×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

BDSM i fetiš više od 35 cm

Artikli 33 za 64 od 125 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Ouch! Exclusive Collar & Leash Black

    Leći! ... Bilo da ste zapovjednik ili uživate u podređenoj ulozi, tu je ovratnik s povodcem od Ouch! pravi dodatak za vas.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey Please, Sir Whip

    Whip Please, Sir iz kolekcije Pedeset nijansi sive popularan je alat za sve koji žele biti kažnjeni ili uživati u finim praksama.

    30,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Strict Bondage Board Black

    Pretvorite svaki prostor u seks tamnicu! Bondage Board dizajniran je da ponese Vaše fantazije sa sobom, kamo god idete! Jednostavno rasklopite ploču i pričvrstite svoje držače kako biste stvorili svestrani komad BDSM namještaja. S 14 različitih točaka za pričvršćivanje D-prstena, lako je postići mnoštvo seksualnih položaja i dobiti potpuni pristup ranjivom tijelu Vašeg partnera.

    549 €

    349 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Bondage Set 0525278 4 pack

    Sanjate li o uzbudljivim robovskim igrama? Bez ovog seta vaši se snovi nikada neće ostvariti! Sastoji se od manžeta za ruke i noge te 115 cm dugih naramenica s omčama. Sve manšete su mekano podstavljene i mogu se podesiti pomoću čičak trake. Izrađena od sintetičkih vlakana otpornih na trganje. Dajte prostora svojoj nestašnoj fantaziji!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Bamboo Cane Thin

    Je li on ovdje? To je zato što trebate najčešće postavljana pitanja kada svoju BDSM kolekciju prekrijete čipsom od bambusa. Ima ručno izrađenu kožnu ručku i lijep crno-crveni dizajn, imate i praktičan umak. Lagan je, održan i promijenjen kako bi prijavio vašu dominaciju.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zado Leather Flogger Corduroy 2040557 Black

    Bič kako treba ne samo za profesionalce! Ovaj elegantni kožni bič marke ZADO zaista je čvrst i ima bezbroj uskih kožnih remena sa šiljastim krajevima za intenzivan udar. Njegovu visoku kvalitetu potvrđuje i korištena koža koja se također koristi na ručki. Zato ga zgrabite i upotrijebite praktično krajnje oko, koje je prikladno za vješanje, na primjer.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bad Kitty Bondage Scarf Black

    Znate li da ćete, ako smanjite jedno od 5 osjetila, istaknuti ostalo? Tijekom seksa možete biti potpuno čarobni! Prekrijte oči ovim prekrasnim sjajnim šalom i uživajte u svim iskustvima još intenzivnije. Jednostavno ćete se zaljubiti u ovaj jednostavan trik u krevetu!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bad Kitty Bondage Collar 2490404 Black

    Bondage ovratnik od crne imitacije kože. S malim prstenom u sredini. Dvoslojni materijal sa prošivenim rubovima. Veličina: 49 x 2,5 cm. S poliuretanskom površinom.

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Master Series Bull Nose Nipple Clamps

    Postavljanje ovih stezaljki je stvarno jednostavno. Svima će odgovarati, a s obzirom na lanac za koji su vezani, možete kontrolirati koliko užitka ili boli pružate svom kolegi.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey Sweet Sting - Riding Whip

    Kaznite svog partnera i uživajte u malo nestašnog udaranja uz ovu fleksibilnu i snažnu jahaću ploču.

    37,90 €

    29,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Black Label Wooden Scrotum Clamp Black

    Jesu li vaše igre u posljednje vrijeme bile malo ekstremne? U tom slučaju treba mu i ekstremni pribor poput ovog dobro izrađenog drvenog zgloba i testisa. Možete ga sigurno i zaključati, stoga ne oklijevajte i udahnite život svojim fantazijama!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Leather Deluxe Bondage Collar Black

    Luksuzni kožni ovratnik popularnog brenda Kiotos nezaobilazan je dodatak za sve BDSM igrice.

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey Bound to You Spreader Bar

    Želite li krenuti na uzbudljivo putovanje kako biste otkrili nova iskustva? Samo uz lijepa i kvalitetna pomagala brenda Fifty Shades! Ovaj ručno izrađeni odstojnik od veganske kože završen je s 2 x 2 okretna zlatna karabinera i ispunit će vaše ropske ljubavne želje. Lijepa je i izdržljiva u isto vrijeme i definitivno ne bi trebala nedostajati u vašoj kolekciji nestašnih igračaka.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Easytoys Black Feather Tickler

    Postoji li bolji alat kojim možete zadirkivati partnera tijekom predigre od grančice? Mekano perje na ovom iritantu je nevjerojatno mekano i ostavlja prekrasan oklop na koži. Dugi štap vam daje maksimalnu kontrolu nad čarobnim perjem za savršenu stimulaciju. Isprobajte ga sada i vidjet ćete da ćete ga htjeti koristiti uvijek iznova!
    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey Darker At My Mercy Beaded Chain Nipple Clamps

    Bilo da ste jedni od sretnijih koji sami mogu doći do stimulacije bradavica ili ste netko tko još uvijek otkriva potencijal igranja bradavica, ove stezaljke su najbrži i najlakši način da pronađete svoj put do neba bradavica.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Blush Noir Silky Blinkfold Black

    Otkriti! S luksuznom satenskom maskom Noir Blindfold pokrivate oči svog ljubavnika ili ljubavnika i tako jačate ostala osjetila. Vidjeti manje znači osjećati više!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zado Leather Flogger 2040573 Black

    Bič za gorko-slatki užitak! Mali je i ugodan za rukovanje. Drška mu je ukrašena prekrasnim čavlima i ima puno žica od mekane kože. Ako ste početnik, apsolutno je idealan za vas. Njime se možete nositi s blagim udarcima i vrućim udarcima.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zado Bondage Set

    Uprtač za savršene igre s ropstvom! Seksi ovratnik, lisice, lanci, karabineri, razne namjene i kvalitetna izrada, što više poželjeti? Ovratnik i lisice izrađeni su od kože, podesive su duljine i stoga vam se izvrsno prilagođavaju.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fetish Fantasy Japanese Silk Rope Black 61m

    Dobivate li ulje? Ovaj brod će već koristiti Fetish Fantasy Japanese Silk Rope kako bi vam pomogao da oslobodite svoje divlje erotske želje! Napravljen je od dobrog memorijskog materijala koji drži čudne štapiće i iz kojeg ne dolazi. Pokušajte se zaručiti!

    76,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Frisky 4 Cuff Adjustable Hog Tie Restraint Strap

    Pričvrstite svog partnera u seksi pozu s kravatom u kojoj ćete oboje uživati, s ovim sofisticiranim sustavom vezivanja.

    26,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bad Kitty Silicone Collar with Leash Black

    Tražite kvalitetan, udoban i estetski povodac s ovratnikom po razumnoj cijeni? Tako da će vas zasigurno zanimati ova jedinstvena silikonska ogrlica s povodcem u obliku lanca brenda Bad Kitty. Povodac završava praktičnim remenom za ruku, zahvaljujući kojem vaš rob neće pobjeći od vas.

    37,90 €

    29,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zado Leather Flogger Beginner 2040565 Black

    Premium bič za nagrade i kazne! Ovaj visokokvalitetni bič marke Zado ima šarmantan crno-kraljevski plavi dizajn, a njegova ručka udobno leži u ruci zahvaljujući praktičnoj završnoj petlji. Široke mekane naramenice osiguravaju da dobijete upravo ono o čemu sanjate - tvrde ili nježne.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Icicles No. 38

    Elegantan, prvoklasan i ručno izrađen s pažnjom na detalje, ovo je alat koji češlja bič i dildo! Njegova staklena ručka svojom će jedinstvenošću i lijepom površinom oduzeti dah. Ručka je izrađena od hipoalergenog stakla i time je potpuno sigurna, osim toga možete je zagrijati ili ohladiti na željenu temperaturu.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Master Series Golden Kitty Collar with Cat Bell Pink

    Zaslužuje li vaš umiljati mačić poklon? Ovaj ovratnik će vas još više maziti! Nježno je ružičaste boje i ukrašena je slatkom mašnicom sa zvončićem. Izrađen je od izdržljive i udobne PU kože, stoga ne čekajte ništa i stavite ga na vrat svog pokornog mačića!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fetish Fantasy Frisky Feather Duster Red

    Volite li seksi pojas, što je svakako erotično golicanje? Uz ovo mekano pero uživat ćete u potpunosti! Pričvršćuje se na fleksibilnu šipku koja ima završnu petlju na zapešću i kojom se lako rukuje. Uživajte u senzualno-zabavnim uvertirama, nježnim maženjem i škakljanjem gdje god vas vaš kolega želi zadirkivati.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LoveToy Fetish Bondage Rope 10m Red

    Uz ovaj super mekani japanski suvenir, ne morate biti kratki da biste uživali u kravati u japanskom stilu! Idealan je povjerenstvo za onoga tko želi samo uzeti svoje ruke i noge kao partnera, sve dok je utvrđeno dopušteno vrijeme i održavanje. Potvrdite sposobnost korištenja Shibari stila.

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Taboom Heavy D-Ring Collar Black

    Luksuzna kolekcija stylish BDSM dodataka i Taboom igračaka oduševit će sve one koji me vole lijepim, sofisticiranim i kvalitetnim stvarima. To uključuje ovaj podesivi ovratnik s praktičnim D-prstenom. Izrađena je od veganske kože i za udobno nošenje podstavljena je baršunom koji sprječava iritaciju kože. Tako je lijepo da ga možete nositi baš kao modni dodatak! Pripremite se za nezaboravna iskustva!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey Bound to You Riding Crop

    Želite li krenuti na uzbudljivo putovanje kako biste otkrili nova iskustva? Samo uz lijepa i kvalitetna pomagala brenda Fifty Shades! Ovaj ručno izrađeni bič za jahanje ispunit će svoju svrhu zahvaljujući fleksibilnoj završnoj obradi i praktičnom remenu za zapešće. Njegova crno-zlatna izrada upada u oči na prvi pogled, pa ga zgrabite i udarite!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 33 za 64 od 125 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.