×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

BDSM i fetiš

Artikli 129 za 160 od 246 ukupno

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Easytoys Ball Gag with Large Silicone Ball Black

    Volite li osjećaj da imate stvari pod kontrolom i osjećaj snage i moći koji kola vašim venama? Uz ovaj geg ćete sve te emocije još više umnožiti! Pomoći će vam da ušutkate svog pokornog dvojnika, a zahvaljujući njegovoj ekstra veličini, cijenit će ga čak i najiskusniji ljubavnici!

    30,90 €

    29,99 €

    +

    -

    Na zalihi

  • InToYou Foxssy Fox Mask Adjustable Black

    Otkrijte sebe kao i najintenzivnija i najmračnija BDSM iskustva. Uronite u svoje strasti i dodajte dašak tajanstvene senzualnosti s ovom maskom. Ručno je izrađena od najkvalitetnijih materijala, stoga je udobna za nošenje i izgleda savršeno. Postanite pametna lisica!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Black Label Elastrator Tit Torture Pliers

    Koriste se u igri s bradavicama, ova kliješta za mučenje sisa uzrokuju tako slatku bol sisama vaših mučenih. Kada se koristi nakon sisanja bradavice, bolni osjećaji na osjetljivim bradavicama se nevjerojatno pojačavaju.

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Ouch! Leather Hand And Legcuffs Black

    Tražite li učinkovite lisice čak i za grublje igre? Imate ih! Lisice Jao! Izrađene su od kvalitetnih kožnih naramenica i imaju elegantne šavove po cijeloj dužini. Također su udobne i sigurne. Zahvaljujući 6 rupa, možete podesiti željenu duljinu prema veličini vašeg zapešća. Uživajte u tome što nemate ili nemate moć u spavaćoj sobi!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimba Penis-Ball Straps 7420

    Luksuzni kožni dodatak koji će vašu muškost učiniti još zabavnijom! Zakopčava se patentnim zatvaračima, a duljinu prilagođavate svojim potrebama tako da vas penis vuče prema dolje kako želite. Istovremeno će senzualno povući testise, a vi i vaš kolega uživat ćete u seksi izgledu.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimba Latex Play Mouthgag with O-Ring and Nipple Clamps Black

    Iskušavaju li vas zločeste igre s gegom? Odlučite li se za ovaj, zahvaljujući stezaljkama na lancu moći ćete ga spojiti na bradavice. Gep je podesiv pomoću silikonske trake i kopča se kopčom. Ostvarite svoje uzbudljive snove!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Bizarre Catnail

    Stavite ovaj naizgled opasan prsten na prst, pustite maštu i probudite sebe. Zadirkivati, štipati i bockati svog kolegu gdje god to zaslužuje. Visokokvalitetni nehrđajući čelik vam to omogućuje. Uz Kiotos Bizarre Catnail imat ćete oštriju kandžu od bilo koje mačke!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Leg Avenue Vegan Leather Studded Catmask Black

    Jeste li mačka koja voli ispružiti kandže? U tom slučaju ne biste smjeli propustiti ovu zadivljujuću vegansku kožnu mačju masku. Ima zavodljive šiljate uši i ukrasne metalne nitne. Stavite ga i dodajte dašak zavodljive mačje senzualnosti!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Steel Collin Small Anal Speculum

    Ovaj alat je toliko mali da ga možete koristiti u razne svrhe! Zbog svoje male veličine cijenit će ga posebno početnici, ali naravno može poslužiti i iskusnim otkrivačima. Otkrijte nova iskustva i percepcije!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fetish Submissive Bound Neck to Wrist Restraints Vegan Leather

    Fetish Submisive predstavlja kolekciju prekrasnih i kvalitetnih BDSM dodataka od veganske kože! Jeste li čeznuli za strastvenom večeri, kada dijelite uloge sa svojim kolegom i upoznajete tajne senzualnog ropstva? Svakako vam ne smije nedostajati ovratnik s lisicama na zapešću!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimba Nipple Clamps with Chain

    Tražite li stvarno intenzivne stezaljke? Ove iz Rimbe možete koristiti ne samo na bradavicama, već i na genitalijama. Imaju opasne terminalne kandže koje se zabijaju u bradavice i kada povučete lanac, svi osjećaji će biti višestruko jači. Zahvaljujući teksturi, bit će vam ugodno rukovati njima čak i ako su vam prsti prekriveni lubrikantom. Prepustite se uzbudljivoj boli!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Ouch! Urethral Sounding Metal Ribbed Dilator with Ring

    Voli li zvuk? Uz ovaj dilatator voljet ćete ga još više! Ova nekonvencionalna i prilično riskantna zabava (stimulacija uretre iznutra) zahtijeva posebne alate poput ovog. Stimulira osjetljive živčane završetke i nudi nevjerojatna iskustva. Ne zaboravite uvijek na oprez, dezinfekciju i sterilizaciju!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Leather Leash Black L

    Elegantna, robusna vodilica koja se lako može pričvrstiti praktičnim okretnim karabinom.

    37,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Ouch! Diamond Studded Collar with Leash Black

    Očekuje vas strastvena večer? Definitivno zahtijeva i strastvene dodatke! Ovaj ukrasni ovratnik je šarmantna kombinacija čvrste (umjetne) kože i šarmantnih svjetlucavih nitni. Postat ćeš kraljica noći i uistinu ćeš zablistati! Što ako mu dodate uzicu!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Black Label Leather Paddle with Studs

    Želite li šamar koji će izazvati poštovanje? Ovaj iz Black Label kolekcije je lijep, robustan i udobno leži u ruci. Jedna strana je glatka, a druga je iznimno opasna zahvaljujući metalnim zaticima. Nokti uopće nisu oštri, ali definitivno nisu nježni. Uhvatite ručicu i počnite dogovarati red!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Bondage Bar Hands

    Čvrsta čelična šipka dizajnirana za lisice na rukama marke Kiotos. Štap je završen velikim prstenovima, na koje su pričvršćene izdržljive kožne lisice na zapešću. Lisice imaju brave, tako da možete genijalno staviti lisice na svog roba i spriječiti pokrete ruku. Imate li sve vrste fantazija koje bi se mogle izvesti s tim štapom? Ne čekajte i udahnite im život, sada ili nikad!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dominate Me Leather Collar D34 Red-Black

    Mecana, imamo li još kakvu i trajnu njegu kože proizvedene u Češkoj. Započnite svoje igre s škampima, postavite preše sa svojim kolegama ili ih dovedite do hvatača. Vaša mast nema granice, ali možete je koristiti u ovom prekrasnom krugu. Skela je izvrsna za udobno slijetanje, a žilav filc čini kožu udobnom samo da biste mogli nositi kralježnjaka na vratima dana.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Ouch! Velcro Hand and Leg Cuffs Black

    Tražite li spone s kojima biste ispunili sve svoje erotske želje, pa i one malo teže? Imate ih! Riječ je o udobnim kožnim lisicama s krznom, koje se zahvaljujući čičaku prilagođavaju veličini vaših zapešća i gležnjeva. Pričvrstite lisice na križ ili bilo gdje drugdje, karabineri vam daju puno opcija!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Orion Fetish Bag

    Uživajte u svojim tajnim fantazijama, ne skrivajte svoj samoljubivi fetiš – naprotiv! Pustite ga van i iznenadite ga! Iznenadite ga ovim setom koji je zbog svog sadržaja po vrlo niskoj cijeni. A što se u njemu krije? Nećemo reći! Pustite se iznenaditi. Ako volite fetiš i uzbuđenje, jednostavno morate voljeti iznenađenja.

    37,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Blush Noir Flinch Crop Black

    Volite li opasne BDSM igrice ili ih tek namjeravate isprobati? U oba slučaja, ovaj lijepi i efektni bič ne bi trebao izmaći vašoj pozornosti. Duga i udobna ručka dovršena je s 2 trake od umjetne kože, koje će pri udarcu stvoriti zapanjujući seksi zvuk. Uhvatite ga u ruku, upotrijebite završnu petlju i pokažite svom kolegi kako savršeno možete kontrolirati svoje novo oružje.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sport Fucker Ergo Balls Black 60mm

    Nevjerojatno ergonomski dizajnirano rastezalo za testise koje će vaša jaja voljeti. Izrađen od vrhunskog materijala, takozvanog tekućeg silikona, koji je nevjerojatno udoban i baršunasto mekan na dodir. Ergo Balls je fleksibilan, ali u isto vrijeme dostatan i izdržljiv. Ujedno je vrlo udoban i uživat ćete ga nositi.

    61,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Metal Hard Stainless Steel Rod BDSM 75cm

    Volite li luksuzne dodatke koji će vam pomoći da ispunite svoje strastvene želje? I vi ćete se zaljubiti u ovaj bič! Idealan je za ljubitelje ekstremnih igara, jer je doslovno cool čelična šipka. Bič je izrađen od visokokvalitetnog sjajnog nehrđajućeg čelika, tanak je i prekrasno fleksibilan za pravilno ubadanje. Zato zgrabite teksturiranu ergonomsku ručku i omotajte kožni remen oko zapešća, to će boljeti!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Ouch! Introductory Bondage Kit #4 Black

    Vrte li se vaše erotske fantazije oko podložnosti i dominacije? Ispuni svoje snove, život je kratak! I ovaj set je savršen za to, pomoći će vam da zavedete, odredite svoje uloge i osluškujete svoje strasti. Zahvaljujući prekrasnom pakiranju, set je prikladan i za poklon i vjerujte da će to biti nezaboravan poklon koji vam neće samo dosaditi!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sport Fucker Ergo Ball Stretcher Kit Transparent

    Ovdje je prva ergonomski dizajnirana nosila za lopte koju će vaša jaja voljeti.

    41,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dominate Me Leather Collar D35 Deluxe Black-Red

    Mecana, imamo li još kakvu i trajnu njegu kože proizvedene u Češkoj. Započnite svoje igre s škampima, postavite preše sa svojim kolegama ili ih dovedite do hvatača. Vaša mast nema granice, ali možete je koristiti u ovom prekrasnom krugu. Skela je izvrsna za udobno slijetanje, a žilav filc čini kožu udobnom samo da biste mogli nositi kralježnjaka na vratima dana.

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Ouch! Bed Bindings Restraint Kit Black

    Kad vaše želje neprestano traže ispunjenje, poslušajte ih! Sanjate li lisice i vrući vosak ili trnce? S ovim kompletom vaš san postaje stvarnost, dopustite da vas ponese prekrasan osjećaj koji ćete doživjeti tek kada ispunite svoje tajne erotske fantazije.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Taboom Malibu Collar and Leash Pink

    Dodajte dašak ljupkosti i seksipilnosti svojoj bondage kolekciji s Taboom Malibu ogrlicom i povodcem. Prošećite po nestašnoj strani s ovim neodoljivo seksi ovratnikom, ukrašenim simpatičnom mašnicom i luksuznim pozlaćenim metalnim detaljima.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bad Kitty Fetish Set Glow in the Dark

    Želite li doći do vrha svojih erotskih fantazija? Kvalitetna fetiš oprema bit će neophodna za to! A ako još uvijek graciozno svijetli u mraku, vaše će putovanje postati odredište! Ovaj set iz Bad Kitty sadrži sve što vam je potrebno za vaše BDSM igrice - lisice, masku za oči i šamar!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimba Nipple Clamps with Chain and Scrotum Ring O 7679 50mm

    Eksperimentirajte s ovim zaista posebnim prstenom za erekciju na penisu, koji je učinkovito povezan sa stezaljkama za bradavice.

    41,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Devil Sticks Hand Cuffs 049 Black

    Želite li svoje uzbudljive nestašluke unovčiti kvalitetnim lisicama? Ove crne kožne lisice od Devil Sticka sigurno će vam se svidjeti! Njihov minimalistički dizajn je univerzalan i crn, a izrađeni su od visokokvalitetne kože. Unutarnje udobno krzno osigurat će vam udobnu i odabranu duljinu udobnog kroja. Pustite da vam se stave lisice!

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Steel Solid Penis Plug Umberalla 8mm

    Izgradite svoju cisternu na razini mokre vode i uživajte u njoj uz nove uzbudljive udare! Vaš bi orgazam trebao biti intenzivniji i zaljubljeniji ako na prvi pogled ne gurnete glavu i ne iskoristite se prilikom guranja. Kapuljača za biskupa senzualno prekriva leglo vašeg penisa i dodaje stil vašem igranju.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey Bound to You Blindfold

    Pripremamo etiketu. Želite li krenuti na uzbudljivo putovanje otkrivanja novih iskustava? Samo uz lijepa i kvalitetna pomagala brenda Fifty Shades! Ova ručno rađena maska od veganske kože prekriva oči i ističe sva ostala osjetila. Pogledajte koliko će intenzivnije biti nadražene oči.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 129 za 160 od 246 ukupno

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.