×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

BDSM i fetiš penis

Artikli 97 za 128 od 239 ukupno

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Kiotos Steel Torture Chastity Device

    Je li mučenje penisa vaša omiljena disciplina? Dakle, ovaj uređaj za mučenje je pravi za vas! Kombinira bol i užitak i namijenjen je prvenstveno naprednim ljubiteljima BDSM-a. Ima 4 točke s unutarnje strane, koje možete koristiti priloženim imbus ključem za povećanje razine boli.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimba Male Chastity Device with Padlock 7991

    Elegantan muški kavez za čednost. Više ne morate brinuti o nevjeri, a istovremeno možete malo namučiti svog ljubavnika.

    57,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Steel Single End Dilator Set 14pcs

    Luksuzni set od 14 dilatatora od nehrđajućeg čelika popularnog brenda Kiotos.

    129 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • CB-X Mr Stubb Chastity Cage Clear

    gosp. CB-X's Stubb sljedeća je razina igre koju volite! Provjerit će vaše granice jer će vas još čvršće zaključati. Kao i drugi kavezi za čednost, i ovaj je siguran i kvalitetan. Povjerite ključeve svojoj ljubavnici ili gospodaru i uživajte u osjećaju kada bijeg nije moguć!

    279 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

  • The Vice Standard Chrome

    Volite li biti potpuno pod kontrolom? Žudite za kavezom za čednost koji će izgledati sjajno i biti udoban za dugo nošenje, jer ima široku paletu dodataka koji vam omogućuju da ga prilagodite svojim potrebama? Vaše će želje postati stvarnost ako svoju pticu zatvorite u ovaj kavez. Ali razmislite, nećete imati ključeve i neće biti povratka!

    279 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Lock a Willy

    Jeste li znali da seksualna apstinencija donosi mnogo intenzivniju razinu uzbuđenja? Apstinirajte se uz Lock and Wiily, originalan i udoban kavez za čistoću u koji zaključavate svoj penis kako biste spriječili erekciju. Kavez čednosti služi ne samo za sprječavanje preljuba, već i kao oruđe kojim žena preuzima vlast nad uzbuđenjem svog kolege, zaključava njegov ud i otključava ga tek kada prepozna da je pravo vrijeme da partneru da slobodu i najintenzivnije seksualno iskustvo nekoliko dana apstinencije.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Steel Modern Torture Chastity Device

    Je li mučenje penisa vaša omiljena disciplina? Dakle, ovaj kavez za čednost je pravi za vas! Kombinira bol i užitak i namijenjen je prvenstveno naprednim ljubiteljima BDSM-a. Njegova korisna veličina je oko 7 cm, a s unutarnje strane ima 4 točke, koje možete koristiti priloženim imbus ključem za povećanje razine boli.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • The Vice Standard Black

    Vice Chastity Device je prvi i jedini neizbježni uređaj za nevinost na svijetu koji ne zahtijeva PA (Prince Albert) piercing. Nudi razinu sigurnosti kakva dosad nije viđena u drugim uređajima za čistoću. Teksturirani dizajn na unutarnjim jezičcima protiv izvlačenja ključ je njegove tvrdnje da je neizbježan. Što se uređaj duže nosi, to postaje sigurniji. Nakon 2 dana konstantnog nošenja, postaje neizbježan!

    279 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Ouch! Silicone Screw Plug Set Urethral Sounding Black

    Što kažete na kušanje novih iskustava u kombinaciji kroz uzbudljivu stimulaciju uretre iznutra? Uz ovaj set dobro će doći superosjetljivi živčani završeci u mokraćovodu, koji će vam konačno pružiti nevjerojatnu stimulaciju. Uživajte u uzbudljivom dizajnu i obliku vijaka, kvalitetnom silikonu i nadasve iznimnom užitku koji ćete okusiti s njima!

    45,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Black Label Black Chastity Series Brutus Stainless Steel 50mm

    Stainless Steel Black Chastity brutus kavez za penis tvrtke Black Label izrađen od nehrđajućeg čelika pruža vama i vašem seksualnom partneru sate užitka. Zbog blago zakrivljenog oblika, odmah je jasno da je erekcija ovdje teško moguća.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shots ManCage Model 19 Chastity 4.5" Silicone Cage Ballsplitter Black

    Birate li BDSM igrice? Nadamo se da ćete potpisati naknadni pečat! To će vam pomoći da očistite visokokvalitetni polikarbonat i silikon, koji je vrlo dobar, izdržljiv i hipoalergen. Ručice trodijelne jedinice savršeno su dizajnirane kao i elegantan, elegantan i ukusan dodatak.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Steel Full Steel Dilator Set Deluxe

    Jedan set i mnogo opcija! Uživajte u svakom od 15 dilatatora različitih veličina za žene i druge svrhe. Upakirane su u praktičnu i lijepu kutiju, srebrne su boje i izrađene su od 100% nehrđajućeg kirurškog čelika. Priuštite si nezaboravno iskustvo!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Steel Vibrating Urethal Sound 2413 30cm

    Osjetite uzbuđenje koje vam može dati stimulacija uretre.

    99,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Brutus New Cage Work in Progress Clear

    Zatvorite ga! Ovaj polikarbonatni kavez prilagođava se veličini i prikladan je za dugotrajno nošenje. Sve što trebate učiniti je okrenuti ključ i nositelj ga jednostavno neće pustiti iz ruku! Velika prednost je što je brava ugrađena u tijelo kaveza, tako da ne morate koristiti dodatni lokot. Kavez je higijenski i lako se održava čistim zahvaljujući otvorima za ventilaciju. Savršen način da svom submisivnom dvojniku zabranite pristup penisu i uzbuđenju na duže vrijeme!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Steel Penisstick Dilado 1

    Ovaj dilatator izrađen je od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika i namijenjen je sondiranju, odnosno stimulaciji mokraćne cijevi iznutra. Fine izbočine obećavaju intenzivnu stimulaciju, a materijal je vrlo jednostavan za održavanje. Usudite se okusiti nepoznato!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mister B Hardware Vibrating Sound Bulb 14cm

    Otkrijte prvoklasni vibrator za svoju uretru! Pružit će vam intenzivnu stimulaciju i dodatni pritisak dok se udubite koliko god je potrebno. Ova vibrirajuća sonda Mister B izrađena je od najkvalitetnijeg nehrđajućeg čelika opremljena modernom tehnologijom za senzualnu stimulaciju. Otkrijte novu razinu zvuka!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream Fantasy C-Ringz Hardcore Silicone Cock Blocker

    Zaključajte penis vašeg ljubavnika u ključeve od visokokvalitetnog silikona. Pogodan je za dugotrajno nošenje, jer je lagan, prozračan i ujedno siguran za tijelo. Paket također uključuje robusni prsten od nehrđajućeg čelika s podesivom veličinom. Preuzmi kontrolu i priušti si osjećaj kada je njegov kurac tvoj i samo tvoj!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Black Label Wooden Pillory Genital Handcuffs

    Opasni dodaci i BDSM alati su upravo ono što tražite u našoj e-trgovini? Zato imamo ovu drvenu kutiju za genitalije samo za vas.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Black Label The Classic Stainless Steel Cock Cage Black

    Kvalitetan kavez za penis seksi izgleda! Izrađen je od nehrđajućeg čelika i u njegovoj ambalaži pronaći ćete sve što vam je potrebno da tako neposlušnu pticu zatvorite. Ne sprječava fiziološke potrebe, a prikladan je i za dugotrajno nošenje. Pjevajte svoju pticu slatko i zarobite je u kavezu!

    87,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mister B Hardware Vibrating Sound 11cm

    Otkrijte prvoklasni vibrator za svoju uretru! Pružit će vam intenzivnu stimulaciju i dodatni pritisak zahvaljujući jačem krajnjem dijelu. Ova vibrirajuća sonda Mister B izrađena je od najkvalitetnijeg nehrđajućeg čelika opremljena modernom tehnologijom za senzualnu stimulaciju. Otkrijte novu razinu zvuka!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Steel Penisstick Dilado 6

    Ovaj dilatator nema visokokvalitetne čeljusti koje ne ometaju rad i namijenjen je otkrivanju, stimuliranju vlaženja vena u unutrašnjosti. Fine tvari su podložne intenzivnoj stimulaciji, a materijal je vrlo isplativ. Procijenite okus nepoznat!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shots ManCage Chastity Cock Cage 4.5 Inch Model 03 Transparent

    Volite li BDSM igrice? Vrijeme je da ih podignete na sljedeću razinu! U tome će vam pomoći ovaj ključ za čistoću od visokokvalitetnog polikarbonata koji je vrlo lagan, izdržljiv i hipoalergenski. Ručke se sastoje od 3 dijela koji se savršeno uklapaju i tako čine lijep, elegantan i ukusan dodatak. Prstenovi za pričvršćivanje dostupni su u 4 veličine za udobno pristajanje, što proizvod čini udobnim i sigurnim. Naravno, tu su i brave, metalne i plastične, s kojima možete putovati i ne bojati se detektora metala. Higijena je tada zajamčena otvorom za obavljanje fizioloških potreba. Spriječite svoju kolegu da dobije erekciju, preuzmite kontrolu i uživajte u stvarno intenzivnom orgazmu koji će uslijediti nakon što skinete kavez.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mister B Hardware Vibrating Sound Beaded 8cm

    Otkrijte prvoklasni vibrator za svoju uretru! Pružit će vam intenzivnu stimulaciju zahvaljujući obliku zrna, a zahvaljujući zaobljenom vrhu, prodiranje će biti lako i ugodno. Ova vibrirajuća sonda Mister B izrađena je od najkvalitetnijeg nehrđajućeg čelika opremljena modernom tehnologijom za senzualnu stimulaciju. Otkrijte novu razinu zvuka!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Penis Plug Dip Stick Special 537039

    Za početnike i napredne ljubitelje! S ovim dugim i uskim dilatatorom možete stići kamo god trebate. Njegova valovita struktura će na zanimljiv i raznolik način stimulirati mokraćnu cijev koju ćete voljeti i voljeti. Krenite u otkrivanje novih užitaka!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Black Label The Classic Stainless Steel Cock Cage Silver

    Kvalitetan kurac za seksi seks! Iz nepretenciozne čeljusti i pakiranja jasno je da takvu neposlušnu pticu trebate zatvoriti. Ne zadovoljava fizičke potrebe i također je vezan za privremeno nošenje. Zapjevaj svoju pticu slatko i zaradi kavom!

    87,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ElectraStim Silicone Noir Flexible Sound 5mm

    Jeste li iskusni drznik i volite elektro-seks kao i stimulaciju mokraćne cijevi iznutra? Ova fleksibilna sonda će vas jako razveseliti! Izrađen je od patentiranog vodljivog silikona i njegova je misija donijeti ugodne elektro-osjećaje. Nije bitan oblik i veličina penisa, sonda se savršeno prilagođava vama, uživat ćete u svakom djeliću!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Chastity Cage Stainless Steel

    Povjerenje je dobra stvar, ali prevencija je još bolja! S ovim ključem ćete svog roba držati zaključanim i nećete morati brinuti o njegovoj odanosti. Njegov ud udobno sjeda u ključ zahvaljujući 3 prstena različitih veličina, a higijenske rupe omogućuju obavljanje fizioloških potreba, pa ćete ga moći zaključati na dulje vrijeme. Zato zaključaj i čuvaj ključeve!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimba Penis Tube with Nails Inside Ballstrap and Buckel 7463 M/L

    Nezdravo otvor s uljezima! mislite li tako? Koliko je to moguće na prvi pogled. Posrćući uz brdo na poligonu, ima metalni prsten promjera 3 i 4 cm i senzualni dio i poligon!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Black Label Male Chastity Device Removable Cover Stainless Steel

    Luksuzni kavez za čistoću s poklopcem koji se može skinuti za prave ljubitelje BDSM igrica! Izrađen je od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika, tako da mu je vijek trajanja zaista dug, a ujedno možete biti sigurni u sigurnost materijala. Zaključavanje za vaš kurac!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • CB-X CB-3000 Chastity Cage Clear

    Slatki ključ za vašu pticu! Prozirni materijal omogućit će vam da pratite svoju muškost, ali samo vaš gospodar će vam omogućiti da oslobodite pticu i postignete erekciju. Zahvaljujući rupicama, ne sprječava fiziološke potrebe i stoga je pogodan za dugotrajno nošenje. Dakle, mučenje može potrajati jako dugo. Daj ključeve.

    279 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mister B Steel Black Brutal Chastity Cage

    Zaključajte tu beskorisnu pticu i ne puštajte je van! Stell Black Brutal Chastity Cage uređaj je za zaključavanje penisa. To je prilično težak kavez i ne dopušta svom nositelju da se uzbuđuje. Zaista je brutalan, tvrd je, težak i zaključani penis sigurno neće sam izaći iz njega!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Silicone Probe Viviana 24cm

    Jeste li čuli za sondiranje? Upravo stimulacija uretre iznutra donosi intenzivne osjećaje i zadovoljstvo. Viviana je alat prikladan za ovu praksu. Izrađen je od visokokvalitetnog silikona bez štetnih tvari, a zahvaljujući svojoj glatkoj površini i promjeru od 6 mm, pogodan je i za početnike i istraživače. Dođite se zabaviti!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 97 za 128 od 239 ukupno

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.