×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Seks igračke za žene odgađanje orgazma silikon

Artikli 33 za 64 od 148 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Otouch Airturn2 Masturbator

    OTOUCH AIRTURN2 Dobivanje simuliranog oralnog seksa na zahtjev nikad nije bilo jednostavnije! To je neophodno za muškarca koji iznenada ima seksualni interes bilo da gledate ili spavate, dugo pritisnite tipku za uključivanje kao kod zvučnika ili "Alexe" i cilj je milovati glavu...

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rebel Remote Controlled Penis Extension

    Srećom, nedostaje li vam dodatnih 8 inča i vibracija? Ova fleksibilna navlaka za penis s daljinskim upravljačem marke Rebel će čuti vaše želje! Pomoći će vam da dođete u formu i zadovoljit će ne samo vas, već i vašeg partnera, jer će masivni žir pružiti produžetak od 8 cm! Pustite ga da tijesno pristaje, poduprite vašu erekciju i uhvatite ga za testise da ne padne!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Magic Motion Dante II Smart Wearable Ring

    Znate li kako svoje vođenje ljubavi učiniti još boljim? Donesite ovaj jedinstveni vibracijski prsten iz Magic Motiona i kontrolirajte njegove funkcije putem aplikacije na svom telefonu. Njezin će klitoris razveseliti senzualnim vibracijama i pružiti mu dužu i jaču erekciju. Izuzetno je elastičan i ugodan za nošenje. Birajte između 10 različitih funkcija vibracije ili otkrijte beskrajne mogućnosti aplikacije!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Velv'Or Rooster Jason Size Adjustable Firm Strap Design Cock Ring Black

    Želite li uživati u čvršćoj erekciji? U tome će vam pomoći pijetao Jason. S njim možete podesiti hvat prema svojim zahtjevima, jer je prsten podesiv na 5 različitih veličina. Vrlo je jednostavan za rukovanje, a zahvaljujući kvalitetnim materijalima bit će vrlo udoban za nošenje. Otkrijte dinamična iskustva!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shots Toys Endless Cockring Regular Black

    Snažan i istovremeno mekan silikonski prsten brenda Shots Toys poboljšat će vašu seksualnu izvedbu već prilikom prve upotrebe. Nosi se na korijenu penisa, a može se koristiti i u kombinaciji s kondomom. Ovim erekcijskim prstenom će oba partnera biti oduševljena, ona će biti oduševljena njegovom dugom i čvrstom erekcijom, a on će uživati u prekrasnom intenzivnom vrhuncu.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Boners Liquid Silicone Ball Stretcher Grey

    Želite li da vaša priroda izgleda još seksi? U ovoj elegantnoj nosiljci za testise bit će još muževniji! Relativno je širok i izrađen od mekog i fleksibilnog silikona, koji je kvalitetan i vrlo izdržljiv. Nosite nosila tijekom divljih seksualnih avantura i otkrijte nova iskustva.

    30,90 €

    29,99 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Premium Silicone Ring Set

    Zadovoljite sve zahtjeve svog kolege s ovim erekcijskim prstenovima popularnog brenda California Exotics. Set sadrži 3 komada prstenja različitih veličina (srednje, velike i ekstra velike) i njihovo nošenje osigurat će vam zaista snažnu i dugotrajnu erekciju o kojoj ste do sada mogli samo sanjati.

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Couples Choice RC Couple's Vibrator 2 Purple

    Zajedno do vrhunca! Ova igračka za parove kombinira prsten za penis i testise s fleksibilnim vibratorom i stimulatorom klitorisa. Nakon što se prstenovi postave na penis i testise, ravni vibrator stimulirajuće teksture smjestit će se na penis i učiniti penetraciju ugodnijom. Dame, bez brige, zahvaljujući valovitom stimulatoru i klitoris će doći na svoje. Zaključak - ovo će biti opojna stimulacija za sve!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Blush Performance Silicone Camo Cock Ring Blue

    Žudite za dužom i čvršćom erekcijom? Isprobajte Blush Camo prsten za erekciju, koji je mekan i fleksibilan, pa vam jamči maksimalnu udobnost. Ravna je pa neće kliziti i izrađena je od mekog silikona pa će vam biti stvarno udobna. Uživajte u dužem vođenju ljubavi, zaslužili ste!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • The Screaming O Charged Ohare Rabbit Vibe Pink

    Oboje ćete uživati u ovom zecu! Ugodno povlači korijen svog penisa i oko testisa, a njezine uši će uzbudljivo vibrirati na njezinom klitorisu. Izrađena je od silikona pa je izvanredno fleksibilna i ne samo da savršeno pristaje na penis, već se i ušima prilagođava ženskom tijelu. Ima 10 moćnih funkcija vibriranja, puni se putem USB-a i jedva čeka voditi ljubav s vama!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Heavy Gear Cock Ring & Ass Plugs

    Erekcijski prsten s teškim čepovima za (analnu) stimulaciju!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Paloqueth Vibrating Double Penis Ring with Remote Black

    Vjerojatno već znate da će uz vibrirajući prsten vaše vođenje ljubavi biti još bolje i intenzivnije, ali vjerojatno samo tražite onaj pravi. Imamo sjajne vijesti za vas - već ste ih pronašli! Dvostruki vibrirajući prsten Poloqueth ima sve što vam treba od takvog pomagala. Ima prsten za penis i testise, snažan motor, osjetljivo vibrira na klitorisu, izvrsno pristaje, fleksibilan je, vodootporan i daljinski upravljan. On je taj!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Alpha-Pro 7X P-STRAP Milker Vibrating Prostate Stim with Cock & Ball Harness

    Prepustite se ispunjenju i uživajte u osjećaju kada se vaša prostata intenzivno zaglađuje apsolutno preciznim pokretom. A želiš li nešto više? Alpha-Pro 7X P-STRAP također masira vašu branu i steže vaš penis i testise u odgovarajuće rupe. Uživajte u jačim i dužim erekcijama, senzualnim vibracijama i što je najvažnije preciznom pokretu vrha uređaja koji cilja na vašu prostatu.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Na zalihi

  • NS Novelties Renegade Infinity Ring Black

    Otvorite intenzivniji raj s ovim duplim prstenom iz NS Novitete. Flexibilene se koristi tako da vaše količine mogu udobno sletjeti. Izrađen je od visokokvalitetnog silikona, koji je također siguran za tijelo. Stvorite svoju erekciju i recite dobro.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Admiral Beaded Extension Blue

    Sanjate li o većem užitku, doslovno? Rukav čvrsto grli vaš penis, povećavajući obujam i maksimizirajući uzbuđenje. Njegova globularna tekstura u kombinaciji sa senzualnim stiskom koji povećava erekciju pripremit će zapanjujuće iskustvo za njega i nju. U izuzetno fleksibilan materijal zaljubit ćete se na prvi dodir, a završni prsten pružit će dovoljnu potporu i potporu.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zero Tolerance Teal Tickler

    Uživajte u stilu, intenzivno i razigrano. Ovaj erekcijski prsten jača vašu erekciju i intenzivno trza partnerov klitoris. Izrađen je od svilenkasto mekog silikona koji je fleksibilan i prilagođava se vašoj veličini. Tada ćete jednim gumbom pokrenuti intenzivnu vibraciju i dobra vožnja može početi!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zero Tolerance Black Tie Affair Cock Ring

    Želite li uživati u duljoj erekciji i senzualnim vibracijama? Stavite ovu klasičnu erekcijsku petlju, prilagodite hvat svojim potrebama i uključite vibracije u kojima će vaš partner uživati dok vodite ljubav. Uživajte u svim svojim erotskim fantazijama i vodite ljubav uzbudljivo i dugo!

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Love To Love Flux Ring Cockring Black

    Flux Ring je prekrasan prsten za penis i testise, koji će vam pružiti ugodnu stimulaciju prilikom nošenja. Omogućit će vam lagani pritisak na vaš penis, što će ojačati i produžiti vašu erekciju i ujedno odgoditi vrhunac. Nevjerojatno je fleksibilan i udoban za nošenje, stoga ga isprobajte!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimba Latex Play Quatro Cock Ring and Ball Splitter Black

    Prsten za penis i testise koji se sastoji od 4 prstena različitih veličina! Najveći prsten (4 cm) nosite tik uz tijelo, drugi oko penisa i preostala dva mala dijela testisa. Uživajte u osjećaju ograničenog protoka krvi, što će osigurati još čvršću i tvrđu erekciju kao i intenzivniji vrhunac.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Velv'Or Rooster Ragnar Lasso Design Cock Ring Black

    Želite li biti ponosni na svoju čvrstu erekciju? U tome će vam pomoći Rooster Ragnar petlja. Zahvaljujući kliznom dijelu, držač možete podesiti prema vašim zahtjevima. Vrlo je jednostavan za rukovanje, a zahvaljujući kvalitetnim materijalima bit će vrlo udoban za nošenje. Otkrijte dinamična iskustva!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shots Toys Double Ring Booster Black

    Zašto je erekcijska petlja zajamčeno udobna za sve? Zato što je podesiv i prilagođava se svakoj veličini. Ova petlja je čak dvostruka! Izrađen je od visokokvalitetnog crnog silikona i podržat će vašu erekciju do maksimalne tvrdoće. Brzo se i jednostavno oblači i skida te je savršen za dugotrajno nošenje.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zero Tolerance Ultimate Silicone Lasso

    "Kupite čips, čeka vas produžena vožnja !!!" Kupite erekcijsku petlju za produženo jahanje! Njime povucite penis u korijenu i osigurajte čvršću i dužu erekciju te intenzivniji orgazam.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey Pleasure Overload Wicked Weekend

    Doživite snagu uzbuđenja kao i junake strastvenog romana Pedeset nijansi sive! Priča puna BDSM-a inspirirala je i ovaj trio erotskih igračaka koje će poboljšati vaše ljubavne igre. Silikonski vibrator miluje G-točku, podesiva erekcijska petlja odgađa vrhunac i golica klitoris, a prozirni masturbator s 2 kraja ugađa kitu. Doživite kako je započeti savršenu predigru i voditi ljubav!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dorcel Maximize Ring

    Patite li od preuranjene erekcije ili jednostavno želite potrajati još malo? Nudimo vam jednostavno, ali učinkovito rješenje, a to je ovaj erekcijski prsten, zahvaljujući kojem ćete svoje performanse podići na maksimalnu razinu.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimba Latex Play Triple Cock Ring Black

    Jedinstveni tri prstena za penis i testise! Sva tri prstena koja ga čine čvrsto su pričvršćena jedan za drugi i imaju različite promjere. Najveći (4 cm) nosi se tik uz tijelo, drugi (3 cm) stavlja se oko testisa, a najmanji (2 cm) na penis. Uživajte u osjećaju ograničenog protoka krvi, što će osigurati još čvršću i tvrđu erekciju kao i intenzivniji vrhunac.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dream Toys Elite Joel Black

    Elegancija i izvedba zajedno? Da! Joel vibrirajući prsten iz kolekcije Prestige isticat će se na vašem noćnom ormariću zahvaljujući luksuznoj kombinaciji crnog mekog silikona i zlatnih detalja. Nudi vam 7 vibrirajućih uzoraka i 3 brzine u kojima će klitoris uživati dok vodite ljubav. Penis se tada povlači u korijenu i oko testisa, pa će se zalijepiti čak i tijekom divljeg djelovanja. Svi će voljeti Elite igračke!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Hot Octopuss Pulse Solo Lux

    Svestran i svjetski popularan muški stimulator sada u Luxe setu! Octopuss Pulse je popularna oscilirajuća igračka koja se ističe nepogrešivim funkcijama i potpuno se razlikuje od svih ostalih muških igračaka na tržištu. U ovom setu, osim samog stimulatora, pronaći ćete i praktičnu kontrolnu narukvicu s kojom ćete još više uživati u savršenim oscilacijama.

    259 €

    159 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bswish bcharmed Basic Wave Black

    Poboljšajte svoje vođenje ljubavi! Ovaj mekani i fleksibilni vibrirajući prsten dizajniran je tako da savršeno odgovara muškoj prirodi, dok uzbudljivo iritira partnerov klitoris prilikom vođenja ljubavi. Izrađen je od visokokvalitetnog silikona koji je ugodan i za osjetljiva područja. Birajte između 5 značajki vibracije i zajedno uživajte u blaženim vrhovima!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Bullseye Blue

    Satisfyer Bullseye s podesivom veličinom od silikona osigurava trajno uživanje tijekom ljubavi zahvaljujući učinku zagušenja. Snažne vibracije na suženom stimulatoru klitorisa također se mogu kontrolirati pomoću besplatne aplikacije Satisfyer Connect.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Adrien Lastic Lingus Max Powerfull & Irresistible Cockring Violet

    Snažni Lingus vibrirajući prsten brenda Adrien Lastic učinit će erotska iskustva ugodnijima svim strastvenim parovima. Ima snažan motor koji za vas vibrira u 3 različita načina rada, izrađen je od super mekog, udobnog i fleksibilnog silikona, ergonomskog je oblika i diskretno je tih. Zato ga obucite i dopustite da vaše svakodnevno vođenje ljubavi učini izvanrednim iskustvima!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Ultra Soft Dual Ring Black

    Žudite za još intenzivnijim iskustvima? Ultra Soft Dual Ring je za svakoga! Poslužit će početnicima i naprednim ljubiteljima koji će voljeti njegov ugodan i fleksibilan silikonski materijal. Proširite svoju izdržljivost s njim, osjećajte se osjetljivijim i ugodite svom partneru nevjerojatno senzualno snažnom erekcijom.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Elastic Joy Violet

    Model Satisfyer Elastic Joy opremljen je s 2 motocikla i fleksibilnim studentima pa se može vidjeti u raznim oblicima. Pročitajte više kao partnerski vibrator, erekcijski prsten i vibrator za nanošenje - Elastic Joy se mijenja za svakoga.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja

Artikli 33 za 64 od 148 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.