×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

BDSM i fetiš specijalni

Artikli 33 za 64 od 132 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Ouch! Silicone Spiral Screw Plug Set Beginner Urethral Sounding Black

    OUCH! Predstavlja novu liniju igračaka za istraživače uretre! Ako je uretralno sondiranje Vaša stvar, dopustite da Vam ove glatke sonde pruže vrhunski užitak! Mokraćna cijev je obložena superosjetljivim živčanim završecima, koji mogu biti izuzetno ugodni kada se stimuliraju. Osim toga, duboka uretralna igra je jedini način izravne masaže prostate.

    53,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Mouth Gag Red Mouth

    Pune crvene usne i gag u isto vrijeme? Da! Ova igračka će vam držati usta otvorena i uvijek spremna, a što ćete učiniti s njima ovisi o vama. Igrajte Sissy Play, uzbudljivu izmjenu uloga u kojoj partnerica u ulozi žene preuzima sve ženske stereotipe i super emotivna u svojoj BDSM ulozi. Pobijedite s gegom sa seksi usnama!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Secret Pleasure Chest Pink Passion

    Tako slatko, ali u isto vrijeme opasno. Takav je i ovaj ružičasti set BDSM pomagala, koji će cijeniti ne samo romantični parovi koji žele doživjeti nešto više. Uključenih 11 pomagala jamči noć punu strasti, ali i boli, čiji ćete opseg sami odabrati. Dođite igrati i otkriti novi uzbudljiv svijet.
    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Ouch! Silicone Spiral Screw Plug Set Advanced Urethral Sounding Black

    OUCH! Predstavlja novu liniju igračaka za istraživače uretre! Ako je uretralno sondiranje Vaša stvar, dopustite da ove glatke sonde pruže vrhunski užitak! Mokraćna cijev je obložena superosjetljivim živčanim završecima, koji mogu biti izuzetno ugodni kada se stimuliraju. Osim toga, duboka igra uretre jedini je način izravne masaže prostate.

    61,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Steel Belted Chastity Device with Ball Divider

    Držite pticu pod ključem s ovim kavezom za čistoću od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika. Osim što zaključava penis, također graciozno dijeli testise i izgledat će vrlo prekrasno za nošenje! Njegova korisna veličina je oko 7 cm i zapamtite da u njemu sigurno nećete dobiti erekciju.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bad Kitty Satin Ribbon Set

    Kako je uzbudljivo biti izvan kontrole, zar ne? Isprobajte ga s onim nježnim setom od 5 satenskih vrpci za vezanje. Sjajna tkanina bit će ugodna vašim očima i koži, a blago zakošeni krajevi elegantno će upotpuniti efekt mašne. Uživajte u senzualnom ropstvu.

    37,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Ouch! Silicone Rechargeable Vibrating Plug Remote Controlled Urethral Sounding Black

    Spremamo se za pregled vaše uretre iznutra? Isprobajte s ovim čepom, koji je ugodno gladak i igra se s vašim živčanim završecima u mokraćovodu zahvaljujući vibracijama od 20 razina. Zakošeni vrh jamči jednostavno umetanje, a daljinski žičani daljinski upravljač i USB punjenje jednostavni su za rukovanje. Nemojte dugo čekati svoju mokraćnu cijev na ovakvu strast!

    68,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Black Label Wooden Scrotum Clamp Black

    Jesu li vaše igre u posljednje vrijeme bile malo ekstremne? U tom slučaju treba mu i ekstremni pribor poput ovog dobro izrađenog drvenog zgloba i testisa. Možete ga sigurno i zaključati, stoga ne oklijevajte i udahnite život svojim fantazijama!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Black Level Vinyl String with a Chain 2810000 Black

    Ovo nije bilo kakvo donje rublje, to je dragulj za stimulaciju! To su tange iz Black Level izrađene od sjajnog crnog materijala s rupom. U rupici je lančić koji će vas ugodno stimulirati dok ga nosite, wow! Sa strane su elastične trake i potpuno udobno pristajanje je zajamčeno!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fist It Latex Short Gloves Black

    Želite li da vaše fisting igre budu seksi, autentične i higijenske? Ove rukavice od lateksa osnova su fistinga! Snažni su, ali u isto vrijeme tanki, dodir im je ugodan i strastven. Neka se raspadnu!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Doc Johnson Japanese Drip Candles 3 pack

    Volite li avanture u spavaćoj sobi? Ove japanske svijeće će vas zaista zagrijati svojim voskom koji kapa. Topli vosak super zadirkuje i iritira, pa će svi doživljaji biti potpuno nezaboravni. U pakiranju ćete pronaći 3 svijeće različitih boja i namijenjene su iskusnijim ljubiteljima.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Ouch! Beginners Silicone Plug Set Urethral Sounding Black

    Hoćete li otkriti tajne stimulacije uretre? Ovaj par utikača će biti savršen za vas! Njihov vrh olakšava umetanje, a završna kugla donosi sigurnost i jednostavno rukovanje. Uživajte u glatkom i valovitom dizajnu, kvalitetnom silikonu i nadasve u ekstremnom užitku koji ćete okusiti!

    37,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey Sweet Anticipation Collar and Wrist Cuffs

    Želite li krenuti na uzbudljivo putovanje kako biste otkrili nova iskustva? Samo uz lijepe i kvalitetne alate marke Fifty Shades! Ovaj dodatak u obliku manžeta za zapešća spojenih s ovratnikom ima prekrasan crno-crveni dizajn koji će vas očarati na prvi pogled! Zavežite svoj pandan u to i slušajte svoje želje!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Steel Deluxe Locking Plug 3.0

    Želite li svojim analnim igricama dati nenadmašnu dimenziju? Ovaj analni čep od prvoklasnog kirurškog čelika pružit će vam okus ne samo osjećaja punjenja, već i otvaranja. Nakon što ga umetnete u analni prostor, polugama možete raširiti iglicu i pravilno je zategnuti! Jeste li ozbiljni u vezi svojih analnih igrica? Ako je tako, ne biste trebali propustiti ovaj luksuzni proizvod!

    249 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fucktools Cock Nails

    Nokti za penis izrađeni od visokokvalitetnog silikona! Uživajte u stimulaciji uretre iznutra i otkrijte nove osjećaje. Ovi nokti su fleksibilni i uzbudljivi za korištenje i vrlo jednostavni za čišćenje.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey Sweet Anticipation Collar Nipple Clamps

    Želite li krenuti na uzbudljivo putovanje kako biste otkrili nova iskustva? Samo uz lijepa i kvalitetna pomagala brenda Fifty Shades! Ove šarmantne kopče za bradavice s ovratnikom imaju prekrasan crno-crveni dizajn koji će vas očarati na prvi pogled! Stavite ih svom kolegi i slušajte svoje želje!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Steel Cruve Torture Chastity Device

    Je li mučenje penisa vaša omiljena disciplina? Dakle, ovaj kavez za čednost je pravi za vas! Kombinira bol i užitak i namijenjen je prvenstveno naprednim ljubiteljima BDSM-a. Njegova korisna veličina je 6 do 8 cm i s unutarnje strane ima 2 točke koje možete koristiti priloženim imbus ključem za povećanje razine boli.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey Pleasure Overload Sweet Sensations

    Doživite snagu uzbuđenja kao i junake strastvenog romana Pedeset nijansi sive! Priča puna BDSM-a također je postala inspiracija za ovu kutiju sa 7 prozorčića od kojih svaki obećava nevjerojatno osjetilno iskustvo. 7 dana čak i u tjednu, pa dođite doživjeti najseksi tjedan u svom životu, nećete požaliti!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Ouch! Silicone Rugged Nail Plug Set Urethral Sounding Black

    Što kažete na kušanje novih iskustava u kombinaciji kroz uzbudljivu stimulaciju uretre iznutra? Uz ovaj set dobro će doći superosjetljivi živčani završeci u mokraćovodu, koji će vam konačno pružiti nevjerojatnu stimulaciju. Uživajte u glatkom dizajnu čepova, obliku nokta, kvalitetnom silikonu i nadasve u iznimnom užitku koji ćete okusiti s njima!

    45,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shots ManCage Model 18 Chastity 3.5" Silicone Cage Ballsplitter Black

    Volite li BDSM igrice? Vrijeme je da ih podignete na sljedeću razinu! U tome će vam pomoći ovaj ključ za čistoću od visokokvalitetnog polikarbonata i silikona, koji je vrlo lagan, izdržljiv i hipoalergen. Ručke se sastoje od 3 dijela koji se savršeno uklapaju i tako čine lijep, elegantan i ukusan dodatak.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bad Kitty Bed Shackles Set 0527955

    Treba li itko od vas biti kažnjen? Koristite i ovaj izdržljivi set koji se pričvršćuje ispod madraca. 4 mekane pjenaste lisice bit će ugodne za vaše gležnjeve i zapešća i moći ćete se koncentrirati samo na uzbuđenje. Aplikacija je jednostavna, a cijena povoljna, pa što čekate?

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Steel Modern Chastity Device

    Držite pticu pod ključem s ovim jedinstvenim kavezom za čistoću. Izrađen je od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika, ima vrlo moderan i ekstravagantan izgled i izgledat će vrlo prekrasno za nošenje! Njegova korisna veličina je oko 6,5 cm i zapamtite da u njemu sigurno nećete dobiti erekciju.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Triune Auto Bondage Ice Ball Lock Stainless Steel

    Prekrasna, sjajna i opasna lopta od nehrđajućeg čelika. Djeluje na principu topljenja ležanja i idealan je za vezanje sebe. Napunite ga vodom, stavite drugi dio i stavite u zamrzivač. Nakon smrzavanja ovisi o temperaturi okoline kada će se brava početi otvarati, ali obično je to nakon 2,5 sata na temperaturi od oko 20°C. Krajnje ušice tada služe ništa osim dodataka.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Liebe Seele Vivid Sakura Soft Bondage Set 8 Pieces

    Tražite li pribor za ropstvo? Obavijest! Pribor iz ovog seta Laibe Seele očarat će vas svojom neobično lijepom bojom! Svaki od proizvoda je ugodan za nošenje i prirodno je ružičast. Uživajte u svih 8 sjajnih komada koji će vam pomoći da ispunite sve svoje BDSM fantazije, bilo da ste početnik ili iskusan ljubavnik.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shots ManCage Model 20 Chastity 3.5" Silicone Cock Cage Black

    Birate li BDSM igrice? Nadamo se da ćete potpisati naknadni pečat! To će vam pomoći da očistite visokokvalitetni polikarbonat i silikon, koji je vrlo dobar, izdržljiv i hipoalergen. Ručice trodijelne jedinice savršeno su dizajnirane kao i elegantan, elegantan i ukusan dodatak.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fucktools Dick Screws

    Penis vijci od visokokvalitetnog silikona! Uživajte u stimulaciji uretre iznutra i otkrijte nove osjećaje. Ovi vijci su fleksibilni i uzbudljivi za korištenje i vrlo jednostavni za čišćenje.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • COLT Weighted Ring Large

    Uživajte u senzualnom užitku uz ovu genijalnu igračku marke Colt. Stavite prsten oko penisa, gdje će vam ojačati erekciju, a zatim sakrijete lopticu na mjestima gdje ne sja sunce. Zahvaljujući fleksibilnosti i ugodnom, neopasnom materijalu, igračka je vrlo ugodna za nošenje, bilo da s njom izlazite van ili cijeli stan.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Crystal Chain Nipple Clamps Silver

    Uživajte u zadirkivanju bradavica s ovim prekrasnim svjetlucavim lancem iz California Exotics. Uzbuđenje će biti stvarno i možda bolno, stege su podesive i moći ćete dosegnuti razinu za kojom čeznete. Okrenite gumb i otkrijte uzbudljivu bol!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Bondage Plugs with 10m Rope

    Zadivljujuća plug-play igra za iskusne BDSM stručnjake! Osim čepića, ovaj set ima i uže od 10 m. Koristite vaginalni i analni čepić, dodajte uže i pazite da ostanu na mjestu!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Scandal Trio Pleasure Wheel Black

    Kako bi bilo da isprobate nešto novo i nevjerojatno uzbudljivo? Na prvi pogled ovaj kotač djeluje strastveno i opasno u isto vrijeme! Zadirkivat će vas i oduševiti, sastoji se od 3 kotača s 22 šiljaka i s njim ćete se voziti naprijed-natrag po tijelu svog kolege. Otkrijte nova iskustva!

    34,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey Sweet Anticipation Collar & Lead

    Želite li krenuti na uzbudljivo putovanje kako biste otkrili nova iskustva? Samo uz lijepa i kvalitetna pomagala brenda Fifty Shades! Ovaj šarmantni povodac s ovratnikom ima prekrasan crno-crveni dizajn koji će vas očarati na prvi pogled! Stavite ga na svoj pandan i slušajte svoje želje!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey Sweet Anticipation Spreader Bar with Cuffs

    Želite li krenuti na uzbudljivo putovanje kako biste otkrili nova iskustva? Samo uz lijepe i kvalitetne alate marke Fifty Shades! Ove šarmantne lisice s klipnjačom imaju prekrasan crno-crveni dizajn koji će vas očarati na prvi pogled. Stavite ih svom kolegi i slušajte svoje želje!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 33 za 64 od 132 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.