×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

BDSM i fetiš Master Series

Artikli 65 za 96 od 109 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Master Series Titty Taunter Nipple Clamps with Weighted Bead

    Pričvrstite ove stezaljke na svoje bradavice i dobro ih povucite! Ili prepustite elegantno oblikovanom krajnjem utegu koji će sam izvršiti dobar pritisak. Stezaljke imaju gumirane krajeve za zadovoljavajući zahvat, a završna kugla djeluje kao uteg za dodatni pritisak pri svakom pokretu! Podesite držanje vijcima i uživajte u estetici ovih stezaljki!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Master Series Dark Pecker Dick Drip Candle Red

    Dovedite se u pravo raspoloženje uz ovu seksi svijeću. Osjećaš li to već? Dakle, ugasite plamen i nakapajte malo voska na partnerovu kožu. Masirajte se i igrajte se. Privlači li te on? Pa, svakako, kako preludij stvara nezaboravno iskustvo urezano duboko u sjećanje ili možda pod kožu?

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Master Series Dark Pecker Dick Drip Candle Black

    Dovedite se u pravo raspoloženje uz ovu seksi svijeću. Osjećaš li to već? Dakle, ugasite plamen i nakapajte malo voska na kožu vašeg partnera. Masirajte se i igrajte se. Privlači li vas? Pa, sigurno, ovako preludij stvara nezaboravno iskustvo urezano duboko u sjećanje ili možda pod kožu?

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Master Series Spread Labia Spreader Straps with Clamps XL Black

    Podesive stezaljke i trake, potpuno podesive Raširite ih široko! Ovaj ekstra veliki raspršivač stidnih usana dizajniran je za otvaranje vagine vaših ljubavnika i izlaganje njihovih osjetljivih dijelova radi vašeg uživanja. Vijci za podešavanje koji se nalaze na svakoj stezaljci omogućuju vam da s lakoćom kontrolirate pritisak stezanja, dok se sami remeni mogu prilagoditi kako bi odgovarali većini veličina nogu i struka.

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Master Series Hanging Leather Strap Cage Black

    Ova nevjerojatna naprava za vezivanje izrađena je od čvrstih kožnih remena, dizajniranih da omotaju, obuhvate i zarobe vaš subjekt. Čvrsta baza platforme omogućuje vašem partneru da stoji unutra. Dok stupaju na drvenu platformu omotanu kožom, težina povlači ukrižene kožne trake prema dolje, zarobljavajući vaš subjekt unutra. Mehanizam je sličan načinu na koji radi kineska zamka za prste. Kad jednom uđete, vaš je partner uhvaćen i prepušten vam na milost i nemilost. Kožne trake će se okretati oko vašeg ljubavnika, držeći njegovo tijelo dok se spiralno penju prema gore, spajajući se na vrhu gdje se trake pričvršćuju na čvrsti metalni prsten omotan kožom.

    1.229 €

    769 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Master Series Locking Stainless Steel Chastity Cage with 3 Rings

    Kavez nevinosti za iskusne ljubitelje zaključavanja penisa. Izrađen je od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika te je stoga vrlo čvrst, izdržljiv i siguran. Čelik je kompatibilan sa svim vrstama maziva, a ujedno se lako čisti, što je velika prednost. Kavez je kao takav zakrivljen i ima otvoreni vrh s rupama, pa je vrlo higijenski i pogodan za dugotrajno nošenje. Za savršeno pristajanje u pakiranju ćete pronaći 3 prstena različitih veličina, a tu su naravno i lokot i 3 ključa.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Master Series Acquire Easy Access Thigh Harness Black

    Vaš pokorni ljubavnik želi biti još ranjiviji na vaše želje! Stavite ih u ovaj pojas za pozicioniranje kako biste raširili noge i držali zapešća iza leđa.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Master Series Anal Hook Trainer Anal Hook with 3 Plugs Silver

    Ovaj set od 3 čepa od aluminijske legure savršeni su alati za proširenje vašeg backdoor kapaciteta uz malo nastrane igre! Svaki od čepova je lagan i sužen za jednostavno umetanje i super gladak tako da klize bez napora kada se doda malo lubrikanta.

    99,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Master Series Bareback Submission Horse Black

    Preobrazite svoj prostor dodavanjem klasične klupe za ropstvo kao središnjeg dijela vašeg užitka. Klasičan dizajn i glatka, crna, veganska koža s odvažnim metalnim detaljima ističu se i pozivaju vas da se prepustite svojim tamnijim željama. Glatka umjetna koža djeluje božanstveno na goloj koži dok se prepuštate lukavoj igri sa svojim partnerom!

    1.349 €

    1.039 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Master Series Caged Cougar Locking Chastity Cage Silver

    Pronađite elegantan i jedinstven način držanja svoje zvijeri u kavezu odabirom ovog Kaveznog kaveza za nevinost s pumom! Otvorena usta i oči stvaraju vrh sperme koji vam omogućuje dugotrajno nošenje.

    189 €

    139 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Master Series Clawed 5pc Sensation Play Rings Silver

    Zaronite u užitak s ovim setom prstenova s kandžama od 5 dijelova! Čvrst, nehrđajući čelik daje vam duge kandže na jednoj ruci da grebete, milujete, hvatate i stimulirate svog partnera! Ovaj set ima podesive prstenove za udobno i sigurno pristajanje za svakoga.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Master Series Crimson Tied Charmed Heart Padlock Nipple Clamps Red

    Ove stezaljke jednostavne za korištenje imaju jednostavan dizajn na zavrtanje, s naglašenim detaljima lokota u obliku srca. Vrhovi presvučeni vinilom omogućuju udobno i sigurno držanje dok crveno lakirano srce privlačno visi s kraja. Vijci na bočnim stranama omogućuju vam kontrolu pritiska koji vaš partner prima.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Master Series Cuffed & Loaded Travel Bag with Handcuff Handles

    Pokažite svoj nastrani stil ovom modernom torbom za vezanje! Dovoljno velik za noćenje, u njega možete staviti sve svoje omiljene potrepštine! Izdržljiva umjetna koža pogodna je za vegane i može podnijeti punjenje koliko i sa zabavnim igračkama!

    119 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Master Series Cuffed in Fur Furry Handcuffs Black

    Ove krznene, crne manšete meke su i senzualne na zapešćima vašeg ljubavnika. Jake, metalne manžete iznutra neće se zarezati u njihovu nježnu kožu. Umjesto toga imate podstavu od ovog umjetnog krzna, umjetne vune! Manšete su potpuno podesive i čvrsto se zatvaraju do 4,5 inča i široko se otvaraju do opsega od 7 inča. Uz manžete su uključena 2 ključa tako da uvijek imate rezervni! Za čišćenje jednostavno točkasto očistite vunu toplom vodom i sapunom i krpom za pranje, a zatim ostavite da se osuši.

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Master Series Cuffed in Fur Furry Handcuffs Red

    Ove krznene, crvene manšete meke su i senzualne na zapešćima vašeg ljubavnika. Jake, metalne manžete iznutra neće se zarezati u njihovu nježnu kožu. Umjesto toga imate podstavu od ovog umjetnog krzna, umjetne vune! Manšete su potpuno podesive i čvrsto se zatvaraju do 4,5 inča i široko se otvaraju do opsega od 7 inča. Uz manžete su uključena 2 ključa tako da uvijek imate rezervni! Za čišćenje jednostavno točkasto očistite vunu toplom vodom i sapunom i krpom za pranje, a zatim ostavite da se osuši.

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Master Series Daggers Double Chain Nipple Clamps Silver

    Užitak, bol i estetska privlačnost, sve u jednom: ove stezaljke za bradavice savršen su način da se ukrasite i date dodatnu šarenu notu klasičnoj igrački. Metalni lanac ima šiljke koji vise s dvostrukih lanaca.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Master Series Dark Chamber Silicone Chastity Cage Black

    Zatvorite njegov kurac u ovu mračnu komoru! Ovaj silikonski kavez za nevinost je mekan, fleksibilan i baršunast za lakše zaključavanje u usporedbi s metalnim i plastičnim kavezima za nevinost. Dark Chamber ima mekani kostur od nešto čvršćeg silikona za onaj autentičan osjećaj kaveza, ali se i dalje prilagođava vašem tijelu radi udobnosti tijekom nošenja.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Master Series Dark Passion Vibrating Nipple Clamps

    Dođite da se igrate, zadirkujte, gnjavite i izazivajte senzualne štipanje s ovim vibrirajućim stezaljkama za bradavice. Ove stezaljke vam omogućuju da odredite koliko boli ili užitka dobiva vaš kolega, jer imaju vijak čija je sila zatezanja promjenjiva. Gumirani krajevi sigurno prianjaju na bradavice, a vibrirajući meci su šlag na torti.

    37,90 €

    22,90 €

    Nema na skladištu

  • Master Series Dark Rods Silicone Penis Plug Set 3 pcs

    Set od 3 čepa pogodna za uretralne igre. Svaki ima drugačiju teksturu, a također i veličinu. Šuplje su, pa omogućuju ugodan prolaz tekućine. Zahvaljujući njihovom obliku, osjetit ćete uzbuđenje svake izbočine, mreškanja i utora dok se umetnu. Izrađene su od vrlo fleksibilnog silikonskog materijala koji je siguran za tijelo, ne sadrži ftalate i nije porozan. Možete ih koristiti sami tijekom masturbacije, ali i tijekom strastvenih trenutaka s partnerom.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Master Series Deluxe Pup Arsenal Set Black

    Stani na sve četiri i laj! Ovaj Deluxe Pup Arsenal set ima sve što je potrebno vama ili vašem partneru da uskočite u igru psića! Bez obzira na to uzimate li stvari grube ili nježne, pomoću ove opreme možete oživjeti svoju maštu.

    229 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Master Series Detained 2.0 Chastity Cage with Nubs Clear

    Nova verzija Detained Soft Body Chastity Cage as ima sve prednosti svog prethodnika, u manjem dizajnu! Novost su i unutarnje izbočine za zadirkivanje vašeg robova, dok je zarobljen u čednosti bez oslobađanja!

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Master Series Disguise Open Mouth Hood With Padded Blindfold Black

    Ova lagana kapuljača dizajnirana je da bude udobna, proteže se u potpunosti preko glave i zaklanja pogled dok im usta ostaju dostupna. Ima ugrađeni podstavljeni povez za oči i neće ometati disanje. Otkrivena usta otvaraju razne zločeste mogućnosti. Savršeno za igranje uloga ili umetanje čepa za usta, seks igračke ili bilo kojeg drugog uzbudljivog predmeta...

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Master Series Extreme Obedience Chair Black

    Naslonite se, podignite noge i uživajte u vrhunskom, nastranom luksuzu s ovom podesivom bondage stolicom. Sada sebe ili svog partnera možete postaviti pod kutom koji savršeno odgovara oboje. Ova stolica ima čvrsti okvir koji može izdržati do 440 lbs (199 kg).

    1.499 €

    1.149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Master Series Forced Spread Stainless Steel Anal Explorer Silver

    Istrenirajte svoju guzu za veću i širu penetraciju s ovim analnim istraživačem od nehrđajućeg čelika! Ova igračka koja se širi ima čep koji se širi od 1,6 inča do 3,8 inča u promjeru! Uživajte u osjećaju hladnog, tvrdog čelika u vama ili ga zagrijte s malo vruće vode i uvedite igru temperature.

    119 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Master Series Lil Devil Mini Sensation Wheel Black

    Ovaj kotačić veličine pola litre ostavit će trag uzbudljivih osjećaja na njihovoj koži dok glatko klizi po svakom centimetru tijela. Oštri šiljci daju bockanje užitka, koji će sigurno poslati žmarce užitka uz kralježnicu. Ultra kompaktan i lagan, izvrstan je način da svi uživaju u uzbudljivoj igri.

    7,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Master Series Magnus XL Ultra Powerful Magnetic Orbs Silver

    Sada su naše popularne Magnus magnetne kugle još veće i moćnije! Ovaj set od dvije ultramagnetizirane kugle možda je malen, ali ove intenzivne kugle stvaraju ozbiljan pritisak.

    22,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Master Series Oculus Stainless Steel Anal Explorer Silver

    Ovaj analni istraživač od nehrđajućeg čelika savršen je za one koji se bave medicinom i koji žele proširiti i rastegnuti svoja stražnja vrata! Izrađen od čvrstog, izdržljivog, neporoznog čelika bez nikla, kompatibilan je sa svim vrstama maziva i nije porozan.

    72,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Master Series Odax Sensation Wheel Black

    Testirajte granice osjetljivosti igre s Odax Sensation Wheelom iz serije Master. Prođite ovim vrhunskim kotačićem s šiljcima po koži i drugim visoko cijenjenim područjima za uzbudljiv ubod užitka.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 65 za 96 od 109 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.