×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

BDSM i fetiš

Artikli 97 za 128 od 196 ukupno

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Dream Toys Blaze Bed Restraint Set

    Volite li se igrati s lisicama i svim ostalim što dolazi uz to? Ovaj set će čuti vaše želje i ispuniti vaše strastvene želje! Umetnite naramenice ispod madraca i jednostavno i brzo ga prilagodite njegovim specifičnim dimenzijama. Zatim stavite manšete od umjetnog krzna koje su mekane i prozračne i prepustite se svojoj strasti.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mister B Elastrator

    Izvorno ova kliješta imaju veterinarsku funkciju, ali naravno Mister B ih prodaje za drugu svrhu.

    91,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Steel Jaw Lock

    Pažnja, ovaj uređaj izrađen od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika definitivno nije prikladan za osjetljive i osjetljive duše. Ovdje je za najveće zlikovce koji se ničega ne boje i s lakoćom će imati zakucane čeljusti. Stavite nastavak za usta u usta, isprobajte ga i imbus ključem namjestite veličinu otvora i zategnite ga.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Cock Cage Lion

    Ako je kavez za penis, onda lijep i kvalitetan! Kao ovaj lavovski, koji će tvome robu ograničiti slobodu, koju on još uvijek ne zaslužuje. Zaključate ga u ovaj metalni kavez i spriječite ga da postigne erekciju i zadovoljstvo. U tvojim je rukama, drži svog roba lijepo zaključanog!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Ouch! Xtreme Head Harness with Zip-up Mouth and Lock Black

    Pripremite se da svojoj podmornici držite jezik za zubima s ovim kožnim pojasom za glavu.

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shots ManCage Model 13 Chastity 2.5" Cock Cage Black

    Birate li BDSM igrice? Nadamo se da ćete potpisati naknadni pečat! Na taj način, visokokvalitetni polikarbonatni ključ može vam pomoći u čišćenju, održavanom i hipoalergenom. Ručice trodijelne jedinice savršeno su dizajnirane kao i elegantan, elegantan i ukusan dodatak. Prstenovi za nadogradnju dostupni su za 4 veličine slijetanja, što čini i proizvode i signale. Naravno, tu su i svinje, metalne i plastične, s kojima možete putovati i ne bojati se detektora metala. Higijena je ovdje zaključana kroz otvor za zadovoljavanje fizičkih potreba. Natjerajte svog kolegu da dobije erekciju, preuzmi kontrolu i uživaj u vrlo intenzivnom orgazmu što god želiš na kraju.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Ouch! Complete Arm Restraints Black

    Ovi potpuni držači za ruke vam daju potpunu moć nad rukama vašeg partnera, onemogućujući im da se pomiču. Ovaj opasan vezivni pojas omotava njihove nadlaktice i leđa, držeći im ruke sigurno na mjestu.

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Neoprene Pink Pig BDSM Hood

    Jeste li za svinjske kotlete? Vjerojatno je jasno da bez ove maske nikad neće biti prava kasica prasica! Predivno je savitljiv i mekan pa je vrlo udoban za obuvanje i udobno sjedi. Izrađena je od ružičastog neoprena i ima uklonjivu njušku. U njemu ćete se osjećati odlično i ugodno!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Ouch! Xtreme Zip-up Full Sleeve Arm Restraint Black

    Zakoračite u svijet intenzivnog BDSM-a s ovim narukvicom s punim rukavima.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shots ManCage Model 13 Chastity 2.5" Cock Cage Transparent

    Man|Cage Chastity Cages proizvedeni su od visokokvalitetnog polikarbonata, vrlo laganog, izdržljivog i hipoalergenog materijala. Kavez se sastoji od tri dijela koji savršeno pristaju jedan uz drugog. Dva klina za navođenje povezuju gornje dijelove, a ovalni konusni klin povezuje prstenove s kavezom. Mnoštvo prstenova različitih veličina i razmaka omogućit će vam stvaranje savršene veličine! Prstenje udobno pristaje i apsolutno je sigurno.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Easytoys Ball Gag with Silicone Dong Black

    Volite li osjećaj da imate stvari pod kontrolom i osjećaj snage i moći koji kola vašim venama? Uz ovaj geg ćete sve te emocije još više umnožiti! Pomoći će vam da ušutkate svog pokornog dvojnika, a u usta ćete mu staviti i realističan dildo koji će cijeniti i najiskusniji ljubavnici!

    37,90 €

    31,99 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimba Male Chastity Device with Padlock 7991

    Elegantan muški kavez za čednost. Više ne morate brinuti o nevjeri, a istovremeno možete malo namučiti svog ljubavnika.

    57,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Leather Collar 5cm

    Vrhunski kožni ovratnik popularnog brenda Kiotos idealan je za robove početnike, ali i za iskusne ljubavnike koji znaju što žele.

    53,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Lockdown Chastity Cage Clear Medium

    Jeste li spremni za uzbudljivo iskustvo vezivanja? Ovaj Lockdown kavez nevinosti onemogućuje korisniku postizanje erekcije. Prozirni kavez još uvijek vam omogućuje da gledate kroz njega. Kavez se čak može nositi više dana zaredom za intenzivnu predigru.

    41,90 €

    34,99 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dusedo Acrylic Ball Butcher With Spikes

    Volite li opasnosti i ništa vas ne uzbuđuje toliko kao mučenje i bol? Uz ovaj alat uživat ćete u puno zabave! To je drobilica testisa dizajnirana za sve koji toliko vole bol da se čak usude šiljati i kroz prozirni materijal žele sve to vidjeti svojim očima. Samo radi ono što voliš!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Master Series Collared Temptress Collar with Nipple Clamps

    Uživajte u pogledu na svog pokornog dvojnika s ovom super ogrlicom s crnim lancem koji ide sve do stezaljki za bradavice. Ovratnik je podesiv i ima D-prstenove, tako da mu možete dodati još dodataka ako želite. Na središnjem prstenu pričvršćen je lanac koji završava stezaljkama za bradavice, čiji se pritisak lako podešava pomoću vijaka.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rebel Lockable Ball Stretcher 4,5cm

    Testirajte se i uživajte u testu! Rebel okrugli prsten za nošenje lopte koji se može zaključati postavlja se na ispitni sto i zaključava se priloženim ključem. Želiš li nešto drugo? Pokušajte zagrijati prsten (u vrućoj vodi) ili ga zagladiti (u hladnoj vodi) kada se koristi.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • InToYou Shining Line Glow in the Dark Bondage Set 5pcs

    Intoyou Shining Line redefinira osobni izričaj i zadovoljstvo, dizajniran za one koji svoju seksualnost i fetišizam prihvaćaju potpunim intenzitetom.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Steel Tapered Vibrating Penis Wand

    Bit će ozbiljno s ovim utikačem! Nije igračka za početnike, već za iskusne ljubitelje stimulacije uretre iznutra. Izrađen je od visokokvalitetnog 100% nehrđajućeg čelika i obećava jednostavno čišćenje. Uživajte u divnim vibracijama na najosjetljivijem mjestu vašeg tijela!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dominate Me Leather Ankle Cuffs D21 Black-Red

    Meke, ali u isto vrijeme jake i izdržljive kožne manšete za gležnjeve proizvedene u Češkoj. Začinite svoje igrice u krevetu i stavite lisice svom kolegi. Vaša mašta nema granica, pa na vama je u kojoj ćete poziciji uživati u njima. Za udobno pristajanje, lisice su podesive veličine i povezane su s 2 karabina (bez lančića), tako da ih možete odvezati i svaku nogu vezati posebno, npr. za krevet ili za grijanje.

    45,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Triune Oval Silicone Ball Gag Red

    Želite li da vaš skromni kolega bude zadovoljan njima i da će biti uvjerljivo zabrinut? Izgradite izrađeni gag s kožnim remenima koji će spasiti vaše smeće od ulja. To je monotono, jer u slučaju monotonije vrijeme i usta do usta su preveliki, ali su usta potpuno zatvorena. Pusti!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimba Soft Bondage Upperleg to Wrist Cuffs 7003

    Vezanje za učinkovito pričvršćivanje zapešća na noge.

    49,90 €

    32,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Master Series Stung Silicone Whip Black

    Kaznite svog nestašnog dvojnika ovim bičem čiji udarci nevjerojatno peku. Izrađen je od vrhunskog silikona, a njegov 'split' dizajn obećava da će ostaviti tragove ako niste dovoljno pažljivi. Ručka udobno leži u ruci, zahvaljujući ugrađenoj unutarnjoj metalnoj šipki izdržljiva je i čvrsta, a zahvaljujući teksturi neće vam iskliznuti iz ruke. Uživajte u razigranim šamarima i opasnim batinama!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream Fantasy C-Ringz Hardcore Silicone Cock Blocker

    Zaključajte penis vašeg ljubavnika u ključeve od visokokvalitetnog silikona. Pogodan je za dugotrajno nošenje, jer je lagan, prozračan i ujedno siguran za tijelo. Paket također uključuje robusni prsten od nehrđajućeg čelika s podesivom veličinom. Preuzmi kontrolu i priušti si osjećaj kada je njegov kurac tvoj i samo tvoj!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Leather Poing

    PVC trska popularnog brenda Kitos polako, ali sigurno ruši granicu između užitka i kazne.

    53,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bedroom Fantasies Total Restraint Complete Set Black

    Imate li često pohotne divlje fantazije u glavi? Pretvorite ih u stvarnost! Jedinstvena kolekcija Bedroom Fantasies ispunit će sve vaše želje i pružiti vam vrhunsko iskustvo BDSM igre.
    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Master Series Dungeon Demon Bondage Mask with Horns Black

    Želite li osloboditi demona gladnog seksa u sebi? Zakoračite u spavaću sobu s ovom rogatom maskom i riječi više neće biti potrebne. Izrađen je od visokokvalitetne i ugodne umjetne kože te je stoga pogodan i za vegane. Promijenite svoj izgled zadržavajući kontakt očima pun želje.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Scandal BDSM Rope Black 50m

    Volite BDSM i istovremeno ste kreativni? Kombinirajte ove dvije značajke i uživajte u mogućnostima 50 m ugodno glatkog užeta. Uživajte u čvoru za čvorom, vodite uže oko zapešća, gležnjeva ili gdje god želite. Vaša strastvena noć s ovim užetom bit će duga koliko i sam uže!

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bad Kitty Door/Bed Restraints 538434 Black

    Set za seksi lisice za vrata ili za krevet! S ovim setom svaki krevet ili vrata možete pretvoriti u profesionalno robovsko igralište kod kuće i u pokretu. Uključuje 2 duga remena, 1 remen oko struka i 4 lisice. Trake su podesive i izdržljive, lisice su vrlo udobne i kopčaju se na čičak. Može ih nositi i on i ona!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dominate Me Leather Handcuffs D14 Red-Black

    Meke, kao i isto kao i dugotrajne ljuskice kože proizvedene u Češkoj. Započnite svoje igre s škampima i izgradite tisak sa svojim kolegama. Vaša mast nema granice, ali je u vašoj poziciji da je iskoristite. Za udobno slijetanje, preše su zastrašujuće veličine i pričvršćene su s 2 karabina (bez užeta), tako da ih i svoju ruku možete uzeti na poseban način, primjerice za škampe ili roštilj.

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimba Penis Tube with Nails Inside Ballstrap and Buckel 7463 M/L

    Nezdravo otvor s uljezima! mislite li tako? Koliko je to moguće na prvi pogled. Posrćući uz brdo na poligonu, ima metalni prsten promjera 3 i 4 cm i senzualni dio i poligon!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimba Nipple to Labia Clamps with Chain 7683

    Osjetite dvostruki stisak s ovim kopčama za bradavice, koje su povezane elegantnim lancem s kopčama za stidne usne.

    57,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 97 za 128 od 196 ukupno

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.