×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Masturbatori specijalni

Artikli 33 za 64 od 102 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Jamyjob Milker Stroker Up and Down Function

    Je li netko rekao da su erotska pomagala samo za žene? Jamyjob razbija ovaj mit i tjera vas da radite koliko god želite! Ima jaku usisnu čašicu koja će se zalijepiti za svaku glatku površinu, a jedinstvena funkcija gore i dolje pobrinut će se za sve. Dodajte kapljicu lubrikanta na bazi vode, birajte između 3 intenziteta i 5 uzoraka koje pokreće snažan motor i dopustite Milkeru da obavi sav posao umjesto vas.

    229 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Tenga Flip Zero Gravity Black

    Pitate se koji će masturbator biti najbolji za vas? Brand Tanga je broj jedan! Koristi najkvalitetnije materijale kao i najnoviju tehnologiju, pogledajte najnoviji Flip Zero model! Dobro osmišljeni ulaz održava jak vakuum unutra i ne propušta niti jednu kap maziva van. Unutarnja složena tekstura donosi izvrsne osjećaje, a zahvaljujući otvoru, masturbator se lako čisti i priprema za sljedeću upotrebu.

    249 €

    109 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream PDX Plus Perfect DD's Masturbator Caramel Skin

    Jeste li sami i samo vam nedostaje? To je jasno i razumljivo! Ni najspretniji dešnjak neće u potpunosti zamijeniti ženinu rodnicu ili anus, ali će ga ovaj mastrubator sasvim dovoljno zamijeniti. To je prekrasan realističan torzo s velikim grudima (DD), šarmantnom vulvom i zadnjicom koji žude za vašom muškošću. Kovati do kraja!

    199 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream PDX Plus Perfect 10 Torso Skin

    Bacite samo jedan pogled na njezin savršeno okrugli torzo i savršeno postavljene intimne dijelove i znat ćete zašto je zovemo Perfect 10! PDX Plus+ Perfect 10 Torso ne samo da izgleda nevjerojatno; djeluje tako realno da bi mogao zaboraviti što j*beš! Izrađena od našeg nagrađivanog Fanta Flesh® TPE, ova ultra-premium formula oponaša izgled i osjećaj prirodne kože za nevjerojatan realizam i eksplozivne vrhunce.

    399 €

    249 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Blush M for Men Ashley Vanilla

    Mekana Ashley postat će vaša najbolja prijateljica koju ćete uvijek moći imati pri ruci kako bi vam ugodila svojim vibracijama. Može držati svaki veliki penis jer ima otvorena oba kraja. Unutarnja stimulirajuća tekstura podsjeća na pravu vaginu, a kada dodate vibraciju, nemate izbora nego raditi s Ashley.

    30,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO F1S V2 Masturbator Gun Metal & Midnight Blue

    Istražite svoje zadovoljstvo s ovim modernim masturbatorom s fleksibilnim unutarnjim rukavom i širokim rasponom zvučnih intenziteta i 4 pulsirajuća programa. Opremljen je s 10 najsuvremenijih senzora za povratnu informaciju u stvarnom vremenu putem LELO aplikacije, što vam omogućuje stvaranje najugodnijeg skupa programa. Dajte život svojim fantazijama!

    399 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Lovebotz The Milker Pro Edition

    Žudite li za nečim stvarno intenzivnim i stvarnim što će vas odvesti do vrhunca seksualnog zadovoljstva? Pomagala brenda Lovebotz već nekoliko godina haraju erotskim tržištem, a sada dolazi s novim Milker Pro koji će vas isisati do posljednje kapi. Njegov teksturirani i fleksibilni rukav upija vas pri svakom potezu. Birajte između 3 brzine i vibracija i 7 uzoraka i otkrijte novi svijet užitka i orgazmičkog užitka.

    549 €

    349 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiiroo Hot Octopuss Pulse Solo Interactive

    Jedna od najpopularnijih erotskih igračaka za muškarce Hot Octopuss Pulse Solo sada dolazi u novom interaktivnom kaputu! Njegov svestrani dizajn čini ga savršenom igračkom za svakoga tko ima penis, ali sada može biti još uzbudljivije! Povežite Pulse Solo s jednim od više od 4000 interaktivnih videozapisa (2D ili VR) i osjetite svaki pokret vaših omiljenih zvijezda kroz oscilacije.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Tenga Flip Zero Gravity White

    Pitate se koji je masturbator najbolji za vas? Brand Tanga je broj jedan! Koristi najkvalitetnije materijale kao i najnoviju tehnologiju, pogledajte najnoviji model Flip Zero! Dobro dizajniran ulaz održava i vakuum unutra i ne propušta niti jednu kap lubrikanta u kadu. Unutarnja naborana tekstura pruža izvrsne osjećaje, a zahvaljujući otvoru, masturbator se lako čisti i priprema za sljedeću upotrebu.

    249 €

    109 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Blush M for Men The Torch Pussy Vanilla

    Opis Muče li vas samoća i nedostatak seksa? Prestanite jednom zauvijek i desnom rukom zgrabite ovu zavodljivu vaginu koja će dati smisao vašem životu. Apsolutno udobno leži u vašoj ruci i upija vaš penis ugodno i uzbudljivo zahvaljujući svojoj unutarnjoj teksturi. Savršeni unutarnji materijal je bez premca, jer se na dodir ne razlikuje od ljudske kože. Dođite i uživajte u masturbaciji i životu! .

    37,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Friend with Benefits Amelia Harper Masturbator

    Osjećate li se ikada pomalo usamljeno? Amelia Harper će uvijek biti ovdje s vama! Barem njezina vagina u sličnom kompaktnom masturbatoru. Očarat će vas svojom mekoćom i realističnim osjećajem koji će vam pružiti zahvaljujući svojoj unutarnjoj strukturi. Ne dajte se nagovarati i zavesti!
    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • InToYou BDSM Line Sex Machine Vibration, Thrusting and Heat with Remote Control

    Otkrijte svoju najzločestiju stranu s kolekcijom Intoya! Ovaj seks stroj je dio toga! Možda sanjate upravo o takvoj igrački i sada ćete konačno ispuniti svoje mokre snove. Očekuje vas spektakularan užitak zahvaljujući realističnim potezima šarmantnog autentičnog dilda! Upoznati se.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Private Jolee Love Pornstar Ass

    Kako uljepšati svoje trenutke ljubavi prema sebi? Na što pozvati ekscentričnu porno zvijezdu Jolee Love? Anal ovog profesionalca u svoj njenoj ljepoti pronaći ćete unutar progresivnog masturbatora Private. Zahvaljujući ergonomskom obliku, udobno leži u ruci, a zahvaljujući unutarnjoj teksturi i kvalitetnom materijalu uživat ćete u prekrasnim osjećajima uz Jolee Love. Upoznajte svoju muškost i ona nikada neće poželjeti drugu!

    99,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Action Viggo Advanced Masturbator Up and Down and Sucking Black

    Savršena igračka za svakoga s penisom! Zove se Viggo i iako na prvi pogled izgleda malo obično, sasvim sigurno nije. Ima najbolje karakteristike koje će svaki penis cijeniti. Izvana je izvanredno diskretan, a iznutra ima TPE rukav sa super realističnom teksturom za maksimalne dojmove. Povrh toga, dodaje još 3 nevjerojatne značajke, pogledajte ih.

    159 €

    99,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream PDX Plus Perfect Ride Brown

    Žudi li cijelo vaše tijelo za divljim vožnjama i analnim užitkom? Ovaj iznimno realističan torzo Perfect Ride nudi vam penis koji se kreće u bilo kojem smjeru, velike testise i ugodan anus. On je fin momak s mišićavim prsima i šest pakiranja. Upoznajte njegove strasti i spojite ih sa svojima, pravi ste užitak!

    429 €

    269 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dream Toys Mr Pleasure Heating Suck Machine

    Uređaj za Vaše maksimalno zadovoljstvo! Heating Suck Machine je mastrubber koji će sisati vaš tim u 6 načina rada, a također će vas zadovoljiti vibracijama u 9 načina. Kako bi vaše iskustvo bilo još realističnije i ugodnije, uključite funkciju zagrijavanja, zahvaljujući kojoj će se unutrašnjost mastrubbera u trenu zagrijati do senzualne tjelesne temperature!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Private Personal Trainer Tube

    Personal Trainer Tube tvrtke Private je senzacionalni masturbator, spreman da Vas povede na vožnju Vašeg života. Ovaj dizajn koji morate imati dizajniran je za treniranje Vaše izdržljivosti, dok istovremeno pruža vrhunsko zadovoljstvo glađenja. Uz raskošnu realističnu teksturu i udoban ergonomski rukohvat, vrhunski je izbor u ugodnom zadovoljstvu.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • CONTROL by Sir Richard's Power-Bator

    Sviđa li vam se vaš gospodar i arhitekt vaše sreće? S Power-Batorom možete postaviti svoje zadovoljstvo kako želite. Odaberite razinu pokreta, seksi stenjanja i zagrijavanja. Jedinstvena tehnologija podići će vaše intimne trenutke na novu razinu. Uživajte do mile volje!

    179 €

    109 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream PDX Elite Milk Me Silly Mega Masturbator Brown

    Sanjate li o seksi guzici koja će se strastveno tresti? Ništa vam neće biti tako dobro kao ovaj Elite Milk Me Silly Mega Ass! Vaš će penis uživati u najintenzivnijoj i najrealističnijoj stimulaciji ikada. Ogroman je i opremljen s 2 snažna motora koji vibriraju i masiraju u isto vrijeme. Odaberite između 5 funkcija rotacije i 5 vibracija za nevjerojatno uzbudljive osjećaje.

    1.229 €

    769 €

    +

    -

    Na zalihi

  • CRUIZR CM05 Thrusting and Sucking Masturbator

    Najbolje za vaš penis! Ovaj masturbator CRUIZR CM05 izvrsno je diskretan i nudi vam 3 različite postavke usisavanja i 3 brzine kretanja, što simulira val. Otkrijte njegov unutarnji mekani elastični rukav sa šarmantnim realističnim vaginalnim otvorom. Ovaj unutarnji dio je skidiv pa je lako čišćenje zajamčeno, a ujedno se možete veseliti senzualnoj teksturi i autentičnim osjećajima.
    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fleshlight Girls Maitland Ward Toy Meets World Vagina

    Poznata po ulogama Rachel u filmu Boy Meets World i razdragane plavuše Brittany u filmu White Chicks, Maitland ima dugu karijeru pred kamerama. Ne želeći da bude prikazana kao slatka i nevina djevojka, također je pronašla strast za igranjem uloga.

    119 €

    69,95 €

    +

    -

    Na zalihi

  • CRUIZR CP01 Rotating and Sucking Automatic Masturbator with Adapter

    Najbolje za vaš penis! Ovaj masturbator CRUIZR CP01 izvrsno je diskretan i nudi vam 10 uzbudljivih rotacijskih funkcija i 5 funkcija usisavanja. Osim toga, svakako će vam se svidjeti funkcija zagrijavanja koja će dodatno podržati cijelo iskustvo. Otkrijte njegov unutarnji mekani elastični rukav sa šarmantnim realističnim vaginalnim otvorom. Ovaj unutarnji dio je skidiv pa je lako čišćenje zajamčeno, a ujedno se možete veseliti senzualnoj teksturi i autentičnim osjećajima.

    179 €

    169,99 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Hidden Desire Bangers Big Dick Dipper

    Želite li tijesno, udobno, realno i u guzici? Ovaj masturbator će vam to omogućiti, jer razumije potrebe penisa, jer on je penis! Izrađen je od visokokvalitetnog TPR materijala, svilenkasto je gladak na dodir i realističan izvana i iznutra. Dođite i uživajte u ugodno čvrstoj i uzbudljivoj masturbaciji s ovom penis-analnom igračkom!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Otouch Ninja Oral Masturbator

    NINJA masturbator za sisanje glavića pruža fantastičnu oralnu stimulaciju i također je samoiscjeljujuća. Funkcija zagrijavanja dovest će vas do maksimalne temperature od 45 stupnjeva Celzijevih i može se zasebno uključiti i isključiti.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • HiSmith HSA51 Thrusting Masturbation Cup with 9 Frequency Vibration KlicLok

    Daljinski upravljač više nije samo za žene, pošaljite link, dopustite svom partneru da upravlja vašim uređajem gdje god se nalazili - tisućama milja daleko ili čak u javnosti! Neka vaš muž uživa u maksimalnom uzbuđenju.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream PDX Elite Fap-O-Matic

    Želite li da vaš mastrubace bude savršeno iskustvo? Upravo tako će biti s Fap-O-Maticom! Nudi vam snažno povremeno usisavanje koje uzrokuje uzbudljive udarce. Bit će to savršena oluja osjećaja tijekom intenzivnih solo igara koje će se prilagoditi vašem trenutnom raspoloženju. Uživajte u automatskim potezima oko penisa koji će simulirati udaranje i doći do najboljih vrhova.

    239 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiiroo Feel Apolonia Lapiedra Stars Collection Male Masturbator

    Krenite na avanturističko putovanje puno uzbuđenja s masturbatorom FeelApolonia. Kao što ime govori, vaša će suputnica biti prelijepa Apolonia Lapiedra, a njezina vagina bit će samo vaša. Također možete upariti masturbator s Keonom i uživati u neusporedivom interaktivnom užitku!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bodywand MensWand Black

    Prva masažna glava posebno dizajnirana za muškarce! Ovaj kompaktni masažer koji se može puniti putem USB kabela ima prekrasno fleksibilan vrat, tako da s njim možete udobno razvijati i manji i veći pritisak i lako doći do svih dijelova tijela. Isprobajte i višenamjenski nastavak prikladan za solo jahanje, ali i predigru ili kao dodatak oralnom seksu.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Tenga Flip Zero Red and Flip Warmer Set

    Ekskluzivni set koji predstavlja savršenu kombinaciju razrađenih detalja i uzbudljivih radosti! Sve se tako divno uklapa. Flip Warmer je uređaj za grijanje dizajniran posebno za Flip liniju, a Tenga Flip Zero jedan je od najpopularnijih mastrubatora ikada. Povjerite svoje zadovoljstvo kvalitetnim i provjerenim alatima.

    489 €

    309 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Private Shona River Pornstar Pussy

    Kako uljepšati svoje trenutke ljubavi prema sebi? Što im pozvati kultnu porno zvijezdu Shonu River? Vaginu ove besramne plavooke djevojke u svoj njenoj ljepoti pronaći ćete unutar progresivnog privatnog masturbatora. Zahvaljujući ergonomskom obliku, udobno leži u vašoj ruci, a zahvaljujući unutarnjoj teksturi i kvalitetnom materijalu, uživat ćete u prekrasnim osjećajima uz Shona River. Upoznajte svoju muškost i ona nikada neće poželjeti drugu!

    99,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiiroo Feel Rae Lil Stars Collection Male Masturbator

    Krenite na avanturističko putovanje puno uzbuđenja s masturbatorom Feel Rae. Kao što ime govori, vaša družica bit će prelijepa Rae Lil, a njezina vagina bit će samo vaša. Također možete upariti masturbator s Keonom i uživati u neusporedivom interaktivnom užitku!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream Extreme Elite Talk Back Super Stroker Flesh

    Uživajte u realističnom iskustvu sa svime, uključujući strastvene stenjanje i nestašne riječi, uz ovog govornog masturbatora iz Pipedreama! Osim strastvenih stenjanja, nudi vam 20 seksi fraza i 10 različitih načina vibracije, ova kombinacija će očarati ne samo vaš penis, već i vaš um! Priuštite si novu razinu masturbacije i dopustite Talk Back Super Storeku da govori vašoj duši, vašem srcu i prije svega vašem penisu.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 33 za 64 od 102 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.