×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Masturbatori glatka

Artikli 97 za 128 od 150 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Friend with Benefits Vanessa Davis Realistic masturbator

    Volite li graciozne prsate ljepotice? U tom slučaju voljet ćete i Vanessu koja će sve vaše strastvene želje pretvoriti u stvarnost. Živ je, divno mekan i savršeno mekan. Njegova unutarnja tekstura ugodno će vas stimulirati tijekom penetracije, a TPR materijal će se prilagoditi vašem ritmu. Da li više voliš njen anus ili vaginu? Volite obje rupe jednako!
    179 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiiroo Onyx+ Teledildonic Masturbator Romi Rain Experience

    Sanjate li o prekrasnoj Romi Rain samo za sebe? Ova superzvijezda sada može biti samo tvoja! Masturbatorka je ukrašena njezinom fotografijom, a također dobivate 1500 kredita za korištenje na njezinom neaktivnom sadržaju na FeelPornStars.com. Prepustite se njegovom provokativnom senzualnom šarmu i nježnim dodirima.

    399 €

    249 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Optimum Power Masturball Black

    Želite li da vaša masturbacija bude savršena i savršena? Masturball je vrući novi proizvod na tržištu i ponudit će vam ne samo vibraciju, već i funkciju kompresije, što znači da će masturbator uzbuđeno komprimirati vaš penis. Unutarnji senzori osiguravaju osjećaj pri svakom pokretu, a Masturball se prilagođava gotovo svim veličinama. Dopustite da vas ponese moderni alat!

    119 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sweet Smile Warming Masturbator

    Žudite za nečim ugodno toplim za vaš penis početkom zime? Ovaj šarmantni masturbator ne samo da je spreman zagrijati vas do 40°C, već i milovati vaš penis uzbudljivim vibracijama. Ovo je moderan proizvod pa ne čudi da se puni preko USB kabela, vodootporan je i izrađen od svilenkasto mekog silikona koji je siguran za tijelo i ne sadrži ftalate.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Tenga Flip Orb Strong Orange Crash

    Najbolje za vaš penis? Samo mozak Tenge! Ovaj najnoviji model će vas još intenzivnije stimulirati zahvaljujući unutarnjim kuglicama i ostalim detaljima, što ga čini nevjerojatno ugodnom igračkom. Pritom ćete sigurno cijeniti kvalitetan i ugodan materijal te moderan izgled. Povjerite se masturbatoru Tenga!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Svakom Hannes Neo

    Ovladajte svojim tijelom i umom uz Hannes Neo iz Svaka! To je praktična erotska igračka s kojom možete istraživati svijet vrhunskog interaktivnog užitka. Njime se može upravljati putem aplikacije koja čak omogućuje i sinkronizaciju s 2D sadržajem na mreži. Ili dopustite svom partneru da to kontrolira i uživajte u novoj razini seksa na daljinu s drugog kraja svijeta.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shequ Masturbator Telescopic and Rotation Function Rita

    Povjerite svoj užitak suvremenoj tehnologiji i uživajte u uzbudljivim potezima vlastitog penisa! S ovim inovativnim mastrubatorom možete birati između 7 načina i 3 brzine teleskopske funkcije i rotacije. Njegov okrugli otvor pozdravit će vaš prirodan apsolutno ugodan materijal, a teksturirana unutrašnjost pružit će vam savršenu stimulaciju. Praktičan poklopac osigurava higijensko skladištenje i ne privlači pozornost znatiželjnih pogleda.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Arcwave Voy Black

    Želite li nešto više? Želite li najbolje? Želite Arcwave Voy! Riječ je o vrhunskom kompaktnom masturbatoru izrađenom od prvoklasnih materijala koji će se prilagoditi vašim zahtjevima i oduševiti vas pametnom tehnologijom. Prilagodite njegovu čvrstoću i uživajte u uzbudljivom putovanju usmjerenom na savršen orgazam.

    139 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Toro Krone Tip Cup Masturbator for Men Silicone

    Marka Toro, koja se fokusira na seksualna pomagala za muškarce, upravo dolazi s ovim erektilnim masturbatorom, koji je dizajniran za koncentriranu stimulaciju. Njegova mala veličina idealna je za iritaciju žira, a oblik cvijeta je zapravo prikladan za ljutiti bilo koji drugi dio tijela. Izuzetno je fleksibilan i njegov snažan motor nudi vam 10 funkcija vibracije.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rebel Masturbator with 2 Functions 0598640

    Želite li doživjeti usisavanje koji oduzima dah i uzbudljive vibracije koje završavaju opojnim vrhuncem? Za to će vam trebati pomoćnik po imenu Rebel! To je masturbacijski kamp s 4 načina vibracije i 3 načina usisavanja s odvojenom kontrolom. Uživajte u unutarnjoj stimulirajućoj teksturi mekog TPE materijala.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Cheap Thrills The Three Way Skin

    Ostvarite svoje uzbudljive mokre snove uz ovaj The Three Way masturbator. Njegov dvostrani dizajn pruža vam najbolje od oba svijeta, nudeći vam i realističnu vaginu i anus. Njegova jedinstvena stimulirajuća tekstura će vas izluditi. Materijal masturbatora je ugodno mekan i fleksibilan te podsjeća na pravu kožu.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Boners Handjob Stroker

    Želite li svoj orgazmički užitak učiniti ugodnijim? Isprobajte ovaj genijalni alat iz kolekcije Boners koji je izrađen od vrlo mekog i fleksibilnog TPE materijala. Unutarnji grebeni će vas stimulirati svakim pokretom i to više nikada nećete poželjeti!
    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • NS Novelties Firefly Yoni Glowing Super Soft Silicone Pink

    Žudite za još zadovoljavajućim iskustvom masturbacije? Ova ružičasta silikonska vagina je tu da osvijetli vaš handjob i da mu daju ocjene. U ruci stane kao rukavica i toliko je mekan i pahuljast da poludite na prvi dodir. Nemojte je tjerati da čeka dugo, ona će unijeti svjetlost silne strasti u vaš život!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Autoblow A.I. Silicone Vagina Sleeve Brown

    Izmjenjivi silikonski umjetnik za Autobllow AI sa sjedištem u obliku ojačane vagine.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rebel Blow Job Masturbator with 3 Functions Black

    Najbolja solo zabava s funkcijom grijanja, vibracije, usisavanja i impulsa za vrijeme F. Ovaj masturbator savršen je za svakoga tko sanja o intenzivnim orgazmima ili čak pati od erektilne disfunkcije. Njegov unutarnji mekani rukav ima prekrasne uzbudljive utore, koji zbog svog posebnog oblika stvaraju realan osjećaj usisavanja tijekom penetracije.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Leten SM380 Sleeve

    Zamjenska unutarnja TPE navlaka za masturbator Leten SM380.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sweet Smile Vibrating Glans Masturbator

    Uzbudljiva vibrirajuća igračka na vrhu vašeg penisa. Ovaj crni masturbator oduševit će vaš žir senzualnim vibracijama kao i unutarnjim poticajnim izbočinama. Ponudit će vam 10 načina vibracija, između kojih možete birati putem daljinskog upravljača, koji je spojen na igračku. Sweet Smile Vibrationg Glans Mastrubator izrađen je od visokokvalitetnog silikona s poliuretanskim premazom i ABS-om, ne sadrži ftalate i u skladu je sa svim strogim EU REACH propisima.

    45,90 €

    28,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Blush Hot Chocolate Luscious Tiana Chocolate

    Dođi da me udariš! Da, Tiana ne samo da želi pljeskati, već želi i tvoj kurac. Nevjerojatno je realistično, lijepo i također živopisno. Ima 2 uzbudljiva otvora od kojih možete birati i možete birati između različitih razina vibracija. Revolucionarni materijal X5 bacit će vas na koljena, jer je tako stvaran. Jeste li spremni zaljubiti se na prvi dodir?

    149 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Autoblow A.I. Silicone Mouth Sleeve White

    Zamjenjivi silikonski umetak za Autobllow AI s ulazom u obliku strastvenog poljupca.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mystim Hot Rod Heating rod

    S tom čarobnom šipkom za trenutak ćete zagrijati svoj omiljeni Mystim masturbator na ugodnu realističnu temperaturu. Idealan je za masturbatore Opus i zagrijava se do 45°C za oko 3 minute. Osim toga, lako se čisti, jer je izrađen od plastike, ima funkciju automatskog isključivanja i USB priključak. Zato uživajte u senzualnoj toplini u svom Mystim Opus masturbatoru!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Nature Skin Pussy Masturbator

    Diskretna, šarmantna i ugodna vagina skrivena u crnoj kutiji idealna je za sve koji više nemaju dovoljno vlastite ruke i žele kušati još malo. Unutarnja stimulirajuća tekstura bit će predivno uzbudljiva, a mogućnost uklanjanja unutarnjeg rukava olakšava čišćenje. Dođite i doživite iskustvo kao da vam je penis u pravoj vagini!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Private Turbo Stroker

    Što može učiniti običan handjob nevjerojatnim iskustvom? Private Tubro Stroker je topli masturbacijski kamp modernog dizajna i maksimalno zadovoljavajuće pulsirajuće sposobnosti. Unutarnja tekstura će biti realistična za vaš penis, vanjski dio ergonomski i 6 načina vibriranja i 3 pulsirajuća odvest će vas do vrha na nevjerojatno senzualan način. Počasti se!

    139 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rebel Masturbator with 2 Functions 0594814 Black

    Jeste li znali da čak i samoća može biti super uzbudljiva i donijeti slasne orgazme? Ovaj inovativni crni mastrubator pretvara vaše privatne intimne trenutke u trenutke ispunjene nezaboravnim užitkom. Ne samo da može vibrirati, već i bacati, a te funkcije možete pokrenuti odjednom ili svaku zasebno. Život je prekratak da bi se to radilo samo rukom.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Hünkyjunk BUZZFUCK Vibrating Cocksling Clear Ice

    Vibrirajte svoj penis ovim nevjerojatnim prstenom jedinstvenog oblika! Stavlja se na penis i testise, tako da savršeno drži. Podržat će i ojačati vašu erekciju, a istovremeno će vam, zahvaljujući mini vibratoru, dati vibracije u kojima će uživati i vaš kolega. Zaljubite se u ugodan, fleksibilan materijal i otkrijte nova iskustva.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Friend with Benefits Alexis King Realistic Masturbator

    Volite li slatke djevojčice? U tom slučaju voljet ćete i Alexisa koji će sve vaše strastvene želje pretvoriti u stvarnost. Živ je, divno mekan i savršeno mekan. Njegova unutarnja tekstura ugodno će vas stimulirati tijekom penetracije, a TPR materijal će se prilagoditi vašem ritmu. Da li više voliš njen anus ili vaginu? Volite obje rupe jednako!

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Kiiroo Onyx+ 3x Replacement Sleeves Tight Fit

    Ako se želite osjećati malo zategnutije u svom omiljenom Kiiroo Onyx masturbatoru, dobro će vam doći ovi Tight Fit rukavi. Ekskluzivno dizajnirana za Kiiroo Onyx 1, 2 i +, njihova unutarnja stimulirajuća tekstura sigurno će vas opiti jer vas stisne na nezaboravan način. Udobno se smjestite u Onyxu i prilagodite ga svojoj veličini i željama.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Toro Clipex Adjustable Male Masturbator with Clip System Black

    Toro zna što muškarci žele! Nudi im napredne tehnologije skrivene u modernim i učinkovitim erotskim pomagalima, koja svakodnevnu masturbaciju pretvaraju u nezaboravno iskustvo. Toro kolekcija također uključuje Clipex, udoban i fleksibilan masturbator od vrhunskog silikona koji jedva čeka vaš penis. Otkrijte uzbudljive vibracije, optimalno držanje i savršeni užitak!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dream Toys Ramrod Heating Squeezable Vibrating Stroker Black

    Želite li u potpunosti uživati u svojim intimnim trenucima samozaljubljenosti? U tom slučaju treba vam nešto više od praktičnog dešnjaka! Ovaj masturbator koji se može stisnuti od mekanog i visokokvalitetnog silikona idealna je marka. Nudi vam 6 ritmova vibracija i 3 brzine, prekrasno je mekan i možete ga stisnuti kako biste pojačali pritisak na penis ili ga ostaviti opuštenim. I to nije sve! Opremljena je funkcijom grijanja, tako da će vam u njoj biti ugodno u svim okolnostima.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rebel Glans Masturbator with 2 Motors

    Najbolja igračka nakon užitka na vrhu penisa. Ovaj Glans masturbator iz Rebel-a iznenadit će vas koliko je kompaktan i ujedno praktičan. Sakriva 2 motora i spreman je za stimulaciju žira i uzde zahvaljujući finim točkicama i žljebovima. Birajte između 10 načina vibracija i otkrijte divnu raznolikost.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Leten SM400 Sleeve

    Zamjenski unutarnji TPE rukav za masturbator Leten SM400.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Private Jayla de Angelis Pussy Skin

    Kako uljepšati svoje trenutke samozaljubljenosti? Zašto pozvati seksi porno zvijezdu Jaylu de Angelis da im se pridruži? Naći ćete tijesnu vaginu ove slatke bebe u punom sjaju unutar naprednog privatnog masturbatora. Zahvaljujući ergonomskom obliku udobno leži u ruci, a zahvaljujući unutarnjoj teksturi i kvalitetnom materijalu uživat ćete u prekrasnim osjećajima uz Jaylu de Angelis. Predstavite joj svoju muškost i nikad više neće poželjeti drugu!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Private Alexa Tomas Pocket Pussy

    Ljupka nježna vagina prelijepe Alexe Thomas može biti samo vaša! Da li i vi jednostavno obožavate ovu senjoritu? Napokon možete imati sve za sebe! Njezina vagina je prekrasno fleksibilna i učinit će da se osjećate kao prava Alex. Udobno leži u ruci, ugodno je mekan i realističan, stisnite ga i uživajte u njegovom stezanju, bit će to pravo orgazmičko zadovoljstvo!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 97 za 128 od 150 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.