×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Masturbatori plastika

Artikli 65 za 84 od 84 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • Kiiroo Feel Reagan Fox Stars Collection Male Masturbator

    Krenite na pustolovno putovanje puno uzbuđenja s Feel Reagan Fox masturbatorom. Kao što ime govori, vaša će družica biti prelijepa Reagan Fox, a njezina vagina bit će samo vaša. Također možete upariti masturbator s Keonom i uživati u interaktivnim užicima kao nitko drugi!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shequ Masturbator Telescopic and Rotation Function Rita

    Povjerite svoj užitak suvremenoj tehnologiji i uživajte u uzbudljivim potezima vlastitog penisa! S ovim inovativnim mastrubatorom možete birati između 7 načina i 3 brzine teleskopske funkcije i rotacije. Njegov okrugli otvor pozdravit će vaš prirodan apsolutno ugodan materijal, a teksturirana unutrašnjost pružit će vam savršenu stimulaciju. Praktičan poklopac osigurava higijensko skladištenje i ne privlači pozornost znatiželjnih pogleda.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Optimum Power Masturball Black

    Želite li da vaša masturbacija bude savršena i savršena? Masturball je vrući novi proizvod na tržištu i ponudit će vam ne samo vibraciju, već i funkciju kompresije, što znači da će masturbator uzbuđeno komprimirati vaš penis. Unutarnji senzori osiguravaju osjećaj pri svakom pokretu, a Masturball se prilagođava gotovo svim veličinama. Dopustite da vas ponese moderni alat!

    119 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Tom of Finland Head To Head Vibrating Sleeve

    Vrana do vrana sjedi, uzbuđen pijetao traži svog kolegu. Tom of Finland dolazi s vibrirajućim masturbatorom u kojem ćete uživati u isto vrijeme kao i vaš partner. Njegov teksturirani unutarnji dio obuzima vašu muškost, vibracije vas preplave valom užitka, a prozirni materijal omogućuje vam da sve to gledate. Osvježite trenutke strasti s voljenom osobom i uživajte u nečem novom i sjajnom!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Svakom Hannes Neo

    Ovladajte svojim tijelom i umom uz Hannes Neo iz Svaka! To je praktična erotska igračka s kojom možete istraživati svijet vrhunskog interaktivnog užitka. Njime se može upravljati putem aplikacije koja čak omogućuje i sinkronizaciju s 2D sadržajem na mreži. Ili dopustite svom partneru da to kontrolira i uživajte u novoj razini seksa na daljinu s drugog kraja svijeta.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Paloqueth Powerfull Telescopic & Rotating Masturbator

    Tražite li masturbator koji bi se pobrinuo i za vaš veći penis? Ovaj uređaj je za vas pripremio teleskopske i vibrirajuće modove koje nećete moći voljeti. Sakriva stvarno snažan motor i spreman je pružiti vam najbolje iskustvo. Dođite saznati više o njemu!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Malesation Masturbator Horny Wings Black

    Maštovit i pametno dizajniran masturbator za intenzivnu stimulaciju! Sadrži 2 snažna motora koji će vam ponuditi 10 ukusnih funkcija vibracije. Ugodno je fleksibilan i prilagođava se vašoj veličini. Iritira žir i cijeli penis i uživajte u izvanzemaljskim iskustvima koja si samo vaš dešnjak ne bi mogao priuštiti.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiiroo Feel Rachel Starr Stars Collection Male Masturbator

    Krenite na pustolovno putovanje puno uzbuđenja s Feel Rachel Starr masturbatorom. Kao što ime govori, vaša će družica biti prelijepa Rachel Starr, a njezina vagina bit će samo vaša. Također možete upariti masturbator s Keonom i uživati u interaktivnom užitku kao nitko drugi!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zolo Personal Trainer Cup

    Vježba čini majstora, stoga trenirajte svoju izdržljivost, inače nikada nećete biti majstor! Osmišljen je tako da od vas napravi prvaka u krevetu koji traje dokle god to želi njegova ljubavnica, a to je ono što svaki muškarac želi, zar ne? Ergonomski oblik masturbatora udobno leži u vašoj ruci, a zahvaljujući fleksibilnosti materijala, sami ćete odabrati razinu stimulacije pritiskom na njega.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Trinity Vibes Dual Vibrating Cock Teaser

    Gospodo, kako bi bilo da svoj penis dovedete u uzbudljive vibracije? Ova praktična erotska vibrirajuća sprava može se postaviti bilo gdje na penis, a sa svoja dva mini-vibratora sa snažnim motorima će ludo milovati vaš član. Zgrabite kontroler i prepustite se prijenosu u raj orgazma!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Hot Octopuss Pulse Duo Lux

    Igračka s kojom ćete se oboje igrati! Hot Octopuss Pulse Duo Lux s dvostrukim ručnim kontrolama postat će sastavni dio uvertira. Pulse Duo Lux je snažan i svestran i oba para mogu preuzeti kontrolu nad njim. Prepustite se intenzivnim zadivljujućim iskustvima!

    339 €

    209 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zolo The Girlfriend Cup

    Masturbator Zolo The Girlfriend Cup poslužit će vam bolje od bilo koje druge vagine. Uz njega ćete uživati u autentičnim iskustvima ili simulira pravi spolni odnos – kako uzbudljivo! Ergonomski oblik masturbatora udobno leži u vašoj ruci, a zahvaljujući fleksibilnosti materijala, sami ćete odabrati razinu stimulacije pritiskom na njega.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bswish bhandy Masturbator Classic Pearl

    Ponekad je za užitak potrebno više od ruke. Bhandy Classic će biti vaš novi pomagač u kojeg ćete se zaljubiti. Udobno leži u ruci, čvrsto ga držite i uživate u njegovoj mekoj unutrašnjosti. Izrađena je od ugodnog TPE materijala, a njegov diskretan vanjski dizajn čini ga idealnom igračkom za putovanja. Otkrijte bolju masturbaciju s ovim praktičnim alatom!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rebel Glans Masturbator with 2 Motors

    Najbolja igračka nakon užitka na vrhu penisa. Ovaj Glans masturbator iz Rebel-a iznenadit će vas koliko je kompaktan i ujedno praktičan. Sakriva 2 motora i spreman je za stimulaciju žira i uzde zahvaljujući finim točkicama i žljebovima. Birajte između 10 načina vibracija i otkrijte divnu raznolikost.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mystim Wall Hook for Opus Mica

    Sanjate li da uživate u svom hands-free Mica masturbatoru? Naravno! Zato je ovaj dodatak s jakim usisnom čašom sada ovdje. Hvata vaš omiljeni Mica Opus masturbator i zahvaljujući usisnoj čaši sigurno prianja na glatku površinu, na primjer u kupaonici. Uživajte u još više iskustva sa svojim Opusom i rukama gdje god želite.

    45,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Rebel F-Spot Massager with Knocking Function

    Otkrijte stimulaciju F točke koja oduzima dah! Ovaj kompaktni masturbator će vas osvojiti svojim fleksibilnim krilima koja okružuju penis. Nudi vam 10 načina vibracija i 3 brzine te funkciju pulsirajućeg udaranja izravno na osjetljivu uzdu. Prepustite se intenzivnim orgazmima!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Men Vibration

    Muški dizajn u elegantnoj crnoj boji čini masturbator diskretnim suputnikom za moderne muškarce. Njegove ergonomske krivulje savršeno leže u ruci, tako da tipkama možete udobno upravljati palcem, dok se donja izbočina ugnijezdi u Vaš dlan, a Vaši prsti nalaze dobar oslonac u bočnim utorima. Zahvaljujući punjivim baterijama, igračka nije dobra samo za Vas, već čini i uslugu okolišu. Ako Vašem prijatelju u igri treba više soka, možete ga jednostavno napuniti priloženim magnetnim USB kabelom.

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rebel Vibrating Stroker Black

    Da je vibracija čisto ženska stvar? Pogrešno, gospodo! Ovaj rukav za masturbaciju upotpunjen snažnim mini vibratorom omogućit će vam da doživite uzbudljive vibracije na vlastitom penisu. Prebacite se između 10 načina vibracija putem žičanog kontrolera i mirno ostvarite vrhunac bez upotrebe ruku.

    30,90 €

    18,90 €

    Nema na skladištu

  • Jesse Jane Deluxe Ass Stroker

    Sanjate li o tome kako bi bilo s porno zvijezdom? Sada možete imati savršeno dupe seksi ljepotice Jesse Jane samo za sebe. Njegova unutarnja tekstura pružit će vašem penisu sjajan doživljaj, a pogled na realističnu analnu obradu oduševit će oči. Ne čekajte poziv, samo uđite!

    87,90 €

    31,90 €

    Nema na skladištu

    Rasprodaja
  • Zolo Deep Throat Cup

    Ovaj masturbator će vas zadovoljiti svojim dubokim grlom, ne brinite. To će simulirati puno bolje pušenje nego što bi vaša bivša djevojka mogla podnijeti i sigurno se neće ugušiti ničim! Ergonomski oblik čašice za duboko grlo Zolo udobno leži u vašoj ruci, a zahvaljujući fleksibilnosti materijala, sami ćete odabrati razinu stimulacije pritiskom na nju.

    30,90 €

    16,90 €

    Nema na skladištu

Artikli 65 za 84 od 84 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.