×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Seks igračke ekstra jake vibracije

Artikli 65 za 96 od 418 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Pipedream Extreme Elite Cock Compressor Vibrating Stroker

    Inovativna tehnologija zračnog jastuka dizajnirana je za napuhavanje i ispuhavanje dok okružuje vaše tijelo stimulirajućim užitkom stiskanja i otpuštanja. Višestruki zračni jastuci s više funkcija, u kombinaciji sa snažnim nepropusnim usisavanjem za mužnju svakog centimetra vašeg penisa, pružit će vam najbolje iskustvo masturbacije u vašem životu!

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • FUN FACTORY Big Boss G5 Flesh

    BIG BOSS je vibrator za sve one koji vole velike. Posebno samosvjesne žene i parovi koji znaju što žele i vole intenzivan užitak pronaći će pravog sparing partnera u ringu s BIG BOSSOM.

    109 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Lovebotz The Saddle Deluxe Sex Machine

    Predstavljamo novi The Seddle Deluxe Sex Machine svjetski poznatog i renomiranog brenda LoveBotz. Riječ je o potpuno revolucionarnoj novosti u području ženskih pomagala za samozadovoljavanje.

    1.349 €

    959 €

    +

    -

    Na zalihi

    Novo
  • Doxy Die Cast Wand Massager

    Posebno izdanje izrađeno od legure aluminija i titana. Trenutno najsnažnija glava za masažu s mrežnim napajanjem na svijetu i dizajnirana u tvornici u Cornwallu u Engleskoj.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream Fantasy For Her Ultimate Pleasure

    Oduvijek je žudjela za igrom oralnog seksa i željela je uživati u tome češće. Sada i može. Njezin Ultimate Pleasure pruža intimnu ekstazu koju je tražila. Najprije je pritisnula gumb za aktiviranje vibracije, a zatim je pratila svoje tijelo s pulsirajućim preciznim užitkom. Znala je da će se ovo kasnije duboko u njoj osjećati tako dobro - ali prvo je željela istražiti oralne osjete.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Womanizer Silver Delights Collection

    Jedan zajednički cilj i dvije vrste stimulacije. Kolekcija Silver Delights kombinacija je originalnog i nenadmašnog Womanizer Premium i najmoćnijeg mini vibratora We-Vibe u jednoj ekskluzivnoj kutiji po sniženoj cijeni. Slavite kvalitetu, ljubav, zadovoljstvo i uzbuđenje!

    369 €

    229 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dorcel Golden Boy 2.0 Bullet Vibrator Gold

    Ovaj zlatni vibrator vrhunac je elegancije s kojim ćete sigurno zablistati! Punjiv je, ima super snažan motor i nudi vam 10 načina rada vibracija. Zakošeni vrh olakšava umetanje i ciljanje te je toliko lijep da je prikladan i kao seksi luksuzni dar.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Paloqueth Powerful Massage Wand Rechargable Black-Gold

    Bežični štapićasti masažer s 5 snažnih brzina 10 uzoraka vibracija za duboku masažu vrata i leđa, PALOQUETH ručni lagani punjivi masažer za tijelo s uklonjivim silikonom koji se savija za 360°

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Snaky Vibe

    Jedinstven oblik i savršeno snažne vibracije s kojima ćete poletjeti u orgazmično nebo, takav je Pretty Love Characters Vibe. Ima dupli kraj, prvi je gladak, a drugi je fino nazubljen i povezan je jakim i mekim silikonskim lancem. Iznad svega, ova igračka je svestrana, postat će popularan dodatak za lezbijski seks, ali i za muškarce i žene ili solo igre.

    64,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Womanizer Premium eco

    Najpopularniji Womanizer Premium sada u novom ekološkom kaputu! Uživajte u 12 razina intenziteta stimulacije klitorisa, koji će vas odvesti u raj za nekoliko minuta zahvaljujući valovima pritiska i jedinstvenoj tehnologiji. Prijateljski je prema planeti i beskrajno uzbudljiv za vas, stoga uživajte u erotskoj igrački za sve koji razmišljaju ekološki.

    339 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Elise 2 Purple

    Vibrator punog tijela sa svilenkasto glatkim završetkom

    229 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rocks-Off RO-80mm 7-Speed Gold

    Ovaj novi užitak elektrane iz ograničene serije Rocks-Off zadirkivat će vas čistim zaraznim zanosom sa 7 razina intenziteta! Originalni RO-80mm svjetski je bestseler Rocks-Off pun strastvenih intenzivnih vibracija koje će vas baciti na koljena.

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream PDX Elite Moto Blower Black

    Automatsko pušenje – ruke nisu potrebne!

    199 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Smart Wand 2 Massager Large Black

    Doživite neusporedivo opuštanje dok se prepuštate najluksuznijem masažeru za cijelo tijelo na svijetu. Dok koncentrirana snaga 10 različitih masažnih uzoraka smiruje bolne mišiće i ublažava stres, stabilnija ručka i još dugotrajnije punjenje znače da možete uživati u satima zadovoljstva.

    309 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Rocket Ring

    Ova krafna doista je prsten za pijetla s ogromnom željom da zasladite svoj ljubavni život. Prsten Satisfyer daje Vašoj muškosti senzualnu nadogradnju, osiguravajući Vama i Vašem partneru uživanje u trncima. Veliki stimulator klitorisa ima široki promjer i 10 postavki intenzivne vibracije, nudeći ljubavnu stimulaciju vašoj dami pritiskom na gumb. Ali čak i tijekom vrućih solo sesija, zavest će Vas svojim dubokim vibracijama i nepogrešivo Vas katapultirati do vrhunca.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Svakom Elva Vibrating Egg Plum Red

    Luksuzno vibrirajuće jaje vrhunske kvalitete, pod kojim je potpisan brend Svakom! Uz njega uživajte u 25 uzbudljivih iskustava + inteligentni Svakom način rada kao bonus. Uživajte u Elva jajetu bilo kada i bilo gdje, uz njega će se vaše nestašne fantazije ostvariti!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Evolved The Butterfly Effect

    Zamahnite krilima do dosade i poletite u nebo uzbuđenja. Ovaj leptir će letjeti s vama, pružiti vam dvostruku stimulaciju klitorisa i G-točke u isto vrijeme, lepršati s ljubavlju za vas će biti na razini koju odaberete putem kontrolera. Letite u raj na kopnu ili u vodi, u spavaćoj sobi ili u gradu, iznad zemlje ili ravno na nebu!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Magic Motion Vini

    Budite kontrolirani bez obzira gdje se nalazite, uz našu aplikaciju Magic Motion.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Endless Love Light Blue

    Multifun 1 vas zadovoljava vrlo posebnim oblikom koji se može vješto integrirati u bilo koju vrstu vođenja ljubavi i ima 3 moćna motora: Dok je jedan u gornjem dijelu glavnog tijela, svaka od druge dvije donje točke njegovih dijelova za užitak pružaju dobre vibracije. To znači: Bilo nasuprot, na vrhu, unutar, ispod ili između - nebeskoplavi višenamjenski model stimulira vas onako kako vam je potrebno! Dva donja motora mogu se kontrolirati odvojeno od glavnog motora, tako da oba dijela vibratora nude 10 uzbudljivih programa vibracija. S 2 gumba možete stvoriti čak 100 kombinacija.

    45,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream Extreme Elite Double Penetration Vibrating Stroker

    Volite li nešto što je 2u1? U tom slučaju će vam se izravno svidjeti Double Penetration Vibrating Stroker! Kombinira nježna usta i savršenu vaginu u jedno jedino pomagalo za masturbaciju koje će vas osvojiti ne samo vibracijama, već i materijalom Fanta Flesh kojeg ne biste razlikovali od ljudske kože.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Hula Beads Blue

    HULA Beads™ prve su perle za užitak na daljinsko upravljanje koje se istovremeno okreću i vibriraju. Pruža potpuno nove osjećaje.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Adrien Lastic Little Rocket Blue

    Dopustite da se lansirate do izvanzemaljskih visina užitka s ovom vibrirajućom analnom raketom! Izrađen je od prekrasno mekanog dvoslojnog silikona i vrlo je jednostavan za rukovanje gumbom na podlozi. Uživajte u ergonomskom obliku i svim strastvenim iskustvima.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Smart Wand 2 Massager Large Deep Rose

    Doživite neusporedivo opuštanje dok se prepuštate najluksuznijem masažeru za cijelo tijelo, na svijetu. Dok koncentrirana snaga 10 različitih masažnih uzoraka smiruje bolne mišiće i ublažava stres, stabilnija ručka i još dugotrajnije punjenje znače da možete uživati u satima zadovoljstva.

    309 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shots GC Massage Wand Black

    Ovaj štap za masažu proizvodi najsenzualnije vibracije koje ćete ikada osjetiti! Sa svojim 10-brzinskim načinom rada i ultra jakim, ali tihim (55dB) motorom, nebo je granica! Mekani silikonski materijal je nevjerojatan na Vašoj koži i brzo se prilagođava temperaturi Vašeg tijela. Njegova fleksibilna glava pruža veliku udobnost i ugodan je za korištenje.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Blush Lush Kira Velvet

    Spremni za bezgranične mogućnosti užitka? Lush Kira rabbit vibe ima dvije točke vibracije i gurajuću, vrteću, grijaću osovinu. Zečje uši nude stimulaciju klitorisa u stilu surround zvuka. Kira nudi 7 funkcija vibracije, nudeći mnogo opcija za odabir! Silikon UltraSilk ugodan je za Vaše tijelo. USB magnet za punjenje i otporan je na prskanje za jednostavno čišćenje.

    99,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Elegance Heating G-Spot Vibrator Exquisite Black

    Elegantni vibrator G-točke sadrži dva vrhunska F1 motora za nevjerojatnu snagu. Jedan se nalazi u vrhu, a drugi kao nastavak za dvostruku stimulaciju. Ove nove generacije F1 motora vibriraju pri nevjerojatnih 7200 okretaja u minuti odnosno 14000 okretaja u minuti.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Glorious Duo

    Zahvaljujući svom kompaktnom, glomaznom obliku, vibrirajućem stimulatoru klitorisa i dva prstena za penis i testise, Satisfyer Glorious Duo idealan je suputnik za duge noći.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream Extreme Elite Vibrating Silicone Stimulator

    Uživajte u savršenoj masturbaciji i učinkovito stimulirajte najosjetljivije dijelove vašeg penisa s ovim jedinstvenim uređajem. Riječ je o vibrirajućem silikonskom stimulatoru, koji je usmjeren na donji dio penisa, koji će svojim funkcijama apsolutno zadiviti.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO F1S V2 Masturbator Gun Metal & Midnight Blue

    Istražite svoje zadovoljstvo s ovim modernim masturbatorom s fleksibilnim unutarnjim rukavom i širokim rasponom zvučnih intenziteta i 4 pulsirajuća programa. Opremljen je s 10 najsuvremenijih senzora za povratnu informaciju u stvarnom vremenu putem LELO aplikacije, što vam omogućuje stvaranje najugodnijeg skupa programa. Dajte život svojim fantazijama!

    399 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bswish Bcute Classic Purple

    Bswish Bcute Classic je vibrator za mlade, pohlepne i hrabre žene, za sve njihove lutke mali jeep vibratori dobri za njihovu veliku prenosivost, stoje za sve torbice, torbe ili samo jeep akne. Također je diskretno čitati o tome kao o dijelu vašeg sekularnog života.

    30,90 €

    17,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dorcel Pink Lady 2.0 Bullet Vibrator Rose Gold

    Ovaj ružičasto-zlatni vibrator vrhunac je elegancije s kojim ćete zasigurno zablistati! Punjiv je, ima super snažan motor i nudi vam 10 načina rada vibracija. Zakošeni vrh olakšava umetanje i ciljanje te je toliko lijep da je prikladan i kao seksi luksuzni dar.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream Fantasy C-Ringz Remote Control Double Penetrator

    Udvostručite užitak i zabavu uz analni vibrator za kontrolu. Prestanite se svađati oko vozača i uživajte u dvostrukoj penetraciji bez uključivanja drugog partnera.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 65 za 96 od 418 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.