouch! Glow in the Dark Ball Sack

    Malo vam je dosadno u posljednje vrijeme? Stavite tome na kraj uz proizvode iz jedinstvene kolekcije Glow in the Dark by Ouch!. S njima ćete sve dane pretvoriti u posebne jer ćete doslovno zablistati. Samo je uključite, isključite i uživajte u onome što želite s ovom vrećicom za testise. Iznimno je fleksibilan i između ostalog pomoći će vam u sprječavanju preuranjene ejakulacije. Otkrijte s njim nova iskustva i uživajte u tome kako vaši testisi svijetle u mraku!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimba Metal Penis/Scrotum/Breast Squeezer 8cm

    Žudite li za stvarno iritantnom i možda malo bolnom stimulacijom? I usudite li se isprobati ovaj Rimbin metalni cijedilac? Možete ga koristiti na penisu, testisima ili grudima. Samo ga zavrnite i prilagodite pritisak dok ne postignete svoj maksimum!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Oxballs CLONE DUO 2-pack Ballstretcher Black-Black

    Oxball voli testise i alate za njih. Zato nije ni čudo što iz njezine radionice dolazi i ova rastezač testisa. Ovaj genijalni komad silikona nazvan Clone čvrsto i uzbudljivo stišće i rasteže vašu torbu! Želite li isprobati taj osjećaj? Imate priliku!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mister B Steel Glans Ring with Spikes

    Volite li mučiti penis? Da! S ovim prstenom bit će još zabavnije (shvatite grublje) nego ikada prije! Snaga šiljaka će vas odvesti preko granice podnošljivosti i ovo vrlo bolno (i također ugodno) iskustvo će vam zariti duboko pod kožu. Namjestite vrhove priloženim ključem tako da prsten drži na mjestu!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Oxballs Neo Tall Ballstretcher Black

    Što kažete na zadirkivanje testisa? Neo TALL je rastezač visokih testisa za svakoga s penisom koji već ima iskustva s istezanjem. Izrađen je od visokokvalitetnog čistog platinastog silikona, tako da je dovoljno čvrst, a istovremeno ugodno mekan i gladak. Uživajte u tome kako nevjerojatno pristaje iu svim sjajnim osjećajima povezanim s njim!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mister B Steel Ball Stretcher with Dull Spikes

    Zašrafi dok ne zaboli! Ova čvrsta "igračka" hvata vaše testise i senzualno ih opterećuje. Osim toga, ima i unutarnje tupe vrhove. Nemojte samo ostati na testisima, iskoristite ovog zgodnog muškarca za penis!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Master Series Cock Dangler Silicone Penis Strap with Weights Black

    Želite li testirati snagu svog penisa? Objesite jedan od utega na njega i pogledajte koliko može podnijeti! U paketu ćete pronaći 4 čelična utega različitih veličina od 22 g do 62 g. Držač i prsten izrađeni su od visokokvalitetnog savitljivog silikona, tako da njihovo stavljanje neće biti problem. Počnite s najlakšim i vidite koliko snage ima vaš penis.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Oxballs Airballs Electro Air-Lite Ballstretcher Clear Ice

    Sanjate o udobnoj nosiljci i strastvenom mučenju testisa? Airballs Electro je ugodno mekan prsten za testise koji je ugodan za nošenje jer je lagan i savitljiv. Ima nekoliko rupica koje ne samo da sprječavaju brzo trošenje, već služe i za pričvršćivanje dva kontakta za elektrostimulaciju od 4 mm, koje možete spojiti na izvor i tako iritirati testise iritantnim elektrošokovima.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Balldo Single Spacer Ring Pink

    Je li Balldo Starter Set postao vaša omiljena erotska oprema? U tom slučaju bi vam mogao poslužiti i ovaj Single Spacer Ring koji je izvanredno mekan jer je izrađen od kvalitetnog i dosta savitljivog silikona. Kombinirajte ga po želji ili ga koristite kao rezervni prsten.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Oxballs Bent 2 Ball Stretcher Black

    Bent je genijalno zakrivljena nosila za testise ojačana industrijskom teksturom. Izrađen je od visokokvalitetnog Pure Platinum silikona i stoga je vrlo fleksibilan, mekan i gladak za ugodno rastezanje testisa. Spusti se malo i otkrij nova iskustva!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Oxballs Squeeze Ballstretcher Night Edition

    Ballstretcher Squeeze izrađen je od savršenog materijala koji je iznimno lagan, udoban, gladak i kompaktan. Donosi još ugodnije i intenzivnije osjećaje svom nositelju. Stisak je ergonomski oblikovan, što također jamči savršeno pristajanje i udobnost.

    34,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Oxballs Airballs Air-Lite Ballstretcher Clear Ice

    Sanjate li o udobnoj nosiljci za testise? Airballs Air-Lite je ugodno mekan prsten za testise koji je ugodan za nošenje jer je lagan i fleksibilan. Ima nekoliko rupa koje sprječavaju brzo trošenje i čine nosiljku još udobnijom.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Black Label Extreme Ballstretcher Cage

    Težak i učinkovit rastezač testisa u najluksuznijem obliku, izrađen od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika. Svidjet će vam se njegov zadivljujući izgled! Jajca će vam doslovno biti iza rešetaka i bit će to zaista prekrasan prizor. Intenzivni osjećaji neće dugo potrajati, kavez će stvarno svojom težinom povući vaše testise.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Black Label Stainless Steel Ballstretcher with Ankle Restraints

    Volite li mučenje testisa? Ovakva igračka je totalno zlo za nestašne lopte! Kombinirajte rastezač testisa i manšete za gležnjeve. Zatezač se aktivira pomoću priloženog šesterokutnog ključa, a lisice su podesive za savršeno pristajanje, također imaju 3 D-ring pričvršćivača i rupu u kopči za bravu koja nije uključena u pakiranje. Da se bojite da nećete imati dovoljno zatezača? Bez stresa, možete mu dodati dodatnu težinu, jer ima dvije bočne točke pričvršćivanja.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Oxballs ULTRACORE Core Ballstretcher + Axis Ring Blue Ice

    Sanjate li o prstenu za penis ili testise koji vas dobro drži? Probajte CORE - širi se, udobno pristaje i tiši je. Ima teksturu iznutra i izvana, što je super praktično. Ovo su zapravo dva prstena u jednom, prvo stavljate donji širi Core prsten, a zatim na njega dodajete Axis Power prsten. To će vam pružiti maksimalan pritisak i osjećaje!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Triune Ball Clamp

    Triune Ball Clamp savršen je alat za ljubitelje BDSM-a i fetiša koji uživaju u razigranoj i bolnoj obuzdanosti. To nije ništa drugo nego opasna drobilica testisa napravljena od izdržljivog materijala. Možete podesiti intenzitet stiska i tako prilagoditi pritisak stiska kako biste postigli maksimalno uzbuđenje. To je izvrstan alat za širenje vaših granica, poboljšanje vašeg erotskog iskustva i postizanje novih razina stimulacije.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Oxballs Bullballs-2 Ball Stretcher Black

    Testisi diljem svijeta vole nosila Bullballs! Izrađena je od visokokvalitetnog silikona, ugodno je mekana i glatka te tako jamči udobno nošenje i nošenje. Njegov elegantan industrijski dizajn plijenit će vas na prvi pogled svojom jednostavnošću. Odgurnite jaja iz tijela i doživite intenzivnije orgazme.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Hünkyjunk GYROBALL Ballstretcher Bronze Metallic

    Fleksibilna i udobna nosila za testise! Gyroballs je vrlo mekan i fleksibilan i ima 8 super rastezljivih rebara koji osiguravaju maksimalno istezanje i prianjanje. Prilično je visok i širok, ali je i izvrsno prianjajući i vrlo udoban za nošenje. Izrađen je od flexTPR materijala i ima prekrasnu sjajnu površinu s daškom luksuza. Zato uživajte!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Oxballs Neo Angle Ballstretcher Black

    Što kažete na zadirkivanje testisa? Neo SHORT je visoko rastezač testisa za sve s penisom koji žele gurnuti vrećicu prema gore i van, jer je model SHORT sužen. Izrađen je od visokokvalitetnog čistog platinastog silikona, tako da je dovoljno čvrst, a istovremeno ugodno mekan i gladak. Uživajte u nevjerojatnom pristajanju i svim sjajnim osjećajima koji dolaze s njim!

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Hünkyjunk FRACTAL Ballstretcher Clear Ice

    Savršen rastezač testisa koji ćete voljeti dodirivati! Izrađen je od nevjerojatno glatke i fleksibilne mješavine Plus+Silikon koju ćete voljeti dodirivati. Sjajan i inovativan dizajn rasteže se kako bi vam udobno pristajao, tako da možete uživati u najboljim mogućim osjećajima.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sport Fucker Ergo Balls Black 50mm

    Nevjerojatna ergonomski oblikovana rastezalica za testise koju će obožavati vaša jaja. Izrađen je od vrhunskog materijala, tzv. tekućeg silikona, koji je nevjerojatno ugodan i baršunasto mekan na dodir. Ergo Balls je fleksibilan, ali u isto vrijeme dovoljno jak i izdržljiv. Istovremeno je vrlo udoban i rado ćete ga nositi.

    53,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Balldo Single Spacer Ring Grey

    Je li Balldo Starter Set postao vaša omiljena erotska oprema? U tom slučaju bi vam mogao poslužiti i ovaj Single Spacer Ring koji je prekrasno mekan jer je izrađen od visokokvalitetnog i prije svega fleksibilnog silikona. Kombinirajte ga kako želite ili ga koristite kao rezervni prsten.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Oxballs Neo Short Ballstretcher Black

    Što kažete na zadirkivanje testisa? Neo SHORT je visoko rastezač testisa za sve s penisom koji još nemaju iskustva s istezanjem. Izrađen je od visokokvalitetnog čistog platinastog silikona, tako da je dovoljno čvrst, a istovremeno ugodno mekan i gladak. Uživajte u nevjerojatnom pristajanju i svim sjajnim osjećajima koji dolaze s njim!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Oxballs Airballs Air-Lite Ballstretcher Black Ice

    Sanjate li o udobnom nosaču testisa? Airballs Air-Lite je ugodno mekan prsten za testise koji je ugodan za nošenje jer je lagan i fleksibilan. Ima nekoliko rupa koje sprječavaju brzo trošenje i čine nosiljku još udobnijom.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Hünkyjunk GYROBALL Ballstretcher Tar Ice

    Fleksibilna i udobna nosila za testise! Gyroballs je vrlo mekan i fleksibilan i ima 8 super rastezljivih rebara koji osiguravaju maksimalno istezanje i prianjanje. Prilično je visok i širok, ali je i izvrsno prianjajući i vrlo udoban za nošenje. Izrađen je od Plus+Silicon materijala i ima mat površinu koja će vas ispuniti osjećajem topline. Zato uživajte!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 65 za 96 od 107 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.