×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Masturbatori silikon

Artikli 129 za 160 od 210 ukupno

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Rebel Man Wand Black

    Masažna glava i masturbator u jednom! Trenutno tražite moćan alat s kojim možete uživati u 7 uzbudljivih načina vibriranja kao i u intenzivnim orgazmima. Izuzetno je fleksibilan, a luk za masturbaciju opremljen je stimulirajućom teksturom. Tada ćete si moći priuštiti glatku masažu cijelog tijela kad god vam zatreba.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rebel Glans Masturbator with 2 Motors

    Najbolja igračka nakon užitka na vrhu penisa. Ovaj Glans masturbator iz Rebel-a iznenadit će vas koliko je kompaktan i ujedno praktičan. Sakriva 2 motora i spreman je za stimulaciju žira i uzde zahvaljujući finim točkicama i žljebovima. Birajte između 10 načina vibracija i otkrijte divnu raznolikost.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Otouch Airturn1 Masturbator

    Želite i trebate učiniti sebe sretnim? Da uživate u igrački koja će vam dobro doći i koja će vašu masturbaciju učiniti nezaboravnim iskustvom? Otouch Airturn1 je kvalitetan masturbator za zahtjevne muškarce. Meka rupa će zadržati vašu muškost, snažan, ali tih motor ostvarit će vaše najluđe fantazije i vaše će zadovoljstvo biti u vašim rukama.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • FUN FACTORY Cobra Libre II Deep Sea Blue-Black

    Tako bi bilo moguće okarakterizirati novi senzacionalni stimulator COBRA Libre. Supersport COBRA Libre je igračka za zahtjevne muškarce. Kada COBRYjeva mekana silikonska pička čvrsto zagrli vaš penis, vaše tijelo prožima senzacionalan osjećaj uzbuđenja.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Toro Clipex Adjustable Male Masturbator with Clip System Black

    Toro zna što muškarci žele! Nudi im napredne tehnologije skrivene u modernim i učinkovitim erotskim pomagalima, koja svakodnevnu masturbaciju pretvaraju u nezaboravno iskustvo. Toro kolekcija također uključuje Clipex, udoban i fleksibilan masturbator od vrhunskog silikona koji jedva čeka vaš penis. Otkrijte uzbudljive vibracije, optimalno držanje i savršeni užitak!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Trinity Men 8X Vibrating Silicone Penis Sleeve

    Želite da vas intenzivno zadirkuju? Ovaj praktični stimulator penisa će vas razbjesniti svojim snažnim motorom. Ima unutarnju rebrastu teksturu i tijesan vrh koji se nalazi na glaviću. Birajte između 8 funkcija vibracije od kojih će vam srce zaigrati!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dream Toys Ramrod Heating Squeezable Vibrating Stroker Black

    Želite li u potpunosti uživati u svojim intimnim trenucima samozaljubljenosti? U tom slučaju treba vam nešto više od praktičnog dešnjaka! Ovaj masturbator koji se može stisnuti od mekanog i visokokvalitetnog silikona idealna je marka. Nudi vam 6 ritmova vibracija i 3 brzine, prekrasno je mekan i možete ga stisnuti kako biste pojačali pritisak na penis ili ga ostaviti opuštenim. I to nije sve! Opremljena je funkcijom grijanja, tako da će vam u njoj biti ugodno u svim okolnostima.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Tenga Flip Zero Gravity Black

    Pitate se koji će masturbator biti najbolji za vas? Brand Tanga je broj jedan! Koristi najkvalitetnije materijale kao i najnoviju tehnologiju, pogledajte najnoviji Flip Zero model! Dobro osmišljeni ulaz održava jak vakuum unutra i ne propušta niti jednu kap maziva van. Unutarnja složena tekstura donosi izvrsne osjećaje, a zahvaljujući otvoru, masturbator se lako čisti i priprema za sljedeću upotrebu.

    249 €

    109 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Trinity Vibes 10X Turbo Silicone Penis Head Pleaser

    Turbo užitak za vrh vašeg penisa! Ova igračka držat će vrh vaše muškosti u debelom silikonskom rukavu i dražiti ga intenzivnim zujanjem. Ima dva snažna motora koji imaju 3 brzine vibracije i 7 uzbudljivih uzoraka. Uživajte u svakom centimetru teksturiranog interijera!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Men Sleeve Tornado Bliss

    Tornado Bliss zamjenjiva je unutarnja podloga za vaše omiljene Satisfyer Men. Već na prvi pogled znate da će ovo biti vrlo uzbudljiva vožnja! Stotine mekih grebena stvaraju genijalnu teksturu uskog tunela, čije svjetlo na kraju nije ništa drugo do nezaboravan i zapanjujući orgazam.

    26,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Optimum Power Elite Pro Stroker Black

    Tražite vrhunskog masturbatora visoke tehnologije? Optimum Power Elite Pro Stroker savršen je kandidat! Njegov unutarnji dio je senzualno teksturiran, a otvoreni dizajn omogućuje vam da odaberete pritisak koji želite. Prepustite se trostrukim motorima i njihovoj nevjerojatnoj snazi!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Tenga Flip Zero Gravity White

    Pitate se koji je masturbator najbolji za vas? Brand Tanga je broj jedan! Koristi najkvalitetnije materijale kao i najnoviju tehnologiju, pogledajte najnoviji model Flip Zero! Dobro dizajniran ulaz održava i vakuum unutra i ne propušta niti jednu kap lubrikanta u kadu. Unutarnja naborana tekstura pruža izvrsne osjećaje, a zahvaljujući otvoru, masturbator se lako čisti i priprema za sljedeću upotrebu.

    249 €

    109 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shots Toys Easy Rider Cold Masturbator Mouth

    Uz novi Easy Rider Cold postići ćete savršeno iskustvo penetracije. Strukturirana unutarnja tekstura osigurava vrlo realističan osjećaj. Zahvaljujući rupicama možete podesiti intenzitet vakuuma, a uži centar osigurat će ugodan doživljaj.

    22,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Otouch Chiven3 Masturbator

    Uživanje u oralnom seksu kad god poželite nikad nije bilo lakše! Ovaj masturbator će vam pokazati istinski realističan užitak. Zato zaključajte vrata i uživajte u trenutku za sebe uz ovaj topli poljubac.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Men Sleeve Tri Delights

    Tri Delights je unutarnja podloga koja se može ukloniti za vaše omiljene Satisfyer Men. Njegova unutarnja rebrasta tekstura će iritirati vaš penis cijelom dužinom, a što dublje uđe u ovaj raj užitka, osjećat ćete više uzbuđenja. Mekani grebeni od svilenkasto ugodnog materijala pokazat će vam svoj šarm kroz intenzivan orgazam, koji je s ovim umetkom bliže nego na dohvat ruke.

    26,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Jamyjob Pulsar Wand Vibration and Pulsation Modes

    Jamyjob nastavlja s inovacijama svaki dan! Njihov cilj je maksimalni užitak muške masturbacije! I zato Pulsar, pametni masturbator, teži vašem maksimalnom užitku. Njegova fleksibilna krila čvrsto okružuju vaš penis i pokazuju vam novu razinu užitka s 30 postavki vibriranja. Opustite se, uživajte i eksplodirajte!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Elite 12X Enhancer Green

    Pitate se kakva je ovo zanimljiva igračka? To je silikonski rebrasti vibrator koji se može puniti i ima 12 funkcija vibracije za podrhtavanje koljena. Zahvaljujući prstenu, možete ga staviti na penis, što će apsolutno pojačati užitak i erekciju, a duži nazubljeni dio ostaviti da iritira klitoris prilikom penetracije. Nevjerojatan alat za početnike i erotske stručnjake!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Tantaly Jessica 6kg Cute Sex Doll for Beginner Masturbation

    Znate i one duge samotne večeri kada vam nedostaje dodir ljubavi i partner kojeg biste mogli nježno milovati i strastveno ljubiti? Prestanite s tim i učinite nešto za svoju sreću i zadovoljstvo. Pozovi Jessicu kući i dobij seksi ljubavnicu i partnera punu razumijevanja. Tako je živa, tako autentična i zavodljiva. Ima savršene proporcije, meku kožu, živahne grudi i uzbudljivu vaginu i anus. Bit će to ljubav na prvi pogled, a možda i za cijeli život.

    309 €

    269 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shots Toys Easy Rider Cold Masturbator Anal

    Uz novi Easy Rider Cold postići ćete savršeno iskustvo penetracije. Strukturirana unutarnja tekstura osigurava vrlo realističan osjećaj. Zahvaljujući rupicama možete podesiti intenzitet vakuuma, a uži centar osigurat će ugodan doživljaj.

    22,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Boundless Flickering Stroker Black

    Želite li iskusiti maksimalno uzbuđenje koje donosi žir? Ovaj pulsirajući masturbator će vam ugoditi! Opremljen je jedinstvenim jezikom i 10 funkcija vibracije. Unutarnja tekstura će vas senzualno maziti i neće vam trebati dugo da podlegnete dodatnom orgazmu!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shots Toys Dark Easy Rider Anal

    Jeste li od ovoga pokoreni rukom i rukom? Međutim, sve iluzije koje su neuvjerljive bit će dobar izbor ako čitate kao pravi mađioničar. Pokrijte kožu, dodajte lubrikant, operite silikonom i otpustite odgovarajući tekstil.

    22,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Men Sleeve Lusty Tongues

    Lusty Tongues je unutarnja podloga koja se može ukloniti za vaše omiljene Satisfyer Men. Zahvaljujući svojim fleksibilnim stijenkama, senzualno upija vaš penis i simulira nezaboravan oralni seks. Uživajte u divljem vrhuncu i užitku o kakvom niste ni sanjali. Hoće li Lusty Tongue postati vaša omiljena unutarnja tekstura?

    26,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • FPPR Vagina Masturbator White

    Priuštite si intenzivnu stimulaciju i nezaboravan vrhunac uz FPPR masturbator. Ulaz u masturbator sastoji se od realistične vagine pristojne bijele boje, a unutarnji dio je tada ugodno teksturirane, što jamči najintenzivniju stimulaciju penisa. Vrijedi istaknuti i diskretan dizajn proizvoda zahvaljujući kojem nitko neće znati da se radi o alatu samozadovoljstva. FPPR Vagina Masturbator je vrlo higijenski jer možete udobno ukloniti njegovu unutrašnjost nakon upotrebe i oprati je toplom vodom sa sapunom ili koristiti posebno erotsko sredstvo za čišćenje.
    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Your New Favourite Penis Vibrator Super Strong Yellow

    Kako bi bilo da dodate malo dinamike svojim rukotvorinama? Upoznajte ovu igračku! Prekrasne je žute boje i ima fleksibilna vibrirajuća krilca koja će svojim stimulirajućim žljebovima intenzivno masirati penis. Birajte između 10 načina vibracije i učinite svoju jurnjavu nezaboravnim iskustvom!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rebel F-Spot Massager with Knocking Function

    Otkrijte stimulaciju F točke koja oduzima dah! Ovaj kompaktni masturbator će vas osvojiti svojim fleksibilnim krilima koja okružuju penis. Nudi vam 10 načina vibracija i 3 brzine te funkciju pulsirajućeg udaranja izravno na osjetljivu uzdu. Prepustite se intenzivnim orgazmima!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shots Toys Easy Rider Anal

    Jeste li umorni od toga ručno i tražite mastrubbera? Ovaj ljubavni analni će nesumnjivo biti dobar izbor, u kojem ćete se osjećati kao u pravom magarcu. Skinite poklopac, dodajte lubrikant, umetnite u mekani silikon i prepustite se ugodnoj teksturi.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zolo Back Door Cup

    Za sve ljubitelje analnog ritma tu je Zolo Back Door Cup! Ako nemate magarca pri ruci da zadovoljite svoje apetite, imajte sa sobom ovaj genijalni masturbator koji će vas jednom ili dvaput zadovoljiti. Njegova unutarnja tekstura oponaša analni snošaj, ergonomski oblik udobno leži u ruci, a zahvaljujući fleksibilnosti materijala, razinu stimulacije birat ćete vlastitim pritiskom.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Boners Masturbator Nubbed

    S ovim zabavnim masturbatorom možete sebi ili svom partneru pružiti ugodnu stimulaciju! Nanesite lubrikant na penis ili unutarnju stranu masturbatora. Povucite igračku preko žira i pomičite je gore-dolje po penisu u svom omiljenom ritmu. Masturbator s unutarnje strane ima stimulirajuća rebra. Izrađena je od vrlo mekog i fleksibilnog materijala koji je ugodan na koži. Očistite igračku vodom i sredstvom za čišćenje igračaka nakon upotrebe.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Men Vibration

    Muški dizajn u elegantnoj crnoj boji čini masturbator diskretnim suputnikom za moderne muškarce. Njegove ergonomske krivulje savršeno leže u ruci, tako da tipkama možete udobno upravljati palcem, dok se donja izbočina ugnijezdi u Vaš dlan, a Vaši prsti nalaze dobar oslonac u bočnim utorima. Zahvaljujući punjivim baterijama, igračka nije dobra samo za Vas, već čini i uslugu okolišu. Ako Vašem prijatelju u igri treba više soka, možete ga jednostavno napuniti priloženim magnetnim USB kabelom.

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zolo Deep Throat Cup

    Ovaj masturbator će vas zadovoljiti svojim dubokim grlom, ne brinite. To će simulirati puno bolje pušenje nego što bi vaša bivša djevojka mogla podnijeti i sigurno se neće ugušiti ničim! Ergonomski oblik čašice za duboko grlo Zolo udobno leži u vašoj ruci, a zahvaljujući fleksibilnosti materijala, sami ćete odabrati razinu stimulacije pritiskom na nju.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Cheap Thrills The Three Way Skin

    Ostvarite svoje uzbudljive mokre snove uz ovaj The Three Way masturbator. Njegov dvostrani dizajn pruža vam najbolje od oba svijeta, nudeći vam i realističnu vaginu i anus. Njegova jedinstvena stimulirajuća tekstura će vas izluditi. Materijal masturbatora je ugodno mekan i fleksibilan te podsjeća na pravu kožu.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Autoblow A.I. Machine

    Ova čarobna spravica je programirana da vam popuši koristeći tehnike stvarnog života. Pomaknite prema dolje za pregled radnje.

    369 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 129 za 160 od 210 ukupno

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.