×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Masturbatori silikon

Artikli 97 za 128 od 210 ukupno

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Otouch Deven Automatic Masturbator

    Gospodo, birate li kamp za masturbaciju? Stoga svratite do Otouch Devena! Predstavlja apsolutno sve što je bitno u izboru. Izrađen je od sigurnog silikona i ABS-a, udoban je i ekološki prihvatljiv. Nudi vam 6 frekventnih načina vibracija kao i mogućnost zagrijavanja. Zahvaljujući vodootpornosti IPX6, lako se čisti i može se puniti putem USB-a. Dođite i otkrijte više detalja!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • MAN.WAND Pump One

    Gospodo, tražite li nešto što će vam konačno biti beskrajno dobro? Pogledajte ovaj elegantan i veličanstven masturbator od svilenkasto mekog i mekog silikona. Uz nevjerojatna 3 načina usisavanja, bit će vam ponuđeno i 7 načina rada vibracije, funkcija zagrijavanja i unutarnja stimulirajuća tekstura u koju ćete se jednostavno zaljubiti! Uživati!

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Hot Octopuss Pulse Solo Lux

    Svestran i svjetski popularan muški stimulator sada u Luxe setu! Octopuss Pulse je popularna oscilirajuća igračka koja se ističe nepogrešivim funkcijama i potpuno se razlikuje od svih ostalih muških igračaka na tržištu. U ovom setu, osim samog stimulatora, pronaći ćete i praktičnu kontrolnu narukvicu s kojom ćete još više uživati u savršenim oscilacijama.

    259 €

    159 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Wyne 01 Masturbator Heat, Vibration & Sucking Function

    Odličan kamin i ugodna toplina! Wyne masturbator 01 udobno leži u ruci i oduševit će vas svojom teksturom i oblikom vagine. Nudit će vam 5 načina vibracije u 3 brzine, 3 načina usisavanja i funkciju grijanja do 42°C. Vaš penis će biti kao u raju. Svaka od funkcija ima svoju kontrolu, pa ih možete kombinirati kako želite. Zato skliznite i prenesite se u svoj svijet užitka – samo vi i Wyne!

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Jamyjob Rechargeable Head Stroker Masturbator Black

    Želite li se prepustiti ugodnoj stimulaciji? Dođite i upoznajte ovog vibrirajućeg masturbatora iz Jamyjoba! Skriva 2 snažna motora s 9 načina rada vibracija koji će vas odvesti u ekstazu. Unutrašnjost je izrađena od ugodnog gel silikona koji se vrlo brzo prilagođava vašoj tjelesnoj temperaturi. Uživajte u svom trenutku u potpunosti!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bodywand MensWand Black

    Prva masažna glava posebno dizajnirana za muškarce! Ovaj kompaktni masažer koji se može puniti putem USB kabela ima prekrasno fleksibilan vrat, tako da s njim možete udobno razvijati i manji i veći pritisak i lako doći do svih dijelova tijela. Isprobajte i višenamjenski nastavak prikladan za solo jahanje, ali i predigru ili kao dodatak oralnom seksu.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream Extreme Elite Hydrobator

    Doživite najbolju masturbaciju u svom životu! PDX Elite Hydrobator pružit će vam nevjerojatnu stimulaciju vode i jednostavno ćete se zaljubiti u njegov inovativni dizajn s dva otvorena kraja. Idite pod tuš ili kadu, dopustite da vas šuplji tunel ponese s punim užitkom i birajte između 3 brzine hoda i 7 načina vibracija.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • CONTROL by Sir Richard's Vibrating Silicone Edger Black

    Nova dimenzija vaših trenutaka samoljublja! Ovakva sitnica je pametnija nego što mislite. Sir Richard ga je osmislio kako bi vas što je više moguće zadovoljio. Fleksibilan je i prilagođava se vašem penisu, razina pritiska ovisit će samo o vama, kao i o tome koji način vibracije od 8 ponuđenih odaberete. A zahvaljujući vodonepropusnosti, vaše kupke ili tuširanja bit će nešto uzbudljivije.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • MAN.WAND Wand Vibrator

    Dizajn, snaga i elegancija riječi su koje opisuju ovo jedinstveno snažno erotsko pomagalo za muškarce. MAN.WAND odnijet će vaše zadovoljstvo još nekoliko razina i nećete se iznenaditi koliko masturbacija može biti nevjerojatna i zapanjujuća. Veselite se 8 različitih brzina i 20 zadivljujućih načina vibracija. Fleksibilna glava ruku pod ruku sa snažnim motorom ponudit će vam jedinstvene osjećaje i revolucionarna iskustva. Orgazam je zagarantiran!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Toro Cuper Masturbator with 360 Rotation Black

    Toro zna što muškarci žele! Nudi im napredne tehnologije skrivene u modernim i učinkovitim erotskim pomagalima, koja svakodnevnu masturbaciju pretvaraju u nezaboravno iskustvo. U kolekciji Toro nalazi se i Cuper, udoban i fleksibilan masturbator od vrhunskog silikona s funkcijom rotacije od 360°. Otkrijte uzbudljive vrtnje, optimalno držanje i savršeni užitak!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sweet Smile Warming Masturbator

    Žudite za nečim ugodno toplim za vaš penis početkom zime? Ovaj šarmantni masturbator ne samo da je spreman zagrijati vas do 40°C, već i milovati vaš penis uzbudljivim vibracijama. Ovo je moderan proizvod pa ne čudi da se puni preko USB kabela, vodootporan je i izrađen od svilenkasto mekog silikona koji je siguran za tijelo i ne sadrži ftalate.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Otouch Inscup 2 Luxury Masturbator

    Zaljubite se u luksuz ovog inovativnog Inscup 2 mastrubbera! Doista je lijep, diskretan i ima nevjerojatne karakteristike. Zagrijat će vas za opojnih 43 stupnja i ponuditi vam 5 senzualnih kontrakcija i 7 vibracijskih uzoraka.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rebel Ultra Soft Vibrating Silicone Masturbator

    Osjećate li se malo samoljublja, ali vas to trenutno ne košta? Ovaj vibrirajući silikonski masturbator namjestit će vam ga jednom ili dvaput, također će vas malo naljutiti, a na kraju će vam biti beskrajno ugodno. Stimulacijski žljebovi će vas masirati u kombinaciji s jednim od 10 načina vibracija, a kad god igrački ponestane, dovoljno je samo je napuniti putem USB-a.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Malesation Masturbator Horny Wings Black

    Maštovit i pametno dizajniran masturbator za intenzivnu stimulaciju! Sadrži 2 snažna motora koji će vam ponuditi 10 ukusnih funkcija vibracije. Ugodno je fleksibilan i prilagođava se vašoj veličini. Iritira žir i cijeli penis i uživajte u izvanzemaljskim iskustvima koja si samo vaš dešnjak ne bi mogao priuštiti.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • CONTROL by Sir Richard's Beginner Silicone Cock Teaser Black

    Unaprijedite svoje iskustvo samoljublja uz ovaj silikonski masturbator, idealan posebno za početnike. Njegov pametno postavljen motor nudi vam 9 načina vibracija koji će progutati vaš žir i pružiti vam nevjerojatan užitak. A zahvaljujući vodonepropusnosti, vaše kupke ili tuširanja bit će nešto uzbudljivije.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Trinity Vibes Lightning Stroke Silicone Stroker with Vibrating Bullet Black

    Neka vam masturbacija bude još bolja! Ovaj rukav za masturbaciju oduševit će vas svojom stimulirajućom teksturom i intenzivnim vibracijama. Izrađen od visokokvalitetnog silikona i možete se radovati vrhunskoj kvaliteti. Također dodajte vibraciju i dopustite da vas ponesu 3 brzine vibracije i 7 uzoraka vibracija.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Vibrating Pleasure Stroker

    Želite li krenuti na uzbudljivo putovanje kako biste otkrili nova iskustva? Samo uz lijepa i kvalitetna pomagala brenda Fifty Shades! Ovaj relativno mali mastrubator bit će vaš omiljeni suputnik tijekom uvertira i trenutaka samoljublja. Nudi vam 15 uzoraka vibracija i 5 razina intenziteta te će vas očarati svojim mekim silikonskim materijalom. Uživajte uz kvalitetnu igračku s oba kraja otvorena!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Otouch Airturn3 Masturbator

    Masturbator Airturn3 pretvorit će vaše snove o savršenom masturbatoru u stvarnost! Udobno leži u ruci i zahvaljujući vanjskoj silikonskoj površini neće skliznuti iz nje. Nudi vam 3 funkcije usisavanja i 6 uzoraka vibracija (svaki s 3 intenziteta). Prebacit ćemo se između pojedinih funkcija vrlo jednostavno i brzo pomoću 4-smjerne joysticke na vrhu. Zadirkivati vas nevjerojatna unutarnja tekstura!

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • FUN FACTORY Manta Moss Green

    Erotska pomoć za mušičare često je prevelika, čak i ako je teško koristiti par. Elegantna MANTA je samostalna i za upotrebu i za težinu, što vam omogućuje transformaciju vašeg penisa u vibrator, kao i pomoć pri takvom oralnom dijelu, koji pomaže izazvati masnu masnu gutljaju. Nemojte nas ubiti kada masturbirate! MANTY korita drže gel za podmazivanje na pravom mjestu i omogućuju bolju upotrebu.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rebel Masturbator with 2 Functions 550841 Black

    Topla vibrirajuća zabava! Ovaj mastrubator jednostavan za držanje oduševit će vas svojom unutarnjom stimulirajućom teksturom u obliku točkica i debelih nazubljenih ureza u dijelu žira. Izuzetno je fleksibilan i može senzualno zagrijati do 55°C. Birajte između 7 načina vibriranja i ponesite vibrator sa sobom u kadu ili tuš, jer je vodootporan.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rebel Masturbator with 2 Functions 0594814 Black

    Jeste li znali da čak i samoća može biti super uzbudljiva i donijeti slasne orgazme? Ovaj inovativni crni mastrubator pretvara vaše privatne intimne trenutke u trenutke ispunjene nezaboravnim užitkom. Ne samo da može vibrirati, već i bacati, a te funkcije možete pokrenuti odjednom ili svaku zasebno. Život je prekratak da bi se to radilo samo rukom.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Jamyjob Novax Masturbator with Vibration and Compression

    Jamyjob nastavlja s inovacijama svaki dan! Njihov cilj je maksimalni užitak muške masturbacije! I zato Novax, elegantni masturbator za stimulaciju cijelog penisa. Izrađen je od materijala koji intimno podsjeća na ljudsku kožu i izgleda nevjerojatno realistično. Uživajte ne samo u njegovom diskretnom dizajnu, već prije svega u savršenoj funkciji usisavanja (kompresije).

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sweet Smile Vibrating Glans Masturbator

    Uzbudljiva vibrirajuća igračka na vrhu vašeg penisa. Ovaj crni masturbator oduševit će vaš žir senzualnim vibracijama kao i unutarnjim poticajnim izbočinama. Ponudit će vam 10 načina vibracija, između kojih možete birati putem daljinskog upravljača, koji je spojen na igračku. Sweet Smile Vibrationg Glans Mastrubator izrađen je od visokokvalitetnog silikona s poliuretanskim premazom i ABS-om, ne sadrži ftalate i u skladu je sa svim strogim EU REACH propisima.

    45,90 €

    28,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Private Turbo Stroker

    Što može učiniti običan handjob nevjerojatnim iskustvom? Private Tubro Stroker je topli masturbacijski kamp modernog dizajna i maksimalno zadovoljavajuće pulsirajuće sposobnosti. Unutarnja tekstura će biti realistična za vaš penis, vanjski dio ergonomski i 6 načina vibriranja i 3 pulsirajuća odvest će vas do vrha na nevjerojatno senzualan način. Počasti se!

    139 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Svakom Robin Masturbator White

    Moderni maturbator s hipnotičkim vibracijama! Ova šarmantna erotska igračka ima ugrađeni prvoklasni motor koji stvara 5 različitih načina vibracija koji će vas impresionirati. Ne zaboravite isprobati tipku BOOS s kojom ćete u sekundi doživjeti intenzivne osjećaje!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Toro Krone Tip Cup Masturbator for Men Silicone

    Marka Toro, koja se fokusira na seksualna pomagala za muškarce, upravo dolazi s ovim erektilnim masturbatorom, koji je dizajniran za koncentriranu stimulaciju. Njegova mala veličina idealna je za iritaciju žira, a oblik cvijeta je zapravo prikladan za ljutiti bilo koji drugi dio tijela. Izuzetno je fleksibilan i njegov snažan motor nudi vam 10 funkcija vibracije.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rebel Glans Stimulator

    Pomoćnik za izravnu stimulaciju žira! Kompaktan je, jednostavan za korištenje i opremljen s mnogo grebena i mogućnosti vibracija. Rebel Glans nudi vam 10 načina vibracija za vašu omiljenu raznolikost, između kojih možete prebacivati pomoću gumba izravno na igrački. Uzmi ga u ruku i otkrij koliko je malen, lagan i mekan, a onda ga samo stavi na žir i ahhhh.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Hot Octopuss Pulse Duo Lux

    Igračka s kojom ćete se oboje igrati! Hot Octopuss Pulse Duo Lux s dvostrukim ručnim kontrolama postat će sastavni dio uvertira. Pulse Duo Lux je snažan i svestran i oba para mogu preuzeti kontrolu nad njim. Prepustite se intenzivnim zadivljujućim iskustvima!

    339 €

    209 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rebel Blow Job Masturbator with 3 Functions Black

    Najbolja solo zabava s funkcijom grijanja, vibracije, usisavanja i impulsa za vrijeme F. Ovaj masturbator savršen je za svakoga tko sanja o intenzivnim orgazmima ili čak pati od erektilne disfunkcije. Njegov unutarnji mekani rukav ima prekrasne uzbudljive utore, koji zbog svog posebnog oblika stvaraju realan osjećaj usisavanja tijekom penetracije.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rebel Vibrating Penis Trainer with 3 Point Stimulation Black

    Spojite ugodno s korisnim i vježbajte svoju izdržljivost uz ovaj praktični masturbator! Pristaje kao rukavica u vašu ruku i na vaš penis i pruža vam stimulaciju u 3 točke s fleksibilnim krilcima. Fleksibilni dio pokriva glavić i testise, a muškarci s erektilnom disfunkcijom uživat će u njegovoj snazi. Nježne točkice oko glavića pružit će vam ugodnu masažu, a stimulirajuće brazde na središnjem dijelu tijela penisa, a čvršće točkice za testise. Uživajte u učinkovitom treningu za dužu izdržljivost!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Tantaly Nicole 18kg Lightweight Huge Papaya Breasts Sex Doll

    Znate i one duge samotne večeri kada vam nedostaje dodir ljubavi i partner kojeg biste mogli nježno milovati i strastveno ljubiti? Prestanite s tim i učinite nešto za svoju sreću i zadovoljstvo. Pozovi Nicole kući i dobij seksi ljubavnicu i partnera punu razumijevanja. Tako je živa, tako autentična i zavodljiva. Ima savršene proporcije, meku kožu, živahne grudi i uzbudljivu vaginu i anus. Bit će to ljubav na prvi pogled, a možda i za cijeli život.

    1.149 €

    879 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dream Toys Mr Pleasure Warming Vibrating Stroker

    Koje značajke skriva ovaj moderni masturbator? Zanima li vas njegov izgled? Stoga pričekajte dok ne saznate što može učiniti! Osim vibracija, razveselit će vas i sve popularnija funkcija grijanja! Otkrijte njegovih 7 vibracijskih ritmova i 3 brzine za stimulaciju penisa, kao i 7 funkcija pulsiranja i 3 brzine za stimulaciju žira!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 97 za 128 od 210 ukupno

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.