×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

BDSM i fetiš

Artikli 65 za 96 od 295 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • 665 Super Silicone Nipple Suckers Large Clear

    Jesu li vam ljubavne igre najdraže svih vremena? Svidjet će vam se ovaj usisavač protiv bradavica! Jednostavno ih stisnite kako biste uklonili vid i stavite ih na bradavice. I što drugo?

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bad Kitty Bondage Collar 2490404 Black

    Bondage ovratnik od crne imitacije kože. S malim prstenom u sredini. Dvoslojni materijal sa prošivenim rubovima. Veličina: 49 x 2,5 cm. S poliuretanskom površinom.

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bad Kitty Mask Shiny Wet Look Black

    Divlja maska koja otkriva samo oči i usta! Izrađena je od prekrasnog vrlo sjajnog wet look materijala koji je ugodno fleksibilan, lijepo stoji i ugodan je za nošenje. Oko vrata je našiven elastični rub, a cjelokupni dizajn maske je iznenađujuće dobre kvalitete.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Hemp Rope 10m

    Kvalitetan konop trebao bi biti bitan element vaše nestašne i opasne erotske opreme. Ovo uže Kiotos od konoplje vrlo je udobno jer je izrađeno od konoplje i izvrsno je fleksibilno. Užad od konoplje prilagođava se tijelu, glatko se kreće i pruža optimalnu udobnost. U isto vrijeme, međutim, oni su jaki i svestrani.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Mouth Gag Red Mouth

    Pune crvene usne i gag u isto vrijeme? Da! Ova igračka će vam držati usta otvorena i uvijek spremna, a što ćete učiniti s njima ovisi o vama. Igrajte Sissy Play, uzbudljivu izmjenu uloga u kojoj partnerica u ulozi žene preuzima sve ženske stereotipe i super emotivna u svojoj BDSM ulozi. Pobijedite s gegom sa seksi usnama!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimba Collar Slave 9114

    Savršen ovratnik za pravog roba.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Ouch! Gag Ball Black

    Volite li zločeste igrice? Također ćete obožavati ovaj gag! Dio u ustima je plastičan i s rupama i remenima izrađeni su od visokokvalitetne kože s elegantnim šavovima. Zahvaljujući 10 rupa za podesivu duljinu, udobno pristaje i bit će ugodan čak i za dulje nošenje. Ušutkajte svog ljutog kolegu!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Devil Sticks Strong Leather Paddle Black

    Ekstra jaka šama u crnoj koži pogodna za vaše dodatne igre.

    30,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Black Level Vinyl String with a Chain 2810000 Black

    Ovo nije bilo kakvo donje rublje, to je dragulj za stimulaciju! To su tange iz Black Level izrađene od sjajnog crnog materijala s rupom. U rupici je lančić koji će vas ugodno stimulirati dok ga nosite, wow! Sa strane su elastične trake i potpuno udobno pristajanje je zajamčeno!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Master Series Bull Nose Nipple Clamps

    Postavljanje ovih stezaljki je stvarno jednostavno. Svima će odgovarati, a s obzirom na lanac za koji su vezani, možete kontrolirati koliko užitka ili boli pružate svom kolegi.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Easytoys Black Feather Tickler

    Postoji li bolji alat kojim možete zadirkivati partnera tijekom predigre od grančice? Mekano perje na ovom iritantu je nevjerojatno mekano i ostavlja prekrasan oklop na koži. Dugi štap vam daje maksimalnu kontrolu nad čarobnim perjem za savršenu stimulaciju. Isprobajte ga sada i vidjet ćete da ćete ga htjeti koristiti uvijek iznova!
    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Ouch! Elegant Flogger Titanium Grey

    Na prvi pogled, ovaj prijekor u stilu biča odiše elegancijom, uzbuđenjem od boli i preuzimanjem kontrole. Njegova titan siva boja oduševit će vaše oko kao i materijal od lijepljene kože i drvene ručke. Sofisticirano opremite svoje omiljene BDSM igrice i ništa ne prepustite slučaju!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey Darker At My Mercy Beaded Chain Nipple Clamps

    Bilo da ste jedni od sretnijih koji sami mogu doći do stimulacije bradavica ili ste netko tko još uvijek otkriva potencijal igranja bradavica, ove stezaljke su najbrži i najlakši način da pronađete svoj put do neba bradavica.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Ouch! Plush Leather Hand Cuffs Black

    Tražite li kvalitetne lisice koje su ujedno i udobne za nošenje? Ovaj od Ouch! iznutra su predivno plišane i stoga su vrlo ugodne za nošenje i nećete osjećati nikakav pritisak ili trenje u njima. Podesivu veličinu prilagodite svom kopčanju i po želji spojite manšete.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Ouch! Introductory Bondage Kit #1 Black

    3 potrepštine za sve koji žele polako, ali sigurno krenuti u otkrivanje BDSM svijeta! Presveto Trojstvo - ukori, dlakave lisice i maska za oči pružit će vam okus novih iskustava. Tko će od vas biti podložan, a tko dominantan? Počnite ispunjavati svoje erotske želje!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mister B Skinned Rotan Cane - Switch

    Jednom je kod majstora B došao BDSM ljubavnik i požalio se da mu nedostaje klasični štap. I tako je Mister B to popravio!

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • beGLOSS Wipe Small

    Potrebna krpa za savršenu njegu vaših dragulja od lateksa. Otkrijte potpuno novu razinu udobnosti pri njezi i održavanju svježeg lateksa s ovom krpom, koja će otkriti potpuno novi, čak i sjajni svemir. Ne brinite – gotovo je čarobno!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sinner Gear Ribbed Hollow Silicone Penis Plug 097

    Klin je namijenjen popularnom testiranju, odnosno stimulaciji unutarnje uretre. Izrađen je od visokokvalitetnog silikona koji je pogodan i za elastične i za gelove.

    18,90 €

    14,99 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Leather Buckle Ring with Leash

    Treba li pričvrstiti kurac svog zločestog kolege na povodac? Samo stavite ovaj prsten za erekciju od PU kože i kao ogrlicu za penis te na njega pričvrstite lančić. Jednostavno zakopčajte karabiner i krenite!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fucktools Cock Nails

    Nokti za penis izrađeni od visokokvalitetnog silikona! Uživajte u stimulaciji uretre iznutra i otkrijte nove osjećaje. Ovi nokti su fleksibilni i uzbudljivi za korištenje i vrlo jednostavni za čišćenje.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Ouch! Thick Bondage Rope 10m Black

    Sanjate li da vežete svog kolegu kad se ne može pomaknuti i igrati se s njim i zadirkivati ga? Neizbježno će vam trebati uže za ispunjenje ove fantazije! Odaberite ovo iz Ouch! izrađena od pamuka u kombinaciji sa svilom i dužine 10 metara.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • TitanMen Cock Cage Clear

    Ispunjavajući istu osnovnu funkciju kao prsten za pijetla, ali širi i robusniji, TitanMen pouzdani kavez za penis omogućuje vam da duže ostanete čvrsti dok povećava opseg.

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fetish Submissive Bondage Breathable Silicone Ball Gag Black

    FETISH SUBMISSIVE Prozračna silikonska loptica redefinira iskustvo submission igre.

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Easytoys Black Silicone Tickler

    Silikonski shimmer idealan je dodatak za laganu šetnju u svijet SM-a. Učinite svoju predigru zabavnim i uzbudljivim iskustvom, ugađajte mekim silikonom i upoznajte neotkrivena osjetljiva područja na svom tijelu. Meke silikonske žice stimuliraju sve živčane završetke i ostavljaju osjećaj trnaca na koži. Prskajte voljenu osobu ili voljenu osobu koliko god želite i uživajte u trenucima provedenim zajedno intenzivno kao i uvijek.
    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dream Toys Blaze Handcuff Black

    Imate li stila? Onda ćete voljeti ove elegantne crne lisice s crnim metalnim detaljima bez nikla. Podstavljene su mekim, ali izdržljivim neoprenskim materijalom, tako da su u isto vrijeme predivno udobne i seksi. Prilagodite ih prema vlastitim željama i povežite ih lancem duljine 10 cm.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dream Toys Mr. Pleasure Vibrating Scrotum Teaser Black

    Želite li kupiti nešto uzbudljivo za svoja jaja? Umetnite ih u mekanu silikonsku vrećicu, provucite penis kroz oko i pritiskom na gumb pokrenite vibracije koje će vam toliko potresti testise da se uzbudljivi osjećaji prošire cijelim tijelom. Morate probati!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Boners 8-Style Ball Splitter

    Pretvorite svoje testise u vrlo impresivan i seksi dio svog tijela uz ovaj genijalni Boners 8 Style Ball Splitter. Pogurat će vaše testise lagano naprijed i istovremeno ih odvojiti, čineći ih većima i oduzimajući dah. Istodobno, skuplja vaš penis u korijenu, podržavajući tako i produžujući vašu erekciju. Zabavite se više s ovim silikonskim dodatkom koji će vam podići ne samo testise nego i samopouzdanje.

    18,90 €

    14,99 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Taboom Adjustable Vibrating Clamps Silver

    Bradavice su najosjetljiviji dio dojke. Sadrže mnogo živčanih završetaka i nesumnjivo su važna erogena zona. Obratite pažnju na svoje bradavice koje zaslužuju elegantnim, seksi i stiliziranim TABOOM stezaljkama s funkcijom vibriranja.Idealne su za početnike, imaju lako podesiv prsten za mogućnost eksperimentiranja s različitim razinama stresa. Birajte između 10 načina vibracija!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Screw Dilator Set

    Odvrnite svoju ekstazu stimulirajući uretru ovim vijcima! Set od 3 iznimno duga dilatatora razveselit će vas različitim veličinama i težinama. Idealan je za početnike i napredne, a tekstura će im biti posebno ugodna.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LateToBed BDSM Line Barbed Flogger 50cm Black

    Linija namijenjena ljubiteljima najintenzivnijih i najmračnijih uživanja, uđite u Latetobed Bdsm Line i uživajte u svojoj seksualnosti kao nikada prije.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Ouch! Luxury Hand Cuffs Black

    Želite li obogatiti svoje BDSM igre? Ove lisice su prekrasno elegantne, ali su također jake i učinkovite. Za udobno pristajanje duljina im je podesiva, a za razne ludorije obogaćene su lančićem za spajanje s karabinom. Dopustite da vas zavede njihov moderan dijamantni izgled!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sinner Gear Unbendable Hollow Metal Penis Plug 006

    Ako trebate isprobati nešto novo, ova igračka je idealno rješenje. Uključuje se u penis koji će stimulirati vašu mokraćnu cijev iznutra, uz nju ćete uživati u nevjerojatnim osjetljivim i savršenim orgazmima. Osim toga, šuplja je, tako da spermiji mogu ugodno prolaziti kroz nju. Lako je rukovati, možete samo zagrijati ili ohladiti u toploj ili hladnoj vodi i kušati još raznolikija iskustva.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 65 za 96 od 295 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.