×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

BDSM i fetiš

Artikli 129 za 160 od 163 ukupno

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Kiotos Leather Collar with Leash Rainbow

    Volite luksuzne, a istovremeno elegantne i učinkovite dodatke? Ovo će oboje zadovoljiti vaše zahtjeve! Izrađena je od visokokvalitetne kože i ima povodac koji se može skinuti. Ipak, najbolja je lijepa kopča u duginom izgledu. I vašem pokornom kolegi će se svidjeti, to je sigurno!

    119 €

    43,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Oxballs Bullballs-2 Ball Stretcher Black

    Testisi diljem svijeta vole nosila Bullballs! Izrađena je od visokokvalitetnog silikona, ugodno je mekana i glatka te tako jamči udobno nošenje i nošenje. Njegov elegantan industrijski dizajn plijenit će vas na prvi pogled svojom jednostavnošću. Odgurnite jaja iz tijela i doživite intenzivnije orgazme.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Master Series Royal Vixen Leather Collar with Rhinestones Purple

    Ukrasite se ovom ekscentričnom kragnom i dajte svijetu do znanja što volite. Ljubičasto svjetlucavo kamenje stvara nevjerojatan izgled, a zahvaljujući njima, ovratnik je prikladan ne samo za nestašne večeri, već i kao dodatak svakoj odjeći. Uživajte u tom tajanstveno zavodljivom osjećaju kada ga nosite!

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Hünkyjunk GYROBALL Ballstretcher Bronze Metallic

    Fleksibilna i udobna nosila za testise! Gyroballs je vrlo mekan i fleksibilan i ima 8 super rastezljivih rebara koji osiguravaju maksimalno istezanje i prianjanje. Prilično je visok i širok, ali je i izvrsno prianjajući i vrlo udoban za nošenje. Izrađen je od flexTPR materijala i ima prekrasnu sjajnu površinu s daškom luksuza. Zato uživajte!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Ouch! Glow in the Dark Model 20 Cock Cage 3,5"

    Malo vam je dosadno u posljednje vrijeme? Stavite tome na kraj uz proizvode iz jedinstvene kolekcije Glow in the Dark by Ouch!. S njima ćete sve dane pretvoriti u posebne jer ćete doslovno zablistati. Samo ga uključite, isključite i uživajte u onome što želite, s ovim kavezom za penis na primjer. Zaključajte penis svog pokornog dvojnika u njega i lišite ga mogućnosti da se uzbudi!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Oxballs Neo Angle Ballstretcher Black

    Što kažete na zadirkivanje testisa? Neo SHORT je visoko rastezač testisa za sve s penisom koji žele gurnuti vrećicu prema gore i van, jer je model SHORT sužen. Izrađen je od visokokvalitetnog čistog platinastog silikona, tako da je dovoljno čvrst, a istovremeno ugodno mekan i gladak. Uživajte u nevjerojatnom pristajanju i svim sjajnim osjećajima koji dolaze s njim!

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Black Label Commanding Bondage Hook

    Želite li svog pokornog kolegu držati pod kontrolom? U tom slučaju ne smijete propustiti ovu udicu za ropstvo. Kuglica ove ultimativne naprave ubacuje se analno, a cijela udica je izrađena od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika. Može se koristiti na mnogo načina, pokušajte ih otkriti!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Oxballs Neo Short Ballstretcher Black

    Što kažete na zadirkivanje testisa? Neo SHORT je visoko rastezač testisa za sve s penisom koji još nemaju iskustva s istezanjem. Izrađen je od visokokvalitetnog čistog platinastog silikona, tako da je dovoljno čvrst, a istovremeno ugodno mekan i gladak. Uživajte u nevjerojatnom pristajanju i svim sjajnim osjećajima koji dolaze s njim!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimba Mouthgag with Opening and Stopper Black

    Želite li netradicionalni BDSM dodatak visoke kvalitete? Ovaj geg otvara vrata mnogim uzbudljivim mogućnostima. Izrađena je od kvalitetnog i na dodir vrlo mekanog silikona pa je ugodna i sigurna za nošenje. Ali najbolja stvar kod njega je čep pričvršćen na lanac, koji vas izravno potiče na igru s tekućinom. Ali kako ćete se nositi s njim u finalu ovisi o vama i vašoj iskrivljenoj mašti!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Oxballs Airballs Air-Lite Ballstretcher Black Ice

    Sanjate li o udobnom nosaču testisa? Airballs Air-Lite je ugodno mekan prsten za testise koji je ugodan za nošenje jer je lagan i fleksibilan. Ima nekoliko rupa koje sprječavaju brzo trošenje i čine nosiljku još udobnijom.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Hünkyjunk GYROBALL Ballstretcher Tar Ice

    Fleksibilna i udobna nosila za testise! Gyroballs je vrlo mekan i fleksibilan i ima 8 super rastezljivih rebara koji osiguravaju maksimalno istezanje i prianjanje. Prilično je visok i širok, ali je i izvrsno prianjajući i vrlo udoban za nošenje. Izrađen je od Plus+Silicon materijala i ima mat površinu koja će vas ispuniti osjećajem topline. Zato uživajte!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zado Leather Wrist Cuffs 2030705 Brown

    Volite li klasiku? Obožavat ćete ove lisice od prirodne kože! Vrlo su kvalitetne i čvrste te su izrađene od glatke kože tipičnog prirodnog izgleda sa srebrnim metalnim detaljima i D-prstenovima. Za visoku udobnost, imaju dvoslojni dizajn i uske šavove na rubovima. Osim toga, prirodna koža nije ni na koji način bojana niti voštana i s vremenom možete stvoriti prekrasnu patinu (rabljeni izgled).

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shots ManCage Model 26 Chastity Cage 4.5" 11,5cm Transparent

    Podigni svoju bdsm igru na višu razinu! Kontrolirati ili biti kontroliran, to je pitanje!

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Oxballs Balls-T Ballstretcher Black

    Glatko silikonsko rastezalo za testise koje nećete htjeti skinuti! Izrađen je od visokokvalitetnog čistog platinastog silikona, tako da je dovoljno čvrst, a istovremeno ugodno mekan i gladak. Uživajte u nevjerojatnom pristajanju i svim sjajnim osjećajima koji dolaze s njim!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimba Latex Play Mini Skirt 32cm Long Black

    Volite li nositi ovu seksi mini suknju od lateksa? Učinite li to, naglasit ćete svoju siluetu i karakter na opasno seksi način! Što je sljedeće? Na vama je, ali sigurno je da će vam suknja pomoći da ostvarite svoje lateks fantazije i ideje. Izrađena je od visokokvalitetnog lateksa, fleksibilna je i dobro pristaje. Priuštite si lateks efekt koji čini čuda.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Oxballs Buzz Squeeze Ballsack Intense Triple 360 Vibe-Clear

    Top Squeeze rastezač testisa najpopularniji je dodatak za sve koji vole živcirati svoja jaja. Savršeno pristaje i nudi snagu 3 vibratora koji će vas doslovno potresti. Zahvaljujući svom obliku i debljini učinit će vam ugodnim, a tlo će vam pasti od vibracija!

    119 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Oxballs Heavy Squeeze Weighted Ballstretcher Hot Pink

    Seksi igračka koja rasteže vaše testise zahvaljujući 3 utega! Stavite ga na vrećicu i stavite onoliko utega od nehrđajućeg čelika koliko se trenutno usuđujete u držač. Neosporna prednost ovih nosiljki je što ne vješaju utege, već ih ubacuju u odgovarajuće rupice, pa vas nigdje neće vezati. Uživajte u maksimalnom osjećaju!

    119 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Oxballs Heavy Squeeze Weighted Ballstretcher Black

    Seksi igra koja povećava vaše izjave pohvale 3 utega! Stavljate ga na vrećicu i stavite onoliko čeljusti koja se ne grije koliko želite da se smjesti na držač. Neosporna prednost ovih nositelja je što ih ne nose, jer smanjuju težinu crva, jer vas više nikada neće nositi. Uživajte uz maksimalnu oscilaciju!

    119 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Oxballs Heavy Squeeze Weighted Ballstretcher Space Blue

    Seksi igra koja povećava vaše izjave pohvale 3 utega! Stavite ga na vrećicu i stavite onoliko negrijane čeljusti koliko želite da se smjesti na držač. Neosporna prednost ovih nositelja je što ih ne nose, jer smanjuju težinu crva, jer vas više nikada neće nositi. Uživajte uz maksimalnu oscilaciju!

    119 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Guilty Toys Silay Vibrator & Whip Black

    Doživite vrhunski užitak i bol uz Vibrator & Whip Silay. Ova elegantna i elegantna crna igračka izrađena je od visokokvalitetnog silikona i poliestera za istinski zadovoljavajuće iskustvo.

    61,90 €

    45,90 €

    Nema na skladištu

  • Kiotos Penis Extender Hybrid Set Large

    Krenite na transformativno putovanje s našim vrhunskim proizvođačem penisa s bočnim punjenjem – sada dostupnim u Hybrid Setu, s poboljšanim mehanizmom držanja izrađenim od izdržljivog PVC-a i mekanim TPE prstenom za veću udobnost. Ovaj set uključuje i dodatne produžetke za one koje teže još većim veličinama.

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Penis Extender Hybrid Set Medium

    Krenite na transformativno putovanje s našim vrhunskim produživačem penisa s bočnim punjenjem – sada dostupnim u Hybrid Setu, s poboljšanim mehanizmom držanja izrađenim od izdržljivog PVC-a i mekanim TPE prstenom za veću udobnost. Ovaj set također uključuje dodatne produžetke za one koji teže još većim veličinama.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Master Series Clawed 5pc Sensation Play Rings Silver

    Zaronite u užitak s ovim setom prstenova s kandžama od 5 dijelova! Čvrst, nehrđajući čelik daje vam duge kandže na jednoj ruci da grebete, milujete, hvatate i stimulirate svog partnera! Ovaj set ima podesive prstenove za udobno i sigurno pristajanje za svakoga.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Master Series Dark Rods Silicone Penis Plug Set 3 pcs

    Set od 3 čepa pogodna za uretralne igre. Svaki ima drugačiju teksturu, a također i veličinu. Šuplje su, pa omogućuju ugodan prolaz tekućine. Zahvaljujući njihovom obliku, osjetit ćete uzbuđenje svake izbočine, mreškanja i utora dok se umetnu. Izrađene su od vrlo fleksibilnog silikonskog materijala koji je siguran za tijelo, ne sadrži ftalate i nije porozan. Možete ih koristiti sami tijekom masturbacije, ali i tijekom strastvenih trenutaka s partnerom.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Triune Spreader Truss Bar 30inch 76cm

    Štap pogodan za vezivanje igara raznih vrsta. Izrađena je od nehrđajućeg čelika i opremljena je prstenovima sa strane i u sredini. Možete ga koristiti po želji, vezati mu ruke ili noge, nema granica u vašoj mašti!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Easytoys Beginners Sex Set

    Prekrasan poklon set seks igračaka za žene ili zaljubljene parove koji žele istražiti svijet seks igračaka. Šarmantna poklon kutija sadrži uzbudljive igračke i dodatke koji su jednostavni za korištenje i zajedno premašuju cijenu cijelog paketa. Otkrijte nove strasti, senzacije i osjećaje!

    76,90 €

    45,90 €

    Nema na skladištu

  • Mister B Leather Ballgag Pink L

    Zar vaša oprema ne dobiva kvalitetan i kvalitetan gag? Ovo je od majstora B da budem u pravu! Izrađen je od 100% silikona najviše kvalitete, tako da je pogodan za sigurnost, netoksičan i neutralan okus. Remen je izrađen od kvalitetne kože i lijepo stoji na vašem gipsu. Koristi se za fitnes, naoblačenje i sve aspekte usta.

    80,90 €

    49,90 €

    Nema na skladištu

  • Brutus Volt Cage Electro Chastity Cage Clear

    BRUTUS Shock Cock Cage prilagođeni je podesivi kavez za nevinost izrađen od izdržljivog polikarbonata. Može se savršeno prilagoditi Vašoj osobnoj veličini i stoga je vrlo pogodan za dugotrajno nošenje. Ključar odlučuje - usuđujete li se predati ključ?

    76,90 €

    45,90 €

    Nema na skladištu

Artikli 129 za 160 od 163 ukupno

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.