×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Masturbatori glatka

Artikli 65 za 96 od 150 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Svakom Hedy Magic Shiver

    Hedy je elegantno jaje koje skriva muški masturbator, a koje je izrađeno od vrlo mekanog i ugodnog TPE materijala te se ističe izrazito stimulativnom teksturom. Zahvaljujući veličini za putovanje, uvijek ga možete nositi sa sobom, ponovno proživjeti trenutke samozaljubljenosti i uživati u realističnim i uzbudljivim osjećajima. Zahvaljujući svom dizajnu, Hedy je i idealan poklon za svakog muškarca.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Private Hot Bombshell To Go

    Pravi će biti tu za vas kad god vam zatreba. Ova kompaktna Private Hot Bombshell vagina možda je prava, prikladna ne samo za putovanja. Pomoći će vam da budete dobro bilo kada i bilo gdje, ima diskretan dizajn, realističan dizajn interijera i staje u vašu ruku poput školjke. Želite najbolje, želite svoj istinski užitak.

    30,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bodywand MensWand Black

    Prva masažna glava posebno dizajnirana za muškarce! Ovaj kompaktni masažer koji se može puniti putem USB kabela ima prekrasno fleksibilan vrat, tako da s njim možete udobno razvijati i manji i veći pritisak i lako doći do svih dijelova tijela. Isprobajte i višenamjenski nastavak prikladan za solo jahanje, ali i predigru ili kao dodatak oralnom seksu.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiiroo Onyx+ Teledildonic Masturbator Asa Akira Experience

    Sanjate li o lijepoj Ase Akiri samo za sebe? Ova superzvijezda sada može biti samo tvoja! Masturbator je ukrašen njezinim potpisom, a također dobivate 1500 kredita koje možete koristiti za njegov neaktivan sadržaj na FeelPornStars.com. Prepustite se njegovom provokativnom senzualnom šarmu i nježnim dodirima.

    399 €

    249 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Private Shona River Pornstar Pussy

    Kako uljepšati svoje trenutke ljubavi prema sebi? Što im pozvati kultnu porno zvijezdu Shonu River? Vaginu ove besramne plavooke djevojke u svoj njenoj ljepoti pronaći ćete unutar progresivnog privatnog masturbatora. Zahvaljujući ergonomskom obliku, udobno leži u vašoj ruci, a zahvaljujući unutarnjoj teksturi i kvalitetnom materijalu, uživat ćete u prekrasnim osjećajima uz Shona River. Upoznajte svoju muškost i ona nikada neće poželjeti drugu!

    99,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Hot Octopuss Pulse Solo Essential

    Ponesite kući PULSE SOLO ESSENTIAL i otkrijte potpuno novi svijet muške masturbacije. Nazvan prvi Guybrator™ na svijetu, naša višestruko nagrađivana muška seksualna igračka može učiniti da svršite bez ruku, bez potrebe za milovanjem. Njegov svestrani dizajn znači da je savršena igračka za svakoga s penisom.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shequ Truda Automatic Male Masturbator Vibration and Suction Vagina

    Sanjate li o ukusnom sisanju svog člana? Uz ovu jedinstvenu modernu igračku, možete je imati kad god se sjetite! Nudit će vam 5 snažnih načina usisavanja i 7 uzoraka vibracija. Zaljubite se u realističan oblik vagine, futuristički dizajn i unutarnju stimulirajuću teksturu.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Friend with Benefits Kiara Summer Realistic Masturbator

    Volite li šarmantne ljepotice? U tom slučaju voljet ćete i Kiaru koja će sve vaše strastvene želje pretvoriti u stvarnost. Živ je, divno mekan i savršeno mekan. Njegova unutarnja tekstura ugodno će vas stimulirati tijekom penetracije, a TPR materijal će se prilagoditi vašem ritmu. Da li više voliš njen anus ili vaginu? Volite obje rupe jednako!

    379 €

    339,99 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • FUN FACTORY Manta Black

    Igračke napravljene za penise često su ogromne, ružne i nezgrapne za korištenje s partnerom. Elegantna MANTA, kojom se lako rukuje, dizajnirana je da bude savršena za partnerski seks, kao i za solo igru, klizanje između Vaših tijela i pretvaranje Vašeg penisa u vibrator. Također je izvrstan dodatak za pušenje, kružeći stražnjim dijelom penisa za osjećaj dubokog grla. Ne zaboravite solo igru! MANTA-ini grebeni zadržavaju lubrikant za bolji osjećaj drkanja.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Tenga Flip Orb Strong Blue Rush

    Najbolje za vaš penis? Samo mozak Tenge! Ovaj najnoviji model će vas još intenzivnije stimulirati zahvaljujući unutarnjim kuglicama i ostalim detaljima, što ga čini nevjerojatno ugodnom igračkom. Pritom ćete sigurno cijeniti kvalitetne i ugodne materijale te moderan izgled. Povjerite se masturbatoru Tenga!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shequ Jalome Masturbator 3 in 1 Vagina, Mouth and Breast

    Niste rudar ili rudar i jednostavno volite krzna i vagine? Ovaj jedinstveni polu-realistični masturbator nudi vam sve to i još malo više. Izrađena je od nevjerojatno nježnog i nježnog materijala koji možete stiskati i maziti kako god želite. Priuštite si sve što volite!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Private Tarra White Legend Pussy

    Kako uljepšati svoje trenutke ljubavi prema sebi? Što im pozvati legendarnu češku MILF-u Tarru White? U progresivnom privatnom masturbatoru pronaći ćete vaginu ove nestašne crvenokose u svoj njenoj ljepoti. Zahvaljujući ergonomskom obliku, udobno leži u ruci, a zahvaljujući unutarnjoj teksturi i kvalitetnom materijalu, uživat ćete u prekrasnim osjećajima uz Tarra White. Upoznajte svoju muškost i ona nikada neće poželjeti drugu!

    99,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiiroo Keon Multifunctional Pillow

    Dugo imate svoj Keon i ne možete nahvaliti njegove funkcije? U tom slučaju, niste smjeli propustiti ovaj višenamjenski jastuk koji će raditi s vašim automatskim masturbatorom i pomoći vam da dobijete pravi kut za još bolja iskustva! Na njega možete jednostavno i brzo pričvrstiti Keon i nećete se iznenaditi kakvu ugodnu promjenu može napraviti jedan jastuk!

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiiroo Onyx+ 3x Replacement Sleeves

    Trio rezervnih mekanih unutarnjih rukava za vaš omiljeni Kiiroo Onyx masturbator (model 1, model 2, model +). Promjena rukava je brza i laka, a uz novi komad moći ćete ponovno uživati u nezaboravnoj stimulaciji zahvaljujući jedinstvenoj unutarnjoj teksturi i ugodnom materijalu.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Friend with Benefits Trinity Rose Realistic Masturbator

    Volite li slatke guzice? U tom slučaju voljet ćete i Trojstvo koje će sve vaše strastvene želje pretvoriti u stvarnost. Živ je, divno mekan i savršeno mekan. Njegova unutarnja tekstura ugodno će vas stimulirati tijekom penetracije, a TPR materijal će se prilagoditi vašem ritmu. Da li više voliš njen anus ili vaginu? Volite obje rupe jednako!

    91,90 €

    69,99 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fleshjack Boys Diego Sans Sex Machine

    Brendirani masturbator za muškarce rodila je popularna američka tvrtka Fleshlight kako bi zadovoljila muškarce svojim nevjerojatnim erotskim pomagalima. Fleshjacks također nedostaje visokokvalitetan i patentiran materijal koji se gotovo ne razlikuje od prave ljudske kože. Možete ih koristiti ne samo za samozadovoljavanje, već i za treniranje svoje izdržljivosti ili kao diverziju pri vođenju ljubavi u paru.

    119 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Tenga Spinner Masturbator Brick

    Zavrtite ga uz Tenga Spinner! Pružit će vam nevjerojatno uzbudljive osjećaje svakim pokretom i učiniti vašu masturbaciju jedinstvenim iskustvom punim iznenađujućih osjećaja. Osim toga, modernog je i impresivnog dizajna, izrađena je od vrlo udobnog fleksibilnog materijala i lako se čisti.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Hot Octopuss Pulse Solo Lux

    Svestran i svjetski popularan muški stimulator sada u Luxe setu! Octopuss Pulse je popularna oscilirajuća igračka koja se ističe nepogrešivim funkcijama i potpuno se razlikuje od svih ostalih muških igračaka na tržištu. U ovom setu, osim samog stimulatora, pronaći ćete i praktičnu kontrolnu narukvicu s kojom ćete još više uživati u savršenim oscilacijama.

    259 €

    159 €

    +

    -

    Na zalihi

  • MAN.WAND Pump One

    Gospodo, tražite li nešto što će vam konačno biti beskrajno dobro? Pogledajte ovaj elegantan i veličanstven masturbator od svilenkasto mekog i mekog silikona. Uz nevjerojatna 3 načina usisavanja, bit će vam ponuđeno i 7 načina rada vibracije, funkcija zagrijavanja i unutarnja stimulirajuća tekstura u koju ćete se jednostavno zaljubiti! Uživati!

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Autoblow 2+ Sleeve B

    Zamjenski umetak za Autoblow 2+ veličina B.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Curve Novelties Mistress Courtney Vibrating Deep Throat Mouth Stroker

    Stavite ga u svoja željna usta kad god vam zatreba! Courtney uvijek ima otvoren poljubac i izbočen jezik koji jedva čeka da ga opljačka tvoj penis. Istodobno, možete koristiti i mini vibrator i uživati u ovoj realističnoj zabavi obogaćenoj vibracijama.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Blush M for Men All In Clear

    Ako ne volite raditi stvari na pola puta, radite ih do kraja. U tome će vam pomoći ovaj prozirni masturbator s 3 komore koji obećava osjećaj. Unutarnji oblici i teksture dizajnirani su tako da budu realistični, stoga nemojte čekati i isprobajte ih na vlastitom penisu!

    30,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Doc Johnson Main Squeeze Warming Accessory

    Volite li ugodno toplo? U tom slučaju ne smijete propustiti ovaj pomoćnik za zagrijavanje koji će za nekoliko trenutaka zagrijati vaš omiljeni masturbator Squeeze. Spojite ga na bilo koji izvor pomoću USB konektora i zagrijte svoj uređaj na 37 °C za samo 8 minuta. Zahvaljujući ovom zagrijavanju, možete uživati u još realističnijim osjećajima i iskustvima sa svojim masturbatorom.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LateToBed Gonex Thrusting, Rotating and Moaning Hich Tech Masturbator

    Ne vjerujete da postoji erotska igračka koja će ispuniti svaku vašu želju? Pa vjerujte, danas je sve moguće! Na tržište stiže jedinstveni automatski Gonex, masturbator u obliku vagine futurističkog dizajna s jednostavnom kontrolnom pločom s LED svjetlima. Ponudit će vam opojnu funkciju vrtnji i pokreta gore-dolje koji podsjećaju na udarce. A budući da treba stimulirati sva osjetila, dobro će vam doći i sluh zahvaljujući funkciji stenjanja.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rebel Masturbator with Sucking & Vibrating Functions

    Želite li još više uživati u svom solo iskustvu? Donesite ovaj Rebel masturbator s 2 uzbudljive funkcije, može sisati i vibrirati. Nudi vam 3 načina usisavanja i 6 načina vibracije za senzualnu raznolikost. Upravljanje je vrlo jednostavno, a unutarnji dio nije samo ugodno mekan, već je i prošaran točkama i žljebovima za masažu. Kada ste gotovi, jednostavno izvucite i operite unutrašnjost.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • NS Novelties Firefly Yoni Glowing Super Soft Silicone Blue

    Žudite za još zadovoljavajućim iskustvom masturbacije? Ova plava silikonska vagina je tu da osvijetli vaš ručni rad i da ga ocijeni. U ruci stane kao rukavica i toliko je mekan i pahuljast da poludite na prvi dodir. Nemojte je tjerati da čeka dugo, ona će unijeti svjetlost silne strasti u vaš život!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Autoblow A.I. Silicone Vagina Sleeve White

    Zamjenjivi silikonski umetak za Autobllow AI s ulazom u obliku strastvene vagine.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Private Original Tube

    Kako uljepšati svoje trenutke ljubavi prema sebi? Dovoljno je pozvati kvalitetnog masturatora iz Private branda. Njegovo pakiranje skriva realističnu vaginu za vaše maksimalno zadovoljstvo. Zahvaljujući ergonomskom obliku, udobno leži u ruci, a zahvaljujući unutarnjoj teksturi i kvalitetnom materijalu uživat ćete u prekrasnim osjećajima. Upoznajte svoju muškost sa šarmantnom vaginom u privatnom masturbatoru i ona nikada neće poželjeti drugog!

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Lorelei Rotating & Thrusting Masturbator

    Želite li dati novo značenje svojim trenucima za sebe? Nabavite ovaj masturbator i uživajte u poboljšanjima! Nudi vam funkciju udaranja i vrtnje s 10 brzina, a budući da najbolja iskustva dolaze od stimuliranja svih osjetila, ima i glasovnu funkciju. Uđite u novi svijet užitka.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Men Classic Masturbator Silver

    Men Classic je elegantan masturbator za stimulaciju cijelog penisa. Materijal rukava koji se može ukloniti nalik koži izgleda vrlo realistično na dodir, a ovaj masturbator također osvaja bodove zbog svog diskretnog dizajna.

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Blush Hot Chocolate Nicoles Kitty Chocolate

    Bok, moje ime je Nicole i ja sam tvoja nova omiljena maca. Podatna sam, senzualno mekana i živa iznutra, topla i teksturirana. Brzo ću se zagrijati do vaše tjelesne temperature i ugodno stimulirati vaš penis. Tako sam mekana na dodir, dođi me maziti i zabavi se sa mnom!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Tenga Spinner Masturbator Pixel

    Začepi Tenga Spinner! Iskoristite prednosti nevidljivo neugodnih krmača svih vaših ljudi i učinite svoju masturbaciju jednim dahom za krmače naroda. Osam, modernih i impresivnih dizajna izrađeno je od visokokvalitetnog fleksibilnog materijala i može se čistiti.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 65 za 96 od 150 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.