×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

BDSM i fetiš

Artikli 65 za 96 od 166 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Kiotos Steel Hollow Penis Shower Plug Curved

    Jeste li ludi za zvukom? S ovim čepom vaša će uzbudljiva iskustva biti još intenzivnija. Izrađen je od visokokvalitetnog luksuznog nehrđajućeg čelika. Ima stimulirajući oblik perli i super moderan izgled, jer završni poklopac senzualno krasi vaš penis.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LateToBed BDSM Line Flogger with Chain Tassel with Rhinestone Handle

    Linija namijenjena ljubiteljima najintenzivnijih i najmračnijih uživanja, uđite u Latetobed Bdsm Line i uživajte u svojoj seksualnosti kao nikada prije.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Triune Soaker Piss Plug

    Genijalno erotsko pomagalo za sve drznike koji se ne boje isprobati nove stvari. Postoji mnogo načina da se igrate s ovom igračkom, stoga uključite svoju maštu i dobro se istuširajte svom kolegi ili sebi. Utikač je izrađen od najkvalitetnijeg nehrđajućeg čelika, koji nije samo lijep na prvi pogled, već i siguran za tijelo.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimba Liquid Latex 9990

    Marka Rimba dolazi s nevjerojatnim novitetom, a to je prirodni letex u tekućem stanju.

    37,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bijoux Indiscrets Maze Leash Black

    Doživite svoje najtajnije fantazije i odaberite ulogu koja vas najviše uzbuđuje. Ovaj proizvod marke Bijoux Indiscrets inspiriran je klasičnim BDSM-om i predstavlja svu senzualnost ropstva. Maze Leash je izrađen od poliuretana i recikliranih materijala, tako da je 100% veganski. Pratite aktualne modne trendove i tradicionalnu erotiku u obliku ovog elegantnog i senzualnog dodatka.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Fifty Shades of Grey Play Nice Satin & Lace Collar & Nipple Clamps

    Čak i nestašni dodaci mogu biti lijepi i elegantni, a ovaj ovratnik je dokaz tome. Izrađena je od srebrnog satena i crne čipke i povezana je stezaljkama za bradavice. Nosite ih ispod odjeće kao svoju uzbudljivu tajnu i probudite sve svoje erotske želje!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Black Label The-O C-Ring 50mm

    Drži i drži svoju tvrdoću! Najkvalitetniji erekcijski prsten iz neuništive čeljusti može biti vaša smrtonosna erotska pomoć za cijeli život. Drži vaš penis u korijenu i dobivate erekciju i intenzivno grlo, jer ga možete koristiti za pretrage. Također, trebali bi imati prsten da bi vam mogli dati posao, ili ako ga želite upotrijebiti po drugi put probajte svoju mast.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Mister B Dog Leash Chain

    Držite svoje nestašno štene pod kontrolom uz ovaj genijalni povodac od Master B. Ručka mu je izrađena od kože, a metalni povodac je dovoljno jak i dugačak da vašem psu pruži malo "slobode".

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Taboom Bondage in Luxury Ankle Cuffs Red

    Luksuzna kolekcija stylish BDSM dodataka i Taboom igračaka oduševit će sve one koji me vole lijepim, sofisticiranim i kvalitetnim stvarima. To uključuje ove manžete za gležnjeve, koje su jednostavne za korištenje i izrađene od jake i izdržljive veganske kože. Služit će i kao seksi dodatak za ležernu odjeću, ali prije svega uživajte s njima u priželjkivanim robovskim iskustvima.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Ouch! Silicone Screw Plug Set Urethral Sounding Black

    Što kažete na kušanje novih iskustava u kombinaciji kroz uzbudljivu stimulaciju uretre iznutra? Uz ovaj set dobro će doći superosjetljivi živčani završeci u mokraćovodu, koji će vam konačno pružiti nevjerojatnu stimulaciju. Uživajte u uzbudljivom dizajnu i obliku vijaka, kvalitetnom silikonu i nadasve iznimnom užitku koji ćete okusiti s njima!

    45,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dominate Me Leather Ankle Cuffs D22 Black-Black

    Meke, ali u isto vrijeme jake i izdržljive kožne manšete za gležnjeve proizvedene u Češkoj. Začinite svoje igrice u krevetu i stavite lisice svom kolegi. Vaša mašta nema granica, pa na vama je u kojoj ćete poziciji uživati u njima. Za udobno pristajanje, lisice su podesive veličine i povezane su s 2 karabina (bez lančića), tako da ih možete odvezati i svaku nogu vezati posebno, npr. za krevet ili za grijanje.

    49,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Easytoys Nipple & Clit Suckers Small 2 pcs

    Želite iskusiti kako je to imati izuzetno osjetljive bradavice? Ove vakumirane čašice idealne su za to, a možete ih koristiti ne samo na bradavicama, već i na klitorisu koji odjednom postane iznimno osjetljiv. Vakumi se lijepe za grudi ili klitoris i stvaraju s njima uzbudljiv negativni tlak, vrlo su jednostavni i učinkoviti za korištenje. Dopustite sebi da budete uzbuđeni za nova iskustva.

    26,90 €

    24,99 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Guilty Pleasure Braided Bull Whip 145cm

    Tražite savršeni bič za zadirkivanje, batinanje i poslušnost? Ovaj pleteni bič od umjetne kože i s resicama na kraju postat će vaš omiljeni dodatak za isticanje dominacije. Zahvaljujući završnoj petlji, moći ćete ga udobno nositi na zapešću i uživati u svojoj snazi s bičem nevjerojatnih 145 cm duljine.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Taboom Bondage in Luxury Wrist Cuffs Red

    Luksuzna kolekcija stylish BDSM dodataka i Taboom igračaka oduševit će sve one koji me vole lijepim, sofisticiranim i kvalitetnim stvarima. To uključuje ove manžete za zapešća koje su jednostavne za korištenje i izrađene od jake i izdržljive veganske kože. Služit će i kao seksi dodatak za ležernu odjeću, ali prije svega uživajte s njima u priželjkivanim robovskim iskustvima.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Taboom Elegant Collar and Chain Leash Black

    Luksuzna kolekcija elegantnih BDSM dodataka i Taboom igračaka oduševit će sve one koji vole lijepe, sofisticirane i kvalitetne stvari. To uključuje ovu ogrlicu s vodilicom lanca. Sviđa li vam se ideja da vas kolega vodi, kontrolira i tjera na nestašne stvari? Pripremite se za nezaboravna iskustva!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Threaded Silicone Urethral Sound Set

    Kako bi bilo da popišate mokraćnu cijev iznutra i iskusite uzbuđenje koje ide ruku pod ruku s malo boli? Zvuk privlači sve više znatiželjnika i ne čudi što sve treba probati! Samo zapamtite da jednostavno neće raditi bez kvalitetnih alata. Tako će vam ovaj set koji sadrži 3 dilatatora od visokokvalitetnog silikona dobro doći. Počnite s najtanjim i krenite prema najširem!

    45,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Ouch! Xtreme Head Harness with Spider Gag and Nose Hooks Black

    Doživite uzbudljivi svijet BDSM-a s ovim zavodljivim kožnim remenom. Zamislite: kukice za nos, opaka metalna čepa s otvorenim ustima i seksi kožni pojas. Nosne kukice, sa svojim oštrim metalnim detaljima, dodaju uzbudljiv dodir suzdržanosti i ranjivosti vašoj podložnici

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Steel Penisstick Dilado 6

    Ovaj dilatator nema visokokvalitetne čeljusti koje ne ometaju rad i namijenjen je otkrivanju, stimuliranju vlaženja vena u unutrašnjosti. Fine tvari su podložne intenzivnoj stimulaciji, a materijal je vrlo isplativ. Procijenite okus nepoznat!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dominate Me Leather Whip No.3 60cm

    Klasične kožne trske s resama dužine 60 cm. Nabavite izdržljiv i prije svega učinkovit alat koji izgleda elegantno i dodajte autentičnost vašim omiljenim BDSM igricama. Trske se izrađuju ručno u Češkoj i njihov proizvođač kvalitetu stavlja na prvo mjesto.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Plastic Chastity Cage Red

    Jeste li oduvijek željeli odustati od kontrole nad sobom i izgubiti priliku dodirnuti svoj penis i postići erekciju? Uhvatite pticu u kavezu! Ovaj kvalitetni plastični kavez za Chastity Cage ima 3 prstena različitih veličina i također važnu metalnu bravu i dva ključa za vašu damu. Ispunite svoje snove!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bedroom Fantasies Collar & Wrist Cuffs Black

    Ispunite svoje najluđe snove s ovim nastranim ovratnikom i manžetama za zapešće! Komplet je izrađen od izdržljive umjetne kože i ugodan je za nošenje. Narukvice su podesive od 21-33 cm, a ovratnik od 39-47 cm. Kombinirajte set sa seksi donjim rubljem ili dodacima za ultimativnu BDSM večer.
    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Oxballs Squeeze Ballstretcher Transparent

    Smeta li vam nešto za što vas testeri osjetljivo trebaju? Novodizajniran Squeeze from Oxballs dobar je način da se voće bolje otrese iz tijela. Samo u tim prostorima i estetskim fazama vaš se partner može smatrati nečijim pogledom na vašu prirodu i gorjet je tvrd kao vaša jajašca.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dorcel Adjustable Mask 6071915 Black

    Dodajte dašak tajanstvenosti svom izgledu uz ovu prekrasnu masku iz Dorcela. Izrađena je od visokokvalitetne imitacije kože i savršeno će pristajati svima, bez obzira na spol, dob ili oblik lica. Odvedite je u spavaću sobu ili na maskenbal!

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dusedo Stainless Steel Cusco Speculum Pink

    Igrajte kao liječnik s ovim alatom iz Duseda. Ovaj ružičasti spekulum, tj. vaginalno ogledalo, služi za pristup vaginalnim stijenkama i vratu maternice, no kako ćete s njim postupati ovisi o vama!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Coquette Fantasy Vegan Leather Collar Black

    Što ne smije nedostajati nijednoj opremi BDSM entuzijasta? Pa ovratnik s povodcem! Ovaj brend Coquette ima metalni lanac bez nikla, izdržljiv je, siguran i savršenog izgleda. Bilo da želite biti dominantni prema svom ljubavniku ili mu više volite pasti pred noge, seksi ovratnik Coquette Fantasy savršen je dodatak.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sport Fucker Silicone Cum Stopper 2.0 Black

    Cum Stopper 2.0 je ovdje pun strasti i iščekivanja za vašu ušicu! Riječ je o nešto dužoj verziji od klasičnog Cum Stoppera, koji su tražili obožavatelji brenda Sport Fucker. Korisna duljina je stoga do 45 mm, što će nesumnjivo podići vaše zvučne igre na novu razinu. Cum Stopper izrađen je od visokokvalitetnog medicinskog silikona i možete ga koristiti u mirnom i ukočenom stanju vašeg penisa. Elastični prsten će držati igračku na mjestu, a cjelokupna konstrukcija će usporiti vašu ejakulaciju i pojačati vaš orgazam. Koristite samo u kombinaciji sa sterilnim mazivima i temeljito očistite uređaj nakon svake uporabe.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Vibrating Penis Plug Black

    Željne vibracije točno u vašoj mokraćnoj cijevi! Ovaj čvrsti vibrirajući dilatator tvrtke Penis Plug omogućit će vam da iskusite intenzivne osjećaje povezane sa zvukom. Prilično je uzak i ima zašiljen vrh za lakše umetanje. Njegov mali vibrator je obložen silikonom i također služi kao utikač. Pritisnite gumb i otkrijte nenadmašne osjećaje!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Steel Penis Stick Wand XL

    Uživajte još više s ovim XL čepom za penis. Izrađen je od visokokvalitetnog poliranog nehrđajućeg čelika i njegova površina je nevjerojatno poticajna. Također ima praktično oko i pružit će vam nova seksi iskustva! Stoga ih otkrijte.

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Silicone Ball Gag with Holes Black

    Fleksibilna i vrlo udobna igla od visokokvalitetnog silikona! Ima podesivu duljinu i odgovara svima s veličinom glave od 37-54 cm. Sama igla je promjera 4,5 cm, tako da udobno leži uz usta, a zahvaljujući rupicama bit će udobna i pri dužem nošenju.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos 2 Twist Cups XXL 60mm

    Tražite li malo veće vakuumske čašice za više od samih bradavica? Ovi o Kiotos imaju unutarnji promjer od nevjerojatnih 6 cm i možete ih koristiti i na bradavicama i na bilo kojem drugom dijelu tijela. Rotirajućim pokretom stvarate podtlak u prozirnom cilindru i tako se pripremate za predivan uzbudljiv osjećaj. Probudite maksimalnu osjetljivost u bradavicama!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey Bound to You Small Paddle

    Želite li krenuti na uzbudljivo putovanje kako biste otkrili nova iskustva? Samo uz lijepe i kvalitetne alate marke Fifty Shades! Ova manja ručno rađena dvostrana šamara služi svojoj svrsi broj jedan, a i dalje će vas oduševiti svojim minimalističkim i elegantnim izgledom. Uzmi ga u ruku, omotaj remen oko zapešća i slušaj svoje želje!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • NS Novelties Bondage Couture Wrist Cuff

    Hoćete li oživjeti svoje tajne želje i tražite li prave lisice? Zaljubit ćete se u Bondage Couture! Izrađene su od prvoklasnih materijala i imaju prekrasne detalje, koji zajedno čine savršeno elegantan komad. Neka ih koristi vaš kolega i dopustite mu da ih poveže zajedno zahvaljujući karabinu.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 65 za 96 od 166 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.