×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Seks igračke za žene ekstra jake vibracije silikon

Artikli 97 za 128 od 346 ukupno

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • LELO Elise 2 Black

    Vibrator punog tijela sa svilenkasto glatkim završetkom

    229 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Strong One Ring Vibrator

    Strong One prsten za erekciju od ugodnog i nježnog silikona osigurava veću izdržljivost i odgodu ejakulacije. Osim toga, duboke vibracije stimuliraju oba partnera u isto vrijeme, a kao bonus, njima se može upravljati pomoću aplikacije.

    76,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Gigi 2 Pink

    GIGI™ 2 je najpopularnija verzija najpopularnijeg vibratora. GIGI je ikada stvoren aparat za stimulaciju intimne G-točke.

    149 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • VIVE Enora Purple

    ENORA, dvostrani, pulsni štap i vibrator, ima vibrirajuću glavu štapa sa 10 funkcija i vibrirajuću ručku s pulsnim valom sa 10 funkcija, što ga čini sveobuhvatnim savršenim alatom za uživanje. 2 motora dat će vam preko 100 mogućih jedinstvenih postavki za igru.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Butterfly Remote Rocking Penis Purple

    Snažan, puni kontakt Venus Butterfly Rocking Penis je mini stimulator koji pruža maksimalnu pokrivenost vaših erogenih zona.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Mona 2 Purple

    MONA™ 2 je nadograđena verzija popularnog LELO vibratora za G-točku koji daje puni osjećaj, sada sa 100% povećanom snagom vibracije uz potpuno vodootpornu svestranost.

    179 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Magic Motion Fugu Red

    Budite kontrolirani bez obzira gdje se nalazite uz našu aplikaciju Magic Motion. Praktičan džepni vibrator za klitorisnu i vaginalnu stimulaciju kojim se lako upravlja jednim pritiskom na tipku. Ovaj mini vibrator može se puniti putem USB-a i pruža Vam snažne vibracije u nizu od 7 uzoraka.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Elegance Heating Vibrator Posh Black

    Ovaj elegantni vibrator G-točke ima novu generaciju F1 super snažnog motora koji vibrira pri nevjerojatnih 7200 okretaja u minuti. Sadrži 10 jedinstvenih funkcija vibracije (7 uzoraka vibracije, s 3 različite razine intenziteta) koje će pružiti vrstu nevjerojatnog orgazma kakvu svaka žena zaslužuje.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Butterfly Remote Venus G Pink

    Pripremite se da budete gurnuti u svijet stimulacije punim kontaktom s Venus Butterfly silikonskim daljinskim upravljačem Venus “G”™. Sada već svjetski poznata kolekcija Venus p​o​t​e​n​t​i Butterfly ponovno je to učinila s intimnim oblikom, savitljivim masažerom G-točke i 12 intenzivnih funkcija vibracije. Raširite krila i zadirkujte u pokretu sa zadivljujućim dometom daljinskog upravljača do 32,5 stopa (10 m)!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Vibes Power Flower

    Neka meke latice Power Flower plešu oko osjetljivih područja dok vas vibracije u svilenkastoj silikonskoj dršci uvode u ekstazu. Savršen za uranjanje u blago svog tijela i buđenje erogenih zona!

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • NS Novelties Renegade Deep Stroker Black

    Zamislite duboko uzbuđenje, zadovoljstvo koje vreba cijelo vaše tijelo i entuzijazam koji oponaša pravi seks. Zamislite da masturbirate s renegade Renegade Deep Stroker vibratorom. Njegov prekrasan raspon pokreta u kombinaciji s vibracijama jednostavno vas vodi u raj. Osim toga, punjiva je i izrađena od udobnog silikona najviše kvalitete.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Vibrating Prostate Plug with Cock Ring 594881 Blue

    Želite prakticirati savršenu seksualnu izvedbu i istovremeno uživati u intenzivnim orgazmima? Ovaj punjivi stimulator prostate i lenjika povezan je s erekcijskim prstenom, tako da će ponijeti sva vaša osjetljiva mjesta u show. Uživajte u 10 moćnih načina vibracija, stimulacijskih žljebova i daljinskog upravljača, bit će to prava vožnja!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • We-Vibe Jive Electric Pink

    Uživajte u zabavi i uzbuđenju Jivea, vijesti iz We-Vibea. Riječ je o vibratoru koji se kontrolira aplikacijom, tako da se možete prepustiti solo igri bez ruku ili povjeriti kontrolu svom partneru koji je možda na drugom kraju svijeta, a i dalje je strastveno iritantan. Dodajte malo avanture svom intimnom životu i ne dopustite da upadne u dosadnu rutinu, u tome će vam pomoći Jive.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys The Hammer Blue

    Reputacija prethodi ovom plavom čekiću, koji probija put do vrata najvećeg zadovoljstva. Hammer je vibrator realnog oblika i natprirodne sposobnosti. Možete ukrotiti ovog vibrirajućeg i udarnog borca pomoću upravljačke ploče na dnu. Svakako birajte između 3 mogućnosti vibracije!

    109 €

    74,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • CONTROL by Sir Richard's Silicone Twin Turbo Stroker

    Izrađen sa snagom da stvara utjecaj, CONTROL nudi tehnologiju za poboljšanje masturbacije i podizanje intimnih iskustava. Silicone Twin Turbo Stroker dizajniran je za ultimativnu solo stimulaciju tako što tijesno okružuje penis ugodnom toplinom i snažnim vibracijama dvostrukih metaka strateški postavljenih na vrhu i dnu.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Adam & Eve Intimate Curves Rechargeable Wand

    Punjiva masažna glava šarmantnog oblika. Doživite savršeno uzbuđenje i jedinstvenu snagu ove luksuzne igračke. Izrađen je od svilenkasto mekog silikona i nudi vam 10 razina vibracija. Njegov ergonomski oblik jamči jednostavno rukovanje i vodootporan dizajn pod tušem.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Ina Wave Pink

    Opustite se s prvim aparatom za masažu vaše kože. Vrlo intimna naslovnica prsta, znam ono "dođi k meni".

    229 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • We-Vibe Moxie

    Zadržite svoje omiljene vibracije uz klitoris cijelo vrijeme i ostanite uzbuđeni. We-Vibeov moxie je diskretan, senzualan, iritantan i sladak. Zahvaljujući magnetu, udobno stane u sve gaćice, a njegove tihe vibracije bit će uočljive samo vama ili vašem ljubavniku, kojem povjeravate ili kontroler ili aplikaciju u svom mobitelu i tako mu dajete kontrolu nad svojim užitkom.

    189 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • FUN FACTORY Tiger G5 Turquoise

    Nijedna žena ne može odoljeti Tigru! Poticanje prepoznatljivog gubitka težine i zakrivljenosti legla donijet će intenzivne vibracije, vaša G točka bit će točka buldoga. Tražite li divlju iskru? Uz turbopunjač možete život tigra tigra sa živom energijom koja će vas odvesti do legla. Glasate li za svog ljubavnika? Iskoristite neočekivano intenzivnu stimulaciju od postupnog uvođenja - s Tiger Tigerom imamo malo čitanja bliže.

    109 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Royals The Dutchess Thumping Purple

    Nećete li se jednostavno zadovoljiti nečim i sanjati o moćnoj igrački s pulsirajućim pokretima? Royals The Dutchess će čuti vaše želje! Pogodan je za stimulaciju klitorisa i vagine. Ima zaobljeni gornji dio koji olakšava umetanje, dok će vam mekani silikon učiniti ugodnim i udobnim. Birajte između 10 različitih značajki!

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • The Screaming O Rechargable Vibrating Plug XL Black

    Flertuj sa svojim dupetom i upoznaj ga s ovim prijateljem. Vibrirajući analni čep iz The Screaming O klasičnog je oblika, punjiv i slušat će vas putem daljinskog upravljača. Sadrži snažan motor s 20 funkcija i izrađen je od visokokvalitetnog silikona koji je udoban, ugodan i fleksibilan.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Lovense Exomoon Mini Lipstick Vibrator

    Vaša mala uzbudljiva tajna! Ovo nije samo neki savršeni ruž za usne, to je uzbudljiv vibrator koji se može kontrolirati kroz aplikacije. Uvijek ga nosite u torbici i budite spremni na ljubavnu avanturu koja može vrebati iza svakog ugla.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Special Anal Massager Black

    Je li vam iritacija prostate dobra i želite li probati nešto bolje od prsta? Ovaj stimulator prostate pružit će vam nevjerojatno uzbuđenje zahvaljujući vibracijama! Ima idealan oblik za ove igre, koji će vas odvesti u raj. Isprobajte svih 12 funkcija vibracije!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • FUN FACTORY Tiger G5 Purple

    Nijedna žena ne može odoljeti Tigru! Zahvaljujući prepoznatljivim nazubljenjima i zakrivljenom vrhu koji donosi intenzivne vibracije, vaša će G-točka biti puna blagostanja. Žudite za divljim iskustvom? Turbo tipkom opskrbit ćete Tigra živom energijom koja će vas odvesti do vrha. Volite li nježnog ljubimca? Uživajte u neočekivano intenzivnoj stimulaciji od postupnog uvođenja - sa svakim Tiger notchom bit ćete korak bliže užitku.

    109 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • VIVE Enora Black

    Tko je tvoja najbolja želja? Je li to elegantna masažna glava s markama koje oduzimaju dah i koja će vas odvesti u sedam nebesa? Punjiva Enora preobražava vaše snove i kreativnost! Jezik je prekrasno djelo remakea i 2 upotrebljiva vrha za vas da vam pokažem nepovoljan dodatak. Živite nebeski orgazam.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Plug-ilicious 1 Petrol

    Želite li uživati u uzbudljivim zabavama povezanim s analnom stimulacijom na novi i još bolji način? Dovoljno je upoznati se s Plug-ilicious 1 pin, koji se ističe ne samo zbog svojih ekstra jakih vibracija, već i zbog toga što se njime može upravljati putem aplikacije na vašem telefonu, tabletu ili Apple Watchu. I to nije sve što biste trebali znati o njemu!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Snail Vibe Pink

    Želite erotsku igračku koja vas sigurno neće razočarati? Snail Vibe osmislili su pravi profesionalci na temelju znanstvenog istraživanja i razvoja. Prilagodit će se vašim potrebama, zadovoljiti vas dvostrukom stimulacijom i uz nju doživjeti najbolje orgazme! Saznajte zašto je takav kakav je i znajte da vam uz njega neće trebati nijedna druga igračka.

    189 €

    109 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Paloqueth Thrusting & Vibrating Rabbit Vibrator Purple

    Vibracijski uzorci 3x7 - Sa 3 potisne kretnje drške i 7 vibracijskih uzoraka zečjih ušiju, PALOQUETH potisni vibrator nudi vam opcije 3x7. Slobodno mijenjajte načine rada koji odgovaraju vašoj ljubavnoj brzini.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • The Screaming O Charged Ohare Rabbit Vibe Pink

    Oboje ćete uživati u ovom zecu! Ugodno povlači korijen svog penisa i oko testisa, a njezine uši će uzbudljivo vibrirati na njezinom klitorisu. Izrađena je od silikona pa je izvanredno fleksibilna i ne samo da savršeno pristaje na penis, već se i ušima prilagođava ženskom tijelu. Ima 10 moćnih funkcija vibriranja, puni se putem USB-a i jedva čeka voditi ljubav s vama!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Tiani 3 Purple

    Tiani™ 2 Design Edition je nadograđena verzija Red Dot nagrađivanog masažera za parove, dizajniranog za žene koje ga nose tijekom vođenja ljubavi.

    179 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Nexus Revo Extreme Supersized Rotating Prostate Massager

    Nexus Revo Extreme nije za one sa slabim srcem!

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dream Toys Cheeky Love Swirling P-Pleaser Black

    Ovaj Swirling P-Pleaser je dizajniran za analnu stimulaciju i stimulaciju prostate. Uz najduži kraj u obliku penisa u muškom 'plijenu', najkraći rebrasti kraj stimulirat će međicu. Posebna značajka Swirling P-Pleasera je mogućnost rotacijskih pokreta.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 97 za 128 od 346 ukupno

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.