×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

BDSM i fetiš

Artikli 129 za 160 od 196 ukupno

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Dominate Me Leather Paddle Medium 33x10cm

    Luksuzni šamar češkog brenda Dominate Me bit će estetsko, ali ujedno učinkovito i potrebno pomagalo u vašim BDSM igrama. Drška mu je ukrašena metalnim zaticima, što ovu šamaricu čini pomalo privlačnom za oko, ali može uzrokovati i vrlo intenzivnu bol!

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Black Label The Killer Leather & Silicone Ball Gag

    Gag za najteže ubojice! Stavite ga na svog roba ili pričvrstite robinjicu oko glave čvrstim kožnim remenom s kopčom i stavite mu geg u usta. Zatim uzmite ručku u ruku i počnite zavrtati. Sigurno možete vjerovati da će tako teška BDSM igra biti uzbudljiva!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey Sweet Anticipation Ankle Cuffs

    Želite li krenuti na uzbudljivo putovanje kako biste otkrili nova iskustva? Samo uz lijepe i kvalitetne alate marke Fifty Shades! Ove šarmantne manšete za gležnjeve imaju prekrasan crno-crveni dizajn koji će vas očarati na prvi pogled. Stavite ih svom kolegi i slušajte svoje želje!

    87,90 €

    31,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Triune Oval Silicone Ball Gag Black

    Želite li da vaš pokorni kolega bude potpuno tih i da ga uzbudljivo gleda? Stavite ovaj udoban gag s kožnim remenima koji će ispuniti vaše ropske želje. Jednostavno je, jer u jednostavnosti je ljepota i dio do usta je prilično velik, pa će se usta potpuno začepiti. Popustiti!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Master Series Power Pins Magnetic Nipple Clamp Set Black

    Želite jak magnetski pritisak za svoje najosjetljivije dijelove tijela? Morate ga imati! Ovaj par magnetnih stezaljki za bradavice nije samo uzbudljivo bolan, već je i lijepo estetski. Osjetit ćete snagu iznimno jakih magneta na vlastitoj koži, kako na bradavicama, tako i mirno na drugim mjestima. Zaljubite se u ovaj opasno bolan dragulj!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zado Leather Flogger Wood

    Za nagrade i kazne! Ovaj visokokvalitetni čvrsti kožni bič Flogger Wood tvrtke Zado ima čvrstu drvenu ručku koja je prekrasno sjajna i ima svojstvenu strukturu drva (može malo odstupati od fotografije). Uz malo mašte, ručku možete koristiti i za intimnu penetraciju. Uživajte u dodiru mekane kožne trake na vašoj koži i nježno pomazite ili snažno udarite svog partnera!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • MOI Submission Gas Mask Bubbler Bottle

    Tražite dodatke za svoju gas masku? Isprobajte ovu bočicu koju možete napuniti bilo kojom tekućinom po želji, ali najčešće se koristi voda. Uz njegovu pomoć povećavate otpor pri disanju i stvarate klokot. Što više tekućine koristite, to će nositelj maske teže disati. Uživajte u igrama kontrole disanja i ne zaboravite na sigurnost.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Steel 10 Folded Pinwheel

    Opasna oštra vrtačica za sve ljubitelje seksi bola! Sastoji se od 10 šiljaka i izrađen je od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika. Igračka je čvrsta i kvalitetna, u to možete biti sigurni! Isprobajte bilo gdje na tijelu i probudite nevjerojatno senzualne osjećaje.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Steel Urethral Shower Head XL Plug

    Uživajte u još intenzivnijim iskustvima s ovim utikačem Showerhead XL. Vaš će orgazam prskati! Utikač je izrađen od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika, koji je glatko poliran i jednostavan za umetanje. Zato dobro radi!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dominate Me Leather Handcuffs D13 Red-Red

    Meke, kao i isto kao i dugotrajne ljuskice kože proizvedene u Češkoj. Započnite svoje igre s škampima i izgradite tisak sa svojim kolegama. Vaša mast nema granice, ali je u vašoj poziciji da je iskoristite. Za udobno slijetanje, preše su zastrašujuće veličine i pričvršćene su s 2 karabina (bez užeta), tako da ih i svoju ruku možete uzeti na poseban način, primjerice za škampe ili roštilj.

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Black Label Wooden Slot Tawse

    Masivna drvena pljuska za pravi užitak udaranja! Nije impresivan samo na prvi pogled, već i jak na prvu upotrebu, ostavljajući puno nota. Sofisticirani izrezi doprinose vizualnom rezultatu, pa što čekate? Igra je odavno trebala početi!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimba Latex Play Mouthgag with Ball and Nipple Clamps Black

    Iskušavaju li vas zločeste igre s gegom? Iskušavaju li vas zločeste igre s gegom? Odlučite li se za ovaj, zahvaljujući stezaljkama na lancu moći ćete ga spojiti na bradavice. Gep je podesiv pomoću silikonske trake i kopča se kopčom. Ostvarite svoje uzbudljive snove!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimba Metal Penis/Scrotum/Breast Squeezer 8cm

    Žudite li za stvarno iritantnom i možda malo bolnom stimulacijom? I usudite li se isprobati ovaj Rimbin metalni cijedilac? Možete ga koristiti na penisu, testisima ili grudima. Samo ga zavrnite i prilagodite pritisak dok ne postignete svoj maksimum!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bad Kitty Head Harness with a Gag Black

    Prekrasan, a istovremeno nekonvencionalno uzbudljiv izgled i udobnost mogu se postići samo s ovim ekscentričnim dodatkom iz Bad Kitty. Riječ je o maski za glavu, koja je također opremljena čepom promjera 4 cm. Njegov moderan izgled kože (imitacija kože) izgleda super seksi, zahvaljujući ružičasto-zlatnim metalnim detaljima. Zahvaljujući kopčama masku možete prilagoditi tako da vam savršeno pristaje i da se u njoj osjećate ne samo strastveno jedinstveno, već i udobno.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Nippleweight Set 200g

    Vaše bradavice ne grizu težinu na težini te težine. Odlučiš li raditi sa strojem i nabaviti svoju BDSM opremu od ovih igrača?

    45,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey Sweet Anticipation Riding Crop

    Želite li krenuti na uzbudljivo putovanje kako biste otkrili nova iskustva? Samo uz lijepa i kvalitetna pomagala brenda Fifty Shades! Ovaj bič je svestrani dodatak za vašu spavaću sobu. Ima prekrasan crno-crveni dizajn koji će vas očarati na prvi pogled! Uzmi ga u ruku, omotaj remen oko zapešća i slušaj svoje želje!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Metal Hard Original Leather and Metal Whip 70cm

    Volite li luksuzne dodatke koji će vam pomoći da ispunite svoje strastvene želje? I vi ćete se zaljubiti u ovaj bič! Njegova izdržljiva konstrukcija pružit će vam godine senzualnog užitka, kao i dvije vrste udaranja. Mekana podstavljena kožna strana prikladna je za lakše udaranje, a druga strana od tvrde kože genijalno kažnjava loše ponašanje. Uhvatite ručku od kvalitetnog poliranog nehrđajućeg čelika, omotajte omču oko zapešća i počnite diktirati narudžbe.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Ouch! Hand and Thigh Cuffs Set Black

    Jeste li spremni za neku nastranu igru? Učinite da vaš partner ne može pomicati zapešća dok ga vežete ovim setom manšeta za ruke i bedra. Nakon što osigurate zapešća svog prijatelja u igri, zaključajte ih manžetama koje idu oko njihovih bedara. Sada nema bijega!

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimba Arabian Bullwhip Short Pink-Black

    Što za vas znači pravo iskustvo? Ako tražite alat za svoje BDSM igrice, nemojte se ustručavati isprobati Rimba Arabian Bullwhip u odvažnoj ružičasto-crnoj boji! S dužinom od 108 cm i oštrim krajem, ovaj bič pružit će vam nezaboravna iskustva i maksimalnu preciznost prilikom udaranja. Izrađena je od kvalitetne kože s ručkom i omčom na kraju za jednostavno rukovanje.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Master Series Cock Dangler Silicone Penis Strap with Weights Black

    Želite li testirati snagu svog penisa? Objesite jedan od utega na njega i pogledajte koliko može podnijeti! U paketu ćete pronaći 4 čelična utega različitih veličina od 22 g do 62 g. Držač i prsten izrađeni su od visokokvalitetnog savitljivog silikona, tako da njihovo stavljanje neće biti problem. Počnite s najlakšim i vidite koliko snage ima vaš penis.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zado Solid Wood Spanking Paddle

    Za nagrade i kazne! Ova visokokvalitetna klapa od punog drva tvrtke Zado ima glavno tijelo od punog drva koje je prekrasno sjajno i ima svojstvenu strukturu drva (može malo odstupati od fotografije). Ručka je presvučena kožom te također završena kožnim remenom koji olakšava rukovanje. Zadaj svom dvojniku jak udarac!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Oxballs BUBBLES Nipsuckers Black

    Želite li osjetljivije bradavice kako biste se mogli stvarno zabaviti s njima? Isprobajte ove gumene čašice izrađene od luksuznog platinastog silikona. To je dovoljno kvalitetan materijal koji ne puca, a istovremeno stvara nevjerojatan "povlačenje". Ne gube na kvaliteti s vremenom, stoga se pripremite na beskrajni užitak u bradavicama!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Oxballs Bent 2 Ball Stretcher Black

    Bent je genijalno zakrivljena nosila za testise ojačana industrijskom teksturom. Izrađen je od visokokvalitetnog Pure Platinum silikona i stoga je vrlo fleksibilan, mekan i gladak za ugodno rastezanje testisa. Spusti se malo i otkrij nova iskustva!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bedroom Fantasies Kinky Bondage Set 5-piece Black

    Neka sve vaše najluđe fantazije ožive uz ovaj nastrani set za ropstvo! Izrađena od izdržljive umjetne kože i velikodušno prilagodljiva za dobro pristajanje. Set uključuje lisice, manžete za gležnjeve, povez za oči, flogger i dvije BDSM svijeće. Kombinirajte prema vlastitoj želji s naljepnicama za bradavice ili seksi donjim rubljem za vrhunsko BDSM iskustvo!
    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimba Braided Flogger 50cm Black

    Želite li osjetiti pravu vrstu boli? Onda je Rimba Flogger tu za vas! Ovaj bič u stilu ukora izrađen je od luksuzne antilop kože. S ukupnom dužinom od 50 cm možete se veseliti nevjerojatnim iskustvima, a osim za oštre udarce možete je koristiti i za nježno maženje i zadirkivanje. Elegantna crna boja, udobna pletena ručka i završna petlja osiguravaju ne samo moderan izgled, već i jednostavno rukovanje.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mister B Impact Wooden Tenderizer Paddle

    Želite li u ruci imati alat koji će svaki udarac učiniti nezaboravnim? Mister B Impact Wooden Tenderizer je gladak s jedne strane, ali je s druge strane načičkan drvenim izbočinama koje stvaraju bolno ugodne osjećaje sa svakim potezom. Uživajte u pogledu na svoju zadnjicu koja se crveni od boli!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Taboom Bed Restraints Black

    Luksuzna kolekcija stylish BDSM dodataka i Taboom igračaka oduševit će sve one koji me vole lijepim, sofisticiranim i kvalitetnim stvarima. To uključuje i ovaj set dodataka, koji je prikladan ne samo za robne igre, već i za nježna milovanja. Pripremite se za nezaboravna iskustva!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Taboom Statement Collar and Leash Rose Gold

    Taboomova luksuzna kolekcija modernih BDSM dodataka i igračaka oduševit će sve koji vole lijepe, sofisticirane i kvalitetne stvari. Također uključuje ovu preslatku ogrlicu s povodcem. Kombinacija veganske kože i sjajnog ružičasto-zlatnog metala vrlo je elegantna, a svojom ekscentričnošću izravno potiče na otkrivanje erotske avanture, pa se prepustite iskušenju!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Taboom Slave Wrist Cuffs Rose Gold

    Taboomova luksuzna kolekcija modernih BDSM dodataka i igračaka oduševit će sve koji vole lijepe, sofisticirane i kvalitetne stvari. To uključuje ove prekrasne manšete za zglobove. Izrađene su od sjajnog ružičasto-zlatnog metala i prikladne su i za BDSM sesije i za ležernu odjeću kao moderan i seksi dodatak. Pripremite se za luksuzno iskustvo!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Ouch! Glow in the Dark Hand & Ankle Cuffs with Hogtie

    Malo vam je dosadno u posljednje vrijeme? Stavite tome na kraj uz proizvode iz jedinstvene kolekcije Glow in the Dark by Ouch!. S njima ćete sve dane pretvoriti u posebne jer ćete doslovno zablistati. Samo upali, ugasi i uživaj u onome što voliš, uključujući ovaj križ i lisice i lisice za vezivanje. Ostvarite svoje snove o ropstvu!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Silicone Collar Deluxe Black

    Zamislite kako svoj vrat milujete ovom silikonskom ogrlicom dok vaš gospodar preuzima vodstvo, a vi morate slušati njegovu riječ. Je li ovo tvoj san? Oživite ga ovom ogrlicom s lančićem s petljom na kraju.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • MOI Submission Army Gas Mask Full Rebreather Converter

    Ovaj Full Rebreather pretvarač pretvara vašu vojnu plinsku masku u 100% Rebreather plinsku masku!

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 129 za 160 od 196 ukupno

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.