0 kn
×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Pojasevi čednosti za muškarce

Artikli 1 za 32 od 130 ukupno

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 • Mystim Pubic Enemy No 2 e-stim Cock Cage

  Kavez za čednost Enemy No 2 ima prozirnu boju i elektrostimulirajuće funkcije. Držite partnerovu burnu želju zaključanom, ograničite mu slobodu, spriječite erekciju i sami odlučite kada ćete ga pustiti van i prije svega koliko će elektrostimulacijskih šokova primiti danas. Kavez ima 3 uklonjive vodljive površine, od kojih su 2 bočne, a treća je u obliku sondiranja, odnosno malog dilatatora, koji se uvodi u mokraćnu cijev.

  1.190 kn

  1.090 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • You2Toys Cock Cage Set

  Gdje ti je gnijezdo, ptičice? Pa, u ovom ključu čednosti koji će vam dati vaša voljena osoba kako bi mogla imati vaše uzbuđenje u svojoj moći! Da, ovaj komplet sadrži sve što vam je potrebno da ukrotite svoju erekciju i preuzmete kontrolu nad užicima svog kolege.

  479 kn

  299 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • Brutus Alpha Cage Chastity Cage Clear

  Zaključavanje za penis! Brutus Alpha Cock Cage je kavez za čistoću izrađen od visokokvalitetnog i izdržljivog polikarbonata. Možete ga prilagoditi svojoj veličini i udobno ga nositi dulje vrijeme ili koliko god odluči onaj ili onaj s ključevima. Jeste li spremni predati se?

  269 kn

  179 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • CB-X CB-6000S Chastity Cage Small Transparent

  Bojite li se nevjere ili samo želite dodati iskru u svoju intimnu vezu? Želite li isprobati nove erotske igrice povezane sa željom koju on neće moći zadovoljiti bez vas? Nema boljeg rješenja od zaključavanja.

  1.490 kn

  1.090 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • Oxballs Atomic Jock Cocklock Cock Cage Transparent

  Ovaj kavez je vrhunac elastičnosti i mekoće. Omogućit će vam da se poigrate čednošću bez upotrebe tvrde plastike ili teških metala, uz koje su uvijek nužno priloženi lokoti. Razvio ga je brend Oxballs, čiji su programeri koristili savršeni TPR materijal.

  609 kn

  419 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • Kiotos Bizarre Bird Cage

  Kromirani kavez za čednost popularnog brenda Kiotos.

  449 kn

  299 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • Mystim Pubic Enemy No 1 e-stim Cock Cage Black Edition

  Elegantan i crni kavez za čistoću s elektrostimulirajućom funkcijom. Držite ga zatvorenog, potisnite njegove burne želje i ograničite njegovu slobodu. Neće se moći uzbuditi u kavezu i vi ćete biti jedini koji će imati ključ, a time i svu moć. Štoviše, ključ ima uklonjive vodljive površine kroz koje možete slati električne šokove, trzaje i pulsacije vašem kolegi točno onim intenzitetom koji zaslužuju.

  1.790 kn

  1.390 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • Mystim Pubic Enemy No 1 e-stim Cock Cage Gold Edition

  Elegantan i zlatni kavez za čistoću s elektrostimulirajućom funkcijom. Držite ga zatvorenog, potisnite njegove burne želje i ograničite njegovu slobodu. Neće se moći uzbuditi u kavezu i vi ćete biti jedini koji će imati ključ, a time i svu moć. Štoviše, ključ ima uklonjive vodljive površine kroz koje možete slati električne šokove, trzaje i pulsacije vašem kolegi točno onim intenzitetom koji zaslužuju.

  1.790 kn

  1.390 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • CB-X CB-6000 Chastity Cage Transparent

  Bojite li se nevjere ili samo želite dodati iskru u svoju intimnu vezu? Želite li isprobati nove erotske igrice povezane sa željom koju on neće moći zadovoljiti bez vas? Nema boljeg rješenja od zaključavanja

  1.490 kn

  1.090 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • Master Series Detained Soft Body Chastity Cage

  Držite partnerov (ili robovski?) penis pod kontrolom čak i kada ste daleko od kuće!

  269 kn

  169 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • Mystim Pubic Enemy No 1 Cock Cage

  Elegantan i proziran kavez za čistoću s elektrostimulirajućom funkcijom. Držite ga zatvorenog, potisnite njegove burne želje i ograničite njegovu slobodu. Neće se moći uzbuditi u kavezu i vi ćete biti jedini koji će imati ključ, a time i svu moć. Štoviše, ključ ima uklonjive vodljive površine kroz koje možete slati električne šokove, trzaje i pulsacije vašem kolegi točno onim intenzitetom koji zaslužuju.

  1.490 kn

  1.190 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • Triune The Spiked Chasity Cage Stainless Steel

  Hoćete li staviti sve u to? Ako je tako, nećete požaliti! Dakle, visokokvalitetni kavez za olovke od nehrđajućeg čelika mnogo je bolji od bilo kojeg drugog kaveza. Unutarnji šiljci će uzrokovati intenzivnu bol cijelom dužinom penisa u području žira. Zaključajte pticu u kavezu kroz pričvrsni prsten i podrežite joj krila.

  699 kn

  419 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • CB-X CB6000S Chastity Cage Solid Pink

  Stavite mu ružičasti kavez i zaključajte ga kao princezu u kuli! Savršen je alat u koji ćete zaključati njegov penis i zahvaljujući ružičastoj boji riješit ćete se osjećaja muškosti. Svojemu nositelju pruža udobnost i sigurnost, jer je izrađen od polikarbonatnog medicinskog materijala, lagan je, hipoalergen, izdržljiv i sprječava samo erekciju, a ne fiziološke potrebe.

  2.190 kn

  1.390 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • Shots ManCage Chastity Cock Cage 3.5 Inch Model 01 Black

  Volite li BDSM igrice? Vrijeme je da ih podignete na sljedeću razinu! U tome će vam pomoći ovaj ključ za čistoću od visokokvalitetnog polikarbonata koji je vrlo lagan, izdržljiv i hipoalergenski. Ručke se sastoje od 3 dijela koji se savršeno uklapaju i tako čine lijep, elegantan i ukusan dodatak. Prstenovi za pričvršćivanje dostupni su u 4 veličine za udobno pristajanje, što proizvod čini udobnim i sigurnim. Naravno, tu su i brave, metalne i plastične, s kojima možete putovati i ne bojati se detektora metala. Higijena je tada zajamčena otvorom za obavljanje fizioloških potreba. Spriječite svoju kolegu da dobije erekciju, preuzmite kontrolu i uživajte u stvarno intenzivnom orgazmu koji će uslijediti nakon što skinete kavez.

  479 kn

  299 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • Kiotos Steel Chastity Cage DeLuxe 8cm

  Želite li ga doista zatvoriti i spriječiti da se oslobodi? Ovaj luksuzni kavez će vam to omogućiti! Riječ je o kvalitetnom proizvodu marke Kiotos od prekrasnog nehrđajućeg čelika, koji se prilagođava veličini penisa zahvaljujući ružičastim prstenovima. Površina je glatka i dugotrajno nošenje će biti ugodno. Uhvatite pticu u kavezu, zaključajte je i preuzmite moć nad njenim uzbuđenjem.

  990 kn

  599 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • Rimba Chastity Briefs with Anal Dildo

  Kožni remen čistoće s analnim čepom za najzločestije nestašne! Izrađena je od kvalitetne i izdržljive prave kože, igla je odvojiva, a veličina remena je podesiva s obje strane, tako da se savršeno prilagođava veličini struka.

  1.290 kn

  790 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • Kiotos Cock Cage Classic Small

  Ako je kavez za penis, onda lijep i kvalitetan! Kao ovaj, koji će tvome robu ograničiti slobodu, koju on još uvijek ne zaslužuje. Zaključat ćete njegov penis u ovaj metalni kavez i tako spriječiti postizanje erekcije i zadovoljstva. U vašim je rukama, držite svog roba lijepo zaključanog!

  449 kn

  269 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • Lockdown Chastity Cage Black Medium

  Penis nesretnih radnika zaslužuje akciju, teško se sakriti nakon mogućnosti! U međuvremenu, ovaj uređaj za čišćenje osigurava da penis korisnika definitivno nije otvrdnut. Možda će biti potrebno izbjeći potrebu za njegovom ekonomijom, sve dok ima Higianovu tvorevinu. Poljoprivrednik ili poljoprivrednik koji se međusobno razdvoje ima pravo pustiti ptice od krava.

  449 kn

  269 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • Anal Fantasy Elite Ass-gasm Cock Blocker

  Ne kažu uzalud – vjerujte, ali provjerite! Ovaj pad na penis pretvara patnju roba u pravi užitak, jer ima podesivi prsten za erekciju. To jamči siguran hvat u svakom trenutku, a zahvaljujući njemu, kavez odgovara bilo kojoj veličini penisa. A što je s iznenađenjem s druge strane? Ovo je šlag na torti - analni čep!

  609 kn

  359 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • The Vice Mini Black

  Trebate li odabrati biti pod kontrolom? Želite li biti udobni i dugotrajni, jer ima širok raspon dodataka koji vam omogućuju da se prilagodite svojim potrebama? Ako želiš postati stvorenje, svoju pticu ćeš zatvoriti u pećnice. Ali nemojte se predomisliti i napraviti nered!

  2.190 kn

  1.390 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • Black Label Wooden Scrotum Clamp Black

  Jesu li vaše igre u posljednje vrijeme bile malo ekstremne? U tom slučaju treba mu i ekstremni pribor poput ovog dobro izrađenog drvenog zgloba i testisa. Možete ga sigurno i zaključati, stoga ne oklijevajte i udahnite život svojim fantazijama!

  639 kn

  389 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • Brutus Volt Cage Electro Chastity Cage Clear

  Zatvorite ga i šokirajte! Brutus Shock Cock Cage je podesivi kavez za čistoću izrađen od izdržljivog polikarbonata. Možete ga prilagoditi svojoj veličini i udobno ga nositi dulje vrijeme ili koliko god odluči onaj ili onaj s ključevima. Jeste li spremni predati se?

  609 kn

  359 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • Rimba Lattice String Made Rings and Straps 7328

  Neobične muške tange od podijeljenih kožnih naramenica. Ukrašene su metalnim prstenovima i čavlima, a naramenice se mogu namjestiti u 7 različitih položaja za udobno pristajanje. Uživajte u pogledu na zarobljeni kurac!

  609 kn

  359 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • Kiotos Cock Cage Snake

  Ako je kavez za penis, onda lijepo i kvalitetno! Kao ova podsjećajuća zmija, koja će tvome robu ograničiti slobodu, koju on još uvijek ne zaslužuje. Zaključate ga u ovaj metalni kavez i spriječite ga da postigne erekciju i zadovoljstvo. U tvojim je rukama, drži svog roba lijepo zaključanog!

  449 kn

  269 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • Shots ManCage Chastity Cock Cage 3.5 Inch Model 02 Transparent

  Birate li BDSM igrice? Nadamo se da ćete potpisati naknadni pečat! Na taj način, visokokvalitetni polikarbonatni ključ može vam pomoći u čišćenju, održavanom i hipoalergenom. Ručice trodijelne jedinice savršeno su dizajnirane kao i elegantan, elegantan i ukusan dodatak. Prstenovi za nadogradnju dostupni su za 4 veličine slijetanja, što proizvod čini i ekonomičnim i prepoznatljivim. Naravno, tu su i svinje, metalne i plastične, s kojima možete putovati i ne bojati se detektora metala. Higijena je ovdje zaključana kroz otvor za zadovoljavanje fizičkih potreba. Omogućite svojoj kolegici dobru erekciju, preuzmite kontrolu i uživajte u vrlo intenzivnom orgazmu što god želite na kraju.

  479 kn

  299 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • Shots ManCage Chastity Cock Cage 4.5 Inch Model 04 Black

  Birate li BDSM igrice? Nadamo se da ćete potpisati naknadni pečat! Na taj način, visokokvalitetni polikarbonatni ključ može vam pomoći u čišćenju, održavanom i hipoalergenom. Ručice trodijelne jedinice savršeno su dizajnirane kao i elegantan, elegantan i ukusan dodatak. Prstenovi za nadogradnju dostupni su za 4 veličine slijetanja, što čini i proizvode i signale. Naravno, tu su i svinje, metalne i plastične, s kojima možete putovati i ne bojati se detektora metala. Higijena je ovdje zaključana kroz otvor za zadovoljavanje fizičkih potreba. Omogućite svojoj kolegici dobru erekciju, preuzmite kontrolu i uživajte u vrlo intenzivnom orgazmu što god želite na kraju.

  479 kn

  299 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • Brutus Shark Cage Chastity Cage Clear

  Zaključavanje za penis! Brutus Shark Cock Cage je kavez za čistoću izrađen od visokokvalitetnog i izdržljivog polikarbonata. Možete ga prilagoditi svojoj veličini i udobno ga nositi dulje vrijeme ili koliko god odluči onaj ili onaj s ključevima. Jeste li spremni predati se?

  359 kn

  209 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • Shots ManCage Chastity Cock Cage 3.5 Inch Model 01 Transparent

  Birate li BDSM igrice? Nadamo se da ćete potpisati naknadni pečat! Na taj način, visokokvalitetni polikarbonatni ključ može vam pomoći u čišćenju, održavanom i hipoalergenom. Ručice trodijelne jedinice savršeno su dizajnirane kao i elegantan, elegantan i ukusan dodatak. Prstenovi za nadogradnju dostupni su za 4 veličine za slijetanje, što proizvod čini ekonomičnim i prepoznatljivim. Naravno, tu su i svinje, metalne i plastične, s kojima možete putovati i ne bojati se detektora metala. Higijena je ovdje zaključana kroz otvor za zadovoljavanje fizičkih potreba. Omogućite svojoj kolegici dobru erekciju, preuzmite kontrolu i uživajte u vrlo intenzivnom orgazmu što god želite na kraju.

  609 kn

  359 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • Pipedream Fantasy C-Ringz Extreme Silicone Cock Blocker Black

  Zaključajte penis vašeg ljubavnika ključevima od visokokvalitetnog silikona. Pogodan je za dugotrajno nošenje, jer je lagan, prozračan, siguran za tijelo i ima seksi dizajn. Paket također uključuje robusni prsten od nehrđajućeg čelika s podesivom veličinom. Preuzmi kontrolu i priušti si osjećaj kada je njegov kurac tvoj i samo tvoj!

  449 kn

  269 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • The Vice Standard Chrome

  Volite li biti potpuno pod kontrolom? Žudite za kavezom za čednost koji će izgledati sjajno i biti udoban za dugo nošenje, jer ima široku paletu dodataka koji vam omogućuju da ga prilagodite svojim potrebama? Vaše će želje postati stvarnost ako svoju pticu zatvorite u ovaj kavez. Ali razmislite, nećete imati ključeve i neće biti povratka!

  2.190 kn

  1.390 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • Rimba Male Chastity Device with Padlock 7991

  Elegantan muški kavez za čednost. Više ne morate brinuti o nevjeri, a istovremeno možete malo namučiti svog ljubavnika.

  449 kn

  299 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • Triune The Pleasure Dome Chastity Cage

  Chastity kavez za napredne. Ako je penis slab, nositelj će se i dalje osjećati relativno ugodno, ali ako se penis počne povećavati, nositelj će jako požaliti! Šiljci u kavezu su tupi i ne uzrokuju ozbiljne ozljede, ali to ne znači da neće boljeti. Kavez ne sprječava mokrenje i ima završni čep od 7 mm koji se može ukloniti.

  1.190 kn

  759 kn

  +

  -

  Na zalihi

Artikli 1 za 32 od 130 ukupno

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.