×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

BDSM i fetiš

Artikli 65 za 96 od 211 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Kiotos Double Snap Hook 2 pack

    Dvostruki karabin za razne igre a posebno za lisice. Pakiranje sadrži 2 komada izrađena od kromiranog čelika. Ovaj nenametljiv dodatak dobro će doći – uvijek! Vjerujte nam.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bijoux Indiscrets Pom Pom Feather Tickler

    Puno je osjetljivih mjesta na vašem tijelu koja, kada se lagano trznete, jeza će vam proći niz leđa i slomiti koljena. Da li Vi to želite? Probaj! Poigrajte se s ovim laganim trncem, utopite svog dvojnika u poplavi osjećaja i otkrijte romantičnu, ali iznimno uzbudljivu avanturu.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Ouch! Urethral Sounding Metal Plug OU599 6mm

    Voli li zvuk? Uz ovaj dilatator voljet ćete ga još više! Ova nekonvencionalna i relativno riskantna zabava (stimulacija mokraćne cijevi iznutra) zahtijeva posebne alate poput ovog od kvalitetnog čvrstog metala, stimulira osjetljive živčane završetke i nudi nevjerojatna iskustva. Ne zaboravite uvijek na oprez, dezinfekciju i sterilizaciju!

    30,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • LateToBed BDSM Line Neoprene Style Flogger 48.5cm Black

    Linija namijenjena ljubiteljima najintenzivnijih i najmračnijih uživanja, uđite u Latetobed Bdsm Line i uživajte u svojoj seksualnosti kao nikada prije.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Ouch! Velvet & Velcro Adjustable Breathable Gag Black

    Preuzmite kontrolu i stavite ovaj gag na svog kolege! Podesiv je s čičak trakom i na vama će biti kada ga skinete sa svog roba i dopustite mu da priča. Gag je kao takav okrugao i ima rupice koje doprinose udobnosti. Pogodan je za početnike i napredne ljubitelje i njihove intenzivne BDSM scene.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LateToBed BDSM Line Mini Flogger 27cm Black

    Linija namijenjena ljubiteljima najintenzivnijih i najmračnijih uživanja, uđite u Latetobed Bdsm Line i uživajte u svojoj seksualnosti kao nikada prije.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Ouch! Crop HEART Small Black

    Želite li da vaš novi šamar ostavi nešto na vašem kolegi? Ova ljepotica brenda Ouch! ispunit će vam želje! Samo jedan veliki šamar i 3 srca na koži ostat će na ugodno bolan način. Dizajn slampera je elegantan i jednostavan za rukovanje, stoga dođite i nasjeckajte svog ljubimca kako treba.

    22,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Ouch! Paddle Love Black

    Šamar pun ljubavi koji zapravo može biti prilično loš! Pokažite koliko je duboka vaša ljubav i stvorite svoj dragocjeni ili dragocjeni otisak "ljubavi" na njegovom/njezinom tijelu. Izrađena je od jake i fleksibilne umjetne kože u koju ćete se zaljubiti. Pa kamo ide vaš prvi udarac? Preporuka za guzicu!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Cat Mask Open Mouth Black

    Opasno iritirajuća maska za mačke za ispunjenje vaših divljih snova i fantazija. Igrajte i uživajte u pravoj avanturi! Izrađena je od umjetne kože i s njom na tržište dolazi visokokvalitetni brend Kiotos.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Compact Cylinder Lock

    Posebna brava s parom ključeva prikladna za nove Kiotos Steel Chastity kaveze za penis.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Silicone Sound 12mm

    Kako bi bilo da možete opisati mokraćnu cijev iznutra i doživjeti uzbuđenje koje ide ruku pod ruku s malo boli? Zvuk privlači sve više ljudi koji su znatiželjni i nisu iznenađeni što sve treba probati! Samo zapamtite da jednostavno neće raditi bez kvalitetnih alata. Stoga će ovaj dilatator sa silikonskim grudima sigurno biti dobar za vaše tijelo. Neka vam izmami osmijeh na lice!

    22,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Ouch! Blindfold BITCH Black

    Što je genijalan dodatak za BDSM igrice? Uostalom, maska za oči! Ovo će lijepo pristajati vašoj pokornoj djevojci, jer je ukrašena kontrastnim crvenim BITCH natpisom. Sašiven je od umjetne kože i zahvaljujući gumici udobno pristaje. Pustite da se vaša kuja izgubi u mraku i radi s njom što god želite.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ToyJoy Metal Handcuffs Black

    Što je apsolutno neophodno na vašem noćnom ormariću? Uostalom, ove metalne lisice iz ToyJoya! Izrađene su od čvrstog i kvalitetnog metala, podesive su i šarmantno opasne crne boje.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fetish Submissive Mask Vegan Leather

    Fetish Submisie predstavlja kolekciju prekrasnih i kvalitetnih BDSM dodataka od veganske kože! Jeste li čeznuli za strastvenom večeri, kada dijelite uloge sa svojim kolegom i upoznajete tajne senzualnog ropstva? Masku za oči svakako ne smijete propustiti!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • OhMama Fetish Diamond Pattern Flogger Black

    Vrti li se vaš seksualni život oko BDSM-a i želite li svoj fetiš pretvoriti u užitak? Kolekcija OhMama donosi dodatke koji nisu samo funkcionalni, već i kvalitetni i ukusni. Što kažete na ovaj prekrasan bič u stilu ukora s ručkom s dijamantnom teksturom? Udahnite život svojim uzbudljivim fantazijama.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LateX Gloss Spray 400ml

    Nova guma ima puderastu/mat površinu. To je prirodan izgled lateksa. Međutim, vrlo ga je jednostavno uglačati. Ovaj sprej obavlja posao i daje gumenim predmetima super-sjajni završetak.

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Ouch! Crop BITCH Small Black

    Želite li da vaš novi šamar ostavi nešto na vašem kolegi? Ova ljepotica brenda Ouch! ispunit će vam želje! Dovoljan je jedan pravi šamar i riječ "KUJA" na koži će ostati na ugodno bolan način. Dizajn šamara je elegantan i jednostavan za rukovanje, stoga dođite i nasjeckajte svoje djevojke kako treba.

    22,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Secret Play Feather Tickler & Whip Black

    Pravo je vrijeme da isprobate ovaj novi dodatak namijenjen užitku s bičem s jedne strane i golicačem perja s druge strane.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Ouch! Luxury Paddle Burgundy

    Želite li biti strogi, ili je to elegantno i elegantno? Hvala, ovog šamana ne bi trebale dohvatiti vaše ruke. Moderan je, sofisticiran i ima prekrasnu dijamantnu površinu. Izrađen je od vinila i kože. Praktičan pojas čeka da vam se oko omota, stoga nemojte dugo čekati.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • OhMama Fetish Simplicity Small Wrist Restraints Black

    Vrti li se vaš seksualni život oko BDSM-a i želite li svoj fetiš pretvoriti u užitak? Kolekcija OhMama donosi dodatke koji nisu samo funkcionalni, već i kvalitetni i ukusni. Što mislite o ovim zadivljujuće izrađenim manšetama za zglob? Njihova ljepota je u njihovoj jednostavnosti i crvenim šavovima.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Taboom Infinity Blindfold Black

    Luksuzna kolekcija elegantnih BDSM dodataka i Taboom igračaka oduševit će sve one koji vole lijepe, sofisticirane i kvalitetne stvari. To uključuje ovu masku za oči, koja svom nositelju daje potpuni mrak. Sužavanje vida tada će pojačati ostala osjetila, dajući svim stimulacijama i eksperimentiranju novu dimenziju. Pripremite se za nove visine uzbuđenja!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Silicone Sound 9mm

    Kako bi bilo da popišate mokraćnu cijev iznutra i iskusite uzbuđenje koje ide ruku pod ruku s malo boli? Zvuk privlači sve više znatiželjnika i ne čudi što sve treba probati! Samo zapamtite da jednostavno neće raditi bez kvalitetnih alata. Stoga će vam ovaj dilatator sa silikonom koji je siguran za tijelo dobro doći. Neka vam izmami osmijeh na lice!

    22,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • OhMama Fetish Transparent Pacifier Gag

    Vrti li se vaš seksualni život oko BDSM-a i želite li svoj fetiš pretvoriti u užitak? Kolekcija OhMama donosi dodatke koji nisu samo funkcionalni, već i kvalitetni i ukusni. Što kažete na ovu prozirnu "dudu" geg? Svojim dizajnom savršeno će istaknuti submisivne kvalitete vas ili vašeg dvojnika!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bedroom Fantasies Bondage Tape 20m Black

    Niti jedna bondage igra nije potpuna bez multifunkcionalne bondage trake. Možete ga koristiti, na primjer, kao gugu ili kao manšete. Upotrijebite svoju maštu i mogućnosti su beskrajne!
    11,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Ouch! Urethral Sounding Metal Stretcher

    Birate li zvuk? Ovaj dilatator ćete voljeti još više! Ova nekonvencionalna i prilično riskantna zabava (stimulacija mokraćne cijevi iznutra) zahtijeva posebne alate kao što je ovaj. Stimulira osjetljive živčane završetke i svojim oblikom nudi nevjerojatna iskustva. Ne zaboravite uvijek biti oprezni, dezinficirati i sterilizirati!

    30,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • ToyJoy Metal Handcuffs Metal

    Što je apsolutno neophodno na vašem noćnom ormariću? Uostalom, ove metalne lisice iz ToyJoya! Izrađene su od čvrstog i kvalitetnog metala, podesive su i klasične su i elegantne srebrne boje.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Deluxe Bondage Rope 5m Black

    Kvalitetan konop trebao bi biti osnovni element vaše nestašne i opasne erotske opreme. Ovo uže Kiotos Deluxe vrlo je udobno jer je izrađeno od 100% poliestera i ima senzualnu finu teksturu. Hoćeš li ti vezati njega ili će on tebe? Ili ti nju ili ona tebe?

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • World Cage SFW Padlock

    SFW lokot za kaveze čistoće World Cage (i ne samo za njih). Nije prikladan za putovanja, jer se detektoru metala sigurno neće svidjeti, ali ga možete koristiti svugdje drugdje. Paket uključuje 2 ključa.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Classic Paddle Black

    Prekrasna crna šala za uzbudljivu kaznu. Udobno leži u ruci, čvrst je, a opet malo fleksibilan i izrađen od kvalitetne PU kože (PVC). Ovaj šamar jedan je od top Kiotos proizvoda, obogatite ga svojom BDSM kolekcijom.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Silicone Sound 10mm

    Kako bi bilo da možete opisati mokraćnu cijev iznutra i doživjeti uzbuđenje koje ide ruku pod ruku s malo boli? Zvuk privlači sve više ljudi koji su znatiželjni i nisu iznenađeni što sve treba probati! Samo zapamtite da jednostavno neće raditi bez kvalitetnih alata. Stoga će ovaj dilatator sa silikonskim grudima sigurno biti dobar za vaše tijelo. Neka vam izmami osmijeh na lice!

    22,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Darkness Flexible Cock Rings Triple

    Želite li uživati u nezaboravnoj noći punoj strasti? Potrebno je opremiti se čvrstom i dugotrajnom erekcijom! U tome će vam pomoći ovaj trostruki prsten od visokokvalitetnog TPR-a i gume. Ostvarite nevjerojatne osjećaje s njim i nosite ga oko dna penisa i testisa.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Ouch! Tie Me Up Black

    Takvu kravatu još nemate u svom ormaru! Veže se oko vrata, ali oko ruku vaše pokorne polovice. Zavežite joj ruke iza njegovih leđa i budite erotski kreativni, vaša će vam dominacija šaptati što dalje, pa je poslušajte.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 65 za 96 od 211 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.