×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Masturbatori plastika

Artikli 33 za 64 od 84 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • Satisfyer Men Vibration+ Connect App Black

    Satisfyer Men svojim je vibracijama osvojio muškarce diljem svijeta, a sada dolazi s nečim novim - vibracijama možete upravljati putem aplikacije! Naravno, ostaje očuvan elegantan dizajn i ergonomski oblik koji vrlo udobno leži u ruci. Otvor za ulazak je izrađen od kvalitetnog i ugodnog silikona, stoga požurite.

    91,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Tenga Flip Zero 0 Electronic Vibration Black

    Sa čvršćim materijalom od originalnog FLIP ZERO EV, vibrirajući FLIP ZERO EV BLACK nudi jače osjećaje i čvršći stisak. Uživajte u najdinamičnijoj dostupnoj stimulaciji  s unutarnjim detaljima dorađenim kako bi odgovarali intenzivnim osjećajima čvršćeg materijala i stimulaciji Dual Vibration Cores!

    349 €

    249 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Vacuum Cup Vagina

    Žudite li za novim, još senzualnijim visinama užitka? Opremite svoju dešnjaku ovim super mekanim i visokokvalitetnim masturbatorom s realističnim ulazom u obliku seksi vulve. Pružit će vam osjećaje slične oralnom seksu, elegantna vanjska torbica udobno leži u vašoj ruci, a rupa na kraju omogućit će vam reguliranje osjećaja usisavanja. Uživajte u dodiru ugodno savitljivog materijala u koji ćete poželjeti uvijek iznova kliznuti.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream PDX Elite Fuck-O-Matic 2

    Fuck-O-Matic 2 pretvara vašu masturbaciju u nezaboravno iskustvo, od glavića do testisa. Zato što je opremljena posebnim stimulatorom za testise, a uz to će vam ponuditi senzualno i snažno usisavanje koje će vas zaista oduševiti. Bit će to oluja senzacionalnih osjećaja! Prilagodite ga svojim osobnim i trenutnim prevencijama i uživajte maksimalno!

    199 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Leten A380 PRO Super Masturbator

    Leten A380 PRO elektronički super masturbator s funkcijom rotiranja i potiskivanja

    249 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream Extreme Toyz Mega-Bator Mouth

    ISKUSITE NAJNAPREDNIJE, HANDS-FREE, USB-PUNJIVE STROKERE IKAD PROIZVEDENE! Mega-Bator je jedini hands-free masturbator na svijetu koji obavlja sav posao umjesto vas dok gledate svoju omiljenu prljavštinu na svom mobilnom uređaju!

    189 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Leten SM400 Super Masturbator Thrusting & Rotating

    USB punjivi masturbator SM400 pruža Vam potpuno novo iskustvo masturbacije. Gurnite svoj penis, s malo lubrikanta, u osovinu i prepustite se maženju teleskopskim i rotacijskim pokretima.

    229 €

    139 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Power Masturbator Black-Silver

    Želite nešto više? Ovaj vibrirajući masturbator tvrtke Satisfyer dizajniran je s okom za apsolutno savršenstvo! S njim ćete doživjeti čisto blaženstvo, vjerujte nam. Njegovo fleksibilno tijelo, a posebno unutarnja stimulirajuća tekstura, milovat će vaš penis do orgazmičkog ludila, a možete ga upariti i sa praktičnom aplikacijom Satisfyer Connect pa uživajte!

    109 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Paloqueth Automatic Realistic Masturbator with 4D Textured Sleeve 6 Rotating Massage Functions

    Masturbacija ne mora biti samo dosadan scenarij u kojem vaša desna ruka igra glavnu ulogu. Vi ste redatelj i ako ovom jedinstvenom automatskom masturbatoru dodijelite glavnu ulogu, dobit ćete Oscara! Snaga rotacijskog motora bacit će vas na koljena, a funkcija orgazma jednim klikom najbolji je brzinac. Odaberite između 6 postavki rotacije, pojačajte intenzitet po želji i provjerite sve putem LED zaslona.

    139 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream Extreme Elite Tip Teazer Power Pump

    Doživite intenzivan užitak zahvaljujući snažnim vibracijama i nevjerojatnom kapacitetu usisavanja. Razmazite svoj penis i dajte mu što želi. Kombinacija vibracije i sisanja vrha penisa obećava savršeno uzbuđenje i snažan orgazam, zar ne? Elite Tip Teazer Power Pump je vrući novi proizvod marke Pipedream i vjerujte mi, razvijen je upravo da vam pruži koncentriran užitak.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Realistic Vagina

    Realan užitak u elegantnom pakiranju! Ovo bijelo i lako hvatljivo pakiranje krije savršeno realističnu vaginu koja će vas svojom unutarnjom stimulirajućom teksturom potpuno upiti. Izgleda i djeluje gotovo živo, a možete ga lako izvaditi iz kućišta i očistiti. Uđite u carstvo zadovoljstva i strasti!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Leten SM390 Super Masturbator Thrusting & Heating

    USB punjivi masturbator SM390 pruža Vam potpuno novo iskustvo masturbacije. Gurnite svoj penis, s malo lubrikanta, u osovinu i prepustite se maženju teleskopskim pokretima. Uključite funkciju grijanja za maksimalan užitak.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Sienna Vibrating & Sucking Masturbator

    Zapalite svoja osjetila nevjerojatno autentičnim erotskim iskustvom uz masturbator Pretty Love Sienna! Nudi vam 3 razine usisavanja i 12 opojnih načina vibracije za stimulaciju najosjetljivijih dijelova penisa. Teksturirani unutarnji rukav ima meke izbočine i nabore za udobno pristajanje, a svidjet će vam se značajka pametne memorije koja pamti vaše omiljene postavke. I to nije sve, priključite priložene slušalice i uživajte u slasnim stenjanjima i primamljivom razgovoru o seksu!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Glans Stimulation Loop

    Čarobni prsten za vaš žir? Da! Ova igračka će kroz prsten usmjeriti vibracije izravno u područje oko žira i oduševit će vaše osjetljivo područje sa 7 načina vibracija. Radite li svoje fantazije punom parom sada? U tom slučaju, sigurno ste mislili da vibrator možete koristiti i na drugim područjima, kao što su klitoris ili bradavice.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Glans Masturbator Black

    Nešto se jednostavno ne može mjeriti s kvalitetnim pušenjem! Teta osim ovog masturbatora. Ima senzualne unutarnje izbočine i 7 načina vibracija. Njegova baršunasto mekana površina zadovoljit će vašu muškost i bit ćete laki za korištenje kada ga prvi put koristite. Ako nema tko popušiti umjesto tebe, učini to s Glansom sam i bolje.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Me You Us Dual Power Masturbation Sleeve

    Zaigrani ste i od masturbacije želite samo najbolje? Dešnjak ne može sam! Opremite je ovim masturbatorom koji oduzima dah, koji je u isto vrijeme vrlo praktičan i svestran. Napravljen je imajući na umu potrebe muškaraca i pruža doista uzbudljiva iskustva. Opremljen je ugodnom teksturom za nevjerojatne masaže, a također ima nekoliko načina vibracije, odaberite između!

    18,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Paloqueth War Wolf Automatic Aircraft Masturbator with Thrusts

    Trebate li ne samo osjetiti nego i vidjeti svoje zadovoljstvo? War Wolf je samo za vas! To je poluprozirni masturbator koji pruža divlje vizualno iskustvo i više od toga. Ima mekanu unutarnju teksturu koja će razmaziti vaš penis pri svakom potezu, a funkcija potiska je stvarno opojna. Uživajte u neusporedivom orgazmičkom i vizualnom iskustvu!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Hot Octopuss Pulse Solo Essential

    Ponesite kući PULSE SOLO ESSENTIAL i otkrijte potpuno novi svijet muške masturbacije. Nazvan prvi Guybrator™ na svijetu, naša višestruko nagrađivana muška seksualna igračka može učiniti da svršite bez ruku, bez potrebe za milovanjem. Njegov svestrani dizajn znači da je savršena igračka za svakoga s penisom.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shequ Truda Automatic Male Masturbator Vibration and Suction Vagina

    Sanjate li o ukusnom sisanju svog člana? Uz ovu jedinstvenu modernu igračku, možete je imati kad god se sjetite! Nudit će vam 5 snažnih načina usisavanja i 7 uzoraka vibracija. Zaljubite se u realističan oblik vagine, futuristički dizajn i unutarnju stimulirajuću teksturu.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Hot Octopuss Pulse Solo Lux

    Svestran i svjetski popularan muški stimulator sada u Luxe setu! Octopuss Pulse je popularna oscilirajuća igračka koja se ističe nepogrešivim funkcijama i potpuno se razlikuje od svih ostalih muških igračaka na tržištu. U ovom setu, osim samog stimulatora, pronaći ćete i praktičnu kontrolnu narukvicu s kojom ćete još više uživati u savršenim oscilacijama.

    259 €

    159 €

    +

    -

    Na zalihi

  • MAN.WAND Pump One

    Gospodo, tražite li nešto što će vam konačno biti beskrajno dobro? Pogledajte ovaj elegantan i veličanstven masturbator od svilenkasto mekog i mekog silikona. Uz nevjerojatna 3 načina usisavanja, bit će vam ponuđeno i 7 načina rada vibracije, funkcija zagrijavanja i unutarnja stimulirajuća tekstura u koju ćete se jednostavno zaljubiti! Uživati!

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiiroo RealFeel Stroker Vagina

    Želite li da vaša masturbacija bude intimno slična stvarnom snošaju? Morate kupiti vaginu koja će biti nevjerojatno realna! A to je upravo ono od brenda Kiiroo. Njegov patentirani materijal RealFeelvam pružit će vam najugodnija iskustva koja će biti potpuno autentična!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream Extreme Rechargeable Roto-bator Pussy

    Pripremite se za najnevjerojatniji, najintenzivniji, najnapredniji rotirajući masturbator ikada zamišljen!

    159 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rebel Masturbator with Sucking & Vibrating Functions

    Želite li još više uživati u svom solo iskustvu? Donesite ovaj Rebel masturbator s 2 uzbudljive funkcije, može sisati i vibrirati. Nudi vam 3 načina usisavanja i 6 načina vibracije za senzualnu raznolikost. Upravljanje je vrlo jednostavno, a unutarnji dio nije samo ugodno mekan, već je i prošaran točkama i žljebovima za masažu. Kada ste gotovi, jednostavno izvucite i operite unutrašnjost.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mystim Opus E Electrosex Masturbator Anus

    Majstor mastrubber u svakom pogledu kojem jedva možete odoljeti! Dopustite da vas ponesu električni impulsi laganog škakljanja ili olujnog intenziteta, uronite penis u super ugodan materijal i uživajte u teksturi koja podsjeća na pravu vaginu. Bonus je jednostavno čišćenje i moderan dizajn.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shequ Double Male Masturbator Vagina and Mouth Kay

    Ne možete odlučiti preferirate li oralni seks ili vaginalnu penetraciju? S ovim masturbatorom dobivate oboje! S jedne strane, oduševit će vas super autentična maca, koja uključuje i zube i jezik, a s druge strane, zaljubit ćete se u precizno oblikovanu vulvu. Birajte između 7 načina vibracije i 3 brzine i zgrabite elegantnu torbicu koja obećava udobno rukovanje.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Ultimate Stroker Beads

    Možete li zamisliti kako bi bilo seksi doživjeti nešto novo? Trebate dodirnuti male kuglice u 5 redova na svom ponosu? Ova igračka je mala, ali učinkovita i pokazat će vam orgazmički zanos! Udvostručuje vaše zadovoljstvo jer potiče erekciju, a nevjerojatne loptice daju vam intenzivnu stimulaciju. Osjetite kako vam koljena lome svaki pokret!

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Lorelei Rotating & Thrusting Masturbator

    Želite li dati novo značenje svojim trenucima za sebe? Nabavite ovaj masturbator i uživajte u poboljšanjima! Nudi vam funkciju udaranja i vrtnje s 10 brzina, a budući da najbolja iskustva dolaze od stimuliranja svih osjetila, ima i glasovnu funkciju. Uđite u novi svijet užitka.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Vacuum Cup Mouth

    Žudite li za novim, još senzualnijim visinama užitka? Opremite svoju dešnjaku ovim super mekanim i visokokvalitetnim masturbatorom s realističnim ulazom u obliku seksi poljupca. Pružit će vam osjećaje slične oralnom seksu, elegantna vanjska kutija udobno leži u vašoj ruci, a krajnji otvor omogućit će vam reguliranje osjećaja usisavanja. Uživajte u dodiru ugodno savitljivog materijala u koji ćete poželjeti uvijek iznova kliznuti.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Optimum Power Head Exciter

    Doživite najbolju solo vožnju u svom životu uz Optimum Power Head Exciter mastrubber. Ova kompaktna igračka može se pohvaliti intenzivnim potezima i senzualnom rotacijom za temeljite orgazme! Umetnite penis unutra i uđite u raj. Unutrašnjost masturbatora izrađena je od fleksibilnog TPR materijala i može se ukloniti radi lakšeg čišćenja.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zolo Back Door Cup

    Za sve ljubitelje analnog ritma tu je Zolo Back Door Cup! Ako nemate magarca pri ruci da zadovoljite svoje apetite, imajte sa sobom ovaj genijalni masturbator koji će vas jednom ili dvaput zadovoljiti. Njegova unutarnja tekstura oponaša analni snošaj, ergonomski oblik udobno leži u ruci, a zahvaljujući fleksibilnosti materijala, razinu stimulacije birat ćete vlastitim pritiskom.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Men Classic Masturbator Silver

    Men Classic je elegantan masturbator za stimulaciju cijelog penisa. Materijal rukava koji se može ukloniti nalik koži izgleda vrlo realistično na dodir, a ovaj masturbator također osvaja bodove zbog svog diskretnog dizajna.

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 33 za 64 od 84 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.