×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Seks igračke elektrostimulacija

Artikli 97 za 125 od 125 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • ElectraStim Maxi Electro Butt Plug L

    Idealan analni čep za sve biljne darove za uživanje u sreći i ograničeni stisak njezine analne korisnosti. Elektrostimulacija ovom iglom će vas usrećiti!

    229 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mystim Sleak Freak eStim Vibrator Black

    Klasik s jedinstvenim značajkama. Ovaj divni glatki vibrator pružit će vam sve što poželite. Snažan je, au isto vrijeme vrlo tih, ponudit će vam 8 programa vibracije i 5 nevjerojatnih načina elektrostimulacije plus program za vježbanje dna zdjelice. A kada ostane bez snage, jednostavno ga napunite putem USB kabela.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ElectraStim Silicone Noir Flexible Sound 5mm

    Jeste li iskusni drznik i volite elektro-seks kao i stimulaciju mokraćne cijevi iznutra? Ova fleksibilna sonda će vas jako razveseliti! Izrađen je od patentiranog vodljivog silikona i njegova je misija donijeti ugodne elektro-osjećaje. Nije bitan oblik i veličina penisa, sonda se savršeno prilagođava vama, uživat ćete u svakom djeliću!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ElectroShock Electrogel 50ml

    Specijalni Electrogel za vaše omiljene elektrostimulativne igrice. Možete ga nanijeti na kožu ili igračku i povećati doživljaj elektrostimulacije s njim zahvaljujući njegovoj vodljivosti. Mala količina će biti dovoljna jer sadrži mliječnu kiselinu i soli, koje učinkovito povećavaju vodljivost. Još intenzivnije uživajte u elektrostimulaciji!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mystim Cable 4mm Bananajacks

    Mystim okrugli utikač (muški) → 4 mm Banana utikač (muški)

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • E-Stim Vyper 2 Cock Torture Board

    Obožava li CBT igrice? Ova vrhunska igračka prvo će vas jako zainteresirati, a onda se i dobro zabaviti! To je elektrokompresioni uređaj s 4 pozlaćena kontaktna jastučića postavljena na dvije kompresijske ploče. Stavite Vyper 2 na svoj penis i uživajte u drobljenom i električnom užitku.

    299 €

    179 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mystim Cable Female Mystim to Female 2mm Bananajacks

    Mystim okrugli utikač (ženski) → 2 mm utikač (ženski)

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mystim Extra Spiny Spencer Pinwheel 5 Wheels

    Na prvi pogled više izgleda kao nešto što pripada kuhinji. Istina je suprotno! Ova nevjerojatna elektrostimulacijska igračka s malim kotačima pružit će vam jedno od najugodnijih uzbuđenja, sve na vašem tijelu.

    129 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ElectraStim Kix Electro Sex Stimulator

    Konačno, tu je i pristupačan izvor elektrostimulacije prikladan za početnike! Njegov rad je vrlo jednostavan, kompaktan je, lagan i ima dovoljne performanse. KIX je zabavan, uzbudljiv i nudi vam razne značajke.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ElectraStim Silicone Fusion Viper Cock Shield

    Jeste li pali na elektrostimulaciji? Fusion Viper je elektrostimulirajući prsten na penisu koji vas čvrsto grli oko penisa i daje vam ukusnu elektrostimulaciju kroz trnce ili intenzivne eksplozije. Nosite ga dok se samozadovoljavate, igrate se sa svojim kolegom ili imate seks, bit će to elektro-vožnja!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ElectroShock E-stim Crop Black

    Svaka igračka iz nove kolekcije erotskih uređaja ElektroShock spremna je stimulirati vaše živčane završetke električnim impulsima koji će vam pokazati potpuno novu i jedinstvenu razinu uzbuđenja. Glavna prednost ElektroShock proizvoda, kao i ovog biča, je što vam neće trebati nikakav dodatni vanjski izvor, tako da možete uživati u funkcijama elektrostimulacije bez dodatnih dodataka.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ElectraStim Sirius Silicone Noir Prostate Massager

    Muškarci isprobana igračka koja će vam poslužiti jedinstveno i zarazno iskustvo koje će dovesti do orgazma bez ruku. 10 cm duljine tijela poigrat će se s vašom prostatom, a drugi dio stimulatora će u međuvremenu stimulirati branu. Neka vaš analni podlegne senzualnom pulsiranju u besprijekornom ritmu po vašem izboru.

    139 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mystim Spiny Spencer Pinwheel 1 Wheel

    Idete li na električnu stimulaciju i želite li je kombinirati s pomalo bolnim igrama? Upoznajte Spiny Spencera iz popularnog brenda Mystim.

    87,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • E-Stim Electro Straps

    Jeste li podbacili elektrostimulaciju i želite proširiti svoju kolekciju pomagala? Ovo je par podesivih tekstilnih remena na penisu s maksimalnom površinom kontakta koju čine unutarnje žice. Prije upotrebe ih malo navlažite i po potrebi upotrijebite za mljevenje.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • E-Stim New Black Collection Large

    Ova igračka će se svidjeti posebno naprednijim ljubiteljima elektrostimulacijskih igara. Uživajte u punom osjećaju i divljoj elektrostimulaciji u svom proždrljivom analu ili vagini željnoj uzbuđenja. Sofisticiran sferni oblik, kvalitetan materijal i luksuzna satenska obrada, takva je New Black!

    279 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mystim Sultry Subs Receiver Channel 4

    Sultry Subs Receiver je dodatak za Cluster Buster, s kojim možete koristiti elektroničko upravljanje elektroničkim dijelom. Ovo je baza koja vam omogućuje upravljanje omiljenim elektro-seks igračkama iz Mystime. Dopustite da vas iritira ili muči neograničenim brojem od onoliko koliko možete koristiti isti gadget. Odaberite samo željeni program i provjerite korištenje Sultry Subs-a ispod glavnog kanala (1-8).

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mystim Egg-Cellent Egon Lust Egg S

    Egg-Cellent jaje omogućuje vrlo duboku penetraciju i stimulaciju rodnice pri svakom pokretu mišića. Također dobivate nevjerojatnu elektrostimulaciju, a rezultat može biti samo zapanjujući orgazam.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mystim Hop Hop Bob eStim Vibrator Black

    Savršena dvostruka stimulacija s Bobom! Ovaj šarmantni vibrator u stilu zeca, koji misli i na klitoris, krije snažan motor s 8 programa vibracije, 5 načina elektrostimulacije i posebnim programom za vježbanje dna zdjelice. Ako se dogodi da ostane bez soka, jednostavno ga napunite putem USB kabela.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ElectraStim Silicone Noir Flexible Sound 7mm

    Jeste li iskusni drznik i volite elektro-seks kao i stimulaciju mokraćne cijevi iznutra? Ova fleksibilna sonda će vas jako razveseliti! Izrađen je od patentiranog vodljivog silikona i njegova je misija donijeti ugodne elektro-osjećaje. Bez obzira na oblik i veličinu penisa, sonda će se savršeno prilagoditi vama i uživati ćete u svakom njezinom djeliću!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ElectraStim Silicone Noir Explorer Finger Sleeves

    Volite li elektrostimulacijske igrice i želite li produbiti mogućnosti istraživanja osjetljivih mjesta? Isprobajte ove Noir Explorer navlake za prste! Provodljive su i izrađene od silikona, možete ih nositi obje istovremeno kao par ili kombinirati s drugom unipolarnom igračkom. Koristite vodljivi gel kako biste osigurali najbolji kontakt s kožom, koji će vam pokazati nove mogućnosti elektrostimulacije.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mystim Sultry Subs Receiver Channel 5

    Sultry Subs Receiver je dodatak za Cluster Buster, s kojim možete koristiti elektroničko upravljanje elektroničkim dijelom. Ovo je baza koja vam omogućuje upravljanje omiljenim elektro-seks igračkama iz Mystime. Dopustite svoju masnoću ili mučenje s neograničenim brojem od što više jaja u gadgetu. Odaberite samo željeni program i provjerite korištenje Sultry Subs-a ispod glavnog kanala (1-8).

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mystim Right on Ron eStim Vibrator Black

    Ron će uvijek biti na pravom mjestu u pravo vrijeme, tj. tvoja G-točka! Ima poseban oblik za precizno ciljanje G-točke i njezinu stimulaciju vibracijama te nevjerojatnu funkciju elektrostimulacije. U svom genijalno oblikovanom tijelu krije snažan motor s 8 programa vibracija, 5 načina elektrostimulacije i posebnim programom za vježbanje dna zdjelice. Ako se dogodi da ostane bez soka, jednostavno ga napunite putem USB kabela.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • MotorBunny Original Sex Machine + Link Bluetooth Bundle

    Žudite za intenzivnom stimulacijom? Samo naprijed! Zove se MotorBunny i radi se o super moćnom aparatu za seks, koji je stvarno ugodan za korištenje i zahvaljujući nastavcima uvijek je drugačiji. Možete diktirati razinu vibracije i brzinu daljinskim upravljačem ili možete preuzeti aplikaciju na svoj telefon i postaviti vlastite načine vibracije i rotacije, ili možete povjeriti telefon svom partneru i dopustiti mu da kontrolira vaše uzbuđenje s druge strane svijeta.

    1.349 €

    1.149 €

    Nema na skladištu

  • Brutus Volt Cage Electro Chastity Cage Clear

    BRUTUS Shock Cock Cage prilagođeni je podesivi kavez za nevinost izrađen od izdržljivog polikarbonata. Može se savršeno prilagoditi Vašoj osobnoj veličini i stoga je vrlo pogodan za dugotrajno nošenje. Ključar odlučuje - usuđujete li se predati ključ?

    76,90 €

    45,90 €

    Nema na skladištu

  • Zeus Electrosex Power Cage E-stim Cock and Ball Sheath

    Jeste li ljubitelj električne stimulacije? U tom slučaju ovaj rukav za penis će vas potpuno očarati. Kompatibilan je sa bilo kojim Powerbox Zaus sustavom i pružit će vam e-stimulaciju cijelog penisa kao i partnera ako ga koristite u kontaktu.

    68,90 €

    45,90 €

    Nema na skladištu

  • Mystim Egg-Cellent Egon Alu Lustegg

    Egg-Cellent jaje omogućuje vrlo duboku penetraciju i stimulaciju rodnice pri svakom pokretu mišića. Također dobivate nevjerojatnu elektrostimulaciju, a rezultat može biti samo zapanjujući orgazam.

    139 €

    54,90 €

    Nema na skladištu

    Rasprodaja
  • Mystim Charging Chester eStim Silicone Dildo

    Prepustite se uživanju i maženju! Uz fleksibilnu lutku Chester brenda Mystim moći ćete uživati u klasičnom blago zakrivljenom obliku, prekrasno ugodnom silikonskom materijalu i nadasve u jedinstveno uzbudljivoj elektrostimulaciji. Vodljive površine su s obje strane i da, vaša vagina ili analni će poludjeti!

    119 €

    76,90 €

    Nema na skladištu

    Rasprodaja
  • ElectraStim Jack Socket Electro Socket

    Muške elektro igračke za seks napredovale su daleko u posljednjih 10 godina i zahvaljujući modernoj tehnologiji, u mogućnosti smo stvoriti nove revolucionarne igračke koje još više pomiču erotske granice e-stima.

    169 €

    109 €

    Nema na skladištu

  • XouXou Remote Controlled Vibrating E-Stim Love Ball Black

    Želite li otkriti nove osjećaje i poigrati se s mogućnostima jajeta koje možete imati u javnosti? Ovo jaje će vas očarati svojom elektrostimulirajućom funkcijom kao i vibracijama. Nudi vam 3 načina elektrostimulacije i 7 načina rada vibracije, pri čemu se razina funkcija diktira preko kontrolera. Zaljubite se u dodir mekog silikona i poludite od radosti i uzbuđenja nakon što iskusite elektrostimulirajuću funkciju.

    91,90 €

    49,90 €

    Nema na skladištu

Artikli 97 za 125 od 125 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.