×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

BDSM i fetiš

Artikli 129 za 160 od 166 ukupno

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Sex & Mischief Orbit Day Collar

    Ostavite svog partnera bez daha u prekrasnom dnevnom ovratniku Orbit! Izrađen od luksuzne umjetne kože, ovaj ovratnik ima jarke dugine bisere koji će uhvatiti svjetlost i učiniti da zablistate poput zvijezde. Glatki, podatni materijal nevjerojatno prianja uz vašu kožu, dok čvrsta kopča osigurava sigurno prianjanje. Nosite li ga kao modni izričaj ili kao simbol svoje predanosti, Orbit Day Collar zasigurno će privući pozornost i učiniti da se osjećate u središtu pozornosti.

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mister B Hardware Clamp Forceps

    Kakav bi on bio nastrani liječnik bez odgovarajuće opreme! Ove štipaljke su ultimativni alat za nesnosnu i nesnosnu bol kada su u pitanju bradavice. Velika prednost je što su kliješta praktična za rukovanje i izrađena su od sjajnog, visokokvalitetnog čelika. Stisnite ih i zaključajte u jednu od 6 razina!

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sex & Mischief Double Buckle Day Collar

    Od uobičajenog do izvanrednog uz dnevni ovratnik s dvostrukom kopčom! Izrađen od meke i podatne umjetne kože, ovaj ovratnik nema jednu, već dvije podesive kopče za prilagođeno pristajanje koje će zasigurno privući glave. Bez obzira nosite li je u grad ili se prepuštate svojim najluđim fantazijama, ova je ogrlica dizajnirana kako bi pružila vrhunski stil i seksipil. Dodajte dnevnu ogrlicu s dvostrukom kopčom u svoju kolekciju i oslobodite svoju unutarnju lisicu!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Taboom Luxury BDSM Handcuffs Gold Plated

    Luksuzna kolekcija elegantnih BDSM dodataka i Taboom igračaka oduševit će sve one koji vole lijepe, sofisticirane i kvalitetne stvari. To uključuje ove elegantne zlatne lisice. Podesivi su, a njihov paket također uključuje ključeve i vrećicu za pohranu.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • InToYou Black Shadow Vegan Leather Cuffs with Handle Black

    Uđite u strastveni svijet BDSM-a! Svaki zaljubljenik u ovu vrstu igre voli biti vezan, za što su lisice jednostavno neophodan dodatak. Moći ćete namjestiti ove manžete s kopčama za udobno pristajanje. Najbolja stvar kod njih je ručka zahvaljujući kojoj će vas pandan doslovno kontrolirati. Smatrate li to nevjerojatno erotičnim? Upravo tako će i biti!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Taboom Malibu Wrist Cuffs Set Pink

    Dodajte dašak ljupkosti i seksipilnosti svojoj kolekciji vezanja s ovim Taboom Malibu manžetama za zapešće. Prigrlite svoju razigranu stranu ovim ružičastim manžetama od veganske PU kože ukrašene šarmantnom mašnom i primamljivim pozlaćenim metalnim detaljima.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • A-Gusto Neoprene Puppy Face Mask Red

    Želite potaknuti svoju fetišnu stranu? Ova maska za jezik je doista neviđena! Izrađena je od visokokvalitetnog mekanog i udobnog neoprenskog materijala, tako da je vrlo udobna za nošenje čak i duže vrijeme. Također ima jezik i dio koji se skida, a obim je podesiv na leđima.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • NS Novelties Bound Nipple Clamps C3 Rose Gold

    Je li to nakit? Ne baš! Ove elegantne stezaljke u šarmantnoj ružičasto-zlatnoj boji služe za intenzivnu stimulaciju bradavica, ali i drugih dijelova tijela prema vašoj mašti i kreativnosti. Za udobno nošenje imaju i male silikonske kapice te su završene karabinerom koji vas izravno potiče na pričvršćivanje ostalih dodataka iz vaše osobne kolekcije.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Ouch! Xtreme Open Mouth Gag with Plug Stopper Black

    Ovaj široki čep za usta je opasan alat za držanje vašeg partnera pod kontrolom! Učinkovito ih ušutkava, osiguravajući da ne mogu razgovarati ili sudjelovati u bilo kakvim zločestim oralnim ludorijama poput pljuvanja ili grickanja.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Black Label Forcep Pliers

    Još nemate kliješta za fetiš u svojoj kolekciji? Odaberite ovaj iz Black Labela i nećete požaliti! Kvaliteta im je već na prvi pogled visoka, izrađene su od nehrđajućeg čelika i poslužit će vam za nestašne doktorske igrice ili za bilo kakvu zabavu kojoj se želite prepustiti!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Master Series Misbehaved Black Zip Tie Police Cuffs 5 pack

    Uključuju li vaše erotske fantazije da vas policija uhvati? Oživite s ovim lisicama! Lako se stavljaju i čvrsto stežu. Možete ih koristiti za spajanje zapešća ili gležnjeva, a možete ih koristiti čak i na rukama. Izrađene su od fleksibilne i čvrste plastike, izuzetno su izdržljive i udobne. Samo ih izrežite kada ste gotovi.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Taboom Malibu Ankle Cuffs Set Pink

    Dodajte dašak ljupkosti i seksipilnosti svojoj kolekciji vezanja s ovim Taboom Malibu manžetama za gležnjeve. Prigrlite svoju razigranu stranu ovim ružičastim manšetama od veganske PU kože ukrašene razigranom mašnom i primamljivim pozlaćenim metalnim detaljima.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sex & Mischief Heart Day Collar

    Pojačajte toplinu s ovratnikom Heart Day i dodajte dašak tajanstvenosti i zavodljivosti svom svakodnevnom izgledu. Izrađena od raskošne umjetne kože, ova ogrlica u stilu ogrlice dizajnirana je s povezanim srcima i može se zaključati na mjestu za vrhunsku kontrolu i pokornost.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimba Horse Whip 60cm Brown

    Radite li kompromise u kvaliteti? Ovaj kvalitetni kožni bič dužine od 60 cm koji oduzima dah je samo za vas. Nepotrebno je reći da će vas preplaviti osjećaj moći čim ga uzmete u ruke. Naknadno, samo ćete vi biti gospodar ili gospodarica situacije i odlučit ćete koliko bolnih udaraca vaš pandan zaslužuje!

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Chisa Sins Inquisition 12 Row Spiky Pinwheel Black

    Volite li malo bolnog uzbuđenja? Ovaj poseban kotač je posebno dizajniran za to. S 12 redova vrhova, cilj mu je stimulirati kožu i pružiti dodatni osjećaj. Lagan je, jednostavan za rukovanje, a sitni vrhovi su prilično oštri. Uživajte u njegovom dodiru punim plućima!

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Black Label Thai Pain Sticks

    Tražite li učinkovito sredstvo za mučenje bradavica? Isprobajte ovaj tajlandski štap koji stišće bradavice, ali ih ostavlja otvorenima za daljnje zadirkivanje. To je par metalnih šipki duljine 50 cm koje se spajaju i između njih se umeću bradavice. Naknadno je dovoljno pomaknuti gumene prstenove prema bradavicama i tako pojačati uzbudljivi pritisak.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimba Horse Whip Carbonfibre with Soft Handle 75cm Black

    Jeste li raspoloženi za nešto što će vam podići adrenalin i uzbuditi vaša osjetila? Pritom patite na kvalitetu? Onda svakako ne propustite ovaj zapanjujući Rimba Horse Whip! Izvrstan je pomoćnik izrađen od prave kože i nevjerojatne dužine od 75 cm, s kojim ćete izgledati kao potpuni profesionalac na polju BDSM-a, bez potrebe za godinama treniranja.

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Prowler RED Urethral Plug and Ring

    Uživajte u dvostrukoj stimulaciji s Prowler Red urethral čepom i prstenom. S prstenovima u dvije različite veličine kako bi odgovarali korisnicima svih veličina, prstenovi su izrađeni od rastezljive gume kako bi tijesno pristajali uz bazu penisa.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Ouch! Glow in the Dark Door Restraint Kit

    Osjećate li se malo dosadno u posljednje vrijeme? Stavite tome na kraj uz proizvode iz jedinstvene kolekcije Glow in the Dark by Ouch!. S njima ćete sve dane pretvoriti u posebne jer ćete doslovno zablistati. Samo uključite, isključite i uživajte u onome što volite uz ovaj komplet lanaca za vrata. Možete ga jednostavno i brzo pričvrstiti na bilo koja vrata i zatim uživati u tajanstvenoj strasti koja proizlazi iz ljubavnog ropstva.

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Taboom Statement Leash Rose Gold

    Taboomova luksuzna kolekcija modernih BDSM dodataka i igračaka oduševit će sve koji vole lijepe, sofisticirane i kvalitetne stvari. To uključuje i ovaj lijepi vodič. Kombinacija veganske kože i sjajnog ružičasto-zlatnog metala vrlo je elegantna, a svojom ekscentričnošću izravno potiče na otkrivanje erotske avanture, pa se prepustite iskušenju!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Taboom Statement Collar Rose Gold

    Taboomova luksuzna kolekcija modernih BDSM dodataka i igračaka oduševit će sve koji vole lijepe, sofisticirane i kvalitetne stvari. Ovaj lijepi ovratnik je također uključen. Izrađena od sjajnog ružičasto-zlatnog metala, vrlo je elegantna i svojom ekscentričnošću izravno vas potiče na otkrivanje erotske avanture, pa se prepustite iskušenju!

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Taboom Doggy Style Strap Black

    TABOOM Doggy Style remen savršen je dodatak za ljubitelje doggy stylea. Postavljanjem trake oko struka vašeg partnera i korištenjem udobnih rukohvata, možete ga usmjeriti u idealan položaj za intenzivan užitak. Podesiva duljina osigurava savršeno pristajanje i jednostavno korištenje. Iskusite dublje prodiranje i povećano zadovoljstvo s ovim inovativnim remenom. Oslobodite svoje želje s TABOOM Doggy Style remenom već danas!

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Hidden Desire Extreme Spiked Paddle Extra Large Black

    EXTREME by HIDDEN DESIRE nudi jedinstvenu kolekciju BDSM opreme, posebno izrađene za one koje se usuđuju pomicati granice užitka. SPIKED PADDLE poboljšava izravnu i konačnu kontrolu nad bolom i zadovoljstvom.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Master Series Primal Spiked Clover Nipple Clamps

    Više detalja o ovom proizvodu uskoro.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Guilty Toys Mattress Bondage Set Black

    Zapalite novu iskru uzbuđenja u svojoj spavaćoj sobi! Ovaj elegantni crni set za vezanje savršen je za to. Omogućuje vam da iskusite BDSM igru na razini koju želite. Crne trake se brzo i lako pričvrste za madrac, a zatim možete vezati svog partnera u bilo koji položaj koji vam nalažu vaše nestašne fantazije. Istražite nove granice i doživite mnoga nova iskustva uz ovaj set.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Master Series Dark Passion Vibrating Nipple Clamps

    Dođite da se igrate, zadirkujte, gnjavite i izazivajte senzualne štipanje s ovim vibrirajućim stezaljkama za bradavice. Ove stezaljke vam omogućuju da odredite koliko boli ili užitka dobiva vaš kolega, jer imaju vijak čija je sila zatezanja promjenjiva. Gumirani krajevi sigurno prianjaju na bradavice, a vibrirajući meci su šlag na torti.

    37,90 €

    22,90 €

    Nema na skladištu

  • Master Series Detained 2.0 Chastity Cage with Nubs Clear

    Nova verzija Detained Soft Body Chastity Cage as ima sve prednosti svog prethodnika, u manjem dizajnu! Novost su i unutarnje izbočine za zadirkivanje vašeg robova, dok je zarobljen u čednosti bez oslobađanja!

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Master Series Disguise Open Mouth Hood With Padded Blindfold Black

    Ova lagana kapuljača dizajnirana je da bude udobna, proteže se u potpunosti preko glave i zaklanja pogled dok im usta ostaju dostupna. Ima ugrađeni podstavljeni povez za oči i neće ometati disanje. Otkrivena usta otvaraju razne zločeste mogućnosti. Savršeno za igranje uloga ili umetanje čepa za usta, seks igračke ili bilo kojeg drugog uzbudljivog predmeta...

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Master Series Spread Labia Spreader Straps with Clamps L Black

    Pojačajte intenzitet svojih najuvrnutijih scena s ovim jedinstvenim trakama, dizajniranim za omotavanje oko vaših bedara, pričvršćivanje za stidne usne i raširite ih! Savršen za igru ponižavanja, ginekološke igre uloga ili bilo koje opake fantazije koje želite oživjeti, ovaj jedinstveni set održava genitalije vašeg partnera ultraosjetljivima i bespomoćno izloženima kao nikada prije.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Master Series Stallion Riding Crop 18" Black

    Dodajte čvrsti usjev svojoj kolekciji i uvijek imajte opaki alat pri ruci za batine i nastranu igru! Ova oprema za jahanje pruža oštar i siguran zalogaj kada želite poljubiti svog partnera s dozom ugodne boli.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Master Series Thorn Drip Candle Brown

    Dodajte nešto s dozom gotike, mračnosti ili vampirizma u svoju nastranu temperaturnu igru. Ove drip svijeće Thorn Pillar gore do 8 do 10 sati tako da možete uživati u više dugih, razvučenih scena sa svojim partnerom! S niskim talištem, lako ih možete natjerati da kapaju i njima stimulirati i ukrasiti partnerovo tijelo šarenim voskom!

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Ouch! Silicone Vibrating Bullet Plug with Beaded Tip Urethral Sounding Black

    Vibrirajuća silikonska nematoda s teksturiranim krajem za nestašan užitak vaše uretre. Pitate kako? Pa iznutra! Budite uzbuđeni i dovraga sa super fleksibilnim silikonskim materijalom i posebno jakim vibracijama, koje dosežu i do 12.000 okretaja u minuti! Kušajte ukusna nova iskustva.

    45,90 €

    22,90 €

    Nema na skladištu

Artikli 129 za 160 od 166 ukupno

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.