×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Seks igračke luksuzno silikon glatka

Artikli 33 za 64 od 376 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • LELO Smart Wand 2 Massager Large Black

    Doživite neusporedivo opuštanje dok se prepuštate najluksuznijem masažeru za cijelo tijelo na svijetu. Dok koncentrirana snaga 10 različitih masažnih uzoraka smiruje bolne mišiće i ublažava stres, stabilnija ručka i još dugotrajnije punjenje znače da možete uživati u satima zadovoljstva.

    309 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ToyJoy Diamond Booty Jewel Black Medium

    Diamond Booty Jewel je kvalitetan čep za stražnjicu s naglaskom od umjetnog dragog kamenja u podnožju, čineći da vaša zabava na stražnjim vratima blista od užitka! Elegantni čep ima suženu siluetu i proširenu bazu, pojačanu briljantnim naglaskom od dragog kamenja na kraju.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Hyman Pink

    Bilo da ste već raspoloženi ili tražite nešto što će vas odvesti tamo, Pretty Love Pepe je prekrasna, svilenkasto glatka igračka koja je uvijek spremna za zadirkivanje ili zadovoljstvo. Dvije su točke stimulacije sadržane u elegantnom tijelu, jedna se nalazi na vrhu nježno oblikovane osovine, a druga u zadirkivanju grudastog klitorisa, ovaj dizajn osigurava da se objema vašim ključnim erogenim zonama posvećuje pažnja koju zaslužuju u jednakim količinama od intenziteta.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Lyla 2 Black

    Vibrator Bullet s najboljim performansama na svijetu na daljinsko upravljanje.

    149 €

    139 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Smart Wand 2 Massager Large Deep Rose

    Doživite neusporedivo opuštanje dok se prepuštate najluksuznijem masažeru za cijelo tijelo, na svijetu. Dok koncentrirana snaga 10 različitih masažnih uzoraka smiruje bolne mišiće i ublažava stres, stabilnija ručka i još dugotrajnije punjenje znače da možete uživati u satima zadovoljstva.

    309 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Hot Lover with Bluetooth and App Pink/Dark Pink

    Vrlo korisno za jedan vibrator! Nazovite se Hot Lover i pobrinite se da se naviknete na svoju G točku i klitoris. Skriva dva motora s dva motora. Njegova druga nepostojeća sposobnost je sposobnost zagrijavanja do opojnih 40 stupnjeva, što ostavlja miksere na dnu želuca i povećava cirkulaciju krvi. Vaša orgazmična iskra je očigledna! A ako ne dobijete tortu, možete to provjeriti dobrom aplikacijom Satisfyer Connect.

    53,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Loki Black

    Loki će se posebno svidjeti muškarcima koji se ne boje otkriti nove dimenzije užitka. Savršeno anatomski oblikovan i savršeno zakrivljen za intenzivnu masažu muške prostate.

    199 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Le Wand Rechargeable Massager Pearl White

    Luksuzna punjiva Le Wand masažna glava elegantne biserno bijele boje pružit će vam istinski intenzivan i senzualni užitak. Ima 10 brzina vibracija i 20 uzoraka vibracija, uz koje ćete doživjeti jako uzbuđenje. Također je svestran, lako se rukuje i ima glavu izrađenu od najkvalitetnijeg silikona.

    289 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Doc Johnson Vac-U-Lock Platinum Silicone Pegging Set Black

    Apsolutno savršen set popularnog brenda Doc Johnson. Jeste li spremni za dobar provod? Ovaj set sadrži pojas na koji možete pričvrstiti jednu od 3 dole različitih veličina pomoću Vac-U-Lock sustava. Dildoi su posebno oblikovani kako bi učinkovito stimulirali tako osjetljivu prostatu, a njihove veličine variraju tako da možete odabrati onaj koji odgovara vašem iskustvu i potrebama.

    249 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Lyla 2 Purple

    Vibrator Bullet s najboljim performansama na svijetu na daljinsko upravljanje.

    149 €

    139 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Lovense Hush 2 Butt Plug M 45mm

    Hush 2 je druga generacija snažnog butt pluga kojim se upravlja putem telefonske aplikacije. Zanima li vas što sve može i kakav je zapravo? U usporedbi s prethodnikom, nešto je elegantniji, glatkog je dizajna i vrlo je udoban za kratko i dugo nošenje. Pokušajte s njim u udobnosti svog doma ili čak u javnosti, on će biti vaša uzbudljiva tajna.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Elise 2 Purple

    Vibrator punog tijela sa svilenkasto glatkim završetkom

    229 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Big Bang Penetrator

    Zabava bez ruku s do 150 poteza u minuti!

    769 €

    379 €

    +

    -

    Na zalihi

  • b-Vibe Rimming Remote Control Plug Black

    Upoznajte prvu vrhunsku iglu, koja je opremljena rotirajućim kuglicama i vibrirajućim vrhom za savršenu stimulaciju i beskrajni orgazam.

    209 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Smart Wand 2 Massager Medium Deep Rose

    Želite li najbolju bol za sebe? Uz Lelo Smart Wand 2, možete uživati u besplatnom napuštanju, najluksuznijoj masaži na svijetu, intimnoj stimulaciji i lakom napuštanju. Koncentrirani snijeg 10 uzrokuje vibracije za ublažavanje napetosti i stresa, fitnes ruka stoji u vašoj ruci s potrebom za učenicama, a održivost je stvar velike radosti.

    259 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Womanizer Silver Delights Collection

    Jedan zajednički cilj i dvije vrste stimulacije. Kolekcija Silver Delights kombinacija je originalnog i nenadmašnog Womanizer Premium i najmoćnijeg mini vibratora We-Vibe u jednoj ekskluzivnoj kutiji po sniženoj cijeni. Slavite kvalitetu, ljubav, zadovoljstvo i uzbuđenje!

    369 €

    229 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Hula Beads Blue

    HULA Beads™ prve su perle za užitak na daljinsko upravljanje koje se istovremeno okreću i vibriraju. Pruža potpuno nove osjećaje.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Mona Wave Purple

    Tražite li nešto revolucionarno? Već smo pronašli! Lelo će se natjecati s novom WaveMotion tehnologijom i sigurno je da će ovo biti dobra vožnja.

    199 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Irresistible Desirable Purple

    Desirable ima super snažan F1 motor nove generacije s 10 načina vibracije i vibratorom sa fleksibilnim vrhom koji se prilagođava obliku bilo koje žene i savršeno je oblikovan za pogađanje vaše G-točke, za stvaranje najintenzivnijeg unutarnjeg i vanjskog orgazma ikada doživljenog! Desirable ima punjivu bateriju s magnetskim USB priključkom za punjenje i uključenim punjačem. Kada je potpuno napunjen, trajat će 60 minuta. Mekan na dodir, gladak i vodootporan dizajn izrađen je od medicinskog silikona, što Desirable čini lakim za čišćenje.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Bruno Black

    Bruno je dizajniran posebno za muškarce koji žele otkriti nove dimenzije užitka iritirajući svoju prostatu. Izrađen je od medicinskog silikona i savršeno anatomski oblikovan kako bi stimulirao prostatu i barijeru između anusa i testisa.

    199 €

    139 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Rocket Ring

    Ova krafna doista je prsten za pijetla s ogromnom željom da zasladite svoj ljubavni život. Prsten Satisfyer daje Vašoj muškosti senzualnu nadogradnju, osiguravajući Vama i Vašem partneru uživanje u trncima. Veliki stimulator klitorisa ima široki promjer i 10 postavki intenzivne vibracije, nudeći ljubavnu stimulaciju vašoj dami pritiskom na gumb. Ali čak i tijekom vrućih solo sesija, zavest će Vas svojim dubokim vibracijama i nepogrešivo Vas katapultirati do vrhunca.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Jes-Extender Original Penis Enlarger

    Jes-Extender™ će Vam dati bolje samopouzdanje, unaprijediti Vaš život i poboljšati opće zadovoljstvo životom.

    269 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Womanizer Premium 2 Black

    Womanizer PREMIUM 2 s originalnom Pleasure Air tehnologijom naša je najluksuznija kreacija do sada – doista Prada među igračkama za seks, ultimativna igračka za žene koje traže više od samo još jednog uređaja za igru. S više razina intenziteta nego ikad prije i poboljšanom funkcijom autopilota koja Vas vodi u nove, nepredvidive avanture, PREMIUM 2 je najčišći užitak uz najvišu kvalitetu.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Elegance Heating G-Spot Vibrator Exquisite Black

    Elegantni vibrator G-točke sadrži dva vrhunska F1 motora za nevjerojatnu snagu. Jedan se nalazi u vrhu, a drugi kao nastavak za dvostruku stimulaciju. Ove nove generacije F1 motora vibriraju pri nevjerojatnih 7200 okretaja u minuti odnosno 14000 okretaja u minuti.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Womanizer Liberty Lilac

    Dame, pripremite se za polijetanje: s elegantnom navlakom i šest razina stimulacije, Liberty jamči užitak na svakom mjestu na planetu.

    149 €

    99,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • We-Vibe Match Couples Vibrator

    Zapalite svoj seksualni život tutnjavim vibracijama u kojima ćete oboje uživati. Upoznajte svog savršenog partnera. Match je vibrator za parove koji se nosi tijekom seksa, isporučuje intenzivnu stimulaciju i tutnjave vibracije i na G-točku i na klitoris.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Tor 2 Black

    TOR 2 je prvi punjivi i vodootporni muški prsten za erekciju na svijetu. TOR 2 ima 100% jače vibracije od svog prethodnika i bilo kojeg drugog prstena sličnog tipa na tržištu.

    169 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Perfect Fit SilaSkin Cock & Ball Black

    Konačno, godina razvoja i testiranja čini tržište apsolutno neodoljivim novitetom - super fleksibilnim Cock & Ball. Odredite koliko je proizvoda upotrijebljeno i gotovih. Sigurno je za vas vidjeti prvi put plijena. I već, konačno se možete prestati truditi oko erektilne disfunkcije.

    53,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Nexus Revo Slim

    Nexus Revo Slim rotacijski masažer prostate i dyke je prekrasna igračka za početnike i sve one koji vole igračke nešto manjih dimenzija. Djeluje na istoj i provjerenoj tehnologiji kao i ostali Nexus proizvodi iz Revo linije, tako da možete biti sigurni da će razmaziti vašu prostatu savršeno ciljanom stimulacijom i pritom ne zaboraviti svoju branu, što će pojačati uzbuđenje. Uživajte u višestupanjskoj rotaciji i jednostavnom čišćenju zahvaljujući vodonepropusnosti.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Svakom Amy G-Spot Vibrator Purple

    Ako tražite piće i visokokvalitetno tijelo koje će okriviti vašu g-točku? Luksuzni brend Amy's vibratora Everybody's sigurno je pravi! Na prvi pogled je bolji i moderniji, na prvu je nenametljiv mehaničar i glačalo, koje je napravljeno od silikona. Budite zadovoljni sa 6 kaznenih načina od vibracije do pulsiranja!

    129 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • We-Vibe Bloom Coral

    Zabavite se, otkrijte i što je najvažnije ojačajte mišiće dna zdjelice uz Bloom iz We-Vibea. Zahvaljujući vibracijama, ovo jačanje neće biti samo učinkovito, već i ugodno i uzbudljivo. Osim toga, uz We-Connect razina vibracije može biti u rukama vašeg partnera, koji lako može biti na drugom kraju svijeta. Jeste li spremni za jače orgazme?

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Tiani 3 Black

    Tiani™ 2 Design Edition je nadograđena verzija Red Dot nagrađivanog masažera za parove, dizajniranog za žene koje ga nose tijekom vođenja ljubavi.

    179 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 33 za 64 od 376 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.