×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

BDSM i fetiš više od 35 cm

Artikli 97 za 125 od 125 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • California Exotics Weighted Disc Nipple Clamps

    Granica između boli i užitka zamagljena je lančanim stezaljkama za bradavice i utezima. S njima ćete istraživati različite osjećaje i prilagoditi hvat prema svojim željama. Osim toga, izgledaju stvarno prekrasno zahvaljujući kombinaciji srebrne i crne. Uživajte u uzbudljivoj razigranoj zadirkivanju.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Leather Zebra

    Na prvi pogled svidjet će vam se tučena koža koja je izolirana od mekane kože.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Ouch! Pain Classic Designer Round Sparkling Handle Black

    U svojoj kolekciji SM erotskih pomagala pohranjujete samo prvoklasne dodatke kvalitete i izgleda? Ti prijekori ne bi smjeli izmaći vašoj pozornosti! Kombiniraju tradicionalne kožne špage i izrezanu ručku u obliku staklene kugle. Užitak za pogledati i koristiti!

    179 €

    66,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Master Series Black Nipple Tweezer Clamps Black

    Samo malo stisnite i bol dolazi odmah.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Blush Noir Flinch Crop Black

    Volite li opasne BDSM igrice ili ih tek namjeravate isprobati? U oba slučaja, ovaj lijepi i efektni bič ne bi trebao izmaći vašoj pozornosti. Duga i udobna ručka dovršena je s 2 trake od umjetne kože, koje će pri udarcu stvoriti zapanjujući seksi zvuk. Uhvatite ga u ruku, upotrijebite završnu petlju i pokažite svom kolegi kako savršeno možete kontrolirati svoje novo oružje.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Metal Hard Stainless Steel Rod BDSM 75cm

    Volite li luksuzne dodatke koji će vam pomoći da ispunite svoje strastvene želje? I vi ćete se zaljubiti u ovaj bič! Idealan je za ljubitelje ekstremnih igara, jer je doslovno cool čelična šipka. Bič je izrađen od visokokvalitetnog sjajnog nehrđajućeg čelika, tanak je i prekrasno fleksibilan za pravilno ubadanje. Zato zgrabite teksturiranu ergonomsku ručku i omotajte kožni remen oko zapešća, to će boljeti!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Nipple Grips 4-Point Nipple Press with Bells

    Želite li da vaše erotske igre dobiju mali božićni štih koji će vas zabavljati svake sezone? Ove stezaljke za bradavice ukrašene su s 4 zvona zajedno koja vas upozoravaju na svaki vaš pokret. Uz pomoć vijaka jednostavno ih pričvrstite i stvorite pritisak kakav korisnik zaslužuje. Onda samo povucite lanac i zazvonite!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zado Leather Flogger Wood

    Za nagrade i kazne! Ovaj visokokvalitetni čvrsti kožni bič Flogger Wood tvrtke Zado ima čvrstu drvenu ručku koja je prekrasno sjajna i ima svojstvenu strukturu drva (može malo odstupati od fotografije). Uz malo mašte, ručku možete koristiti i za intimnu penetraciju. Uživajte u dodiru mekane kožne trake na vašoj koži i nježno pomazite ili snažno udarite svog partnera!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Steel Speader Bar for Dildo & Ankle Cuffs

    Za neke komad metala, za druge ispunjenje njihovih erotskih fantazija! Ovaj savršeni uređaj za mučenje svidjet će se svim BDSM entuzijastima! Izrađena je od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika opojnog sjaja. Pričvrstite svoj omiljeni dildo usisnom čašom i manžetama za gležnjeve i mučna praksa može početi.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Black Label Wooden Slot Tawse

    Masivna drvena pljuska za pravi užitak udaranja! Nije impresivan samo na prvi pogled, već i jak na prvu upotrebu, ostavljajući puno nota. Sofisticirani izrezi doprinose vizualnom rezultatu, pa što čekate? Igra je odavno trebala početi!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zado CatONine Flogger Black

    9 opasnih pletenih repova u jednom biču! Volite dominantno-pokornu zabavu i najviše uživate u njoj kada vas malo boli i pecka? Ovaj visokokvalitetni bič od mekane kože ima ručku koja udobno sjeda u vašu ruku zahvaljujući klinovima, kao i praktičnu završnu petlju. Zgrabi ga i zgrabi devet pletenih repova!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey Bound to You Blindfold

    Pripremamo etiketu. Želite li krenuti na uzbudljivo putovanje otkrivanja novih iskustava? Samo uz lijepa i kvalitetna pomagala brenda Fifty Shades! Ova ručno rađena maska od veganske kože prekriva oči i ističe sva ostala osjetila. Pogledajte koliko će intenzivnije biti nadražene oči.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Master Series Full Bloom Silicone Ball Gag with Rose

    Ukrasite svoje lice gegom s ružama. Ima senzualnu crvenu boju i čipkasti remen, udoban je i nevjerojatno lijep zahvaljujući realističkoj rascvjetaloj ruži. Prilagodit ćete ga svojim zahtjevima i uživat ćete u udobnom kroju. Pustite da vam ruža procvjeta iz usta.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Vac-U-Lock Mouth Gag

    Jesu li vaši snovi stvarno divlji i BDSM je vaša omiljena disciplina? Stoga, pazite, ovaj geg bi stvarno mogao dobro doći! Osim beze gaga za korisnika, VAC-U-LOCK također ima završni poklopac od nehrđajućeg čelika. Inače je izrađena od kvalitetne kože i podesiva mu je dužina. Koja je vaša prva Vac-u-lock ili Hang igračka koju ćete prvo pričvrstiti na nju?

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Metal Hard Original Leather and Metal Whip 70cm

    Volite li luksuzne dodatke koji će vam pomoći da ispunite svoje strastvene želje? I vi ćete se zaljubiti u ovaj bič! Njegova izdržljiva konstrukcija pružit će vam godine senzualnog užitka, kao i dvije vrste udaranja. Mekana podstavljena kožna strana prikladna je za lakše udaranje, a druga strana od tvrde kože genijalno kažnjava loše ponašanje. Uhvatite ručku od kvalitetnog poliranog nehrđajućeg čelika, omotajte omču oko zapešća i počnite diktirati narudžbe.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Black Label Chain Whip With Built-In Plug Gold

    Treba li vašeg pokornog kolegu biti malo uplašen ili možda kažnjen? Ovaj metalni bič opasan je na prvi pogled! Na prvi pogled, ručka skriva čelične analne perle za senzualnu stimulaciju stražnjih vrata. Pređite bičem po tijelu sve dok se nakon dodirivanja hladnih zlatnih izvora ne pojave naježice onoga što može uslijediti.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimba Whip of 12 Plaited Strings 7926

    Prekrasan bič i razrađena ručka i 12 žica.

    103,90 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Black Label Leather Spiked Vampire Crop

    Jeste li ozbiljni i tražite brutalni bič? Ovaj bič za jahanje iz Black Label-a kombinira visokokvalitetni nehrđajući čelik i ništa manje kvalitetnu kožu. Najveće zlo je krajnji preklop koji je s jedne strane glatki, a s druge načičkan oštrim metalnim iglama. Uživajte u svojim SM strastima uz ekstremne efekte biča i možda kap krvi.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Black Label Leather Studded O-Ring Collar Red

    Prekrasna crno-crvena kragna od kvalitetne kože. Na vratu će izgledati nevjerojatno sjajno, jer je ukrašena crvenim ukrasnim čapicama, a ima i O-prsten na koji možete jednostavno pričvrstiti, primjerice, povodac. Stavite ga na svog roba i prepustite se svojim fantazijama!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zado Solid Wood Spanking Paddle

    Za nagrade i kazne! Ova visokokvalitetna klapa od punog drva tvrtke Zado ima glavno tijelo od punog drva koje je prekrasno sjajno i ima svojstvenu strukturu drva (može malo odstupati od fotografije). Ručka je presvučena kožom te također završena kožnim remenom koji olakšava rukovanje. Zadaj svom dvojniku jak udarac!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Leather Collar with Leash Rainbow

    Volite luksuzne, a istovremeno elegantne i učinkovite dodatke? Ovo će oboje zadovoljiti vaše zahtjeve! Izrađena je od visokokvalitetne kože i ima povodac koji se može skinuti. Ipak, najbolja je lijepa kopča u duginom izgledu. I vašem pokornom kolegi će se svidjeti, to je sigurno!

    119 €

    43,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Zado Leather Twisted Whip Black

    Zaslužuje li vaš dvojnik kaznu ili nagradu? Ako je kazna, onda samo ovim bičem! Nevjerojatno je dug i kvalitetan i ima razdvojeni prst. Uvijena kožna školjka idealna je za precizne udarce, dok dvostruki vrh proizvodi prekrasan zvuk šljapkanja. Ručka udobno leži u ruci, a remen čini rukovanje još lakšim. Uživajte u njemu u svojoj ruci i njegovom učinku na tijelo vašeg subparnjaka.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Liberator Talea Spreader Bar Red

    Nova dimenzija užitka. Prepustite se svojim željama i prestanite se kontrolirati. Talea je praktičan inovativni alat za zadržavanje. Ova razmaknica omogućuje udobno iskustvo ne samo tijekom igara s ropstvom.

    189 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Triune Spreader Truss Bar 30inch 76cm

    Štap pogodan za vezivanje igara raznih vrsta. Izrađena je od nehrđajućeg čelika i opremljena je prstenovima sa strane i u sredini. Možete ga koristiti po želji, vezati mu ruke ili noge, nema granica u vašoj mašti!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • OhMama Fetish Scandal Flogger

    Vrti li se vaš seksualni život oko BDSM-a i želite li svoj fetiš pretvoriti u užitak? Kolekcija OhMama donosi dodatke koji nisu samo funkcionalni, već i kvalitetni i ukusni. Što kažete na ove ukore? Mogu živcirati na nježan i grub način, na vama je kako ćete ih zgrabiti!

    14,90 €

    9,90 €

    Nema na skladištu

  • Doc Johnson Kink Hemp Bondage Rope 50ft Natural 15m

    Ako volite robovske igre, uže je vaš osnovni osnovni pribor. Hemp Bondage Robe je prirodno uže od konoplje koje je široko 6 mm i idealno je za sve vaše potrebe. Snažan je, fleksibilan i glatko će kliziti po koži, osiguravajući optimalnu udobnost i sigurnost za vašeg vezanog partnera.

    53,90 €

    32,90 €

    Nema na skladištu

  • Dusedo Model X Sling Frame Classic Size with Bag

    Klasični okvir ljuljačke provjeren godinama i iskustvom strastvenih i divljih ljubavnika. Uživajte u svojim omiljenim igrama s ovim profesionalnim, robusnim dodatkom koji će svaku sobu odmah pretvoriti u profesionalnu sobu za igre.

    919 €

    579 €

    Nema na skladištu

  • Bad Kitty Collar with Leash 2493276 Black-Rose Gold

    Elegantna kragna u elegantnom dizajnu! Ovratnik i povodac su predivno seksi, a njihov izgled kože u kombinaciji s metalnim detaljima u boji ružičastog zlata pridonosi njihovom šarmu. Ovratnik je s unutarnje strane ugodno podstavljen plišom pa je ugodan za nošenje. Pričvrstite povodac kroz karabin omčom i provucite zapešće.

    49,90 €

    17,90 €

    Nema na skladištu

    Rasprodaja
  • Vegan Fetish Ball Gag Natural

    Čak i vegani imaju svoje fetiše! Zato brend Vegan Fetish dolazi na tržište s ovim prekrasnim silikonskim gepom s remenom od održivog prirodnog pluta tipično lijepog izgleda. Opremite se savršenim priborom za uzbudljive robovske igre i ispunite svoje fantazije. Kad još, ako ne sada?

    30,90 €

    10,90 €

    Nema na skladištu

    Rasprodaja

Artikli 97 za 125 od 125 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.