×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

BDSM i fetiš silikon

Artikli 97 za 128 od 157 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Brutus Cruncher Silicone Lockable Spiked Ball Stretcher Black

    Volite li 2 u 1 stvari i volite li mučenje penisa? Brutus Cruncher je drobilica testisa od jakog silikonskog materijala, a ujedno je i zatvor za testise, jer ga možete zaključati bravom. Oštri vrhovi ne dopuštaju testisima da spavaju, a ključ za zaključavanje ne mora nužno pripadati samo vama. Dođite isprobati nešto novo!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream Fantasy C-Ringz Extreme Silicone Cock Blocker Black

    Zaključajte penis vašeg ljubavnika ključevima od visokokvalitetnog silikona. Pogodan je za dugotrajno nošenje, jer je lagan, prozračan, siguran za tijelo i ima seksi dizajn. Paket također uključuje robusni prsten od nehrđajućeg čelika s podesivom veličinom. Preuzmi kontrolu i priušti si osjećaj kada je njegov kurac tvoj i samo tvoj!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Weighted Lasso Ring

    Uživajte u užitku koji ćete doživjeti s ovim erekcijskim prstenom obogaćenim kuglicom od 110 g. Prsten hvata vaš penis u korijenu i tako vam pruža apsolutno uzbudljiv orgazam. Ovaj prsten spriječit će vašu erekciju! Zahvaljujući podesivoj duljini, prikladan je za sve veličine, jednostavan za korištenje i održavanje.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Ouch! Vibrating Nipple Suckers Black

    Želite li iznervirati svoje bradavice? Ove vibrirajuće sisaljke za bradavice će vam zaigrano pomoći u tome! Izrađene su od glatke ABS plastike i visokokvalitetnog mekog silikona, a nakon što prianjaju, mogu vibrirati do 10.000 okretaja u minuti. Znate li što vas čeka? Iritantni orgazami!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • CleanStream Silicone Beaded Lube Launcher

    Nanesite lubrikant u analni ili vaginu točno, udobno i samo jednom rukom! Ovaj praktični dozator će vam se svidjeti po prvi put, možete ga napuniti bilo kojom tekućinom (osim silikonskog maziva), a zatim ga samo jednim potezom dopremiti tamo gdje vam je potreban. Dozator je izrađen od visokokvalitetnog silikona, a njegov oblik će vam također pružiti ugodnu stimulaciju.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimba Nipple Suckers with Ring 8098

    Jeste li otkrili uzbudljivu čaroliju vakuuma? Ove Rimba gumene čašice za bradavice izrađene od visokokvalitetnog medicinskog silikona rade na principu vakuuma, što može probuditi živčane završetke u bradavicama i malo ih namučiti. Uz to imaju i metalne prstenje koje možete koristiti po želji!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Tailz Puppy Play Set Black

    Sve što trebate da oslobodite svoje unutarnje zločesto štene! Ovaj set uključuje silikonski čep u obliku kosti, fleksibilni analni čep s repom i podstavljeni podesivi ovratnik uključujući povodac. Molim vas, igrajte se i ljutite se, ali i slušajte, jer upravo to rade štenci!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimba Mouthgag with O-Ring 9105

    Ovaj gag će vas zabaviti zahvaljujući udobnosti koju obećava mekani silikon od kojeg je napravljen.

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Oxballs MEATLOCKER Chastity Clear Ice

    Tražite li moderan zatvor za svoju pticu? Ovaj kavez za čistoću iz Oxballsa umotat će ga u kvalitetan i fleksibilan PLUS + SILIKON materijal te će biti seksi i udoban za nošenje. Stoga je izrađen od fleksibilnog materijala (mješavina silikona i TPR-a) koji se prilagođava vama, a ukrašen je lažnim pierciengom za čvrst izgled.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fetish Collection Heavy Duty Knebel Dildo

    On nije geg kao geg i nije dildo kao dildo. Ovaj pozlaćeni geg ponudit će vam uzbudljive opcije kojih se nećete moći zasititi. Gag dildo izrađen je od udobnog silikona i ima genijalnu valovitu površinu. Remen oko glave izrađen je od sintetičke kože, a duljina mu je podesiva za savršeno pristajanje. Zato otvori usta!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Master Series Sissy Mouth Gag

    Podijelite uloge, dodajte opasnu intimnost društvenim stereotipima u kojima su žene previše emocionalne i slabe i dođite isprobati Sissy Play. Koja će od vas biti žena i koliko će sado-mazo biti dio toga, bit će vaš izbor. No jedno je sigurno – svakako ne smijete propustiti ovaj geg sa silikonskim poljupcem, zahvaljujući kojem će vam usta biti otvorena cijelo vrijeme!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Balldo Starter Set Steel Grey

    Otkrijte potpuno novi način prodiranja u Balldo! Ovaj početni set montiran je na testise, na kojima se čvrsto drži i još uvijek je pričvršćen krajnjim prstenom. I kakav je onda rezultat? Možete prodrijeti u loptice! Ovo samo morate probati, vaši će testisi postati instrument užitka i užitka.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • 665 Super Silicone Nipple Suckers with Travel Case Black

    Gusenice za bradavice od čistog silikona! Omogućuju vam intenzivno usisavanje i njihova je upotreba vrlo jednostavna. Sve što trebate učiniti je stisnuti ih, staviti na bradavice i izbaciti zrak. I što onda? Bradavice će odjednom biti nevjerojatno osjetljive!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Pee Gasm Dilator for Women

    Čak i žene mogu uživati u uretralnom užitku! Uz ovaj šuplji dilatator s uklonjivim čepom proći će bez problema, jer je izrađen od najboljeg silikona fine teksture. Istovremeno je vrlo fleksibilan i jednostavan za implementaciju. Ispunite svoje erotske snove!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • We-Vibe Bond Charcoal Black

    Dame, želite li se igrati na daljinu s partnerovim uzbuđenjem? I gospodo, uživat ćete i uživati kako treba! Tu je Bond, aplikacijski kontrolirani prsten ili daljinski upravljač koji u vašu intimu unosi dašak avanture i podiže vaše uzbuđenje na sljedeću razinu.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Penis Plug Piss Play with Glans Ring & Stopper

    Igračka za sve stručnjake za stimulaciju uretre iznutra! Ovaj šuplji čep ima pomični prsten i također uklonjivi čep. Izrađen je od visokokvalitetnog glatkog silikona i ne preostaje ništa drugo nego započeti uzbudljivu zabavu s njim!

    30,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Boners V-shape Ball Splitter

    Ovaj silikonski dodatak graciozno dijeli vaše testise i zateže penis u korijenu, čime potiče erekciju. Dajte svojim testisima iritantan osjećaj povlačenja i stiskanja i udobno prilagodite veličinu točno svojim zahtjevima. Na vama je hoćete li penis i testise stegnuti jače ili samo lagano, u svakom slučaju silikonski materijal će vam biti apsolutno ugodan jer je fleksibilan, mekan i podatan.
    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mister B Pup Hero Dogtail M

    Igrati za psa i vlasnika Master B jednostavno nikada neće dosaditi, kao ni vama! Uživajte u ovom analnom čepu za pseći rep od visokokvalitetnog mekog silikona, koji je siguran za tijelo. Pribadača se lako ubacuje, udobna čak i kada se dugo nosi i obećava puno zabave.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Silicone Rope 5m Black

    Silikonsko uže dužine 5m! Izrađen je od kvalitetnog silikona te je vrlo ugodan i mekan na dodir. Savršeno za vaše omiljene igre vezivanja, a crna boja je super seksi.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey Play Nice Satin & Lace Collar & Nipple Clamps

    Čak i nestašni dodaci mogu biti lijepi i elegantni, a ovaj ovratnik je dokaz tome. Izrađena je od srebrnog satena i crne čipke i povezana je stezaljkama za bradavice. Nosite ih ispod odjeće kao svoju uzbudljivu tajnu i probudite sve svoje erotske želje!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mister B Premium Deep Throat Trainer Gag Kit Pro

    Osjećate li da vam grlo nije dovoljno duboko? A jeste li čuli da trening čini majstora? Postanite profesionalni stručnjak za duboko grlo uz ovaj set! Osim toga, također je nevjerojatan alat za BDSM igre. Možete zaključati geg i vaš pokorni kolega vam neće moći zatvoriti usta. Usuđuješ li se?

    279 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LoveToy Bondage Fetish Silicone Comfort Nipple Suckers Black

    Povećajte osjetljivost svojih bradavica i pripremite ih za sljedeće utakmice! Ove gumene čašice idealne su za početnike i njihova je upotreba vrlo intuitivna. Udobno pristaju, a njihov silikonski materijal olakšava rukovanje. Također možete koristiti malu količinu gela za podmazivanje na bazi vode.

    18,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Ouch! Silicone Screw Plug Set Urethral Sounding Black

    Što kažete na kušanje novih iskustava u kombinaciji kroz uzbudljivu stimulaciju uretre iznutra? Uz ovaj set dobro će doći superosjetljivi živčani završeci u mokraćovodu, koji će vam konačno pružiti nevjerojatnu stimulaciju. Uživajte u uzbudljivom dizajnu i obliku vijaka, kvalitetnom silikonu i nadasve iznimnom užitku koji ćete okusiti s njima!

    45,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Silicone Rope 5m Red

    Silikonsko uže dužine 5 m! Izrađena je od visokokvalitetnog silikona te je vrlo udobna i mekana na dodir. Idealno za vaše omiljene robne igre, plus crvena boja je super ekscentrična.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shots ManCage Model 19 Chastity 4.5" Silicone Cage Ballsplitter Black

    Birate li BDSM igrice? Nadamo se da ćete potpisati naknadni pečat! To će vam pomoći da očistite visokokvalitetni polikarbonat i silikon, koji je vrlo dobar, izdržljiv i hipoalergen. Ručice trodijelne jedinice savršeno su dizajnirane kao i elegantan, elegantan i ukusan dodatak.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zalo Rose Ball Gag

    Kada ljepota ide ruku pod ruku sa strašću i željom za nježnim BDSM-om, nastaju tako lijepe stvari kao što je ovaj luksuzni geg s ružom koja se može ukloniti. Zahvaljujući visokokvalitetnom silikonskom materijalu, geg u ustima će biti ugodan, a čak i znatiželjni prsti mogu isprobati rupu na ruži. Uživajte u novim i nezaboravnim dimenzijama strasti uz ovaj prekrasni geg.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimba P-Cage PC05 Soft Silicone Penis Cage Black

    Kolekcija P-Cage sadrži različite vrste kaveza za penis. Ovaj kavez za nevinost izrađen je od silikona koji nudi udobno pristajanje uz dugotrajnu izdržljivost. Kavez nevinosti ograničava onoga tko ga nosi da ima erekciju.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Master Series Stung Silicone Whip Black

    Kaznite svog nestašnog dvojnika ovim bičem čiji udarci nevjerojatno peku. Izrađen je od vrhunskog silikona, a njegov 'split' dizajn obećava da će ostaviti tragove ako niste dovoljno pažljivi. Ručka udobno leži u ruci, zahvaljujući ugrađenoj unutarnjoj metalnoj šipki izdržljiva je i čvrsta, a zahvaljujući teksturi neće vam iskliznuti iz ruke. Uživajte u razigranim šamarima i opasnim batinama!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream Fantasy C-Ringz Hardcore Silicone Cock Blocker

    Zaključajte penis vašeg ljubavnika u ključeve od visokokvalitetnog silikona. Pogodan je za dugotrajno nošenje, jer je lagan, prozračan i ujedno siguran za tijelo. Paket također uključuje robusni prsten od nehrđajućeg čelika s podesivom veličinom. Preuzmi kontrolu i priušti si osjećaj kada je njegov kurac tvoj i samo tvoj!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Brutus Squeezer Liquid Silicone Ball Tugger 40x34mm

    Tražite li nešto jednostavno, a istovremeno zgodno za svoje testise? Ova visokokvalitetna nosiljka marke Brutus ima dimenzije 40 x 34 mm i izrađena je od visokokvalitetnog silikona koji je ugodan za nošenje. Priuštite si ono o čemu sanjate!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Silicone Remote Nipple Clamps Black

    Jeste li u iskušenju balansirati na rubu boli i zadovoljstva? Za to su dizajnirane ove luksuzne silikonske stezaljke za bradavice s daljinskim upravljanjem. Budite hrabri i isprobajte svih 12 funkcija vibracije!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bad Kitty Vibrating Speculum with LED Light

    Nova razina doktorskog igranja! Ovaj alat vibrira i također svijetli, tako da vam pomaže da vidite točno gdje želite ili trebate vidjeti. Dakle, ima integrirano LED svjetlo i možete ga unijeti vaginalno ili analno. Pomoći će vam da proširite rupu do 2 cm, a gornja oštrica je prozirna za bolji pregled!

    91,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 97 za 128 od 157 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.