×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

BDSM i fetiš

Artikli 97 za 128 od 295 ukupno

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Master Series Cheek Retractor Dental Mouth Gag

    Na prvi pogled prilično neprimjetan proizvod. Na prvi pogled učinkovit i promišljen uređaj za vašeg roba.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dream Toys Blaze Collar and Leash Black

    Volite li se igrati s tragovima i svim ostalim što dolazi s tim? Ovaj set će čuti vaše želje i ispuniti vaše strastvene želje! Sastoji se od crne ogrlice i povodca s metalnim detaljima bez nikla. Ovratnik je podstavljen mekim, ali izdržljivim neoprenskim materijalom za seksi i udobnu igru, stoga uživajte!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Boners T-shape Ball Splitter

    Ovaj genijalni alat učinit će vaše testise nepropuštenim draguljem, jer ih graciozno dijeli i lagano gura naprijed, čineći da izgledaju veće i elegantnije. Istodobno, skuplja vaš penis u korijenu, podržavajući tako i produžujući vašu erekciju. Zabavite se više uz ovaj silikonski dodatak koji će vam podići ne samo testise nego i samopouzdanje.

    18,90 €

    14,99 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Taboom Hemp Rope 7mm 10m

    Luksuzna kolekcija stylish BDSM dodataka i Taboom igračaka oduševit će sve one koji me vole lijepim, sofisticiranim i kvalitetnim stvarima. To uključuje ovo visokokvalitetno uže od prirodne konoplje. Povežite njome svog kolege i potražite inspiraciju u Shibariju, na primjer!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Taboom Heavy D-Ring Collar Black

    Luksuzna kolekcija stylish BDSM dodataka i Taboom igračaka oduševit će sve one koji me vole lijepim, sofisticiranim i kvalitetnim stvarima. To uključuje ovaj podesivi ovratnik s praktičnim D-prstenom. Izrađena je od veganske kože i za udobno nošenje podstavljena je baršunom koji sprječava iritaciju kože. Tako je lijepo da ga možete nositi baš kao modni dodatak! Pripremite se za nezaboravna iskustva!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Steel Grappling Hook Hollow Penisstick

    Zadivljujući čep za penis od nehrđajućeg čelika s neobičnim oblikom kuke inspiriran slavnim superherojem u crnoj boji! Čim ga stavite u penis, ne samo da ćete biti preplavljeni prekrasnim osjećajima, već ćete i uživati u tome kako ovaj uređaj izgleda sjajno. Vrijedi spomenuti i da je čep šupalj tako da čak i spermij lako može izaći!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bad Kitty Head Mask 2493128 Black

    Tajanstven i seksi izgled! Ova maska je vrlo fleksibilna i udobna za nošenje, jer je izrađena od poluprozirnog materijala zvanog powernet. Pristaje kao druga koža, a otvori za usta i oči ukrašeni su rubovima.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Taboom Heavy Duty Adjustable Clamps Black

    Bradavice su najosjetljiviji dio dojke. Sadrže mnogo živčanih završetaka i nesumnjivo su važna erogena zona. Obratite pažnju na svoje bradavice koje zaslužuju kroz elegantne, seksi i elegantne TABOOM kopče s lančićem. Idealne su za iskusnije pojedince koji svojim igrama bradavica žele dati novu divlju dimenziju.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Devil Sticks Heart Crop 031 Black-Red 66cm

    Tražimo genijalan bič koji bi vam pomogao da jednom zauvijek ukrotite svog pokornog kolegu? Devil Sticks bičevi će vas osvojiti svojim modernim crno-crvenim dizajnom, dugom dužinom i nepogrešivom kvalitetom. Izrađene su od prave kože, a završno srce je s jedne strane crno, a s druge crvene boje. Spremite se na batine!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Master Series Lock-It Heart Choker with Lockable Heart

    Tražite li slatku kragnu koja je prikladna i kao kinky dar? Locking Heart Choker je ugodno mekan, relativno lagan i prije svega udoban za dulje nošenje. Dizajniran je tako da bude malo slobodniji na vratu od ostalih ogrlica i svojom blistavom srebrnom bravom privlači pažnju. Crni pojas tada dodaje željenu BDSM atmosferu.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bedroom Fantasies Faux Leather Handcuffs Black

    Zavežite svoje podređene ruke zajedno ili ih zavežite za krevet za uzbudljivo iskustvo vezivanja! Manžete se mogu podesiti od 11 do 28 cm i stoga uvijek savršeno pristaju. Manžete su pričvršćene jedna za drugu metalnim lančićem, no kopče vam također omogućuju da ih odvojite i koristite u kombinaciji s drugim igračkama
    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimba Penis-Ball Divider with Press Studs 7459

    Želite li nešto neobično za svoj penis? Ovaj genijalni dodatak okružuje korijen penisa, ali i testise, koje čak i cijepa. Ukrašena je srebrnim klinovima, a primijetit ćete i dvije zgodne ušice na koje možete objesiti utege. Naoružajte se!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Ouch! Submission Mask Black

    Što kažete na to da probudite sva svoja osjetila i maksimalno percipirate sva iskustva? Ova lagana i ugodna kapuljača/maska od spandexa učinit će vam udobnim i istovremeno ispuniti svoju svrhu. Svjetlost svijetli kroz njega i ne sprječava disanje ili sluh. I znaš što? Doista će svima pristajati!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dominate Me Chain Leash 120cm

    Elegantni srebrni metalni povodac ispunit će svoju svrhu 100%, a uz to ću izgledati jako dobro. Dolazi iz radionice češkog brenda Dominate Me čiji su proizvodi uvijek kvalitetni i funkcionalni. Duljina povodca je 120 cm i završena je karabinom, što je vrlo praktično jer omogućuje udobno i jednostavno pričvršćivanje na ovratnik.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fucktools Dick Screws

    Penis vijci od visokokvalitetnog silikona! Uživajte u stimulaciji uretre iznutra i otkrijte nove osjećaje. Ovi vijci su fleksibilni i uzbudljivi za korištenje i vrlo jednostavni za čišćenje.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sportsheets Soft Cuffs Black

    Bit će u tvojoj milosti. Fine podesive manžete za zglobove i gležnjeve za muškarce i žene. Lisice su međusobno povezane jednostranim karabinom koji također možete kliknuti u krevet.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Taboom BDSM Drip Candle 2 pcs

    Taboomova luksuzna kolekcija modernih BDSM dodataka i igračaka oduševit će sve ljubitelje lijepim, sofisticiranim i kvalitetnim artiklima. Tu spadaju i ovčje svijeće čiji se vosak topi i na niskoj temperaturi. Prouzročit će vam bol i zadovoljstvo, ali ne i bol i nježni su prema koži. Budite uzbudljivo kreativni!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Crystal Chain Nipple Clamps Silver

    Uživajte u zadirkivanju bradavica s ovim prekrasnim svjetlucavim lancem iz California Exotics. Uzbuđenje će biti stvarno i možda bolno, stege su podesive i moći ćete dosegnuti razinu za kojom čeznete. Okrenite gumb i otkrijte uzbudljivu bol!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • COLT Weighted Ring Large

    Uživajte u senzualnom užitku uz ovu genijalnu igračku marke Colt. Stavite prsten oko penisa, gdje će vam ojačati erekciju, a zatim sakrijete lopticu na mjestima gdje ne sja sunce. Zahvaljujući fleksibilnosti i ugodnom, neopasnom materijalu, igračka je vrlo ugodna za nošenje, bilo da s njom izlazite van ili cijeli stan.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dominate Me Leather Leash 120cm

    Kvalitetan kožni povodac po pristupačnoj cijeni. Dominate Me Leather Leash je povodac izrađen od prvoklasne kože u Češkoj. Njegova duljina od 120 cm je sasvim dovoljna, učinkovita, taman. Krajnji karabin je tada vrlo praktičan, jer omogućuje udobno i jednostavno pričvršćivanje na ovratnik.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Taboom Silicone Ball Gag Black

    Luksuzna kolekcija elegantnih BDSM dodataka i Taboom igračaka oduševit će sve one koji vole lijepe, sofisticirane i kvalitetne stvari. To uključuje šarmantni silikonski čep. Izrađena je od veganske kože koja je podstavljena udobnim baršunom. Povećat će vaš osjećaj bespomoćnosti, fizičkog uzbuđenja i sposobnosti govora. Pripremite se za nezaboravna iskustva!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Steel Urethral Trainer Kit 3 Solid Beads Penisplugs

    Tri pomoćnika od nehrđajućeg čelika za užitak vaše uretre. Idealne su za potpune početnike koji žele isprobati zvuk i otkriti nova iskustva. Čepovi za penis su čvrsti, ukrašeni poticajnim kuglicama i relativno su kratke duljine od 5 cm. Zato dođite isprobati nešto novo!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Weighted Lasso Ring

    Uživajte u užitku koji ćete doživjeti s ovim erekcijskim prstenom obogaćenim kuglicom od 110 g. Prsten hvata vaš penis u korijenu i tako vam pruža apsolutno uzbudljiv orgazam. Ovaj prsten spriječit će vašu erekciju! Zahvaljujući podesivoj duljini, prikladan je za sve veličine, jednostavan za korištenje i održavanje.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Cock Ring with Leather Leash

    Treba li pričvrstiti kurac svog zločestog kolege na povodac? Samo stavite ovaj erekcioni prsten od PU kože i kao ogrlicu za penis te na njega pričvrstite uzicu od istog materijala. Jednostavno zakopčajte karabiner i krenite!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fetish Fantasy Limited Edition Super Suckers Black-Clear

    Stavite ih, uvrnite ih i doživite vruće osjećaje sisanja! Za njegove ili njezine bradavice. Sisaljke za bradavice s posebno jakim usisavanjem, zahvaljujući mehanizmu za okretanje.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos 2 Twist Cups S 20mm

    Tražite li vakuumske čašice idealne veličine ne samo za bradavice? Ovi o Kiotos imaju unutarnji promjer od ugodnih 2 cm i možete ih koristiti i na bradavicama i na bilo kojem drugom dijelu tijela. Rotirajućim pokretom stvarate podtlak u prozirnom cilindru i tako se pripremate za predivan uzbudljiv osjećaj. Probudite maksimalnu osjetljivost u bradavicama!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Ouch! Adjustable Nipple Clamps Black

    Stezaljke za bradavice ne smiju nedostajati u vašoj kolekciji erotskih pomagala! Zahvaljujući njima, vaš će pokorni kolega pustiti senzualno "au" iz vaših usta, a vi ćete uživati u njegovoj zločestoj ljutnji. Izrađene su od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika i aluminija i možete ih koristiti kao zafrkanciju ili čak i kada vodite ljubav.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Master Series Gothic Heart Chain Choker

    Tražite li dodatak koji će podcrtati vaš gotički stil i privući pažnju? Ovaj šarmantni ovratnik ukrašen je lancima i srcima u gotičkom stilu. Podcrtat će vašu ljepotu i ukusno nadopuniti vaš seksi izgled.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fetish Submissive Ankle Cuffs Vegan Leather

    Fetish Submisive predstavlja kolekciju prekrasnih i kvalitetnih BDSM dodataka od veganske kože! Jeste li čeznuli za strastvenom večeri, kada dijelite uloge sa svojim kolegom i upoznajete tajne senzualnog ropstva? Svakako ne smijete propustiti lisice za gležnjeve!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Taboom Riding Crop Black

    Luksuzna kolekcija elegantnih BDSM dodataka i Taboom igračaka oduševit će sve one koji vole lijepe, sofisticirane i kvalitetne stvari. Ovaj šarmantni i opasan bič također pripada ovamo. Izrađen je od veganske kože i nezaobilazan je dio vaše BDSM opreme. Pripremite se za nezaboravna iskustva!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • 665 Super Silicone Nipple Suckers with Travel Case Black

    Gusenice za bradavice od čistog silikona! Omogućuju vam intenzivno usisavanje i njihova je upotreba vrlo jednostavna. Sve što trebate učiniti je stisnuti ih, staviti na bradavice i izbaciti zrak. I što onda? Bradavice će odjednom biti nevjerojatno osjetljive!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey Play Nice Satin & Lace Blindfold

    Želite li da vaš kolega koristi erotsku stimulaciju još intenzivnije? Pokrij mu oči ovom maskom! Izrađena je od prekrasnog srebrnog satena koji u kombinaciji s crnom čipkom čini veličanstven komad idealan za senzualne igre.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 97 za 128 od 295 ukupno

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.