×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

BDSM i fetiš

Artikli 97 za 128 od 163 ukupno

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Shots ManCage Chastity Cock Cage 4.5 Inch Model 03 Transparent

    Volite li BDSM igrice? Vrijeme je da ih podignete na sljedeću razinu! U tome će vam pomoći ovaj ključ za čistoću od visokokvalitetnog polikarbonata koji je vrlo lagan, izdržljiv i hipoalergenski. Ručke se sastoje od 3 dijela koji se savršeno uklapaju i tako čine lijep, elegantan i ukusan dodatak. Prstenovi za pričvršćivanje dostupni su u 4 veličine za udobno pristajanje, što proizvod čini udobnim i sigurnim. Naravno, tu su i brave, metalne i plastične, s kojima možete putovati i ne bojati se detektora metala. Higijena je tada zajamčena otvorom za obavljanje fizioloških potreba. Spriječite svoju kolegu da dobije erekciju, preuzmite kontrolu i uživajte u stvarno intenzivnom orgazmu koji će uslijediti nakon što skinete kavez.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Ouch! Padded Thigh Sling with Hand Cuffs Black

    Jeste li spremni za užitak nove razine? Ova promjena pravila omogućuje vam da savršeno postavite svoje tijelo za duboku, zadovoljavajuću penetraciju i prepustite se uzbuđenju ograničenja. S podesivim trakama za zapešće i bedra, ovaj BDSM dodatak savršen je za dinamiku razmjene snage.

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bad Kitty Vibrating Speculum with LED Light

    Nova razina doktorskog igranja! Ovaj alat vibrira i također svijetli, tako da vam pomaže da vidite točno gdje želite ili trebate vidjeti. Dakle, ima integrirano LED svjetlo i možete ga unijeti vaginalno ili analno. Pomoći će vam da proširite rupu do 2 cm, a gornja oštrica je prozirna za bolji pregled!

    91,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Ouch! Kneeling Thigh Cuff Set Black

    S ovim setom manšeta za bedra koja kleče, možete pristupiti tijelu i intimnim područjima svog ljubavnika kada pričvrstite ove manšete oko njihovih bedara i gležnjeva, bez napora otvarajući njihove noge za istraživanje.

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Vegan Fetish Bed Restraint Set Black

    Čak i vegani imaju svoje fetiše! I zato brend Vegan Fetish dolazi na tržište s ovim prekrasnim kompletom za lisice na krevet s lisicama, koji izgledaju poput kože, ali definitivno nisu prošli ni kožu, jer su 100% vegani! Opremite se savršenim priborom za uzbudljive robovske igre i ispunite svoje fantazije. Kad još, ako ne sada?

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • OhMama Fetish Metal Chastity Lockable Cock Cage Size S

    Vrti li se vaš seksualni život oko BDSM-a i želite li svoj fetiš pretvoriti u užitak? Kolekcija OhMama donosi dodatke koji nisu samo funkcionalni, već i kvalitetni i ukusni. Što kažete na ovaj metalni kavez za penis? Izrađen je od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika i ima lokot s ključevima.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Oxballs MEGA SQUEEZE Ballstretcher Black

    Ergonomski nosač testisa u obliku pješčanog sata! Proizvođač se hvali da je najbolji rastezač testisa na tržištu, jer ima relativno širok ovalni unutarnji oblik i vrlo će senzualno zagrliti vaše mošnje. Izrađena je od visokokvalitetnog fleksibilnog flexTPR-a, tako da će zadržati svoje držanje tijekom cijelog vremena nošenja.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos 10 Folded Pinwheel Black

    Ukrcajte se na izvrsno putovanje s našim 10-preklopljenim crnim kotačem, senzacionalnim remek-djelom dizajniranim za poznavatelje užitka. Svaki zamršeno presavijeni kotač pomno je izrađen od izdržljivog nehrđajućeg čelika, osiguravajući čvrst i gladak dodir koji svaki trenutak pretvara u iskustvo uživanja. Ručka od nehrđajućeg čelika, završena elegantnim crnim slojem obloženim prahom, dodaje dodatni sloj sofisticiranosti ovom jedinstvenom alatu za osjećaj.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Ouch! Padded Thigh Sling Black

    Tražite više zadovoljstva između vas i vašeg partnera? Izrađena od PU kože, ova podstavljena remen za bedra dizajnirana je za pružanje maksimalnog užitka. Podstavljena potpora za vrat i bedra osigurava da vi i vaš partner možete provesti cijelu noć bez ikakve nelagode.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Rechargeable Nipplettes Black

    Želite li uzeti bar razmjene koristi i boli? Ove vibrirajuće bradavice su dizajnirane za vas! Imaju 12 funkcija vibracija i opremljene su skelom. Upotrijebite stimulaciju u napadu i otvorite novu iskru pritiskom na gumb!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Steel Retractor Device

    Volite li doktorske igrice? Kao dobar liječnik, morate se opremiti ovim posebnim alatom. Ova nosila izrađena je od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika i posebno je razvijena za osobnu upotrebu. Koristite ga za gledanje u vaginu ili anus, ovisno o tome u što gledate.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimba Gag with Silicon Ball and Headstrap 7583

    Sofisticirani kožni gag za cijelu glavu sa silikonskom kuglicom promjera 4,4 cm.

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Oxballs Morph Ball Stretcher Black

    Morph je nevjerojatna silikonska nosila za testise dizajnirana da genijalno rasteže vaše metke. Izrađena je od visokokvalitetnog Pure Platinum silikona, tako da je istovremeno predivno mekana, glatka i dovoljno čvrsta. Doživite intenzivne orgazme i ugodno istezanje s jednim od najdužih i najpopularnijih nosača loptica!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shots ManCage Model 24 Chastity Cage 3.5" 9cm Black

    Osjetite ultimativnu snagu kao držač ključeva najintimnijih dijelova vašeg partnera. Doživite najoslobađajuće osjećaje prilikom otvaranja brave. Sva kontrola je u rukama vašeg Dominanta.

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zado CatONine Flogger Black

    9 opasnih pletenih repova u jednom biču! Volite dominantno-pokornu zabavu i najviše uživate u njoj kada vas malo boli i pecka? Ovaj visokokvalitetni bič od mekane kože ima ručku koja udobno sjeda u vašu ruku zahvaljujući klinovima, kao i praktičnu završnu petlju. Zgrabi ga i zgrabi devet pletenih repova!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Brutus Cyborg Cage Chastity Cage Clear

    BRUTUS Cyborg Cock Cage prilagođeni je podesivi kavez za nevinost izrađen od čvrste plastike. Može se savršeno prilagoditi osobnoj veličini i stoga je vrlo pogodan za dulje nošenje. Ključar odlučuje - usuđujete li se predati ključ?

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos BDSM Deluxe 5 Item Kit Black

    Ono što mu je najvažnije da ispuni vaše uzbudljive BDSM želje! Ovaj luksuzni set će vas osvojiti svojim lijepim i elegantnim dizajnom. Diskretna i šarmantna crna torba/torba skriva ovratnik, uzicu, lanac za spajanje i manšete za zglobove i gležnjeve. Sve pažljivo izrađeno s pažnjom na detalje i fokusom na luksuz i funkcionalnost.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shots ManCage Model 21 Chastity 4.5" Silicone Cock Cage Black

    Birate li BDSM igrice? Nadamo se da ćete potpisati naknadni pečat! To će vam pomoći da očistite visokokvalitetni polikarbonat i silikon, koji je vrlo dobar, izdržljiv i hipoalergen. Ručice trodijelne jedinice savršeno su dizajnirane kao i elegantan, elegantan i ukusan dodatak.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Vac-U-Lock Mouth Gag

    Jesu li vaši snovi stvarno divlji i BDSM je vaša omiljena disciplina? Stoga, pazite, ovaj geg bi stvarno mogao dobro doći! Osim beze gaga za korisnika, VAC-U-LOCK također ima završni poklopac od nehrđajućeg čelika. Inače je izrađena od kvalitetne kože i podesiva mu je dužina. Koja je vaša prva Vac-u-lock ili Hang igračka koju ćete prvo pričvrstiti na nju?

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Rechargeable Nipplettes Purple

    Želite li zabrisati granicu između užitka i boli? Ove vibrirajuće stezaljke za bradavice dizajnirane su za to! Imaju 12 funkcija vibracije i potpuno su podesivi. Uživajte u naletu stimulacije i otkrijte nova iskustva pritiskom na gumb!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Oxballs Neo Tall Ballstretcher Black

    Što kažete na zadirkivanje testisa? Neo TALL je rastezač visokih testisa za svakoga s penisom koji već ima iskustva s istezanjem. Izrađen je od visokokvalitetnog čistog platinastog silikona, tako da je dovoljno čvrst, a istovremeno ugodno mekan i gladak. Uživajte u tome kako nevjerojatno pristaje iu svim sjajnim osjećajima povezanim s njim!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Steel Vibrating Balled Utheral Pin

    Vibrirajući iritans napravljen od čeličnih kuglica miluje vas ne samo u mokraćovodu, već i mirno na bilo kojem osjetljivom dijelu tijela. Dodatna stimulirajuća tekstura obećava pravilno pušenje, a visokokvalitetni nehrđajući čelik ima dug vijek trajanja i sigurnost.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Black Label Chain Whip With Built-In Plug Gold

    Treba li vašeg pokornog kolegu biti malo uplašen ili možda kažnjen? Ovaj metalni bič opasan je na prvi pogled! Na prvi pogled, ručka skriva čelične analne perle za senzualnu stimulaciju stražnjih vrata. Pređite bičem po tijelu sve dok se nakon dodirivanja hladnih zlatnih izvora ne pojave naježice onoga što može uslijediti.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos 3 Piece BDSM Set Reptile Gold/Pink

    Volite li luksuzne i prekrasne stvari? Ovaj BDSM set će vas osvojiti svojim nevjerojatnim dizajnom! Uključuje ogrlicu, uzicu i manšete za ruke i gležnjeve, gotovo sve što vam je potrebno za vašu BDSM kolekciju. Svi gadgeti izrađeni su od kvalitetne veganske PVC kože s prekrasnim zmijskim uzorkom koji ima neonsko ružičaste odsjaje, svidjet će vam se!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Black Label Brace Ball Gag

    Uz ovaj geg, domina ili dominantna osoba neće imati milosti prema svom dvojniku! Stavite loptu u usta, olabavite vijke, stavite dio od nehrđajućeg čelika i ponovno zategnite vijke. Glatka šipka nalazi se oko stražnjeg dijela vrata, a nehrđajući čelik bit će užitak proučavati. Pogodan je i za dugotrajno nošenje, a prije svega je nevjerojatno cool!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sportsheets Saffron Leash & Collar

    Sanjate li o nezaboravnim erotskim iskustvima? Potrebno ih je pripremiti i opremiti! Ova ogrlica s crno-grimiznim povodcem svakako će biti prikladan dodatak. Izrađen je od visokokvalitetne veganske kože i izgleda vrlo luksuzno, tako da će vaše igre biti ne samo seksi, već i sofisticirane.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Oxballs Airballs Air-Lite Ballstretcher Clear Ice

    Sanjate li o udobnoj nosiljci za testise? Airballs Air-Lite je ugodno mekan prsten za testise koji je ugodan za nošenje jer je lagan i fleksibilan. Ima nekoliko rupa koje sprječavaju brzo trošenje i čine nosiljku još udobnijom.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • OhMama Fetish Metal Hands Cuffs

    Vrti li se vaš seksualni život oko BDSM-a i želite li svoj fetiš pretvoriti u užitak? Kolekcija OhMama donosi dodatke koji nisu samo funkcionalni, već i kvalitetni i ukusni. Što kažete na ove metalne lisice s lokotima? Imaju predivan luksuzan izgled i iz njih će biti nemoguće izaći bez ključa!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fetish Collection Cock Cage I

    Zaključajte svoje zadovoljstvo! Ovaj kavez iz kolekcije Fetish ne samo da izgleda apsolutno sjajno, već svom nositelju pruža nenadmašne osjećaje koji proizlaze iz prisilne seksualne apstinencije. Nije tajna da vas kavezi sprječavaju u postizanju erekcije, a i najmanji pokušaj uzbuđenja boli!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Whipsmart GiD Deluxe Impact Play Set 3pcs

    Želite se igrati u mraku? S ovim modnim dodacima sigurno ćete zablistati! Ne dobivate tri u kompletu: bič, ukore i masku za oči. Uživajte u svom uzbuđenju i primamljivoj boli koju doživljavate s njima i dopustite im da unesu svjetlo u vaš erotski život!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Triune Ball Clamp

    Triune Ball Clamp savršen je alat za ljubitelje BDSM-a i fetiša koji uživaju u razigranoj i bolnoj obuzdanosti. To nije ništa drugo nego opasna drobilica testisa napravljena od izdržljivog materijala. Možete podesiti intenzitet stiska i tako prilagoditi pritisak stiska kako biste postigli maksimalno uzbuđenje. To je izvrstan alat za širenje vaših granica, poboljšanje vašeg erotskog iskustva i postizanje novih razina stimulacije.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Deep Throat Screwed Ball Gag

    Dokle ćeš dopustiti da ide ova glupost? Ovisi koliko vam je grlo duboko. Deep Throat Screwed geg podići će vaše BDSM igre na novu razinu. Izrađen je od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika i kože, što ga čini izdržljivim i udobnim za nošenje. Lopta se podešava pomoću vijaka, a na vama je hoćete li osigurati udobnost nositelju ili nositelju gage ili obrnuto.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 97 za 128 od 163 ukupno

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.