×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

BDSM i fetiš koža

Artikli 97 za 118 od 118 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Black Label Leather Studded O-Ring Collar Black

    Prekrasna crna kragna od kvalitetne kože. Na vratu će izgledati nevjerojatno sjajno, jer je ukrašena srebrnim ukrasnim čavlima, a ima i O-prsten na koji možete jednostavno pričvrstiti, primjerice, povodac. Stavite ga na svog roba i prepustite se svojim fantazijama!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zado Wild Thing Leather Collar plus Leash Red

    Stavite seksi elegantnu crvenu ogrlicu s povodcem i dopustite da se vaše fantazije ostvare. Ovaj crveni ovratnik od vinil kože s crnim rubom izgledat će apsolutno divlje. Na prednjoj i bočnoj strani ima prstenove za pričvršćivanje vodilice kroz karabiner. Stoga neka vaš gospodar zgrabi tragove i uživa u uzbuđenju koje će sigurno doći i otići.

    76,90 €

    27,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Rimba Penis Tube Long 7472

    Vrlo ukusan, podijeljeni kožni rukav za penis s pamučnom čipkom. Povucite svoj penis kako vam odgovara i uživajte ne samo u čvršćoj erekciji, već i pogledajte kako će vaš penis izgledati seksi u ovoj vezici.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Metal Hard Original Leather and Metal Whip 70cm

    Volite li luksuzne dodatke koji će vam pomoći da ispunite svoje strastvene želje? I vi ćete se zaljubiti u ovaj bič! Njegova izdržljiva konstrukcija pružit će vam godine senzualnog užitka, kao i dvije vrste udaranja. Mekana podstavljena kožna strana prikladna je za lakše udaranje, a druga strana od tvrde kože genijalno kažnjava loše ponašanje. Uhvatite ručku od kvalitetnog poliranog nehrđajućeg čelika, omotajte omču oko zapešća i počnite diktirati narudžbe.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimba Whip of 12 Plaited Strings 7926

    Prekrasan bič i razrađena ručka i 12 žica.

    103,90 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Black Label Leather Spiked Vampire Crop

    Jeste li ozbiljni i tražite brutalni bič? Ovaj bič za jahanje iz Black Label-a kombinira visokokvalitetni nehrđajući čelik i ništa manje kvalitetnu kožu. Najveće zlo je krajnji preklop koji je s jedne strane glatki, a s druge načičkan oštrim metalnim iglama. Uživajte u svojim SM strastima uz ekstremne efekte biča i možda kap krvi.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • OhMama Fetish Lockable Leather Penis Cage Metallic Rings Black

    Vrti li se vaš seksualni život oko BDSM-a i želite li svoj fetiš pretvoriti u užitak? Kolekcija OhMama donosi dodatke koji nisu samo funkcionalni, već i kvalitetni i ukusni. Što kažete na ovaj kavez za pijetlove? Izrađen je od najkvalitetnijih materijala i podesiv je za udobno nošenje.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Black Label Leather Studded O-Ring Collar Red

    Prekrasna crno-crvena kragna od kvalitetne kože. Na vratu će izgledati nevjerojatno sjajno, jer je ukrašena crvenim ukrasnim čapicama, a ima i O-prsten na koji možete jednostavno pričvrstiti, primjerice, povodac. Stavite ga na svog roba i prepustite se svojim fantazijama!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zado Solid Wood Spanking Paddle

    Za nagrade i kazne! Ova visokokvalitetna klapa od punog drva tvrtke Zado ima glavno tijelo od punog drva koje je prekrasno sjajno i ima svojstvenu strukturu drva (može malo odstupati od fotografije). Ručka je presvučena kožom te također završena kožnim remenom koji olakšava rukovanje. Zadaj svom dvojniku jak udarac!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Liebe Seele Wine Red Leather Spanking Paddle

    Sanjaš li o premlaćivanju? Istražite svoje želje uz ovaj dvostrani šamar. Jedna strana mu je podijeljena na rese i cijela je izrađena od visokokvalitetne kože, tako da je izdržljiva i učinkovita. Također ima završnu petlju za praktično rukovanje i skladištenje.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Leather Collar with Leash Rainbow

    Volite luksuzne, a istovremeno elegantne i učinkovite dodatke? Ovo će oboje zadovoljiti vaše zahtjeve! Izrađena je od visokokvalitetne kože i ima povodac koji se može skinuti. Ipak, najbolja je lijepa kopča u duginom izgledu. I vašem pokornom kolegi će se svidjeti, to je sigurno!

    119 €

    43,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Kiotos Deep Throat Screwed Ball Gag

    Dokle ćeš dopustiti da ide ova glupost? Ovisi koliko vam je grlo duboko. Deep Throat Screwed geg podići će vaše BDSM igre na novu razinu. Izrađen je od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika i kože, što ga čini izdržljivim i udobnim za nošenje. Lopta se podešava pomoću vijaka, a na vama je hoćete li osigurati udobnost nositelju ili nositelju gage ili obrnuto.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimba Chastity Belt with Padlocks Black

    Čednost je nešto na čemu treba raditi! Pitate kako? Na primjer, s ovim gaćicama marke Rimba. Izrađene su od prave sedlarske kože i imaju 2 lokota. Imaju prekrivenu rupu kroz koju se penis izvlači i podesive su sa strane u 7 položaja. Prepustite se iskušenju i upoznajte nova uzbudljiva BDSM iskustva!

    179 €

    109 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zado Leather Twisted Whip Black

    Zaslužuje li vaš dvojnik kaznu ili nagradu? Ako je kazna, onda samo ovim bičem! Nevjerojatno je dug i kvalitetan i ima razdvojeni prst. Uvijena kožna školjka idealna je za precizne udarce, dok dvostruki vrh proizvodi prekrasan zvuk šljapkanja. Ručka udobno leži u ruci, a remen čini rukovanje još lakšim. Uživajte u njemu u svojoj ruci i njegovom učinku na tijelo vašeg subparnjaka.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Ashtray Mouth Ball Gag

    Ostvarenje sna za sve dominantne pušače! Sada, s pepeljarom kraj usta, vaš rob će vam uvijek biti pri ruci kada je poželite zapaliti bez riječi. Stavite mu/joj ovu kožnu i inox čepu i on/ona neće reći ni riječ i dalje će ponizno držati vašu pepeljaru.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimba Chastity Belt with Two Holes In Crotch Padlock Included 7241

    Obožavate zavodljive igre čednosti i stvarno želite pokazati svojoj partnerici koja svoju požudu drži pod kontrolom? U tom slučaju, ovaj pojas čistoće je upravo ono što tražite. Izrađena je od visokokvalitetne kože, u donjem dijelu ćete pronaći dvije rupe i sigurno ćete cijeniti podesivu veličinu koja jamči genijalno pristajanje.

    99,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mister B Leather Ballgag Pink L

    Zar vaša oprema ne dobiva kvalitetan i kvalitetan gag? Ovo je od majstora B da budem u pravu! Izrađen je od 100% silikona najviše kvalitete, tako da je pogodan za sigurnost, netoksičan i neutralan okus. Remen je izrađen od kvalitetne kože i lijepo stoji na vašem gipsu. Koristi se za fitnes, naoblačenje i sve aspekte usta.

    80,90 €

    49,90 €

    Nema na skladištu

  • Mister B Leather Penis Gag Pink

    Prekrasan gag za ispunjenje vaših divljih fantazija! Izrađen je od 100% silikona najviše kvalitete, tako da je potpuno siguran, netoksičan i neutralnog okusa. Remen je izrađen od kvalitetne kože i graciozno je u kontrastu s nježno ružičastom bojom gaga. Uživajte u udobnom nošenju, oblačenju i prije svega u seksi iskustvima.

    91,90 €

    33,90 €

    Nema na skladištu

    Rasprodaja
  • Fetish Collection Cuffs & Plug

    Lisice i čepići brenda Fetish Collection koji točno zna što vaše nestašno srce želi! Pribadača je povezana s lisicama lancima i zahvaljujući 3 lokota, nositelj neće imati načina za bijeg! Pokušajte zagrijati metalnu iglu u toploj vodi ili je ohladiti u hladnjaku prije upotrebe i otkrijte još više uzbudljivih iskustava!

    76,90 €

    45,90 €

    Nema na skladištu

  • Bad Kitty Collar with Leash 2493276 Black-Rose Gold

    Elegantna kragna u elegantnom dizajnu! Ovratnik i povodac su predivno seksi, a njihov izgled kože u kombinaciji s metalnim detaljima u boji ružičastog zlata pridonosi njihovom šarmu. Ovratnik je s unutarnje strane ugodno podstavljen plišom pa je ugodan za nošenje. Pričvrstite povodac kroz karabin omčom i provucite zapešće.

    49,90 €

    17,90 €

    Nema na skladištu

    Rasprodaja
  • Zado Leather Gag

    Ponekad ne morate razgovarati, samo trebate koristiti luksuzni geg i dildo. Ovaj geg dva u jednom dopuštaju oba partnera. Možete jednostavno prilagoditi veličinu kožnog remena i brda.

    76,90 €

    61,90 €

    Nema na skladištu

  • Bad Kitty Handcuffs 2493284 Black-Rose Gold

    Klasične lisice u elegantnom dizajnu! Čudesno su jake, a njihov izgled kože u kombinaciji s lančićem i metalnim detaljima u boji ružičastog zlata doprinose njihovom šarmu. Ugodno su podstavljene plišom s unutarnje strane i svaki od njih ima prsten za pričvršćivanje lančića kroz karabinere.

    49,90 €

    30,90 €

    Nema na skladištu

Artikli 97 za 118 od 118 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.