×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

BDSM i fetiš

Artikli 65 za 96 od 246 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • LateToBed BDSM Line 7 Bondage Pieces Set Black

    Linija namijenjena ljubiteljima najintenzivnijih i najmračnijih uživanja, uđite u Latetobed Bdsm Line i uživajte u svojoj seksualnosti kao nikada prije.

    37,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Steel Urethral Trainer Kit 7 Holow Penisplugs

    Ovaj uretralni komplet od nehrđajućeg čelika sadrži 7 čepova promjera od 5 mm do 11 mm. Savršen komplet za početnike u fetišu sonde ili čepa za penis. Čepovi za penis su šuplji tako da vaši muški sokovi mogu izaći s lakoćom. Imaju 4 glatke perle koje će biti nevjerojatne. S umetnutom duljinom od 42 mm to je savršena duljina za početak. 

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey Sweet Torture Vibrating Nipple Clamps

    Mat, glatke i, što je najvažnije, vibrirajuće stezaljke za bradavice na prvi pogled izgledaju jako ukusno jer su izrađene od najkvalitetnijeg silikona.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bad Kitty Head Mask 2493110 Black-Red

    U ovoj maski bit će fetiš zabava za zvijezdu! Na glavu pada poput druge kože i izrađen je od prekrasne kombinacije crnog i crvenog kvalitetnog materijala. Otvori za oči i usta ukrašeni su rubovima, a maska ima i male oči za udobno disanje kroz nos. Dostupan je u jednoj veličini i prikladan je za njega i nju!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • World Cage Security Shield

    Dodatak za kaveze za Word Cage (može se koristiti i za CB-X). Djeluje kao sigurnosni štit i doprinosi sigurnosti. Nije prikladno kombinirati ga s mazivima na bazi silikona.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey Sweet Anticipation Collar Nipple Clamps

    Želite li krenuti na uzbudljivo putovanje kako biste otkrili nova iskustva? Samo uz lijepa i kvalitetna pomagala brenda Fifty Shades! Ove šarmantne kopče za bradavice s ovratnikom imaju prekrasan crno-crveni dizajn koji će vas očarati na prvi pogled! Stavite ih svom kolegi i slušajte svoje želje!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Lockdown Chastity Cage Clear Small

    Jeste li spremni za uzbudljivo iskustvo vezivanja? Ovaj Lockdown kavez nevinosti onemogućuje korisniku postizanje erekcije. Prozirni kavez još uvijek vam omogućuje da gledate kroz njega. Kavez se čak može nositi više dana zaredom za intenzivnu predigru.

    41,90 €

    29,99 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bad Kitty Silicone Collar with Leash Black

    Tražite kvalitetan, udoban i estetski povodac s ovratnikom po razumnoj cijeni? Tako da će vas zasigurno zanimati ova jedinstvena silikonska ogrlica s povodcem u obliku lanca brenda Bad Kitty. Povodac završava praktičnim remenom za ruku, zahvaljujući kojem vaš rob neće pobjeći od vas.

    37,90 €

    29,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Strict Claw Hook Mouth Spreader

    Jeste li spremni za geg inovacije? Ovaj nepredvidivi alat za vaše zadovoljstvo i poniženje u isto vrijeme sada je bolji nego ikad prije! Naredite svom pokornom ljubimcu da otvori usta i da mu da ono što zaslužuje.

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zado Collar and Leash

    Komplet sa uskim ovratnikom s nitnama, povodac dužine cca 90 cm. Crno. Materijal: cijepana koža, metal.

    33,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Perfect Fit Ball Stretcher PF Blend Clear

    Ima li probali rastezač testisa? Jeste li ikada imali razliku između jednog i intenzivnog poremećaja kože? Bilo da ste iskusni ili medicinska sestra, nova Perfect Fit Ball Stretcher definitivno vam neće dopustiti da privučete vašu pažnju, jer već sada možete živjeti puno pojedinačnih korisnika.

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fist It Silicone Stimulation Glove Black

    Zamislite kako bi bilo imati jednu erotsku igračku umjesto svakog prsta! S ovom poticajnom rukavicom, FISTIT će imati prednost u spavaćoj sobi. Svakom će vašem prstu dati drugačiji uzbudljiv oblik i teksturu za vaginalne i analne iritacije. Isprobajte svaki od pet prstiju i probudite svoje osjetljive točke na strast!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Oxballs Powersling Cocksling & Ballstretcher Black

    Ograničeno izdavanje ograničenog iznosa za vaše procjene! FlexTPR mehanika, tkanine i flexibilane su sve vaše prednosti, dajući im dobre oscilacije i seksi poglede. Uživajte u kvalitetnom dodatku Oxballs i radujte se sebi i svojim kolegama!

    45,90 €

    28,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dominate Me Leather Collar D32 Black-Black

    Mecana, imamo li još kakvu i trajnu njegu kože proizvedene u Češkoj. Započnite svoje igre s škampima, postavite preše sa svojim kolegama ili ih dovedite do hvatača. Vaša mast nema granice, ali možete je koristiti u ovom prekrasnom krugu. Skela je izvrsna za udobno slijetanje, a žilav filc čini kožu udobnom samo da biste mogli nositi kralježnjaka na vratima dana.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Steel Ball Buster Testicle Vice

    Igračka koja će vas zgnječiti, zadiviti i sigurno neće razočarati.

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Master Series XL Plungers Extreme Nipple Suckers

    Žele li vaše bradavice nešto stvarno masivno? Dajte im ove jedinstvene gumene čašice koje su velike i stvaraju stvarno jak vakuum. Nikada niste doživjeli takvu osjetljivost. Gumice su izrađene od silikona i postat će izvrstan dodatak za seks i predigru.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Obsessive Kokietta Mask Black

    Koketan i originalan dodatak koji će vam se svidjeti! Ova maska je ulaznica u zemlju dugih, ugodnih i ljubavnih večeri. Kokietta maska će vam odlično stajati!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bad Kitty Handcuffs 2493284 Black-Rose Gold

    Klasične lisice u elegantnom dizajnu! Čudesno su jake, a njihov izgled kože u kombinaciji s lančićem i metalnim detaljima u boji ružičastog zlata doprinose njihovom šarmu. Ugodno su podstavljene plišom s unutarnje strane i svaki od njih ima prsten za pričvršćivanje lančića kroz karabinere.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey Bound to You Riding Crop

    Želite li krenuti na uzbudljivo putovanje kako biste otkrili nova iskustva? Samo uz lijepa i kvalitetna pomagala brenda Fifty Shades! Ovaj ručno izrađeni bič za jahanje ispunit će svoju svrhu zahvaljujući fleksibilnoj završnoj obradi i praktičnom remenu za zapešće. Njegova crno-zlatna izrada upada u oči na prvi pogled, pa ga zgrabite i udarite!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Taboom Vogue Contemporary Nipple Spoke Gold

    Prepustite se elegantnoj i uzbudljivoj igri bradavica uz TABOOM suvremene stezaljke za bradavice. Izrađeni od pozlaćenog metala bez nikla, osiguravaju eleganciju i sigurnost.

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Taboom Bondage in Luxury O-Ring Collar and Chain Leash Red

    Luksuzna kolekcija stylish BDSM dodataka i Taboom igračaka oduševit će sve one koji me vole lijepim, sofisticiranim i kvalitetnim stvarima. To uključuje ovu ogrlicu s povodcem. I lanac i ovratnik izrađeni su od sigurnog i izdržljivog materijala te će osim što će podržati vašu BDSM igru, istaknuti i vaš ukus i stil. Stavite ovratnik, pričvrstite lanac na O-prsten, uhvatite omču i poslušno idite u spavaću sobu!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Easytoys Nipple & Clit Suckers 3 pcs

    Želite iskusiti kako je to imati izuzetno osjetljive bradavice? Ove vakumirane čašice idealne su za to, a možete ih koristiti ne samo na bradavicama, već i na klitorisu koji odjednom postane iznimno osjetljiv. Vakumi se lijepe za grudi ili klitoris i stvaraju s njima uzbudljiv negativni tlak, vrlo su jednostavni i učinkoviti za korištenje. Dopustite sebi da budete uzbuđeni za nova iskustva.

    30,90 €

    29,99 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Steel Urethral Shower Head Plug

    Uživajte u svojim strastima i ispunite svoje želje s ovim visokokvalitetnim uređajem za penis od nehrđajućeg čelika. Penisstick čep iz Kiotosa lijep je na pogled, jer je nevjerojatno sjajan i oblikovan za dodatnu stimulaciju. Lako se ubacuje, šuplje i ima nekoliko rupica u podlozi, pa će vam pušenje biti pljusak užitka!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Bondage Plugs with 10m Rope

    Zadivljujuća plug-play igra za iskusne BDSM stručnjake! Osim čepića, ovaj set ima i uže od 10 m. Koristite vaginalni i analni čepić, dodajte uže i pazite da ostanu na mjestu!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Master Series Nipple to Clit Tweezer Clamp Set

    Povežite svoja najosjetljivija područja jedinstvenim terminalima obloženim vinilom.

    41,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Ouch! Xtreme Open Mouth Gag Head Harness with Funnel Black

    Pomaknite granice ovim nevjerojatnim pojasom za glavu.

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Perfect Fit SilaSkin Ball Stretcher Black

    Jeste li ikada probali rastezač testisa? Ili ste još uvijek lišeni jedinstvenog i intenzivnog iskustva koje ovaj alat jamči? Bez obzira jeste li iskusni ili početnik, nova Perfect Fit Ball Stretcher definitivno ne bi smjela izmaći vašoj pozornosti, jer uz njih možete doživjeti puno jedinstvenih užitaka.

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Triune Collins Speculum Medium Brushed Steel

    Glatko i savršeno dizajnirano "ogledalo" koje vam omogućuje da pogledate unutra i testirate pregled poput liječnika. Imajte vijak kojim ćete ga otvoriti do potrebne razine. Ispunite svoje želje u stvarnosti s ovim visokokvalitetnim alatom od nehrđajućeg čelika.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rebel Lockable Ball Stretcher 3,8cm

    Istegnite testise i uživajte u uzbuđenju! Ovaj okrugli Rebel-ov prsten za nosila loptica koji se može zaključati stavlja se na testise i zaključava priloženim ključem. Ili želite nešto više? Pokušajte zagrijati prsten (u vrućoj vodi) ili ga ohladiti (u hladnoj vodi) prije upotrebe.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mistress by Isabella Sinclaire Intense Impact Cane

    Čarobni štapić u stilu trske, kojim ćete dočarati brz i oštar ubod! Voli je gospođa Isabella Sinclaire. Najčešće ga koristi za tjelesno kažnjavanje, što uvijek privuče pažnju njegove pokorne ljubavnice i on tada bolje sluša. Doživite kako je imati svu moć u svojim rukama.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Ouch! Vibrating Nipple Suckers Black

    Želite li iznervirati svoje bradavice? Ove vibrirajuće sisaljke za bradavice će vam zaigrano pomoći u tome! Izrađene su od glatke ABS plastike i visokokvalitetnog mekog silikona, a nakon što prianjaju, mogu vibrirati do 10.000 okretaja u minuti. Znate li što vas čeka? Iritantni orgazami!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Cat Mask Black

    Oslobodite svoju unutarnju zavodnicu s maskom za mačke Euphoria Collection. Ovaj zadivljujući dodatak osmišljen je da rasplamsa vašu maštu i podigne vaše intimne susrete. Maska ima sigurno zatvaranje kopčom, što osigurava udobno i podesivo pristajanje za sate razigranog istraživanja.

    37,90 €

    28,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 65 za 96 od 246 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.