×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

BDSM i fetiš specijalni

Artikli 65 za 96 od 132 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • California Exotics Weighted Lasso Ring

    Uživajte u užitku koji ćete doživjeti s ovim erekcijskim prstenom obogaćenim kuglicom od 110 g. Prsten hvata vaš penis u korijenu i tako vam pruža apsolutno uzbudljiv orgazam. Ovaj prsten spriječit će vašu erekciju! Zahvaljujući podesivoj duljini, prikladan je za sve veličine, jednostavan za korištenje i održavanje.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Black Label Stainless Steel Police Handcuffs

    Čini li se krznene lisice kao igračka u priči? U tom slučaju vrijeme je za kupnju kvalitetnih policijskih lisica od Black Labela od nehrđajućeg čelika. Svoj pandan vežete za krevet ili bilo gdje drugdje. Lisice su u prekrasnoj luksuznoj kutiji i njihovo raspakiranje postat će uzbudljiv uvod.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Secret Play Secret Bondage Kit Collection Purple

    Sve što ste ikada željeli isprobati u BDSM-u, u jednom setu iz Secret Playa! Dođite i uživajte u ograničenjima slobode, preuzimanju vlasti i malo boli. Svi dodaci u šarmantnoj metalnoj kutijici izrađeni su od 100% veganske kože i u njima će uživati početnici i napredni. Pobijedite granice svoje mašte!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey Sweet Anticipation Under Mattress Restraint Set

    Želite li krenuti na uzbudljivo putovanje kako biste otkrili nova iskustva? Samo uz lijepe i kvalitetne alate marke Fifty Shades! Ove šarmantne lisice s povezujućim remenima ispod madraca imaju prekrasan crno-crveni dizajn koji će vas očarati na prvi pogled. Stavite ih svom kolegi i slušajte svoje želje!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • MOI Submission Army Gas Mask

    Volite li miris nove gume? Ova maska za lice će vas doslovno oduševiti! Jedna veličina odgovara svima, a maska je podesiva za udobno pristajanje. Maska je namijenjena za fetiš igrice i nije prikladna za zaštitu dišnih organa. Također, ne zaboravite da je igra s dahom odlična, ali može biti i opasna.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fetish Collection Heavy Duty Knebel Dildo

    On nije geg kao geg i nije dildo kao dildo. Ovaj pozlaćeni geg ponudit će vam uzbudljive opcije kojih se nećete moći zasititi. Gag dildo izrađen je od udobnog silikona i ima genijalnu valovitu površinu. Remen oko glave izrađen je od sintetičke kože, a duljina mu je podesiva za savršeno pristajanje. Zato otvori usta!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • E-Stim Python Ball Torture Board

    2 pozlaćena električna kontaktna jastučića i podesivi pritisak, što mislite da će to učiniti s penisom i testisima? Samo zamisli! Python može savršeno stisnuti i još uvijek dati elektrostimulirajuće udarce. To je opasan alat, stoga pazite da zauvijek ne mučite svoj ponos ili svog kolege!

    369 €

    229 €

    +

    -

    Na zalihi

  • We-Vibe Bond Charcoal Black

    Dame, želite li se igrati na daljinu s partnerovim uzbuđenjem? I gospodo, uživat ćete i uživati kako treba! Tu je Bond, aplikacijski kontrolirani prsten ili daljinski upravljač koji u vašu intimu unosi dašak avanture i podiže vaše uzbuđenje na sljedeću razinu.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Mouth Gag Pink Mouth

    Pune ružičaste usne i gag u isto vrijeme? Da! Ova igračka će vam držati usta otvorena i uvijek spremna, a što ćete učiniti s njima ovisi o vama. Igrajte Sissy Play, uzbudljivu izmjenu uloga u kojoj partnerica u ulozi žene preuzima sve ženske stereotipe i super emotivna u svojoj BDSM ulozi. Pobijedite s gegom sa seksi usnama!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Master Series Latrine Extreme Funnel Gag

    Naziv ovog proizvoda točno odgovara njegovoj namjeni! Napunite usta svom robu tekućinom koju zaslužuje i natjerajte ga da proguta svaku kap. Ovaj neobičan i inovativan gag udobno se prilagođava veličini glave, možete ga samo pravilno zategnuti i također zaključati. Fleksibilni lijevak će se držati uspravno zahvaljujući remenu za držanje, stoga probudite svoj sadizam i javite nam kojom ste tekućinom kaznili svog roba.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimba Liquid Latex 9990

    Marka Rimba dolazi s nevjerojatnim novitetom, a to je prirodni letex u tekućem stanju.

    37,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zado Leather Spreader Bar Black

    Sanjate li ograničiti kretanje? Ostvarite svoje snove s ovom podesivom šipkom za širenje s kožnim manšetama iz Zado. Drži vas ili vašeg partnera u željenom položaju s ispruženim nogama ili rukama. Spreader Bar je čvrsta metalna šipka s mekim podstavljenim lisicama sigurno pričvršćenim za nju, pokušajte i prestanite sanjati.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Steel Torture Chastity Device

    Je li mučenje penisa vaša omiljena disciplina? Dakle, ovaj uređaj za mučenje je pravi za vas! Kombinira bol i užitak i namijenjen je prvenstveno naprednim ljubiteljima BDSM-a. Ima 4 točke s unutarnje strane, koje možete koristiti priloženim imbus ključem za povećanje razine boli.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mister B Steel Ball Stretcher with Sharp Spikes

    Budi loš. Budi jako loš, ovo će stvarno boljeti. Da li na testisima ili na penisu, nije važno. Oštri šiljci se zabijaju u kožu i ako koristite bravu, neće biti izlaza. Uživajte u boli, patnji i opasnosti upravo onako kako volite!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Ouch! Bondage Rope 100 Meters Black

    Volite li i vi promjene i povezivanje? S ovim kvalitetnim užetom svaki dan možete vezati svoj predmet želje na drugačiji način! Duljina mu je nevjerojatnih 100 metara, što će vam jamčiti zaista divlji i raznolik uvez. Vežite se i uživajte u malo japanske strasti.

    119 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Black Label Black Chastity Series Brutus Stainless Steel 50mm

    Stainless Steel Black Chastity brutus kavez za penis tvrtke Black Label izrađen od nehrđajućeg čelika pruža vama i vašem seksualnom partneru sate užitka. Zbog blago zakrivljenog oblika, odmah je jasno da je erekcija ovdje teško moguća.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zado Leather Head Mask and Gag

    Pitate se što još možete učiniti da obogatite svoju kolekciju BDSM dodataka? Što kažete na ovu sofisticiranu, kvalitetnu i profesionalnu masku s gegom na napuhavanje? Dopustite da vas ponesu valovi dominacije i podložnosti i, ako je potrebno, pričvrstite vodiča. Spreman?

    229 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Steel Modern Torture Chastity Device

    Je li mučenje penisa vaša omiljena disciplina? Dakle, ovaj kavez za čednost je pravi za vas! Kombinira bol i užitak i namijenjen je prvenstveno naprednim ljubiteljima BDSM-a. Njegova korisna veličina je oko 7 cm, a s unutarnje strane ima 4 točke, koje možete koristiti priloženim imbus ključem za povećanje razine boli.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Ouch! Silicone Screw Plug Set Urethral Sounding Black

    Što kažete na kušanje novih iskustava u kombinaciji kroz uzbudljivu stimulaciju uretre iznutra? Uz ovaj set dobro će doći superosjetljivi živčani završeci u mokraćovodu, koji će vam konačno pružiti nevjerojatnu stimulaciju. Uživajte u uzbudljivom dizajnu i obliku vijaka, kvalitetnom silikonu i nadasve iznimnom užitku koji ćete okusiti s njima!

    45,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shots ManCage Model 19 Chastity 4.5" Silicone Cage Ballsplitter Black

    Birate li BDSM igrice? Nadamo se da ćete potpisati naknadni pečat! To će vam pomoći da očistite visokokvalitetni polikarbonat i silikon, koji je vrlo dobar, izdržljiv i hipoalergen. Ručice trodijelne jedinice savršeno su dizajnirane kao i elegantan, elegantan i ukusan dodatak.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Steel Torture Glans Ring 34mm

    Ovaj čelični prsten za penis nije prikladan za nježnu i nježnu prirodu. Idealan je za one kojima je životna svrha mučiti penis i ničega se ne boje! Prsten s unutarnje strane ima 6 točaka, čiju razinu stezanja možete ispraviti pomoću priloženog imbus ključa.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Master Series The Key Holder Time Lock Black

    Brava s mjeračem vremena koju pričvrstite na kutiju koja može sadržavati ili ključeve ili kavez ili je pričvrstiti izravno na kavez! Uzbuđenje vašeg roba bit će u vašim rukama i samo ćete vi odlučiti koliko ćete mu dati vremena! Zamislite samo njegov prosjački prizor koji očarava zaključavanje odbrojavanja, uzbudljivo, zar ne? I naravno, nije važno nalazi li se u ormariću ključ od kaveza za penis ili ženski pojas čistoće.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • OhMama Fetish Neck Collar and Chain

    Vrti li se vaš seksualni život oko BDSM-a i želite li svoj fetiš pretvoriti u užitak? Kolekcija OhMama donosi dodatke koji nisu samo funkcionalni, već i kvalitetni i ukusni. Što kažete na ovu ogrlicu s povodcem? Prikladan je i za iskusne i za ljubitelje početnike i jedan je od bitnih dodataka koje vaša BDSM kolekcija treba sadržavati.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Secret Play Secret Bondage Kit Collection Black

    Sve što ste ikada željeli isprobati u BDSM-u, u jednom setu iz Secret Playa! Dođite i uživajte u ograničenjima slobode, preuzimanju vlasti i malo boli. Svi dodaci u šarmantnoj metalnoj kutijici izrađeni su od 100% veganske kože i u njima će uživati početnici i napredni. Pobijedite granice svoje mašte!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Black Label Wooden Pillory Genital Handcuffs

    Opasni dodaci i BDSM alati su upravo ono što tražite u našoj e-trgovini? Zato imamo ovu drvenu kutiju za genitalije samo za vas.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • E-Stim Vyper 2 Cock Torture Board

    Obožava li CBT igrice? Ova vrhunska igračka prvo će vas jako zainteresirati, a onda se i dobro zabaviti! To je elektrokompresioni uređaj s 4 pozlaćena kontaktna jastučića postavljena na dvije kompresijske ploče. Stavite Vyper 2 na svoj penis i uživajte u drobljenom i električnom užitku.

    299 €

    179 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey Sweet Anticipation Ball Gag

    Želite li krenuti na uzbudljivo putovanje kako biste otkrili nova iskustva? Samo uz lijepe i kvalitetne alate marke Fifty Shades! Ovaj šarmantni gag ima prekrasan crno-crveni dizajn koji će vas očarati na prvi pogled. Stavite ga na svoj pandan i slušajte svoje želje!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Black Label Nipple Clamps with 6 Stackable Magnetic Weights

    Želite li isprobati što vaše bradavice mogu izdržati, a što ne? Ove visokokvalitetne stezaljke omogućuju spajanje do 6 magnetskih utega i izrađene su od luksuznog nehrđajućeg čelika. Možete li podnijeti do 330 g? Sve što trebate učiniti je isprobati!

    80,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Strict Parachute Ball Stretcher with Spikes

    Tražite li elegantan i kvalitetan rastezač testisa? Ovaj iz Stricta izrađen je od kože i ne samo da izgleda sjajno, već vašem posuđu daje pravi štih! Samo ga stavite oko testisa, zatvorite kopčama i osigurajte sigurno prianjanje. A onda dolazi trenutak kada možete objesiti uteg ili možda pričvrstiti povodac na krajnji prsten koji povezuje 3 lanca!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • OhMama Fetish Transparent Pacifier Gag

    Vrti li se vaš seksualni život oko BDSM-a i želite li svoj fetiš pretvoriti u užitak? Kolekcija OhMama donosi dodatke koji nisu samo funkcionalni, već i kvalitetni i ukusni. Što kažete na ovu prozirnu "dudu" geg? Svojim dizajnom savršeno će istaknuti submisivne kvalitete vas ili vašeg dvojnika!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dusedo Stainless Steel Cusco Speculum Pink

    Igrajte kao liječnik s ovim alatom iz Duseda. Ovaj ružičasti spekulum, tj. vaginalno ogledalo, služi za pristup vaginalnim stijenkama i vratu maternice, no kako ćete s njim postupati ovisi o vama!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Chastity Cage Stainless Steel

    Povjerenje je dobra stvar, ali prevencija je još bolja! S ovim ključem ćete svog roba držati zaključanim i nećete morati brinuti o njegovoj odanosti. Njegov ud udobno sjeda u ključ zahvaljujući 3 prstena različitih veličina, a higijenske rupe omogućuju obavljanje fizioloških potreba, pa ćete ga moći zaključati na dulje vrijeme. Zato zaključaj i čuvaj ključeve!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 65 za 96 od 132 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.