×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Seks igračke elektrostimulacija

Artikli 65 za 96 od 125 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Zeus Electrosex E-Stim Pro Silicone Vibrating Anal Plug with Remote

    Doživite uzbuđenje elektrostimulacije s ovim šokantnim i vibrirajućim čepom za guzu koji će vam pokazati vrhunac šokantne analne igre. Nevjerojatno je razigran, izrađen od visokokvalitetnog silikona i opremljen funkcijom elektrostimulacije za koju vam neće trebati nikakav izvor energije. Pa zgrabite daljinski i prepustite se “poškakljanju” iza stražnjih vrata.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mystim Tristan Plug

    Mystim Tristan je vaginalna i analna sonda s neobično velikim čeličnim kontaktnim točkama koje savršeno ravnomjerno emitiraju električne impulse.

    103,90 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ElectraStim Flux Stimulator Unit

    Nadovezujući se na uspjeh svojih nedavnih izdanja proizvoda, tim u ElectraStim-u nastavlja s inovacijama i ažuriranjem svoje linije proizvoda potpuno novom visokoučinkovitom stimulatorskom jedinicom: Flux.

    489 €

    309 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Oxballs Sacksling-2 Cocksling Ballbag Clear

    Upoznajte Sackslinga 2, koji je sada bolji od vašeg konkurenta. Vrlo je glatka i fleksibilna, tako da će vaši testeri biti u dobrom stanju, a unatoč tome nikada neće preživjeti! Kada čitate svoj penis, nosite ovo čudo, o sebi, u svakom trenutku možete biti sigurni da vidite da je kao vaša druga koža i da postane stanje vašeg erotskog tretmana.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zeus Electrosex Possessor Electro Scrotum Sack

    Possessor će vam dati sve što vam je potrebno za nepredvidivu igru.

    109 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • E-Stim ElectroPebble XPE Pack

    Volite li elektrostimulaciju? I ne biste li željeli novi resurs, koji je stvarno neophodan za ove igre? ElectroPebble XPF je paket koji sadrži sve što vam je potrebno uključujući petlje za penis i flange elektrode za vaginalnu ili analnu upotrebu. Nabavite ga po super povoljnoj cijeni i zadovoljite svoju proždrljivost.

    489 €

    309 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Oxballs Nutter Electro Ball Sling Transparent

    Dajte svojim testisima nevjerojatan šok uz Nutter Electro Sacksling. Ovaj genijalni uređaj donosi najbolje od različitih svjetova i tako stvara jednu apsolutno fantastičnu seks igračku.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimba Electro Plug Small Bi-Polar 80mm 7867

    Silikonski čep od mekog silikona marke Rimba. Ima 2 crna vodljiva dijela koji će poslati najugodnije elektrostimulacijske udare na vaša osjetljiva područja. Ovaj pin je bipolaran i dolazi s olovnim kabelom s konektorom od 2,5 mm. Zapamtite da ako ga ne povežete ni s jednim od izvornih pogona, neće raditi. Možete birati između modela 7850, 7880 i 7890.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • E-Stim Python Ball Torture Board

    2 pozlaćena električna kontaktna jastučića i podesivi pritisak, što mislite da će to učiniti s penisom i testisima? Samo zamisli! Python može savršeno stisnuti i još uvijek dati elektrostimulirajuće udarce. To je opasan alat, stoga pazite da zauvijek ne mučite svoj ponos ili svog kolege!

    369 €

    229 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Impulse Intimate E-Stimulator Petite Wand

    Kolekcija erotičkih igračaka Impulse Intimate je tu da vas demontira ne samo uz provjerene vibracije, već i uz sve popularnije značajke elektrostimulacije. Stoga će vam ovaj vibrator ponuditi 5 strastvenih načina elektrostimulacije i 7 vibriranja s odvojenom kontrolom. Usudite se doživjeti elektro-uzbuđenje!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mystim Terrific Truman Vibrator Naughty Pink

    Nešto poput najljepšeg dječaka u boy bendu. Nešto poput prirodne ljepote. Nešto više. Mystim Terrific Truman vibrator je snažan, atraktivan, diskretan i savršen. Samo uz njega orgazmične emocije eksplodiraju u vama zahvaljujući dva motora, genijalnom obliku i svilenom materijalu. Prihvatite poziv na orgazmični ples.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Estim Dual Kegel Exerciser Blue

    Volite spajati ugodno s korisnim? Nošenjem ovih loptica u utrobi nećete samo ojačati mišiće zdjeličnog dna, već ćete uživati i u uzbudljivim vibracijama i elektrostimulaciji čiju razinu ćete birati putem kontrolera. Trening zdjeličnog dna nikada nije bio tako zabavan i učinkovit! Ne pristaj ni na što, želiš najbolje.

    149 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Taboom Prick Stick Electro Shock Wand

    Taboomova luksuzna kolekcija modernih BDSM dodataka i igračaka oduševit će sve koji vole lijepe, sofisticirane i kvalitetne stvari. Ovo također uključuje ovaj alat, koji možete koristiti za učinkovito kažnjavanje vašeg neposlušnog kolegu. Prick Stick glasno pucketa i iskri kada dođe u dodir s kožom, a također i lijepo bode. Ostavljamo vama na kojem dijelu tijela ga želite koristiti!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zeus Electrosex Amplifier Cock & Ball Strap with Penis E-Stim

    Još uvijek tražite nešto novo što bi vas bacilo na koljena? Upravo ste ga pronašli! S ovom igračkom pošaljite stimulirajući elektricitet ne samo na korijen vašeg penisa i testisa, već i na osjetljivu uretru zahvaljujući fleksibilnom silikonskom dilatatoru koji se prilagođava vašim konturama. Bipolarna električna stimulacija će stoga skinuti ne samo vanjski dio vaše posude, već i unutarnji. Koliko ćeš izdržati?

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • E-Stim Moaner Flanged Electrode

    Moaner elektroda temelji se na našoj najprodavanijoj Flanged elektrodi, ali ima malo duži vrat i veću glavu. Tako se zove jer je jedan od našeg testnog tima rekao da ju je to natjeralo na stenjanje!!!. Glava omogućuje lako prodiranje i značajno se osjeća kada se umetne, ali nije prevelika kada se koristi i vaginalno i analno, a velika baza s prirubnicom osigurava da elektroda ne može prodrijeti predaleko.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zeus Electrosex E-Stim Pro Silicone Vibrating Egg with Remote Control

    Doživite uzbuđenje elektrostimulacije s ovim šokantnim i vibrirajućim jajetom za vanjsku i unutarnju stimulaciju! Nevjerojatno je razigran, izrađen od visokokvalitetnog silikona i opremljen funkcijom elektrostimulacije, za koju vam neće trebati nikakav izvor, jer će dva snažna unutarnja motora podnijeti sve. Zato zgrabite kontroler i prepustite se "zagolicanju".

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • F-Machine Gigolo Fuck Machine Pink

    Elegantna, elegantna, sofisticirana i seksi ružičasta. Ne biste često koristili ove riječi da opišete stroj koji je dizajniran da vas pojebe. Međutim, F-stroj su razvili laboratoriji u Velikoj Britaniji i pokazao je svijetu ono što se prije smatralo nemogućim. Zahvaljujući najnovijim tehnologijama, sada vas možemo upoznati s vašom novom osobnom robotskom jebenom GIGOLU.

    979 €

    649 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mystim Real Deal Neal eStim Vibrator Black

    Voliš li prave dečke? Onda ćete voljeti Real Deal Neal! Njegovo seksi tijelo krije snažan motor s 8 programa vibracije, 5 načina elektrostimulacije i posebnim programom za vježbanje dna zdjelice. Ako se dogodi da ostane bez soka, jednostavno ga napunite putem USB kabela. Uživajte u njegovom uzbudljivom dizajnu i značajkama!

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mystim Bal(l)Zac Ball Dildo

    Jackpot za anal ili vaginu! Ovaj ekstra dugi dildo od loptica oduševit će vas svakim dubljim umetanjem, ali i elektro-stumulacijom. Bal (l) zac je izrađen od prvoklasnog aluminija i lako ga možete grijati ili hladiti. Dođite i uživajte u lopti za loptom i jedinstvenom užitku izazvanom strujnim udarima.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ElectroShock Cock Ring C-spot Massager Black

    Svaka igračka iz nove kolekcije erotskih uređaja ElektroShock spremna je stimulirati vaše živčane završetke električnim impulsima koji će vam pokazati potpuno novu i jedinstvenu razinu uzbuđenja. Glavna prednost ElektroShock proizvoda, kao i ovog prstena za erekciju, je u tome što vam neće trebati nikakav dodatni vanjski izvor, tako da možete uživati u funkcijama elektrostimulacije bez dodatne opreme.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • XouXou Remote Controlled Vibrating E-Stim Butt Plug Black

    Želite otkriti nove osjećaje iza svojih stražnjih vrata? Ova igla će vas očarati svojom funkcijom elektrostimulacije, kao i vibracijama. Ima prepoznatljive utore, robusnu ručku i razinu funkcija koju diktirate putem kontrolera. Zaljubite se u dodir mekog silikona i poludite od radosti i uzbuđenja nakon što iskusite elektrostimulirajuću funkciju.

    99,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zeus Electrosex Bum Shock E-Stim Silicone Anal Plug Black

    Donesite šokantnu elektro-stimulirajuću zabavu u svoj anal! Ova silikonska igla ima klasični oblik za jednostavno umetanje i udobno nošenje. Koristeći žice koje su dio paketa, spojite ga na svoj izvor elektrostimulacije i osjetit ćete trnce i uzbudljive šokove. Usudite se to učiniti!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ElectraStim Silicone Noir Rocker Large Butt Plug

    ElectraStim analni utikač dizajniran je za nevjerojatnu upotrebu bez ruku. Ima jednostruku zakrivljenost i donji dio od 2 mm na dnu kože omogućuje spajanje na ElectraStim oprugu.

    159 €

    109 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mystim Flexing Flavio Prostata Stimulator

    Bez obzira koji dan imate i kakvo je vaše raspoloženje, Flavio će uvijek biti tu da vam učini dobro ili još bolje. Igrat će se s vašom prostatom i zahvaljujući svojoj fleksibilnosti ispunit će i najtajnije želje. Jedinstvena tehnologija Flex & Stay osigurava da možete udobno savijati Flaviu u položaj koji vaše tijelo zahtijeva.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mystim Pearly Pete Corona Strap

    Otkrijte užitke koje skrivaju ove 3 pozlaćene kuglice i pustite ih da se poredaju oko vrha vašeg penisa. Vaš će žir preplaviti pulsirajući i trnci, koji će vam svojim intenzitetom pružiti savršenu električnu stimulaciju.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mystim Groovey George e-stim dildo

    Ovaj masivni dildo Gloovey George najveći je i najmoćniji od cijele marke Mystim. Stimulirat će i vaginu i analni ponajviše zbog svojih respektabilnih dimenzija, ali svakako i zbog elektrostimulacije.

    189 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • E-Stim A-Box 2

    Bitan resurs za igre elektrostimulacije povezane sa zvukom. Njegova uporaba je vrlo jednostavna i učinkovita u isto vrijeme. Ovo je poboljšana verzija prvog Aboxa i ima manju veličinu, što ga čini lakšim, ali i snažnijim, a njegov mikrofon ima osjetljiviji odziv.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ElectraStim Solid Metal Cock Ring Set 5 Sizes

    Povećajte svoje orgazme i intenzitet svojih erotskih igrica s ElectraRings setom erekcijskih prstenova. Riječ je o unipolarnim prstenovima koji vam daju snažne kontrakcije, stimulaciju oklopom cijelom dužinom penisa i tako savršeno nadopunjuju vašu masturbaciju, predigru, ali i oralni seks. Osim toga, neki muškarci imaju toliko intenzivne osjećaje sa sobom da je nošenje dovoljno za postizanje orgazma bez ruku.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mystim Proper Finn Urethral Sound

    Volite li stimulirati uretru iznutra? Što kažete na pokušaj elektrostimulacije ovog mjesta? Proper Finn je tanak i gladak stimulator sa zaobljenim vrhom. Izgleda elegantno i pružit će vam gorko-slatki užitak zahvaljujući snazi električne energije. Odvažite se i uživajte!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Estim Remote Teaser Purple

    Volite li spajati ugodno s korisnim? Nošenjem ovog stimulatora u maternici ne samo da ćete ojačati mišiće dna zdjelice, već ćete uživati iu uzbudljivim vibracijama i elektrostimulaciji čiju razinu birate putem kontrolera. Trening dna zdjelice nikada nije bio tako zabavan i učinkovit! Ne pristajte ni na što, želite najbolje.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ElectraStim Silicone Noir Rocker Small Butt Plug

    ElectraStim analni čep dizajniran je za zadivljujuću upotrebu bez ruku. Ima jedinstvenu zakrivljenost i utičnice od 2 mm na dnu koje omogućuju spajanje na bilo koji ElectraStim izvor.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ElectroShock E-stim Cockcage Black

    Prestanite žudjeti za intenzivnijim BDSM igrama i učinite svoje snove o moći i patnji stvarnošću jednom zauvijek. Kvalitetan polikarbonatni kavez za čistoću izvrstan je način za kontrolu seksualnosti vašeg partnera. Ne samo da sprječava erekciju, već prije svega ima funkciju elektrostimulacije. Neće mu trebati nikakav vanjski izvor, samo kontroler na koji spajate kavez i koji će birati intenzitet.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 65 za 96 od 125 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.