×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Seks igračke ekstra jake vibracije

Artikli 33 za 64 od 418 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • California Exotics Butterfly Remote Rocking Penis Purple

    Snažan, puni kontakt Venus Butterfly Rocking Penis je mini stimulator koji pruža maksimalnu pokrivenost vaših erogenih zona.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Butterfly Remote Venus G Pink

    Pripremite se da budete gurnuti u svijet stimulacije punim kontaktom s Venus Butterfly silikonskim daljinskim upravljačem Venus “G”™. Sada već svjetski poznata kolekcija Venus p​o​t​e​n​t​i Butterfly ponovno je to učinila s intimnim oblikom, savitljivim masažerom G-točke i 12 intenzivnih funkcija vibracije. Raširite krila i zadirkujte u pokretu sa zadivljujućim dometom daljinskog upravljača do 32,5 stopa (10 m)!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • We-Vibe Jive Electric Pink

    Uživajte u zabavi i uzbuđenju Jivea, vijesti iz We-Vibea. Riječ je o vibratoru koji se kontrolira aplikacijom, tako da se možete prepustiti solo igri bez ruku ili povjeriti kontrolu svom partneru koji je možda na drugom kraju svijeta, a i dalje je strastveno iritantan. Dodajte malo avanture svom intimnom životu i ne dopustite da upadne u dosadnu rutinu, u tome će vam pomoći Jive.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • The Screaming O Rechargable Vibrating Plug XL Black

    Flertuj sa svojim dupetom i upoznaj ga s ovim prijateljem. Vibrirajući analni čep iz The Screaming O klasičnog je oblika, punjiv i slušat će vas putem daljinskog upravljača. Sadrži snažan motor s 20 funkcija i izrađen je od visokokvalitetnog silikona koji je udoban, ugodan i fleksibilan.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • The Screaming O Charged Ohare Rabbit Vibe Pink

    Oboje ćete uživati u ovom zecu! Ugodno povlači korijen svog penisa i oko testisa, a njezine uši će uzbudljivo vibrirati na njezinom klitorisu. Izrađena je od silikona pa je izvanredno fleksibilna i ne samo da savršeno pristaje na penis, već se i ušima prilagođava ženskom tijelu. Ima 10 moćnih funkcija vibriranja, puni se putem USB-a i jedva čeka voditi ljubav s vama!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Plug-ilicious 1 Petrol

    Želite li uživati u uzbudljivim zabavama povezanim s analnom stimulacijom na novi i još bolji način? Dovoljno je upoznati se s Plug-ilicious 1 pin, koji se ističe ne samo zbog svojih ekstra jakih vibracija, već i zbog toga što se njime može upravljati putem aplikacije na vašem telefonu, tabletu ili Apple Watchu. I to nije sve što biste trebali znati o njemu!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Paloqueth Vibrating Double Penis Ring with Remote Black

    Vjerojatno već znate da će uz vibrirajući prsten vaše vođenje ljubavi biti još bolje i intenzivnije, ali vjerojatno samo tražite onaj pravi. Imamo sjajne vijesti za vas - već ste ih pronašli! Dvostruki vibrirajući prsten Poloqueth ima sve što vam treba od takvog pomagala. Ima prsten za penis i testise, snažan motor, osjetljivo vibrira na klitorisu, izvrsno pristaje, fleksibilan je, vodootporan i daljinski upravljan. On je taj!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream Fantasy For Her Ultimate Strapless Strap-On

    O ovome je sanjala jako dugo. O slobodi, bliskosti i uzbudljivoj igri bez naramenica. Stoga je kraći dio ubacila unutra i iznenadila se kako je savršeno pristajala u njega. Spustila je pogled i osjetila navalu uzbuđenja. Silikonski dildo držao se bez problema i bio je spreman za akciju. Osjećala se seksi, uzbuđeno i beskrajno moćno.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Tenga Smart Vibe Ring - Vibrating Black

    Želite li uživati u još uzbudljivijem vođenju ljubavi? Znamo kako to učiniti! Vibrirajte partnerovo uzbuđenje. Bit će dovoljno koristiti ovaj elegantan, ali vrlo moćan vibrirajući prsten, koji je posebno dizajnirao prestižni brend Tenga kako bi stajao poput školjke.

    84,90 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Magic Motion Fugu Green

    Ako želite igrati igricu, kako vam je ekipa rekla sve dok vas partner ne mora služiti čak ni uz ove uobičajene igare? Magic Motion Fugu je živopisna samoomekšavajuća tkanina sa značajkama koje se mogu prilagoditi s najboljim mjestom za nanošenje! Međutim, možete ga koristiti navečer i dopustiti vašim vibracijama da zasjaju u vašoj sretnoj noći čim pronađete kuću. Dakle, što je s preuzimanjem kontrole nad vibracijama i njihovom kontrolom?

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Plug-ilicious 1 Purple

    Želite koristiti novu poticajnu zabavu na nove i bolje načine? Najbolje je upoznati se s Plug-ilicious 1 pin, koji razbija ne samo vlastite dodatne vibracije, već i koliko se njime može kontrolirati aplikacija na vašem telefonu, tabletu ili Apple Watchu. I to nije sve što trebate znati o njemu!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Satisfyer Plug-ilicious 2 Berry

    Želite li uživati u uzbudljivim zabavama povezanim s analnom stimulacijom na novi i još bolji način? Upoznajmo se s Plug-ilicious 2 pin, koji se ističe ne samo zbog svojih ekstra jakih vibracija, već i zbog toga što se njime može upravljati putem aplikacije na vašem telefonu, tabletu ili Apple Watchu. I to nije sve što biste trebali znati o njemu!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Adrien Lastic Lingus Max Powerfull & Irresistible Cockring Violet

    Snažni Lingus vibrirajući prsten brenda Adrien Lastic učinit će erotska iskustva ugodnijima svim strastvenim parovima. Ima snažan motor koji za vas vibrira u 3 različita načina rada, izrađen je od super mekog, udobnog i fleksibilnog silikona, ergonomskog je oblika i diskretno je tih. Zato ga obucite i dopustite da vaše svakodnevno vođenje ljubavi učini izvanrednim iskustvima!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dorcel Secret Delight Remote Control Vibrating Egg Black

    Jeste li ikada pokušali senzualno zadirkivati u javnosti? Nijedan alat nije tako idealan kao vibrirajuće jaje na daljinsko upravljanje. Međutim, jaje Secret Delight možete kontrolirati i glasom! I ne morate se igrati s njim samo vani, on će i ljubavne trenutke u spavaćoj sobi učiniti ugodnijim. Isprobajte nešto novo i uzbudite se na naredbu!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zalo Queen Pulsewave Vibrator Twilight Purple

    Upoznajte kraljicu, talentirana je, ima distanciran ukus i prirodni šarm. Zalo Queen prekidači s jednom inovativnom PulsWave tehnologijom koja će pomoći vašim g-točkama dobiti intenzivnu stimulativnu stimulaciju. Otključajte iznimno dobre udare i osam PulsWave stimulacija g-točke s tehnologijom, koristite funkciju grijanja, intenzivne vibracije, kontrolu primjene, prekrasan Swarovski kristal i korištenje klitorisa ili bradavica za pomoć pri postavljanju. Što znaš o mojoj ženi?

    229 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Magic Motion FitCute Kegel Rejuve

    Vaš osobni trener dna zdjelice! Kegel Rejuve je još pametniji nego što očekujete. Opremljen je visokoosjetljivim višetočkovnim senzorima koji detektiraju čak i najfiniju snagu mišića. Praktična aplikacija Magic Kegel APP nudi vam prilagođene tečajeve obuke, procjenjuje vaš napredak i savjetuje vas kako najbolje poboljšati svoje žensko zdravlje jačanjem mišića dna zdjelice.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zalo Queen Pulsewave Vibrator Wine Red

    Upoznajte kraljicu, talentirana je, ima distanciran ukus i prirodni šarm. Zalo Queen prekidači s jednom inovativnom PulsWave tehnologijom koja će pomoći vašim g-točkama dobiti intenzivnu stimulativnu stimulaciju. Otključajte iznimno dobre udare i osam PulsWave stimulacija g-točke s tehnologijom, koristite funkciju grijanja, intenzivne vibracije, kontrolu primjene, prekrasan Swarovski kristal i korištenje klitorisa ili bradavica za pomoć pri postavljanju. Što znaš o mojoj ženi?

    229 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Svakom Ella Neo App Controlled Red

    Moderne tehnologije su danas jako daleko, a to dokazuje i ovo vibrirajuće jaje Svakom Ella. Sve što trebate učiniti je preuzeti pametnu aplikaciju na svoj mobilni telefon i ili povjeriti kontrolu nad jajetom svom kolegi, koji može biti na drugom kraju svijeta, ili sinkronizirati Ellu sa svojim omiljenim interaktivnim 2D videima i, na kraju, ne manje važno, uživajte u pregledavanju weba. Dođite igrati, bit će zabavno i seksi s Ellom!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Adrien Lastic Ocean Breeze 2.0 Pink

    Uživajte u ugodnim vibracijama kad god i gdje god želite! Ova nova poboljšana verzija vibrirajućeg jajeta Ocen Breeze ima još snažniji motor i snažnije funkcije! Nagrada Breeze 2.0 ovdje je vibrirajuće jaje od visokokvalitetnog silikona zadirkivat će vas vibracijama u 10 načina rada, između kojih ćete se prebacivati pomoću daljinskog upravljača. Povjerite ovog vozača partneru i dopustite mu da preuzme kontrolu nad vašim uzbuđenjem, čak i u javnosti!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Svakom Tammy Vibrating Ring Violet

    Dvostruki vibrirajući prsten za ekstremni užitak vođenja ljubavi za oba partnera. Tako je poseban i tako učinkovit! Savršeno će se držati, jer okružuje penis i testise, a zatim pruža ukusnu stimulaciju klitorisa. Vibrira u 5 načina rada pri 5 brzina. Neka te otme u raj!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Adrien Lastic Ocean Breeze 2.0 Black

    Uživajte u snažnoj vibraciji gdje želite i gdje želite! Ova nova, nadograđena inačica Ocen Breeze flok ima lakši motor i lakše funkcije! Breeze 2.0 je vibrirajući i visokokvalitetni silikonski alat koji detektira vaše vibracije na 10 načina, što će vam omogućiti rad uz pomoć drugog kontrolera. Dodijelite ovo vozilo svom partneru i dopustite mu da preuzme kontrolu nad vašom uslugom, čekajući javnost!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Stainless Steel Butplug with Remote

    Sanjate li o jakim vibracijama iza stražnjih vrata? Tako ćete sigurno sanjati o kvalitetnoj iglici, koja može biti ova brenda Kiotos. Izrađen je od luksuznog nehrđajućeg čelika, tako da ima potencijal da vam služi dugi niz godina i donese uzbudljiva uzbudljiva iskustva. Hoćete li držati kontroler u ruci ili ga povjeriti svom kolegi i predati ga vama?

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zero Tolerance The Rechargeable Torpedo

    Prepustite se senzualnim vibracijama partnerovog penisa, testisa i klitorisa. Ova luksuzna igračka ima 2 prstena koji su predivno elastični i izrađeni od visokokvalitetnog silikona, ojačat će vašu erekciju, a orgazam će biti intenzivniji nego ikada prije. Istodobno, klitoris je preplavljen divnim vibracijama i partnerov vrhunac tijekom penetracije bit će bliže nego na dohvat ruke.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Intensity Plug Gold

    Uvijek želite nešto više? A što je s erotskim pomagalima, konkretno analnim čepićima? Satisfyer Intensity Plug je tu samo za vas! Boja je nanesena, ugodno je fleksibilna i može ugodno vibrirati. I što više? Možete kontrolirati svoje uzbuđenje putem aplikacije na svom telefonu!

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Nexus Simul8 Plug Edition Vibrating Dual Motor Anal Cock & Ball Toy

    Ako kombinirate stimulaciju svih vaših osjetljivih područja, postići ćete maksimalno zadovoljstvo. Tako je, točka. Simul8 prestižnog brenda Nexus fokusira se na penis, testise, branu i prostatu. Uživat ćete i sami i u društvu svog kolege. Izuzetno je fleksibilan i sadrži dva motora koji ciljaju na prostatu i branu. Uživajte svugdje!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Vibrating Double Ring Blue

    Dvostruki prsten za savršeno pristajanje! Hvata penis i testise, dajući vam sigurnost da će ostati na mjestu čak i uz najluđe vođenje ljubavi. Osim toga, skuplja penis u korijenu, stvarajući erekciju, dok njegove vibracije intenzivno stimuliraju klitoris. Prepustite se novim ljubavnim iskustvima!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • FeelzToys Thor Cockring Black

    Udobno se kombinirajte sa svojim tijelom i koristite ga za duge erekcije i snažne vibracije za vaša osjetljiva područja. Thorov vibrirajući prsten može biti kažnjen ili za klitoris ili testove, kao što je plijen za vas. Ima 3 različite brzine i 7 korisničkih vibracija. Pokreće ga mekani mekani silikon, nije omekšan, plaća se i preko USB-a i vodootporan, što više tražiti?

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • FeelzToys Zeus Dual Vibe Cock Ring Black

    Možete li zamisliti kako bi bilo da vaš penis ima natprirodne sposobnosti? Zeusov vibrirajući prsten dat će život vašoj mašti! Produžit će i ojačati erekciju, a njegova dva motora u gornjem i donjem dijelu će vas i vašeg partnera maziti senzualnim vibracijama. Uživajte u erotskom zadirkivanju s njim u paru ili pokušajte sami.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • FUN FACTORY Big Boss G5 Pink

    BIG BOSS je vibrator za sve one koji vole velikog. Posebno samosvjesne žene i parovi koji znaju što žele i vole intenzivan užitak pronaći će pravog sparing partnera u ringu s BIG BOSSOM.

    109 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • FUN FACTORY Big Boss G5 Black

    BIG BOSS je vibrator za sve one koji vole veliki penis. Posebno samosvjesne žene i parovi koji znaju što žele i vole intenzivan užitak pronaći će pravog sparing partnera u ringu s BIG BOSSOM.

    109 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Remote Dual Motor Kegel System Pink

    Ojačajte mišiće dna zdjelice i uživajte u blagodatima ove vježbe - intenzivniji orgazam, uža vagina, prevencija inkontinencije... S ovim loptama jačanje će biti ne samo učinkovito, već i ugodno, jer sadrže 2 snažna motora daljinskog upravljanja. Motori sadrže memorijski čip i nude vam 12 intenzivnih funkcija.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • VIVE Ai Dual Vibrating & Air Wave Tickler Strapless Strapon Purple

    Koja je vaša najintimnija želja? Je li to elegantan i inovativan strap-on bez remena s kojim ćete vi i vaš partner uživati u senzualnoj stimulaciji? Punjivi Vive Satu pretvorit će vaše snove u stvarnost! Nudit će vam 10 funkcija vibracije kao i valove pritiska za stimulaciju klitorisa u 3 F1 motora i pokazat će vam nove visine užitka!

    139 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 33 za 64 od 418 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.