×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Pojasevi čednosti za muškarce crna

Artikli 33 za 64 od 81 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • Shots ManCage Model 20 Chastity 3.5" Silicone Cock Cage Black

    Birate li BDSM igrice? Nadamo se da ćete potpisati naknadni pečat! To će vam pomoći da očistite visokokvalitetni polikarbonat i silikon, koji je vrlo dobar, izdržljiv i hipoalergen. Ručice trodijelne jedinice savršeno su dizajnirane kao i elegantan, elegantan i ukusan dodatak.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shots ManCage Spare Lock Black

    Pet rezervnih brava za MenCage.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream Fantasy C-Ringz Extreme Silicone Cock Blocker Black

    Zaključajte penis vašeg ljubavnika ključevima od visokokvalitetnog silikona. Pogodan je za dugotrajno nošenje, jer je lagan, prozračan, siguran za tijelo i ima seksi dizajn. Paket također uključuje robusni prsten od nehrđajućeg čelika s podesivom veličinom. Preuzmi kontrolu i priušti si osjećaj kada je njegov kurac tvoj i samo tvoj!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Oxballs Meatballs Chastity Rings Black

    Volite li Oxaballs dodatke za penis i testise? U tom slučaju će vam se svidjeti i ove mesne kuglice. To je potpuno novi način da se penis uhvati i veže za testise. Uhvatite pticu i zadržite je bespomoćnom i vezanom ovim genijalnim alatom.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shots ManCage Model 13 Chastity 2.5" Cock Cage Black

    Birate li BDSM igrice? Nadamo se da ćete potpisati naknadni pečat! Na taj način, visokokvalitetni polikarbonatni ključ može vam pomoći u čišćenju, održavanom i hipoalergenom. Ručice trodijelne jedinice savršeno su dizajnirane kao i elegantan, elegantan i ukusan dodatak. Prstenovi za nadogradnju dostupni su za 4 veličine slijetanja, što čini i proizvode i signale. Naravno, tu su i svinje, metalne i plastične, s kojima možete putovati i ne bojati se detektora metala. Higijena je ovdje zaključana kroz otvor za zadovoljavanje fizičkih potreba. Natjerajte svog kolegu da dobije erekciju, preuzmi kontrolu i uživaj u vrlo intenzivnom orgazmu što god želiš na kraju.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimba Chastity Belt with Padlocks

    Kožni remen čistoće s 2 lokota za najzločestije nestašne ljude! Izrađena je od kvalitetne i izdržljive prave kože, igla je odvojiva, a veličina je podesiva s obje strane, tako da se savršeno prilagođava veličini struka.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Master Series Double Lockdown Locking Customizable Chastity Cage Black

    Sanjate li da vam je penis zatvoren u kavezu? S ovim prozračnim i laganim plastičnim kavezom za nevinost snovi se ostvaruju. Puno je udobniji od metalnih kaveza i također je pogodan za dugotrajno nošenje. Njegov prozračni dizajn olakšava čišćenje, kavez je higijenski i siguran.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Strict Safety Net Male Chastity Belt

    Ova kožna stvar nije modni dodatak, iako će vam sigurno pristajati! Muški pojas čistoće Strict Safety Net nije ništa više od pojasa čistoće s kojim možete spriječiti svog kolege da se igra s vašim penisom, pa čak i erekciju. Kožni materijal izgleda luksuzno, a mrežasti dio ne samo da omogućuje lijep pogled na zatvorenika, već ga i ne sprječava da udiše svježi zrak. Pojas se, naravno, može zaključati, a naramenice podesive za savršeno pristajanje.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimba P-Cage PC03 Penis Cage Size S Black

    Kolekcija Rimba P-Cage sadrži različite vrste kaveza za penis. Izrađeni od visokokvalitetnog ABS materijala, ovi kavezi za nevinost nude udobno pristajanje dok osiguravaju dugotrajnu izdržljivost. Kavez nevinosti ograničava onoga tko ga nosi da ima erekciju. Otvor na prednjoj strani svakog P-kaveza omogućuje korisniku da mokri bez uklanjanja kaveza.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Lock a Willy

    Jeste li znali da seksualna apstinencija donosi mnogo intenzivniju razinu uzbuđenja? Apstinirajte se uz Lock and Wiily, originalan i udoban kavez za čistoću u koji zaključavate svoj penis kako biste spriječili erekciju. Kavez čednosti služi ne samo za sprječavanje preljuba, već i kao oruđe kojim žena preuzima vlast nad uzbuđenjem svog kolege, zaključava njegov ud i otključava ga tek kada prepozna da je pravo vrijeme da partneru da slobodu i najintenzivnije seksualno iskustvo nekoliko dana apstinencije.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • The Vice Chastity Cock Cage Clitty Black

    Volite li biti potpuno pod nadzorom? Žudite li za najmanjim kavezom za nevinost koji će izgledati sjajno i biti udoban za dugotrajno nošenje, budući da ima mnogo dodataka koji vam omogućuju da ga prilagodite svojim potrebama? Vaše želje će se ostvariti kada svoju pticu zatvorite u ovaj kavez. Ali razmislite dva puta, nećete imati ključeve i nećete se vratiti!

    279 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

  • The Vice Standard Black

    Vice Chastity Device je prvi i jedini neizbježni uređaj za nevinost na svijetu koji ne zahtijeva PA (Prince Albert) piercing. Nudi razinu sigurnosti kakva dosad nije viđena u drugim uređajima za čistoću. Teksturirani dizajn na unutarnjim jezičcima protiv izvlačenja ključ je njegove tvrdnje da je neizbježan. Što se uređaj duže nosi, to postaje sigurniji. Nakon 2 dana konstantnog nošenja, postaje neizbježan!

    279 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shots ManCage Model 19 Chastity 4.5" Silicone Cage Ballsplitter Black

    Birate li BDSM igrice? Nadamo se da ćete potpisati naknadni pečat! To će vam pomoći da očistite visokokvalitetni polikarbonat i silikon, koji je vrlo dobar, izdržljiv i hipoalergen. Ručice trodijelne jedinice savršeno su dizajnirane kao i elegantan, elegantan i ukusan dodatak.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimba P-Cage PC05 Soft Silicone Penis Cage Black

    Kolekcija P-Cage sadrži različite vrste kaveza za penis. Ovaj kavez za nevinost izrađen je od silikona koji nudi udobno pristajanje uz dugotrajnu izdržljivost. Kavez nevinosti ograničava onoga tko ga nosi da ima erekciju.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Cellmate FlexiSpike Chastity Cage Size 2

    CELLMATE predstavlja FlexiSpike kavez za nevinost: vrhunski uređaj za nevinost za muškarce koji nudi vrhunsku kontrolu u diskretnom dizajnu prilagođenom tuširanju.

    119 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Cellmate FlexiSpike Chastity Cage Size 3

    CELLMATE predstavlja FlexiSpike kavez za nevinost: vrhunski uređaj za nevinost za muškarce koji nudi vrhunsku kontrolu u diskretnom dizajnu prilagođenom tuširanju.

    119 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimba P-Cage PC01 Penis Cage Size L Black

    Kolekcija Rimba P-Cage sadrži različite vrste kaveza za penis. Izrađeni od visokokvalitetnog ABS materijala, ovi kavezi za nevinost nude udobno pristajanje dok osiguravaju dugotrajnu izdržljivost. Kavez nevinosti ograničava onoga tko ga nosi da ima erekciju.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream Fantasy C-Ringz Hardcore Silicone Cock Blocker

    Zaključajte penis vašeg ljubavnika u ključeve od visokokvalitetnog silikona. Pogodan je za dugotrajno nošenje, jer je lagan, prozračan i ujedno siguran za tijelo. Paket također uključuje robusni prsten od nehrđajućeg čelika s podesivom veličinom. Preuzmi kontrolu i priušti si osjećaj kada je njegov kurac tvoj i samo tvoj!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Black Label Wooden Pillory Genital Handcuffs

    Opasni dodaci i BDSM alati su upravo ono što tražite u našoj e-trgovini? Zato imamo ovu drvenu kutiju za genitalije samo za vas.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Black Label The Classic Stainless Steel Cock Cage Black

    Kvalitetan kavez za penis seksi izgleda! Izrađen je od nehrđajućeg čelika i u njegovoj ambalaži pronaći ćete sve što vam je potrebno da tako neposlušnu pticu zatvorite. Ne sprječava fiziološke potrebe, a prikladan je i za dugotrajno nošenje. Pjevajte svoju pticu slatko i zarobite je u kavezu!

    87,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimba Penis Tube with Nails Inside Ballstrap and Buckel 7463 M/L

    Nezdravo otvor s uljezima! mislite li tako? Koliko je to moguće na prvi pogled. Posrćući uz brdo na poligonu, ima metalni prsten promjera 3 i 4 cm i senzualni dio i poligon!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mister B Steel Black Brutal Chastity Cage

    Zaključajte tu beskorisnu pticu i ne puštajte je van! Stell Black Brutal Chastity Cage uređaj je za zaključavanje penisa. To je prilično težak kavez i ne dopušta svom nositelju da se uzbuđuje. Zaista je brutalan, tvrd je, težak i zaključani penis sigurno neće sam izaći iz njega!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • CB-X Chastity Cage Disposable Locks 10 pcs

    Jednokratnih plastičnih bravica za kavez čednosti na penisu nikad dosta! Ovaj paket sadrži 10 komada i svaki od njih ima svoj broj.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • CB-X The Curve Chastity Cage Black

    Kavez za penis u modelu Curve dizajniran je prvenstveno za muškarce s većim penisom. Radi se o većem kavezu klasičnog modela s inovativnim prstenastim dizajnom modela CB-6000. Vaš veći penis bit će udoban i siguran u modelu Curve, neka bude zaključan i uživajte u uzbudljivoj napetosti koju vas, međutim, uzbuđenje učinkovito sprječava.

    279 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

  • CB-X CB-6000S Chastity Cage Black

    Elegantnu pokornu igru okusit ćete samo ako imate pticu zaključanu u elegantnom crnom kavezu. Njegov dizajn vam pristaje tako da oblikuje vašu muškost u savršene oblike. Zahvaljujući otvorima ne sprječava fiziološke potrebe, ventilira se, a pogodan je i za dugotrajno nošenje. Stoga ne čekajte, počnite ozbiljno shvaćati svoju podložnost!

    279 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

  • The Vice Plus Black

    Odabirete li biti pod kontrolom? Želite li biti udobni i dugotrajni, jer ima širok raspon dodataka koji vam omogućuju da se prilagodite svojim potrebama? Ako želiš biti stvorenje, svoju pticu ćeš zatvoriti u pećnice. Ali nemojte se predomisliti i napraviti nered!

    279 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shots ManCage Model 24 Chastity Cage 3.5" 9cm Black

    Osjetite ultimativnu snagu kao držač ključeva najintimnijih dijelova vašeg partnera. Doživite najoslobađajuće osjećaje prilikom otvaranja brave. Sva kontrola je u rukama vašeg Dominanta.

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • The Vice Chastity Cock Cage Micro Black

    Volite li biti potpuno pod nadzorom? Žudite li za malenim kavezom za nevinost koji će izgledati sjajno i biti udoban za dugotrajno nošenje, budući da ima mnoštvo dodataka koji vam omogućuju da ga prilagodite svojim potrebama? Vaše želje će se ostvariti ako svoju pticu zatvorite u ovaj kavez. Ali razmislite dvaput, nećete imati ključeve i neće biti povratka!

    279 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shots ManCage Model 21 Chastity 4.5" Silicone Cock Cage Black

    Birate li BDSM igrice? Nadamo se da ćete potpisati naknadni pečat! To će vam pomoći da očistite visokokvalitetni polikarbonat i silikon, koji je vrlo dobar, izdržljiv i hipoalergen. Ručice trodijelne jedinice savršeno su dizajnirane kao i elegantan, elegantan i ukusan dodatak.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Steel Chastity Cage Squares Black

    Obavezno za sve ljubitelje čednosti! Ovaj jedinstveni kavez ima crni mrežasti dizajn, koji lagano izlaže vaš penis, a istovremeno ga drži tamo gdje bi trebao biti. Nema erekcije, nema uzbuđenja, nema prostora!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Oxballs Airlock Air-Lite Vented Chastity Black Ice

    Da li vaša ptica sanja o udobnom i kvalitetnom kavezu? Airlock Electro je ugodno mekan kavez za penis koji je udoban za nošenje jer je lagan i ventiliran. Dvije rupe u podnožju osiguravaju savršeno držanje na mjestu, a male rupice duž duljine i na vrhu koriste se ili za pričvršćivanje elektrostimulacijskih kontakata (nisu uključeni) ili za ventilaciju i fiziološke potrebe.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Cellmate 10 Spare Metal Detector Safe Locks

    Ovo je rezervni set od 10 CELLMATE jednokratnih bravica za jednokratnu upotrebu.

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 33 za 64 od 81 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.