×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

BDSM i fetiš koža

Artikli 65 za 96 od 118 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Sportsheets Edge Hand Grip Wrist Cuffs

    Lisice od kravlje kože pričvršćene na ručke i karabine nosivosti do 90 kg. Priuštite si ovaj učinkovit dodatak i dajte sok svojim seksualnim igrama. Cijeli proizvod ističe se visokom kvalitetom, jer je u njegovoj proizvodnji korištena samo goveđa koža i metal bez nikla. Veličina lisica je podesiva.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zado Leather Leash

    Metalni povodac s karabinom na jednom kraju i kožnom omčom za udobnije držanje na drugom kraju.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mister B Premium Deep Throat Trainer Gag Kit Pro

    Osjećate li da vam grlo nije dovoljno duboko? A jeste li čuli da trening čini majstora? Postanite profesionalni stručnjak za duboko grlo uz ovaj set! Osim toga, također je nevjerojatan alat za BDSM igre. Možete zaključati geg i vaš pokorni kolega vam neće moći zatvoriti usta. Usuđuješ li se?

    279 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Devil Sticks Crop 029 Red-Black 66cm

    Ako nađete genijalni bič koji će vam jednim pitanjem pomoći ukrotiti svog skromnog kolegu? Devil Sticks će vas oduševiti svojim modernim crno-crvenim dizajnom, dugim mesom i neabrazivnom kvalitetom. Također su izrađene od prave kože i imaju rukavice. Okrenite se šišmišu!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimba Gag with Inflatable Balloon and Pump 7588

    Elegantan i efektan gag od prave kože s balonom na napuhavanje.

    91,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimba Cockring with Rubber Ring and Ballstrap 7425 40mm

    Želite li nešto neobično za svoj penis? Ovaj dodatak se sastoji od kožnih remena i gumenog prstena, a ima i kopču, zahvaljujući kojoj ga možete prilagoditi veličini koju želite. I najbolje od svega - senzualno podijelite testise!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zado Leather Restraint Set 2030659

    Ljubitelji ropstva oprez! Ovaj kvalitetni kožni set upravo je ono što vam je potrebno da vaše igre budu profesionalne. Sadrži manžete za gležnjeve i zapešća, koji su glatki s unutarnje strane i zakopčanja izvana. Uz pomoć križa ispunit ćete sve svoje maštarije, robustan je i izdržljiv, pričvrstite mu lisice i uživajte u nevjerojatnim ropskim strastima.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Darkness Flexible Cock Rings Triple

    Želite li uživati u nezaboravnoj noći punoj strasti? Potrebno je opremiti se čvrstom i dugotrajnom erekcijom! U tome će vam pomoći ovaj trostruki prsten od visokokvalitetnog TPR-a i gume. Ostvarite nevjerojatne osjećaje s njim i nosite ga oko dna penisa i testisa.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimba Penis-Ball Rings with Ball Divider and Rubber Rings 35 and 50mm

    Luksuzni kožni dodatak koji će vašu muškost učiniti još zabavnijom. Sastoji se od dva zgodna prstena i kopče, tako da on povlači svoj penis i također omotava i dijeli testise. Priuštite si kvalitetan i efektan ukras koji će oduševiti vas i vašeg kolege.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimba Penis-Ball Straps 7435

    Luksuzni kožni dodatak koji će vašu muškost učiniti još zabavnijom! Zakopčava se patentnim zatvaračima, a duljinu prilagođavate svojim potrebama tako da se vaš penis uvlači po želji. Istovremeno, senzualno dijeli testise, a seksi izgled oduševit će vas i vašu koleginicu.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimba Leather Ballstretcher 7437 3cm

    Volite li igre s ropstvom? Ovaj prekrasan dodatak za testise koji se rasteže i također uvlači zahvaljujući vezici ne bi trebao izmaći vašoj pozornosti. Visina nosiljke je 3 cm i izrađena je od kvalitetne kože. Vezite vezicu na mašnu ili čvor!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Strict Parachute Ball Stretcher with Spikes

    Tražite li elegantan i kvalitetan rastezač testisa? Ovaj iz Stricta izrađen je od kože i ne samo da izgleda sjajno, već vašem posuđu daje pravi štih! Samo ga stavite oko testisa, zatvorite kopčama i osigurajte sigurno prianjanje. A onda dolazi trenutak kada možete objesiti uteg ili možda pričvrstiti povodac na krajnji prsten koji povezuje 3 lanca!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Coquette Fantasy Vegan Leather Collar Black

    Što ne smije nedostajati nijednoj opremi BDSM entuzijasta? Pa ovratnik s povodcem! Ovaj brend Coquette ima metalni lanac bez nikla, izdržljiv je, siguran i savršenog izgleda. Bilo da želite biti dominantni prema svom ljubavniku ili mu više volite pasti pred noge, seksi ovratnik Coquette Fantasy savršen je dodatak.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimba Penis Tube with Nails Inside Ballstrap and Buckel 7463 M/L

    Nezdravo otvor s uljezima! mislite li tako? Koliko je to moguće na prvi pogled. Posrćući uz brdo na poligonu, ima metalni prsten promjera 3 i 4 cm i senzualni dio i poligon!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimba Leather Ballstretcher 7386 650g

    Jeste li spremni za opterećenje? Ovaj naizgled neupadljiv kožni prsten krije težinu od 650 grama, s kojom možete kušati zakon gravitacije na vlastitim testisima!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimba Penis-Ball Straps 7420

    Luksuzni kožni dodatak koji će vašu muškost učiniti još zabavnijom! Zakopčava se patentnim zatvaračima, a duljinu prilagođavate svojim potrebama tako da vas penis vuče prema dolje kako želite. Istovremeno će senzualno povući testise, a vi i vaš kolega uživat ćete u seksi izgledu.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimba Metal Cockrings Tube with Ball Ring 7446

    Jedinstveni dodatak vašoj muškosti! Niz metalnih prstenova u kožnom pojasu s krajnjim prstenom iza testisa i još pet prstenova koji se protežu preko penisa. Odjenite se i uživajte u seksi izgledu svog ponosa.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Leather Zebra

    Na prvi pogled svidjet će vam se tučena koža koja je izolirana od mekane kože.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Leather Leash Black L

    Elegantna, robusna vodilica koja se lako može pričvrstiti praktičnim okretnim karabinom.

    37,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Ouch! Pain Classic Designer Round Sparkling Handle Black

    U svojoj kolekciji SM erotskih pomagala pohranjujete samo prvoklasne dodatke kvalitete i izgleda? Ti prijekori ne bi smjeli izmaći vašoj pozornosti! Kombiniraju tradicionalne kožne špage i izrezanu ručku u obliku staklene kugle. Užitak za pogledati i koristiti!

    179 €

    66,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Black Label Leather Paddle with Studs

    Želite li šamar koji će izazvati poštovanje? Ovaj iz Black Label kolekcije je lijep, robustan i udobno leži u ruci. Jedna strana je glatka, a druga je iznimno opasna zahvaljujući metalnim zaticima. Nokti uopće nisu oštri, ali definitivno nisu nježni. Uhvatite ručicu i počnite dogovarati red!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mister B Leather Lead Weighted Ball Bag 2kg

    Torba do torbe i utezi za to! Ova luksuzna torba izrađena od visokokvalitetne mekane kože tu je da stavite svoje testise u nju i isprobate kako podnosi olovo od 2 kg koje torba sadrži. Dakle, usuđuješ se? Usudi se!

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Blush Noir Flinch Crop Black

    Volite li opasne BDSM igrice ili ih tek namjeravate isprobati? U oba slučaja, ovaj lijepi i efektni bič ne bi trebao izmaći vašoj pozornosti. Duga i udobna ručka dovršena je s 2 trake od umjetne kože, koje će pri udarcu stvoriti zapanjujući seksi zvuk. Uhvatite ga u ruku, upotrijebite završnu petlju i pokažite svom kolegi kako savršeno možete kontrolirati svoje novo oružje.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimba Leather Ballstretcher 7438 5cm

    Volite li igre s ropstvom? Ovaj prekrasan dodatak za testise koji se rasteže i također uvlači zahvaljujući vezici ne bi trebao izmaći vašoj pozornosti. Visina nosiljke je 5 cm i izrađena je od kvalitetne kože. Vezite vezicu na mašnu ili čvor!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Metal Hard Stainless Steel Rod BDSM 75cm

    Volite li luksuzne dodatke koji će vam pomoći da ispunite svoje strastvene želje? I vi ćete se zaljubiti u ovaj bič! Idealan je za ljubitelje ekstremnih igara, jer je doslovno cool čelična šipka. Bič je izrađen od visokokvalitetnog sjajnog nehrđajućeg čelika, tanak je i prekrasno fleksibilan za pravilno ubadanje. Zato zgrabite teksturiranu ergonomsku ručku i omotajte kožni remen oko zapešća, to će boljeti!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zado Leather Flogger Wood

    Za nagrade i kazne! Ovaj visokokvalitetni čvrsti kožni bič Flogger Wood tvrtke Zado ima čvrstu drvenu ručku koja je prekrasno sjajna i ima svojstvenu strukturu drva (može malo odstupati od fotografije). Uz malo mašte, ručku možete koristiti i za intimnu penetraciju. Uživajte u dodiru mekane kožne trake na vašoj koži i nježno pomazite ili snažno udarite svog partnera!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimba Inflatable Mouthgag with Pump 8079

    Promišljena igračka koja će zaista začiniti vaše BDSM igrice. Uživajte u međusobnom ispunjenju, inflaciji i uzbuđenju.

    109 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimba Penis Strap with Ball Divider 7414

    Luksuzni dodatak za penis i testise od kvalitetne kože, koji će vašu muškost učiniti još zabavnijom! Zakopčava se patentnim zatvaračima, a širi dio rasteže testise prema dolje. Izgleda elegantno i senzualno, a seksi izgledom oduševit će vas i vaš kolega.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimba Gag with Silicon Ball and Headstrap 7583

    Sofisticirani kožni gag za cijelu glavu sa silikonskom kuglicom promjera 4,4 cm.

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimba Nipple Clamps with Weight 7689 2 x 250g

    Elegantne, estetske i nadasve učinkovite stezaljke za bradavice od 250 g svaka.

    64,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Devil Sticks Hand Cuffs 049 Black

    Želite li svoje uzbudljive nestašluke unovčiti kvalitetnim lisicama? Ove crne kožne lisice od Devil Sticka sigurno će vam se svidjeti! Njihov minimalistički dizajn je univerzalan i crn, a izrađeni su od visokokvalitetne kože. Unutarnje udobno krzno osigurat će vam udobnu i odabranu duljinu udobnog kroja. Pustite da vam se stave lisice!

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zado CatONine Flogger Black

    9 opasnih pletenih repova u jednom biču! Volite dominantno-pokornu zabavu i najviše uživate u njoj kada vas malo boli i pecka? Ovaj visokokvalitetni bič od mekane kože ima ručku koja udobno sjeda u vašu ruku zahvaljujući klinovima, kao i praktičnu završnu petlju. Zgrabi ga i zgrabi devet pletenih repova!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 65 za 96 od 118 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.