×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

BDSM i fetiš silikon

Artikli 65 za 96 od 157 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Mister B Leather Penis Gag Black

    Senzualni gag za ispunjenje vaših divljih fantazija! Izrađen je od 100% silikona najviše kvalitete, tako da je potpuno siguran, netoksičan i neutralnog okusa. Remen je izrađen od kvalitetne kože i isticat će se na vašim licima. Uživajte u udobnom nošenju, oblačenju i prije svega u seksi iskustvima.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bad Kitty Silicone Gag 4cm Black-Rose Gold

    Elegantan gag u elegantnom dizajnu! Ovaj gag je nevjerojatno seksi, a njihov izgled kože u kombinaciji s metalnim detaljima u ružičasto zlatnoj boji doprinosi njegovom šarmu. S unutarnje strane remen je ugodno podstavljen plišom pa je ugodan za nošenje. Lopta je tada tvrdo okrugla i napravljena od silikona.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Ouch! Silicone Rechargeable Vibrating Plug Remote Controlled Urethral Sounding Black

    Spremamo se za pregled vaše uretre iznutra? Isprobajte s ovim čepom, koji je ugodno gladak i igra se s vašim živčanim završecima u mokraćovodu zahvaljujući vibracijama od 20 razina. Zakošeni vrh jamči jednostavno umetanje, a daljinski žičani daljinski upravljač i USB punjenje jednostavni su za rukovanje. Nemojte dugo čekati svoju mokraćnu cijev na ovakvu strast!

    68,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Heavy Gear Cock Ring & Ass Plugs

    Erekcijski prsten s teškim čepovima za (analnu) stimulaciju!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dream Toys Pleasure Pumps Vibrating Nipple Teasers Black

    Čini li vam stimulacija bradavica čuda? Zato samo pokušajte zamisliti što će vam učiniti ovi vibrirajući sisači za bradavice! Izrađene su od silikona pa su ugodno mekane i upijaju vaša osjetila. Zatim dodajte vibracije i dopustite da vas odnese u drugi svijet.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Glans Stimulation Loop

    Čarobni prsten za vaš žir? Da! Ova igračka će kroz prsten usmjeriti vibracije izravno u područje oko žira i oduševit će vaše osjetljivo područje sa 7 načina vibracija. Radite li svoje fantazije punom parom sada? U tom slučaju, sigurno ste mislili da vibrator možete koristiti i na drugim područjima, kao što su klitoris ili bradavice.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sinner Gear Ribbed Hollow Silicone Penis Plug 097

    Klin je namijenjen popularnom testiranju, odnosno stimulaciji unutarnje uretre. Izrađen je od visokokvalitetnog silikona koji je pogodan i za elastične i za gelove.

    18,90 €

    14,99 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey Darker At My Mercy Beaded Chain Nipple Clamps

    Bilo da ste jedni od sretnijih koji sami mogu doći do stimulacije bradavica ili ste netko tko još uvijek otkriva potencijal igranja bradavica, ove stezaljke su najbrži i najlakši način da pronađete svoj put do neba bradavica.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Ouch! Beginners Silicone Plug Set Urethral Sounding Black

    Hoćete li otkriti tajne stimulacije uretre? Ovaj par utikača će biti savršen za vas! Njihov vrh olakšava umetanje, a završna kugla donosi sigurnost i jednostavno rukovanje. Uživajte u glatkom i valovitom dizajnu, kvalitetnom silikonu i nadasve u ekstremnom užitku koji ćete okusiti!

    37,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fucktools Cock Nails

    Nokti za penis izrađeni od visokokvalitetnog silikona! Uživajte u stimulaciji uretre iznutra i otkrijte nove osjećaje. Ovi nokti su fleksibilni i uzbudljivi za korištenje i vrlo jednostavni za čišćenje.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Balldo Starter Set Steel Pink

    Otvorite novu novu verziju Ballda! Međutim, na testiranju je velik broj sklopova na kojima se drže četvrtinu, a vrat im je na vrhu vanjskim prstenom. A kakav je rezultat? Možete se probiti kroz loptice! Morate sami otkriti da će vaši testeri postati instrument korisnosti i korisnosti.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Easytoys Black Silicone Tickler

    Silikonski shimmer idealan je dodatak za laganu šetnju u svijet SM-a. Učinite svoju predigru zabavnim i uzbudljivim iskustvom, ugađajte mekim silikonom i upoznajte neotkrivena osjetljiva područja na svom tijelu. Meke silikonske žice stimuliraju sve živčane završetke i ostavljaju osjećaj trnaca na koži. Prskajte voljenu osobu ili voljenu osobu koliko god želite i uživajte u trenucima provedenim zajedno intenzivno kao i uvijek.
    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dream Toys Mr. Pleasure Vibrating Scrotum Teaser Black

    Želite li kupiti nešto uzbudljivo za svoja jaja? Umetnite ih u mekanu silikonsku vrećicu, provucite penis kroz oko i pritiskom na gumb pokrenite vibracije koje će vam toliko potresti testise da se uzbudljivi osjećaji prošire cijelim tijelom. Morate probati!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey Sweet Torture Vibrating Nipple Clamps

    Mat, glatke i, što je najvažnije, vibrirajuće stezaljke za bradavice na prvi pogled izgledaju jako ukusno jer su izrađene od najkvalitetnijeg silikona.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bad Kitty Silicone Collar with Leash Black

    Tražite kvalitetan, udoban i estetski povodac s ovratnikom po razumnoj cijeni? Tako da će vas zasigurno zanimati ova jedinstvena silikonska ogrlica s povodcem u obliku lanca brenda Bad Kitty. Povodac završava praktičnim remenom za ruku, zahvaljujući kojem vaš rob neće pobjeći od vas.

    37,90 €

    29,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Screw Dilator Set

    Odvrnite svoju ekstazu stimulirajući uretru ovim vijcima! Set od 3 iznimno duga dilatatora razveselit će vas različitim veličinama i težinama. Idealan je za početnike i napredne, a tekstura će im biti posebno ugodna.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Frisky Petal Pusher Silicone Labia Spreader Pink

    Kakav je to gadget, pitate se? Sa zadovoljstvom vam otkrivamo ovu slatku tajnu! To je poseban dodatak namijenjen ženskom tijelu i njegovom užitku. Savijte ga po potrebi tako da izbočina u sredini pomaže stimulirati G-točku, dok fleksibilne trake rastežu stidne usne. Vaši intimni dijelovi bit će savršeno otkriveni za divljenje, vagina će biti otvorena, a što će se dalje dogoditi ovisi o vama.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fist It Silicone Stimulation Glove Black

    Zamislite kako bi bilo imati jednu erotsku igračku umjesto svakog prsta! S ovom poticajnom rukavicom, FISTIT će imati prednost u spavaćoj sobi. Svakom će vašem prstu dati drugačiji uzbudljiv oblik i teksturu za vaginalne i analne iritacije. Isprobajte svaki od pet prstiju i probudite svoje osjetljive točke na strast!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Perfect Fit Ball Stretcher PF Blend Clear

    Ima li probali rastezač testisa? Jeste li ikada imali razliku između jednog i intenzivnog poremećaja kože? Bilo da ste iskusni ili medicinska sestra, nova Perfect Fit Ball Stretcher definitivno vam neće dopustiti da privučete vašu pažnju, jer već sada možete živjeti puno pojedinačnih korisnika.

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Scandal Wide Open Mouth Gag Black

    Ponekad usta moraju ostati otvorena. Praktično je i ukusno. I s tim gegom će se ukusno udvostručiti! Apsolutno je elegantan i šarmantan, a ujedno ćete njime oživjeti sve svoje nestašne fantazije. Prsten za usta izrađen je od medicinskog silikona, a duljina naramenica je podesiva za maksimalnu udobnost. Uronite u svoju avanturističku želju i uživajte u svim svojim hrabrim snovima uživo.

    37,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Ouch! Silicone Rugged Nail Plug Set Urethral Sounding Black

    Što kažete na kušanje novih iskustava u kombinaciji kroz uzbudljivu stimulaciju uretre iznutra? Uz ovaj set dobro će doći superosjetljivi živčani završeci u mokraćovodu, koji će vam konačno pružiti nevjerojatnu stimulaciju. Uživajte u glatkom dizajnu čepova, obliku nokta, kvalitetnom silikonu i nadasve u iznimnom užitku koji ćete okusiti s njima!

    45,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Oxballs PUG Puppytail Black Red S

    Želite li se igrati psa i vlasnika? Trebat će vam repni analni čep! Ova silikonska igla s gumenim repom ima ugodan oblik i držat će se na mjestu. Puppy Tail je ručno lijevan i možete biti malo drugačiji od slike, stoga nemojte čekati i nabavite svoj rep za zabavne pseće igre!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Master Series XL Plungers Extreme Nipple Suckers

    Žele li vaše bradavice nešto stvarno masivno? Dajte im ove jedinstvene gumene čašice koje su velike i stvaraju stvarno jak vakuum. Nikada niste doživjeli takvu osjetljivost. Gumice su izrađene od silikona i postat će izvrstan dodatak za seks i predigru.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shots ManCage Model 18 Chastity 3.5" Silicone Cage Ballsplitter Black

    Volite li BDSM igrice? Vrijeme je da ih podignete na sljedeću razinu! U tome će vam pomoći ovaj ključ za čistoću od visokokvalitetnog polikarbonata i silikona, koji je vrlo lagan, izdržljiv i hipoalergen. Ručke se sastoje od 3 dijela koji se savršeno uklapaju i tako čine lijep, elegantan i ukusan dodatak.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zado Ball Gag with Leather Mask

    Gag za ljubitelje kože! Silikonska kuglica će vam se ugnijezditi u ustima, a kožni dio preko lica pokazat će vam tko ovdje nije gospodar. Silikon je mekan i ugodan u ustima, a koži, s druge strane, svojim karakterističnim mirisom ukazuje na podjelu uloga! Pa tko stavlja geg?

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Oxballs Probe Sound Black

    Dajte novi zvuk svojim zvučnim igrama, odnosno stimulirajte mokraćnu cijev iznutra. Probe Sound je izrađen od super jakog i istovremeno fleksibilnog silikona koji je ugodno gladak na dodir i brzo se zagrijava na tjelesnu temperaturu. Probe Sound je jako dug, ali to ne mora značiti da je samo za iskusne ljubitelje, u njemu će uživati i početnici. Ne zaboravite koristiti sterilna maziva i higijenski očistiti igračku nakon svake upotrebe.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shots ManCage Model 20 Chastity 3.5" Silicone Cock Cage Black

    Birate li BDSM igrice? Nadamo se da ćete potpisati naknadni pečat! To će vam pomoći da očistite visokokvalitetni polikarbonat i silikon, koji je vrlo dobar, izdržljiv i hipoalergen. Ručice trodijelne jedinice savršeno su dizajnirane kao i elegantan, elegantan i ukusan dodatak.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Master Series Clear Plungers Silicone Nipple Suckers Transparent Large

    Dopustite vam da imate blaženstvo sluha od ovih bradavica. Kao čarobni radnik, povećava osjetljivost i veličinu bradavice. Možete odabrati njihov jedinstveni dizajn i originalne materijale zajedno. Koristite u vakuumu koji iscrpljuje!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fucktools Dick Screws

    Penis vijci od visokokvalitetnog silikona! Uživajte u stimulaciji uretre iznutra i otkrijte nove osjećaje. Ovi vijci su fleksibilni i uzbudljivi za korištenje i vrlo jednostavni za čišćenje.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • COLT Weighted Ring Large

    Uživajte u senzualnom užitku uz ovu genijalnu igračku marke Colt. Stavite prsten oko penisa, gdje će vam ojačati erekciju, a zatim sakrijete lopticu na mjestima gdje ne sja sunce. Zahvaljujući fleksibilnosti i ugodnom, neopasnom materijalu, igračka je vrlo ugodna za nošenje, bilo da s njom izlazite van ili cijeli stan.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Crystal Chain Nipple Clamps Silver

    Uživajte u zadirkivanju bradavica s ovim prekrasnim svjetlucavim lancem iz California Exotics. Uzbuđenje će biti stvarno i možda bolno, stege su podesive i moći ćete dosegnuti razinu za kojom čeznete. Okrenite gumb i otkrijte uzbudljivu bol!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Perfect Fit SilaSkin Ball Stretcher Black

    Jeste li ikada probali rastezač testisa? Ili ste još uvijek lišeni jedinstvenog i intenzivnog iskustva koje ovaj alat jamči? Bez obzira jeste li iskusni ili početnik, nova Perfect Fit Ball Stretcher definitivno ne bi smjela izmaći vašoj pozornosti, jer uz njih možete doživjeti puno jedinstvenih užitaka.

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 65 za 96 od 157 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.