×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Seks igračke za žene ekstra jake vibracije silikon

Artikli 129 za 160 od 346 ukupno

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Pipedream Fantasy For Her Ultimate Strapless Strap-On

    O ovome je sanjala jako dugo. O slobodi, bliskosti i uzbudljivoj igri bez naramenica. Stoga je kraći dio ubacila unutra i iznenadila se kako je savršeno pristajala u njega. Spustila je pogled i osjetila navalu uzbuđenja. Silikonski dildo držao se bez problema i bio je spreman za akciju. Osjećala se seksi, uzbuđeno i beskrajno moćno.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Paloqueth Vibrating Double Penis Ring with Remote Black

    Vjerojatno već znate da će uz vibrirajući prsten vaše vođenje ljubavi biti još bolje i intenzivnije, ali vjerojatno samo tražite onaj pravi. Imamo sjajne vijesti za vas - već ste ih pronašli! Dvostruki vibrirajući prsten Poloqueth ima sve što vam treba od takvog pomagala. Ima prsten za penis i testise, snažan motor, osjetljivo vibrira na klitorisu, izvrsno pristaje, fleksibilan je, vodootporan i daljinski upravljan. On je taj!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Double Flex White

    Već 3-taktni motor, model Double Flex ima G-točku, klitoris i vanadijevu kožu s istom rukom. Poboljšavajući tehnologiju Silicon Flex, ovaj vibrator je vrlo fleksibilan - a opet vas ohrabruju snažne vibracije koje kontroliraju aplikaciju.

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • PalmPower Recharge Wand Massager

    Najpopularnije masažne glave na svijetu! A ovo je njegova najnovija verzija, koja se od prethodne razlikuje po mogućnosti punjenja putem USB kabela, tako da ga prilikom korištenja ne morate imati spojen na mrežu.

    103,90 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • PalmPower Wand Massager

    Osjetite vrhunsku snagu najprodavanije masažne glave Palmpower Wand Massager i iskusite sve ohrabrujuće, moćne i opuštajuće sposobnosti koje je čine tako popularnom u cijelom svijetu.

    99,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Vibrating Crystal Probe Black

    Uživajte u luksuzu u svom analu s ovom vibrirajućom iglom s prekrasnim završnim kamenom! Izrađen je od ugodnog silikona koji je divno gladak i savitljiv. Skriva dva snažna motora s 10 intenzivnih načina rada. Neka vam dah sakrije zahvaljujući genijalnim vibracijama koje će vas odvesti do analnog neba.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream Fantasy For Her Ultimate Thrusting Clit Stimulate-Her

    Napokon je pronašla igračku koja je savršeno zadovoljila sve njezine intimne potrebe. Voli vibracije, zakržljanje, kružne pokrete, toplinu i istovremeno stimuliranje klitorisa. Jedva je čekala da proba. Htjela je sve odmah i odjednom.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Marvelous Four

    Satisfyer Marvelous Four sastoji se od 4 izmjenjiva najprodavanija silikonska proizvoda. Zečji vibrator, analni vibrator, vibrator s tlačnim valovima i masažni vibrator donijet će vam maksimalnu raznolikost i svestranu stimulaciju.

    109 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • FUN FACTORY Tiger G5 Indy Red

    Nijedna žena ne može odoljeti Tigru! Poticanje prepoznatljivog mršavljenja i zakrivljenosti legla donijet će intenzivne vibracije, vaša G točka bit će točka blatostanja. Tražite li divlju iskru? Uz turbopunjač možete život tigra tigra sa živom energijom koja će vas odvesti do legla. Glasate li za svog ljubavnika? Iskoristite neočekivano intenzivnu stimulaciju od postupnog uvođenja - s Tiger Tigerom imamo malo čitanja bliže.

    109 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bodywand Mini Silver

    U ovom trenutku ova masažna glava potvrđuje tvrdnju da je jako mala! Odlučite se ili se naklonite nekome dok se ne zaprepastite. Kamena ljepota na dnu korisna je za oči, a funkcija čvrste vibrirajuće glave je korisna za klitoris, to je ono što žena želi!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Paloqueth G-Spot Vibrator Purple

    Žene se dijele u dvije skupine – one koje su pronašle svoju g-točku i one koje u nju ne vjeruju. Paloqueth G-Spot je tu za obje grupe. Zahvaljujući svom obliku i nešto više gomoljastoj glavi od tijela, možete udobno ciljati na G-točku i stimulirati ovo divno mjesto mokrim orgazmom. Ne vjerujete? Pokušati!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bodywand Mini Lavender

    Ova sićušna masažna glava u potpunosti potvrđuje tvrdnju da je lijepo što je malo! Usrećite se ili ga poklonite nekome do koga vam je stvarno stalo. Kameni ukras na dnu je užitak za oči a snažna vibrirajuća funkcija glave je užitak za klitoris, to svaka žena želi!

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • FUN FACTORY VIM Midnight Blue

    Tražite li najtopliju vožnju među vibrirajućim glavama? Fun Factory VIM prekidači rade nekoliko stvari. Dat će vam čistu snagu koja može biti i grubo iritantna i nježno nježna. VIM se može pohvaliti tehnički naprednim snažnim motorom i jedva čeka da vam da okus njegovih snažnih vibracija. Dođite naučiti više o ovoj igrački!

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Sexy Secret Panty Vibrator Wine Red

    Zahvaljujući praktičnom magnetu, model Sexy Secret diskretno drži u gaćicama i svojim ergonomskim oblikom i intenzivnim vibracijama stimulira klitoris. Pomagalo nadopunjuje ugodan i nježan silikon te mogućnost upravljanja putem Connect aplikacije.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Tenga Smart Vibe Ring - Vibrating Black

    Želite li uživati u još uzbudljivijem vođenju ljubavi? Znamo kako to učiniti! Vibrirajte partnerovo uzbuđenje. Bit će dovoljno koristiti ovaj elegantan, ali vrlo moćan vibrirajući prsten, koji je posebno dizajnirao prestižni brend Tenga kako bi stajao poput školjke.

    84,90 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Blush Impressions N5 Crimson Red

    Ova crvenokosa će vam slomiti koljena zahvaljujući snažnim vibracijama, svilenkasto glatkoj površini i mogućnosti spajanja na remen. Njegov snažan motor opremljen je s 5 postavki vibracije od 5 ritmova i može se puniti. Snažna usisna čašica zalijepit će se za svaku glatku površinu, u čemu ćete posebno uživati u kupaonici, jer je igračka vodootporna.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Plug-ilicious 1 Purple

    Želite koristiti novu poticajnu zabavu na nove i bolje načine? Najbolje je upoznati se s Plug-ilicious 1 pin, koji razbija ne samo vlastite dodatne vibracije, već i koliko se njime može kontrolirati aplikacija na vašem telefonu, tabletu ili Apple Watchu. I to nije sve što trebate znati o njemu!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Prostatic Play Pro-Digger 7x Silicone Stimulating Beaded P-Spot Vibe

    Želite li samo najbolje za sebe? Takvu masažu prostate jednostavno nećete doživjeti! Digger 7x ima inovativnu tehnologiju koja će vam pokazati istinsko blaženstvo, snažne vibracije ciljaju na prostatu i branu, a najbolje od svega, pokretna perla je najpreciznije milovanje. Prepustite se svojim strastima i povjerite svoje zadovoljstvo jedinstvenom Diggeru!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Elegance Heating Rabbit Vibrator Opulent Black

    Elegantni vibrator G-točke ima dva F1 turbomotora koji daju ozbiljnu snagu. Jedan se nalazi na vrhu, a drugi kao nastavak za stimulaciju klitorisa koji će vam uvijati nožne prste. Ovi F1 motori nove generacije vibriraju pri nevjerojatnih 7200 o/min i 14 000 o/min.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • OhMiBod Freestyle :G Music Vibrator Purple

    Uživaj u glazbi. Da, dobro ste čuli, na ovaj način igračka vibrira u ritmu glazbe i vaših omiljenih pjesama, a njihovo slušanje daje potpuno novu i što je najvažnije uzbudljivu dimenziju. Samo spojite kabel na player ili mobilni telefon. Ili uživajte bez glazbe ili birajte između 7 unaprijed postavljenih uzoraka vibracije.

    179 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Satisfyer Plug-ilicious 2 Berry

    Želite li uživati u uzbudljivim zabavama povezanim s analnom stimulacijom na novi i još bolji način? Upoznajmo se s Plug-ilicious 2 pin, koji se ističe ne samo zbog svojih ekstra jakih vibracija, već i zbog toga što se njime može upravljati putem aplikacije na vašem telefonu, tabletu ili Apple Watchu. I to nije sve što biste trebali znati o njemu!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Nexus Simul8 Vibrating Dual Prostate and Perineum Cock and Ball Toy

    Nexus Simul8 pružit će maksimalno zadovoljstvo i Vama i Vašem partneru. Izuzetno rastezljivi prsten za penis i testise držat će Vas tvrđim dulje, dok će ergonomski oblikovana vibrirajuća osovina i baza stimulirati Vašu prostatu i perineum dok potiskujete.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • NS Novelties Renegade Mach 2 Prostate Stimulator Blue

    Želite li doživjeti orgazmičku eksploziju? Snažni stimulator prostate Mach 2 masirati će vaše mjesto užitka s apsolutnom preciznošću, što donosi nevjerojatne rezultate. Njegov lijep i moderan dizajn izrađen od mekog i fleksibilnog silikona ugodno će se opustiti u vašem anusu, a snažan motor će ga iznervirati intenzivnom stimulacijom. Ne čekajte potres, učinite to sami!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Hot Octopuss Pulse Solo Essential

    Ponesite kući PULSE SOLO ESSENTIAL i otkrijte potpuno novi svijet muške masturbacije. Nazvan prvi Guybrator™ na svijetu, naša višestruko nagrađivana muška seksualna igračka može učiniti da svršite bez ruku, bez potrebe za milovanjem. Njegov svestrani dizajn znači da je savršena igračka za svakoga s penisom.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bodywand Aqua Wand Massager

    Doživite intenzivnu, živahnu masažu iznad i ispod vode s ovom snažnom glavom. Dođite hrabro otvorite vrata novim iskustvima, osjećajima i percepcijama.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Magic Motion Fugu Green

    Ako želite igrati igricu, kako vam je ekipa rekla sve dok vas partner ne mora služiti čak ni uz ove uobičajene igare? Magic Motion Fugu je živopisna samoomekšavajuća tkanina sa značajkama koje se mogu prilagoditi s najboljim mjestom za nanošenje! Međutim, možete ga koristiti navečer i dopustiti vašim vibracijama da zasjaju u vašoj sretnoj noći čim pronađete kuću. Dakle, što je s preuzimanjem kontrole nad vibracijama i njihovom kontrolom?

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rocks-Off Chaiamo Vibrator Burgundy

    Ako želite i želite samo proizvode? Ovaj bacač vibratora je izvor na prvi pogled, a orgazam koji daje vašim podacima malo se intenzivno pojačava i odlazi. Snažne i duboke vibracije bikova iz mekanog mekog silikonskog tijela dovest će vas do prvog dobra! U međuvremenu možete pomiriti provjereno leglo s mjestom koje zahtijeva stimulaciju.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Vibes Petting Hippo

    Hip, Hippo, ura! Ovaj dobro ugođeni suputnik u krevetu jedva čeka da sa svojom znatiželjnom njuškom krene istraživati vaše najosjetljivije mjesto. Njegovih 12 uzbudljivih programa vibriranja, senzualno nagnuti voluminozni vrh i fleksibilno tijelo također su dobri razlozi za vas, jer ovaj slatki vibrator G-točke stimulira vaše svetište kao nitko drugi. Njegov praktičan pričvrsni prsten s integriranom kontrolnom pločom omogućuje vam da intuitivno odaberete svoju omiljenu vrstu vibracije pritiskom na gumb, dok ovaj divlji "nilski konj" drži pod kontrolom - čak i tijekom posebno mokre zabave.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Dual Vibrator Petit Pink

    Vibrator za veliki izbor užitaka po nenadmašnoj cijeni! Ugodno je mekan, genijalno zakrivljen i karakterističan za preciznu stimulaciju g-točke. Tijelo mu je lagano valovito, što omogućuje iritaciju klitorisa ili analnog dijela. Sadrži 2 snažna motora s odvojenom kontrolom, koja nudi 10 načina vibracija i 5 brzina. Držite ga za praktičnu ručku i radite kako vam je potrebno.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Tiani 3 Cerise Red

    Tiani™ 2 Design Edition je nadograđena verzija Red Dot nagrađivanog masažera za parove, dizajniranog za žene koje ga nose tijekom vođenja ljubavi.

    179 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dorcel Orgasmic Double Do Double Vibrating Dildo Pink

    Otkrijte dvostruku penetraciju o kojoj niste ni sanjali! Orgasmic Double Do, jedinstveni je dvostruki dildo i praktičan vibrator u jednom! Ima dva različita kraja i motore koji vam daju vibraciju u 9 načina s jedne strane i ponovno uzbudljivo povećanje u 9 načina s druge strane. Isprobajte koliko je dildo prekrasno fleksibilan i igrajte se s njim prema svojim idejama!

    249 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • FUN FACTORY Stronic Surf Black

    Život je prekratak da bismo doživjeli samo prosječne orgazme. Uz Stronic Surf pogodit ćete sve osjetljive živčane završetke, doživjet ćete zadovoljavajući osjećaj sitosti i stimulacije najviše razine. Lezite i dopustite da vam Stronic Surf pokaže vaše vještine i snagu u 10 različitih načina. Stronic Surf radi bez ruku, tako da vaše ruke ostaju slobodne, a njegov tihi motocikl osigurava potpunu diskreciju.

    169 €

    159 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 129 za 160 od 346 ukupno

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.