×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Seks igračke za žene odgađanje orgazma silikon

Artikli 97 za 128 od 148 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Sport Fucker Silicone Steel Fusion Ring Boost Xlarge

    Revolucionarni i zvjezdani erekcijski prsten! Fusion kolekcije su erekcijski prsten od visokog i mekog tzv. tekućeg silikona i neutralnih metalnih dijelova za četvrto tromjesečje. Ne vaša erekcija će postati četvrtina, a bacač će se pojačati!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Happy Rabbit Rechargeable Vibrating Rabbit Cock Ring Purple

    Ako želite napraviti nešto novo sa svojim kolegama, želite li spavati? Prsten za erekciju je odličan za sve! A kako se radi o prstenu, Sretni Zec će sa svojim meko zarađenim ušima zadržati klitoris i moliti da sustigne ljubav ljubavi. Na isti način lagani prsten gura penis, čime se održava njegova erekcija i umnožava grlo. Nema potrebe da se klonite!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Blush Anal Adventures Platinum Anal Plug with Vibrating C-Ring Black

    Tražite li nove mogućnosti za analni užitak? Isprobajte jedan od proizvoda iz kolekcije Anal Adventures! Ova igla za igre u paru i solo igre genijalno je povezana s vibrirajućim prstenom za penis jednom snažnom brzinom vibracije. Uživajte u kombinaciji osjećaja gdje se igla opušta u guzici, a prsten jača i produžuje erekciju!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sport Fucker Revolution Ring Stretch Combo Set Black

    Dva revolucionarna prstena za penis i testise dizajnirana upravo da oduševljavaju vaše tijelo. Poklapaju se s oblinama ovih intimnih mjesta, rastezljive su i spremne povećati vašu izdržljivost i užitak. Nosite samo jedno ili oboje istovremeno i učinite dobro sebi i svom kolegi, pogled na vaše posuđe s ovim prstenovima bit će uistinu neodoljiv.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Hercules Penis Sheath III Black

    Volite li dvostruku penetraciju i senzualne vibracije za to? Ovaj vibrirajući prsten za erekciju oduševit će vas s 10 vibrirajućih funkcija, kao i kontrakcijom penisa, podržavajući tako erekciju i odgađajući vrhunac. Osim toga, ponudit će vam loptice za slasno ugodan prodor koji morate doživjeti!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sport Fucker Silicone Steel Fusion Ring Boost Large

    Revolucionarni i zvjezdani erekcijski prsten! Fusion kolekcije su erekcijski prsten od visokog i mekog tzv. tekućeg silikona i neutralnih metalnih dijelova za četvrto tromjesečje. Ne vaša erekcija će postati četvrtina, a bacač će se pojačati!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Partner Box 2

    Satisfyer kutija za partnere učinit će još zabavnijim vođenje ljubavi: s partnerskim Joy Double vibratorom i prstenom za penis Royal One, oba partnera uživat će u senzualnim vibracijama. Obje igračke mogu se kontrolirati pomoću aplikacije Satisfyer Connect.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Love To Love Hero Ring Adjustable Cock Ring Black

    Trebate malu pomoć oko izdržljivosti i snage erekcije? Ring Hero učinit će vas seks herojem! Pričvršćuje se na penis ili testise i pruža blagi pritisak kako bi vaša erekcija bila jača. Ugodno je mekana na dodir i ugodna za nošenje. Osim toga, podesiv je, tako da vam odlično stoji!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sport Fucker Revolution Ring Stretch Combo Set Clear

    Dva revolucionarna prstena za penis i testa dizajnirani da nadahnu vaše tijelo. Prekrivaju obline ovih intimnih mjesta, povećavajući vašu održivost i korisnost. Nosite samo jedan ili oba i učinite dobro sebi i svojim kolegama, gledajući svoje ocjene s ovim komadićima za prsten, provjerite da nisu otporni.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Malesation Vibro Spanning Ring Black

    Sanjate li o boljoj erekciji i dužem i intenzivnijem vođenju ljubavi? Ovaj vibrirajući prsten za erekciju dat će život vašim snovima! Uvlači penis, što jača i produžuje erekciju, a istovremeno će njegova 2 unutarnja motora s 10 vibrirajućih funkcija milovati ili klitoris ili testise tijekom seksa. Uživajte u svojoj strasti do kraja!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bswish bcharmed Basic Wave Orchid

    Učinite svoju ljubav boljom! Ova mehanika i fleksibilni vibrirajući prsten dizajnirani su na način da je odgovor muške prirode ohrabrujući, sve dok razdražljivo iritira klitorisne partnere na ljubav prema ljubavi. Izrađen je od visokokvalitetnog silikona, koji je pogodan i za osjetljiva područja. Uzmite 5 brendiranih vibracija i uživajte jedni u drugima uz vesela legla!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Steel Beaded Silicone Ring Set

    Sanjate li o čvršćoj erekciji i intenzivnijoj ekstazi? Ovaj par prstenova će vam ostvariti san! Izrađene su od robusnog silikona, koji je nadopunjen zrncima od nehrđajućeg čelika, koji još više pridonose stimulaciji. Povećajte svoju izdržljivost, osjetljivost i snagu i uživajte u zadivljujućem putovanju u orgazmičnu zemlju čuda.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Triple Ball and Cock Ring

    Penis prsten i testisi u isto vrijeme, ukrasite se njime! Može se prikladno podesiti i možete uživati u njegovoj fleksibilnosti. Promjer prstenova testisa je 3 cm, a izrađeni su od silikona i ABS plastike.

    22,90 €

    13,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Cock Rings 60 pack

    Erekcijski prstenovi za sve penise! Ovaj praktični set sadrži 4 vrste prstenova za erekciju koje svatko želi na svom udu. Svjetlije su malo fleksibilne i bit će posebno udobne za početnike, dok će iskusniji ljubitelji voljeti nositi tamnije prstenje, koje je nešto jače. Paket držite na noćnom ormariću tako da se morate samo ispružiti i izvući!

    119 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Happy Rabbit Stimulating USB Rechargeable Rabbit Love Ring

    Mislite li da nema boljeg seksa? Ovaj vibrirajući prsten poput zeca uvjerit će vas u suprotno. Sastoji se od zečjih ušiju i 2 prstena koji zatežu testise i penis te tako produljuju i jačaju erekciju. Uši će tada senzualno stimulirati klitoris intenzivnim vibracijama do nevjerojatnog orgazma. Istražite, uživajte i eksplodirajte!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Black Velvets Silicone Ring & Plug with Vibration

    Jer dvoje je više od jednog! Ovom igračkom zadovoljit ćete svoj analni i penis, jer povezuje vibrirajući dildo s erekcijskim prstenom i tako vas zamišlja u uzbudljivom zahvatu. Izrađen je od svilenog silikona i svidjet će vam se na prvi dodir. Odbacite svaku tugu i zamijenite je za zadovoljstvo.

    45,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dream Toys Romance Ivy Ruby Red

    Luksuzan izgled, prepoznatljiva rubin crvena boja i performanse koje oduzimaju dah, ovo je kolekcija Romance. To uključuje ovaj elegantan i romantičan vibrirajući prsten za zadovoljstvo oba partnera. Fleksibilan je pa će dobro pristajati na penis, a njegova dijamantna tekstura, uz vibracije, iritirati će klitoris tijekom vođenja ljubavi. Uživajte u vođenju ljubavi još malo i povećajte svoje iskustvo!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Nexus Forge Single Adjustable Lasso Silicone Cock Ring Black

    Trebate li ojačati svoju erekciju? Nema problema, s ovom visokokvalitetnom petljom za erekciju iz Nexusa, sve će uspjeti! Podesiv je, tako da ne morate brinuti hoće li biti prevelik ili mali. Pomoću "slide to fit" kuglica prilagodite preuzimanje i prepustite se dugom uzbuđenju i neponovljivom vrhuncu!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Vibrating Rabbit Love Ring

    Želite li krenuti na uzbudljivo putovanje kako biste otkrili nova iskustva? Samo uz lijepe i kvalitetne alate marke Fifty Shades! Ovaj vibrirajući prsten sa zečjim ušima izvrstan je dodatak za vođenje ljubavi! Pomilovat će klitoris s 15 uzoraka vibracija i 5 intenziteta vibracija, a razveselit će ga i penis koji vješto uvlači prsten. Igrajte se s njim tijekom predigre ili solo igrica, ali svakako isprobajte kako je to doživjeti zajednički orgazam.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Emerald Love Luxurious Cock Ring

    Želite li uživati u ukusnoj i kvalitetnoj erotskoj igrački? Ne propustite šarmantnu kolekciju Emerald Love koja sadrži seksi gadgete prekrasnog dizajna koji će vam se svidjeti! Ovaj lagano fleksibilan vibrirajući prsten podržat će erekciju i istovremeno stimulirati klitoris ili testise tijekom seksa zahvaljujući 10 vibrirajućih funkcija za uzbudljivu raznolikost.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Oxballs Big Ox Cockring Eggplant Ice

    Tražite li nešto što će vam ne samo pomoći u podizanju samopouzdanja, već će vam pružiti i najbolje osjećaje? Veliki OX je ovdje! Njegova genijalna širina zaista će držati vaše posuđe, a materijal PLUS + SILIKON jednostavno će vas uhvatiti jer je fleksibilan, gladak i mekan. Uživajte u udobnosti i seksi izgledu!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dorcel Fit Ring Adjustable Cockring Black

    Tražite li erekcijski prsten koji savršeno razumije vašu veličinu? Najbolja opcija je jednostavno podesivi prsten koji podešavate prema osjećajima koji želite. Vrlo je jednostavan za rukovanje, a dva silikonska sloja donose ne samo jaču erekciju, već i udobnost.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dorcel Stronger Ring Cockring Black

    Tražite pouzdan prsten za čvršću i dužu erekciju? Ovaj Dorcel prsten za erekciju neće vas razočarati! Izrađena je od super glatkog i udobnog silikona i pogodna je za sve veličine. Sakriva 3 metalna dijela, zahvaljujući čemu je još učinkovitiji, jer će se penis pravilno skupiti, a vaša erekcija će trajati dulje, a pritom ćete biti ugodno stimulirani.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LateToBed Romeri Ring + Vibrating Bullet Silicone Black

    Tražite li način da još više intenzivirate svoja ljubavna iskustva i možda čak postignete zajedničke vrhunce? Mnogi parovi su se kladili na vibrirajući prsten, a mi čista srca možemo reći da je to čudo koje će promijeniti vaš ljubavni život. Romeri prsten je izrađen od svilenkasto mekog silikona i ponudit će vam jednu snažnu brzinu vibracije kojoj nećete moći odoljeti!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Boners Cock Ring With Steel Core

    Želite li dužu i čvršću erekciju, intenzivnije orgazme i svu dodatnu stimulaciju? Sve to možete imati uz prsten od Bonersa. Izrađena je od mekog silikona i skriva dva čelična dijela za senzualnu stimulaciju. Napravljena je od mekog silikona, tako da je predivno savitljiva i samo je trebate navući da bi vam se želje ostvarile!
    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Hidden Desire Bangers Soft Silicone Stud C-Ring

    Žudi li vaša priroda za avanturom? Upoznajte ga s ovim zanimljivim prstenom za erekciju od mekog i fleksibilnog silikona. Udobno i čvrsto steže penis u korijenu i produljuje njegovu erekciju, a potom i intenzivan vrhunac. Uživajte u jednostavnom, ali učinkovitom i visokokvalitetnom prstenu za vaš penis!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Je Joue C-Ring Cock Ring Set 3 pack

    Tri luksuzna silikonska prstena za erekciju za najbolju i najdulju erekciju! 3 različite veličine daju vam mogućnost kombiniranja i eksperimentiranja s različitim osjećajima. Savršen je set za svakog muškarca koji želi poraditi na svom uzbuđenju i uživati ne samo u dugoj erekciji, već i u najintenzivnijim orgazmima!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Blush Anal Adventures Platinum Anal Beads with Vibrating C-Ring Black

    Tražite li nove mogućnosti za analni užitak? Isprobajte jedan od proizvoda iz kolekcije Anal Adventures! Ove analne perle su genijalno povezane s vibrirajućim prstenom penisa jednom snažnom brzinom vibracije. Uživajte u kombinaciji osjećaja gdje vam perle opuštaju u guzici, a prsten jača i produžuje vašu erekciju!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Velv'Or Rooster Drake Double Ring Design Cock Ring with Vibrating Bullet

    Dvostruki mekani vibrirajući prsten za još intenzivniji užitak! Njegov jedinstveni dizajn nudi korištenje na razne načine, a vibracije se mogu usmjeriti na testise ili se prepustiti svom ljubavnom partneru. Uživajte u otkrivanju svih mogućnosti nošenja i uživajte u novim uzbudljivim iskustvima.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Elite 12X Enhancer Green

    Pitate se kakva je ovo zanimljiva igračka? To je silikonski rebrasti vibrator koji se može puniti i ima 12 funkcija vibracije za podrhtavanje koljena. Zahvaljujući prstenu, možete ga staviti na penis, što će apsolutno pojačati užitak i erekciju, a duži nazubljeni dio ostaviti da iritira klitoris prilikom penetracije. Nevjerojatan alat za početnike i erotske stručnjake!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics 10 Bead Maximus Ring Blue

    Obično prstenje nije za vas i sanjate o maksimalnom blaženstvu? Isprobajte Maximus prsten s njegovim jedinstvenim oblikom i teksturom! S njom možete učinkovito višestruko povećati svoje zadovoljstvo, predivno je fleksibilna i obrubljena hrabrim perlicama. Postavlja se iza testisa i na penis te ga ugodno zateže, jačajući njegovu izdržljivost i erekciju. Uključite vibracije i birajte između 12 funkcija koje su spremne svaku damu poslati u raj kroz orgazmičku stimulaciju klitorisa!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Happy Rabbit Rechargeable Vibrating Rabbit Cock Ring Pink

    Ako želite napraviti nešto novo sa svojim kolegama, želite li spavati? Prsten za erekciju je odličan za sve! A kako je to prsten, Sretni Zec će svojim meko zarađenim ušima napraviti klitoris i moliti da sustigne ljubav ljubavi. Na isti način lagani prsten gura penis, čime se održava njegova erekcija i umnožava grlo. Nema potrebe da se klonite!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 97 za 128 od 148 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.