×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

BDSM i fetiš Master Series

Artikli 33 za 64 od 109 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Master Series Fire Sticks Fetish Drip Candles Set of 3 Red

    Zapalite plamen uzbuđenja s ovim svijećama! Izrađene su od jedinstvenog parafinskog voska, nemaju miris i talište im je vrlo nisko na oko 50 stupnjeva Celzija. Gori oko 30 minuta pa dođite i uživajte u njima!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Master Series Double Lockdown Locking Customizable Chastity Cage Black

    Sanjate li da vam je penis zatvoren u kavezu? S ovim prozračnim i laganim plastičnim kavezom za nevinost snovi se ostvaruju. Puno je udobniji od metalnih kaveza i također je pogodan za dugotrajno nošenje. Njegov prozračni dizajn olakšava čišćenje, kavez je higijenski i siguran.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Master Series Latrine Extreme Funnel Gag

    Naziv ovog proizvoda točno odgovara njegovoj namjeni! Napunite usta svom robu tekućinom koju zaslužuje i natjerajte ga da proguta svaku kap. Ovaj neobičan i inovativan gag udobno se prilagođava veličini glave, možete ga samo pravilno zategnuti i također zaključati. Fleksibilni lijevak će se držati uspravno zahvaljujući remenu za držanje, stoga probudite svoj sadizam i javite nam kojom ste tekućinom kaznili svog roba.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Master Series Black Zip Tie Police Cuffs

    Obožavate li kada su vaše igre opasno autentične? Nabavite ove profesionalne policijske lisice, koje su lagane i jednostavne, ali i vrlo učinkovite! One su jednokratne, pa će ih trebati rezati kako bi se optuženi oslobodio. Više volite vezati gležnjeve ili zapešća? Vjerojatno će biti najbolje kupiti dva.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Master Series Deluxe Locking Chastity Cage

    Zaslužuje li netko ovdje zatvor? Odabereš li ovaj kavez nevinosti, bit će to superluksuzan zatvor koji ti neće pružiti nimalo uzbuđenja. Kavez je izrađen od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika, a samo vlasnik ključeva odlučuje ga izvaditi iz penisa.

    339 €

    209 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Master Series Dark Drippers Fetish Drip Candles Set of 3 Black

    Zapalite ubojiti plamen ovom svijećom! Izvađeni iz jednog parafinskog voska, nemaju mira i mjesto s niskom razinom od 50 stupnjeva Celzija. Vidimo se tamo na 30 minuta i uživajte!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Master Series Collared Temptress Collar with Nipple Clamps

    Uživajte u pogledu na svog pokornog dvojnika s ovom super ogrlicom s crnim lancem koji ide sve do stezaljki za bradavice. Ovratnik je podesiv i ima D-prstenove, tako da mu možete dodati još dodataka ako želite. Na središnjem prstenu pričvršćen je lanac koji završava stezaljkama za bradavice, čiji se pritisak lako podešava pomoću vijaka.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Master Series The Key Holder Deluxe Clear Case with Lock Transparent

    Da li često zatvarate pticu u kavez? Također zaključajte ključeve kaveza! Ova prozirna kutija opremljena je timerom koji odbrojava vrijeme do otvaranja. Vaše igre će postati još ekstremnije i zabavnije!

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Master Series Sin Spheres Silicone Magnetic Balls

    Vražje magnetske kuglice omotane prvoklasnim silikonom za snažan i trnce užitak! Sfere grijeha su 2 ultra magnetne kuglice koje mogu razviti nevjerojatan pritisak. Stavite ih na bradavice ili bilo koje drugo mjesto koje želite živcirati i budite oprezni, nije to samo stisak, bit će to sila.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Master Series The Key Holder Time Lock Black

    Brava s mjeračem vremena koju pričvrstite na kutiju koja može sadržavati ili ključeve ili kavez ili je pričvrstiti izravno na kavez! Uzbuđenje vašeg roba bit će u vašim rukama i samo ćete vi odlučiti koliko ćete mu dati vremena! Zamislite samo njegov prosjački prizor koji očarava zaključavanje odbrojavanja, uzbudljivo, zar ne? I naravno, nije važno nalazi li se u ormariću ključ od kaveza za penis ili ženski pojas čistoće.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Master Series Stung Silicone Whip Black

    Kaznite svog nestašnog dvojnika ovim bičem čiji udarci nevjerojatno peku. Izrađen je od vrhunskog silikona, a njegov 'split' dizajn obećava da će ostaviti tragove ako niste dovoljno pažljivi. Ručka udobno leži u ruci, zahvaljujući ugrađenoj unutarnjoj metalnoj šipki izdržljiva je i čvrsta, a zahvaljujući teksturi neće vam iskliznuti iz ruke. Uživajte u razigranim šamarima i opasnim batinama!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Master Series Dungeon Demon Bondage Mask with Horns Black

    Želite li osloboditi demona gladnog seksa u sebi? Zakoračite u spavaću sobu s ovom rogatom maskom i riječi više neće biti potrebne. Izrađen je od visokokvalitetne i ugodne umjetne kože te je stoga pogodan i za vegane. Promijenite svoj izgled zadržavajući kontakt očima pun želje.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Master Series Midas Locking Chastity Cage 18K Gold-Plated

    Zlatni kavez za sve pronicljive ptice! Ovaj pozlaćeni kavez nevinosti savršen je dar za vašu pronicljivu ljubavnicu koja cijeni luksuzne modne dodatke. Zahvaljujući 18-karatnom zlatu i nehrđajućem čeliku, kavez je super izdržljiv, jak i obećava dug život. Otvoreni vrh ne sprječava mokrenje, pa je kavez stoga prikladan i za dugotrajno nošenje. Zato nemojte čekati i uhvatite pokornu pticu u kavezu.

    339 €

    209 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Master Series Lace Seduction Lace Bondage Hood Black

    Sanjate li o ulozi pokorne zavodnice? Postanite ona u ovoj nježnoj maski od čipke. Nevjerojatno je fleksibilan i lijepo prekriva crte lica, ostavljajući usta otvorenima i dostupnima za ludu zabavu. Uživat ćete nositi ga uz svoju omiljenu bondage ili fetiš odjeću ili uz bilo koji erotski komad.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Master Series Locking Cock Ring

    Jeste li spremni biti zatvoreni u zatočeništvu? Ovaj prsten za penis i testise ima siguran mehanizam za zaključavanje koji drži prstenove zajedno i steže vas na području penisa i testisa. Kvalitetan nehrđajući čelik izgleda nevjerojatno elegantno, a istodobno je izdržljiv i osjetljiv na temperaturu. Odaberite iz prstena onaj pravi za svoju veličinu i uvjerite se!

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Master Series Firecracker Clothespin Body Zipper

    Jeste li znali da kvačice nisu nužno samo za odjeću? Ovaj lanac od drvenih klinova prilagodit će se prirodnim oblinama i oblicima tijela i povući će kožu na ugodan i bolan način. Kad dođe vrijeme za let, možete ih odmah skinuti. Ako volite BDSM igrice s malo boli, ne biste trebali propustiti ovaj gadget u svojoj kolekciji!

    57,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Master Series Black Nipple Tweezer Clamps Black

    Samo malo stisnite i bol dolazi odmah.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Master Series Hook Up 10-Piece Plush Bondage Set Black

    Sve što vam je potrebno da svoju BDSM igru podignete na višu razinu! Manšete na gležnjevima i na zapešćima s ugodnim krznom i PU kožom udobno će vam pristajati i teško ćete pronaći udobnije. Ogrlica s povodcem izaziva željeno poštovanje, a to sigurno nije sve!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Master Series Power Pins Magnetic Nipple Clamp Set Black

    Želite jak magnetski pritisak za svoje najosjetljivije dijelove tijela? Morate ga imati! Ovaj par magnetnih stezaljki za bradavice nije samo uzbudljivo bolan, već je i lijepo estetski. Osjetit ćete snagu iznimno jakih magneta na vlastitoj koži, kako na bradavicama, tako i mirno na drugim mjestima. Zaljubite se u ovaj opasno bolan dragulj!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Master Series Ashtray Ball Gag

    Zaslužuje li vaš submisivni pandan malo poniženja? Napravite od njega ljudsku pepeljaru s ovom nekonvencionalnom i vrlo opakom spravom za sve ljubitelje duhana. Vaš pandan će biti potpuno tih, jer će mu silikonska čepa napuniti usta, a ujedno će postati i koristan, jer će hvatati pepeo koji pada iz vaših omiljenih cigareta.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Master Series Double Lockdown Locking Customizable Chastity Cage Clear

    Sanjate li da vam je penis zatvoren u kavezu? S ovim prozirnim i laganim plastičnim kavezom za nevinost, snovi se ostvaruju. Puno je udobniji od metalnih kaveza i također je pogodan za dugotrajno nošenje. Njegov prozirni dizajn olakšava čišćenje, kavez je higijenski i siguran.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Master Series Spread Em Poker Vagina Clamp with Adjustable Pressure Screws

    Želite li pogledati unutra? Raširi joj usne ovim opasnim alatom. Izrađen je od izdržljivog i visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika bez nikla i pogodan je za kombinaciju sa svim mazivima. Na vrhu i na dnu nalaze se dva kompresijska vijka, a sa strane su redovi dodatnih vijaka koji će se bolno zariti u osjetljivo tkivo stidnih usana. Uzmite imbus ključ i namjestite vijke da drže alat na mjestu!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Master Series Bow Luxury BDSM Set with Travel Bag

    Volite li uzbudljive BDSM igre i luksuzne dodatke u isto vrijeme? Ovaj prekrasan set potrepština očarat će vas na prvi pogled. Sadrži niz prekrasnih predmeta izrađenih od kvalitetne veganske kože u seksi crveno-crno-zlatnoj boji i s elegantnim vragolastim mašnama. U pakiranju je i šarmantna torba za pohranu koja će biti praktičan dom za sve proizvode u setu.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Master Series Flame Drippers Candle Set Designed for Wax Play 3 pack

    Mama li vas pogled na dragog dvojnika kako se grči pod kapljicama vrućeg voska? Eksperimentirajte i igrajte se s različitim intenzitetima osjeta kao i s ovim setom svijeća dizajniranim za BDSM istraživanje. Poseban vosak brzo se topi i spreman je za senzualno kapanje u tren oka. Otkrijte maksimalne senzualne doživljaje!

    61,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Master Series Crowned Magentic Nipple Clamps

    Bilo da pripadate kraljevskoj obitelji ili ne, svidjet će vam se ove stezaljke za bradavice zbog njihove ljepote i nestašnosti! Podsjećaju na male kraljevske krune i imaju magnet u sredini pa će savršeno stisnuti i stisnuti bradavice. Te krune dodaju kraljevski BDSM dodir.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Master Series Full Bloom Silicone Ball Gag with Rose

    Ukrasite svoje lice gegom s ružama. Ima senzualnu crvenu boju i čipkasti remen, udoban je i nevjerojatno lijep zahvaljujući realističkoj rascvjetaloj ruži. Prilagodit ćete ga svojim zahtjevima i uživat ćete u udobnom kroju. Pustite da vam ruža procvjeta iz usta.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Master Series Cock Dangler Silicone Penis Strap with Weights Black

    Želite li testirati snagu svog penisa? Objesite jedan od utega na njega i pogledajte koliko može podnijeti! U paketu ćete pronaći 4 čelična utega različitih veličina od 22 g do 62 g. Držač i prsten izrađeni su od visokokvalitetnog savitljivog silikona, tako da njihovo stavljanje neće biti problem. Počnite s najlakšim i vidite koliko snage ima vaš penis.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Master Series Leopard Print Bondage Set

    Može li išta biti seksipilnije od uzorka leoparda? Ovaj 7-dijelni set za vezanje je dokaz za to. Fokusiran je na mačke i stoga je idealan za početnike u BDSM-u kao i za iskusne ljubitelje. Otkrijte sve što vam je potrebno za vaše omiljene igre u ovom preslatkom leopard setu!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Master Series Enslaved Slave Chain Nipple Clamps

    Koristite ove stezaljke za postavljanje savršenog pritiska. Jednostavno ih zategnite dok čvrsto ne zahvate bradavicu ili okolno područje. Gumeni vrhovi štite nježnu kožu od ogrebotina i ogrebotina.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Master Series Royal Vixen Leather Collar with Rhinestones Purple

    Ukrasite se ovom ekscentričnom kragnom i dajte svijetu do znanja što volite. Ljubičasto svjetlucavo kamenje stvara nevjerojatan izgled, a zahvaljujući njima, ovratnik je prikladan ne samo za nestašne večeri, već i kao dodatak svakoj odjeći. Uživajte u tom tajanstveno zavodljivom osjećaju kada ga nosite!

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Master Series Punk Spiked Necklace Silver

    Je li vaša punk energija upravo ono što želite prenijeti na prvi pogled? Nosite ovu srebrnu ogrlicu izrađenu od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika bez nikla. Ima 6 stožastih šiljaka koji dodaju opasnu oštricu vašem izgledu. Savršen je za ljubitelje grubih igara i punk glazbe!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Master Series Misbehaved Black Zip Tie Police Cuffs 5 pack

    Uključuju li vaše erotske fantazije da vas policija uhvati? Oživite s ovim lisicama! Lako se stavljaju i čvrsto stežu. Možete ih koristiti za spajanje zapešća ili gležnjeva, a možete ih koristiti čak i na rukama. Izrađene su od fleksibilne i čvrste plastike, izuzetno su izdržljive i udobne. Samo ih izrežite kada ste gotovi.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 33 za 64 od 109 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.